Én nyitottam. Korábban is hallgattam más zenéket (Led Zep, Beatles, Stones stb), a GN'R hallgatása óta pedig Tori Amost, NIN-t, Dream Theatert, Chroma Key-t, Björköt, Bowie-t (biztos öregszem), Nick Cave-et, PJ Harvey-t, sőt Elton Johnt és George Michaelt is... Hát igen, mivé válik egy rocker... De ennek ellenére semmi nem nyújtja azt az érzést, mint amikor a tévében vagy a rádióban felcsendül egy Guns-szám, vagy egy pláza hangdzsungeléből kristálytisztán kilép (szép képzavar...) egy Slash-szóló... Nem nyálaskodom, de a szívem ott maradt, valahol '87 és '93 között.
Hát már egy ideje koptatom a számat,de megint elmndom:
sok/nagyon sok tehetséges , ezen belül is nagy számban léteznek zseniális glames hard rockos rnres csapatok!!!Könyörgök ne ragadjatok le náluk!!!Én még fénykorukban is sokat veszekedtem Guns fan haverokkal,de leginkább a legjobb haverommal,hogy én a Gunst nem tartom nagy zenekarnak(nem a zene minősége miatt,hanem az 1ik tag mentalitása miatt),hanem azt mndtam ,hogy szerintem a Tesla sokkal jobb....
Látszólag döntetlennel zárult szócsatánk,de a most kiadott Tesla lemez(zseniális album)megerősítette véleményemet.Mielőtt mindenki nekem ugrana,zseniális a Guns!!!!Nem szabad őket elfelejteni!!De kifulladt,az okokat szerintem ti is látjátjok.Nem is ragozom.Van egy csomó jó együttes album...Hallgassátok azokat!
Legutóbbi szerzeményem: Josh Todd szólólemeze a You made me(A buckcherry együtes énekese,lehetet látni egy Calvin Klein alsógatya reklámon is!!)
Hallgasátok meg ezeket.S ha netalán tetszik akkor gyertek be a glam/hardrock/Aor topicba és ott megismerhettek még sok-sok színvonalas zenekart!!!
Hajrá RNR!!!!
én csak a reklám anyagra gondoltam. A cd-t nem láttam, mert nem vagyok hajlandó megvenni, ami szomorú mert eddig minden hivatalos meg van természetesen eredetiben :), de ezt nem akarom, valahogy nem
Tényleg elírták. Igényes munka, igényes zene, mondhatnám, ha nem lennék rajongó. De nagyon gyorsan adta ki a Geffen, át se nézték a cédét, ezen kívűl még több hiba van a GH-en. (Bár azt hiszem, Jennifer Lopez-számnak csak reklámanyagban írták.)
Hely :9
Múlt hét: 30
Hanyadik héten van rajta :2
Eddigi legjobb: 9
GUNS N' ROSES: Greatest Hits (Universal Music )
Elemzés a múlt hétröl:
"van még egy új belépő a héten: 30. a Guns N’ Roses „Greatest Hit” lemeze, s úgy tűnik, a zenekarra gyakorlatilag tíz évvel a feloszlás után is sokan emlékeznek, s döntenek úgy, hogy legnagyobb slágereik összegyűjtve meg kell, hogy legyenek. Persze igazán izgalmas az lenne, ha újra összeállnának, de addig is meg kell elégednünk ezzel a válogatással, illetve a hamarosan megjelenő Velvet Revolver albummal, melyen a fél Guns N’ Roses legénység szerepel."
Magyarországon úgy tudom, kilencedik a MAHASZ listáján. Angliában meg második, veri George Michael új lemezét is. Mi lenne, ha új anyagot adtak volna ki?!
A velvet revolver viszont bűn rossz eddig. És a Gunshoz sincs semmi köze zeneileg.
Hát nem tudom. Épp most hallagttam meg a Set me free-t, nekem nincs vele semmi bajom. És sokkal inkább hasonlít az igazi Guns-hoz, mint bármelyik dal a mostani Guns-tól.
Axl bölcsességét dicséri, hogy Gilby szólóalbumára és Slash első Snakepitjére kerültek az UYI utáni GN'R sorlemez dalai. Meg persze párat Malibun őriznek a páncélszekrényben, mert a világ nem érdemli meg, hogy meghallgassa Axl dalait.
Gilbynek nem Izzyt kellett volna pótolnia???Hallgasd meg az első szólólemezét a pawnshop guitarst szerintem nagyon ott van!!!!Ráadásul a Kill for thrills se egy rossz album!!!Szerintem igenis jó fazon,eddig talán többet tett le az asztalra ,mint Buckethead.(majd meghallgatjuk az ő lemezét is :D)
Ez itt egy vitafórum szerintem és itt az a lényeg ,hogy meg mondjuk egymásnak a dolgokat in your face!!!!Úgyhogy örülök ,hogy erre is sikerült rájönnöd!!!
pedig már gyűjtögettem a zsetont a liszaboni útra
a korábbiakra válaszolva, azért nem szeretem buckethead-et, amiért én már Gilby Clark-ot sem szerettem. Mert csak egy fazon volt, akinek Slash-t kellett pótolnia egyébbként röhejes cuccban. Viszont az új számokban, ha van bennük érdeme, abszolúte semmi kivetnvalót nem találok benne, hogy netán megkedveljem. na mindegy. Axl tényleg halott és ezt mindennél jobban sajnálom.
Scottnak pedig jó hangja van, punk-tum.
bocs más: csak én nem tudok hozzászólni vagy másnak is vannak hasonló gondjai?
Egyedül innen a barátnőmtől megy a cucc.
pedig otthon csini-vini új gépem meg adsl-em van
"A csalódott szervezőknek most gyorsan kell találniuk egy nagyobb, nevesebb együttest a Guns helyett, Slashék ugyanis május 30-án léptek volna fel, az Evanescence után."
"Saját nevemben és a Guns N'Roses nevében szeretnék elnézést kérni a rajongóinktól, akik azt tervezgették, hogy Lisszabonba utaznak, hogy megnézzenek minket. A fesztivál számomra nagy fontossággal bír, és megmondom őszintén, nem örülök neki, hogy valaki közülünk megfoszt minket attól az élménytől, hogy mi legyünk az egyetlen banda, mely harmadszorra játszik ezen az eseményen" - közölte Axl Rose.
A dátum ellenére sem tréfa, sajnos. Tárgyi tévedés "természetesen" van benne, mind1. A magyar G N' R oldalnak legjobb helye a szanalmas.hu-n lenne...
Guns N'Roses: újabb belviszály
2004. április 1., csütörtök,
Axl Rose csapatának feltámadása jelentette volna a legnagyobb szenzációt az idei Rock in Rio Fesztiválon, ám a jelek szerint a reneszánsz várat magára. A Brazíliából indult monstre koncertet ezúttal Európában, Lisszabonban rendezik.
en tudom hogy mi a bride of destruction (raadasul Corabi nincsis ott). de most nem roluk van szo. Adler's appetite egyebkent se rossz (steve adler, jizzy pearl, brent muscat, robbie crane es kerri kelly guns dalokkal turneznak)