ird le mi érdekelne, lehet hogy én is tudlak ezzel-azzal segiteni, főleg hogy nemsokára költözök el "madzsarisztán"-ból, ezért szeretném itt felszámolni az alkatrészeimet
Sziasztok! Köszi a bíztatást, de ősz előtt már nem foglalkozom a kocsival, mert megyünk nyaralni, és ez már igazán nem volt betervezve a családi büdzsében. Még szerencse hogy van kölcsönautó, így legalább nem vagyunk teljesen meglőve. Ősszel viszont szépen lassan beszerzek hozzá mindent, és összerakom amit tudok. Emiatt is kersem hatvannyolcas kollégát, ha olvasod légyszi írj, vagy hívj! Szeptemberben pár napot Debrecenben töltök, és kisteherrel leszek, így pár alkatrésztől szívesen megszabadítanálak! Remélem meg tudunk majd egyezni!
A fórumot is folyamatosan figyelem, de írhatsz mailt is, vagy hívj a 06302214351-es számon. Szervusz! Sziasztok!
Na jo..azert ne erezd rogton hibasnak magad....Vegul is nem egy teli penztarcat hagytal az ulesen egy csucsmobil tarsasagaban. Erre nincs magyarazat, meg sajnos vedekezni sem tudunk. Vandalizmus. A csomagtartot nem a radio miatt feszitettek fel, meg felgyujtani sem az ujjlenyomatok miatt akartak, hanem csak ugy, jatekbol.
Ugyhogy ne magadat okold. Aki meg gyerekulest lop, az meg mekkora szarhazi ...!?!
Örülök hogy meglett az autó, azt viszont sajnálom, hogy ilyen állapotban.
Azért próbáld a pozitiv oldalát nézni a dolgoknak, bár sok munkád lesz vele, de nem helyrehozhatatlanok a rongálások
Nekem levehető előlapú beckerem van, a hangszórók pedig be vannak épitve a kalaptartóba (a lemez alá), az eredeti kalaptartó jól el van pakolva és lett méret alapján egy ugyanolyan préseltlemez kivágva, amiből kivágtam a hangszóró lyukakat, ragasztottam rá egy réteg 3-4 mm-es szivacsot, majd ráfeszitettem egy hangszóró selymet. Igy nem is igazán üt el az eredetitől, nem is feltűnő és bármikor visszaalakitható eredetire.
Amúgy várjuk a "gyógyitással" kapcsolatos friss fejleményeket.
Azt hittem, hogy az eféle magnó lopásos kis-stílű gazemberkedés már azért levonult ezen az országon, én sem szoktam levenni az előlapomat az off autómon, mert hiszek (hittem) az emberekben.
Az ilyen lopásoknak az egyik az anyagi oldala, a másik az emberekben való csalódás. Engem hosszú ideig bántott, amikor az egyik autómról lelopták a könnyűfém felni közepeket, nem volt olcsó, de leginkább az bántott, hogy hogy juthat oda egy ember, hogy másik ember tulajdonát "elvigye", mert az kell neki....
Köszi, de azt a rádiót nem akarom visszakapni, még egyszer nem rakok fix rádiót az autóba, és a kalaptartót is kicserélem, nem hiányzik hogy még egyszer feltörjék. A "spórolás" ára, ha tavaly még tizenötöt rászánok, akkor levehető előlapos Becker kerül a gépbe, és talán most nem tartanék itt. Bár ezek amatőr barbárok voltak, legalábbis az alapján, ahogy szétbarmoltak mindent.
Én pár hete találkoztam az "igazi" riasztóval. (Most talán jól jött volna) Házi készítésű, egy páncélkazettába beépítve. A szerkezet egyik lényeges eleme a gázspray, ami risztás esetén egy rejtett ablakmosó fúvókán keresztül elárasztja az utasteret. :))
A másik merci fórumon írtam a véleményemet, nem akarom ismételni magam. És most mit tervezel? Rendbe rakod és casco? (casco=legális rablás...) Ajánlom az 5000 dB-es riasztót meg a csípőspaprika priccoló automatát. Meg ezt: http://www.youtube.com/watch?v=K2IDImv83rs
Totalcarék egyszer készítettek egy kétrészes riportot egy autótolvajjal. Kérdezték, mi volt az eddigi legfifikásabb egyéni védelem, amivel találkozott? Válasz: vezető ülésen kispárna, benne 100-as szög felfelé.
Sziasztok! Sajnos, vagy inkább szerencsére, a gyanúm beigazolódott, a rádió miatt lopták el, mert azt bombázták ki belőle, méghozzá elég durva módon. Csak pár sarkot mentek vele, a szomszéd találta meg, az Árpád Úton a kórházzal szemben. Sokkal durvább, hogy fel akarták gyújtani, a nyomok eltüntetése miatt. A helyszínelő szerint egy banda sajnos így dolgozik, de még nincsenek meg. A gyújtáskábeleket leszaggatták, a trafót a pozitívval a nívópálcával kötötték össze, a benzincsöveket szétvágták, lehet hogy csak azért nem gyújtották fel, mert a gázpalack tele volt, és akkor nem csak a kocsi ég le... Bár, a szikra megvolt, erre utal az égésnyom a nívón. A rádió egyébként egy Becker Monza volt, drága, de töredéke annak, amit azért okoztak, hogy aztán egy tizesért elpasszolják. Szétszakították az üléshuzatot, elvitték a gyerekülést, meg a két szar pió hangszórót. A bosszantó, hogy a gyerekülést nem kikapcsolta, hanem elvágta a biztonsági övet, aminek a beépítésén egy hétvégét melóztam. A csomagtartóból viszont mindent kipakoltak, szerszám, stb. A fotók talán egyértelműbbek. Mindenkinek köszönöm a részvételt, és a szurkolást, jó volt olvasni, hogy ennyien drukkolnak azért hogy meglegyen!
Részvétem. Szomorú. Másrészt ebből azt a következtetést tudom levonni hogy akkor az ilyet sem szabad nagyon Bp-n utcán hagyni, még rövid időre sem...Naponta mentem el a Mercid mellett Újpesten hazafelé (igaz, nem tudtam, kié), hááát... reménykedjünk h meglesz. Ha látok valamit, szólok.