Gyökerek asszem beszoptátok. Arrs nem gondoltatok, hogy mind a 11csapat erősített az ősszel ti pedig nem??? Hát egy ilyen csapat ne is nyerjen bajnokságot. Én fradista vagyok de nem lennék elkeseredve ha a ZTE nyerne!!
Viszont azt hallottam, hogy VG nektek már csak annyit utal, hogy vegetáljatok, a nagy pénzeket pedig a Fotex Veszprém KC-be és a
Fradiba pörgeti. Mondjuk ez a Eintracht megvételéig volt így.
- Aki csak tud, menjen ki a meccsre, a BlueFront-ba (500ft nem egy óriási érvágás senkinek)
(kérdés:ki az aki eddig is "tag" volt?)
- A BF drapit le kellene takarni egy üres fekete drapival.
- Folyamatosan bundázással kapcsolatos rigmusokat kellene énekelni
"Bunda"
"Hol a becsület, hol a becsület?"
"Várszegi Úr köszönjük..."
"Aranylábú gyerekek mi a f@sz van veletek?"
"Nincs csapatunk, haverok nincs csapatunk..."
"Nincsen hangotok, Fülöpék nincsen hangotok..."
"Itt vagyunk, csalódtunk, nincsen már csapatunk.."
"Gusztustalan sz@r színjáték lé-ollé"
- és persze a ZTE-nek szurkolni.
Még ha 20-an csináljuk is ezt, értelme lenne annyi, hogy ezt mindenképpen megírnák az újságok!
És a mérkőzés előtt lehetne írni egy e-mail az nb1.hu -nak és a fociforum.hu -nak és a SportPluszFocinak, és felhívni a Nemzeti Sportot, hogy kapjunk egy kis publicitást is. Biztos leközölnék, mert ebből elég szép kis story sülhet ki.
Ha a publicitás megvan, azt sem tartom lehetetlennek, hogya vezetés, a játékosok, vagy Várszegi Úr hajlandó lenne minket fogadni.
Először is az a legfontosabb, hogy ki jönne? (de tényleg, biztosra???) Mert ha már vagyunk páran elkezdhetünk szervezkedni....
Szerintem a leghatasosabb, ha latvanyosan a ZTE-nek szurkolunk ,az felnyitja a VG szemét, és ha neadj isten nyer a ZTE, az lemossa a gyanú árnyékát...
LGB
Csak azt nem értem, miért kellett a csapat játékos állományát is tönkre tenni, miért nem volt elég leadni a meccseket. Ha nem szabadultunk volna meg a használható embereink jelentős hányadától, és még értelemesen is erősítettünk volna, legalább a következő bajnokságban (a fradi eladása után)"látványos feltámadást" produkálhattunk volna. így most nekünk van ez egyik legszűkösebb, és lassan az egyik leggyengébb keretünk.
A tiltakozás formái mind jók, csak hát nem valami hatásos, amikor mindezt mintegy 15 fan adja elő.
Talán meg lehetne próbálni a többi csapat szurkolóival EGYÜTT tiltakozni, hoiszen nyilván nekik is bassza a csőrüket az a pofátlanság és kollektív hülyének nézés, amit VG - a teljes magyar futballvilág lelkes támogatásával - művel.
Nos. Valogassunk a kovetjezo lehetosegek kozul, nyilvanvaloan Bunda folyik, ezt pedig nem hagyhatjuk szo nelkul. Ime:
-ZTE meccsre senki ne vegyen jegyet
-Forditsunk hatat a palyanak
-nagy Drapi BUNDA felirattal
-Latvanyosan szurkoljunk a ZTE-nek
Ez utobbi azert lenne fontos, mert amennyiben telleg a fradi kedveert hullajtottuk a pontokat valoszinu a ZTE-t meg kell vernunk.. Ha mar nem lehetunk bajnokok, akkor viszont inkabb a ZTE mint a fagyi!!!!
Bunda volt és kész, ezt mindenki láthatta annyira egyértelmű volt. A mi játékosunk (szili) még nem volt kezdő idén a Fradiban, csak most , lő egy gólt aztán "lesérül" és lecserélik, onnantól kezdve semmi. Szmiljanics botrányosan játszott, mégsem cserélte le Popovics a szünetben, vajon miért?
milyen szurkolók???
most a Fradi ellen jó ha 500-an voltatok a fedett lelátón!!!
másold már be ide, hogy am ikor bajnokok lettetek mennyi volt az átlagnézőszámotok???
vagy az össszel, amikor magasan vezetettek mennyien voltatok a Hungárián???
ha szerinted Gabi bá ezt mondta, akkor miért nem szólt a decemberi Fradi-Mtk-n is a fiúknak, hogy feküdjetek le már a Fradinak!!!
csak szólok, akkor a mötöká nyert 3-1-re az Üllőin ha jól rémlik!
A vezetésünknek és a játékosainknak mi is "gratulálunk", de azt mindannyiunk nevében kikérem magunknak, hogy minket és egy kalap alá vegyél ezzel a szemét csürhével!
Hello Egyszerűen nem hiszem el...nem, nem hiszem el, hogy bunda. De azt nem tudom megmagyarázni, hogy miért volt teljes közöny a játékosok arcán, miért nem előre játszanak, miért nem próbálnak meg helyzetet kidolgozni, miért nem tesz egy lépést sem az "évtized legjobb magyar labdarúgója", 0-1 nél egy játékos miért nem fut, csak sétál lefelé, ha lecserélik, ha kímegy a labda az alapvonalon, a védő miért nem rohan a labda után, hogy a kapusnak rúgja. Tulajdonképpen végiggondolva mindent, már csak három dolgot nem értek. Miért nem mondja ki senki, hogy ez BUNDA, és miért kell ennyire gusztustalanul csinálni ezt? A jóérzésű szurkolók a végsőkig áltatták magukat, mint én, hogy gyenge teljesítmény, szakmai melléfogások, elbizakodottság..., de nem, amit ma láttam, az engem is meggyőzött, ez BUNDA. Ezek a játékosok nem méltók, hogy azt a mezt viseljék, amiben Nándi bácsi is játszott, és amit a vezetőség csinál, arra sem emberileg, sem szakmailag nincsen magyarázat! És mi a harmadik dolog? Nem értem, hogy miért szurkolok ennek a csapatnak, és hogy meddig lehet ennek a gyalázatos színjátéknak bedőlni. Charlatan
nem tom, de miért gondolod, h nem véletlenül lett Popovics az edző? ennek szerintem semmi köze ahhoz, hogy indulunk-e nemzetközi kupában (bár most nagyon úgy tűnik h nem).
Én mondjuk csak sima vidéki szimpatizáns vagyok, de a mai meccs kapcsán felvetődött bennem az a kissé rosszindulatú feltételezés, hogy talán nem véletlenül lett Popovics az edző. Ha jól tudom, van egy olyan szabály, hogy nemzetközi kupákban nem szerepelhet két olyan csapat, amelynek részben, vagy egészben ugyanaz a tulajdonosa.
Létezhet ez?
szerintem nem bunda, egyszerűen ilyen szarok vagyunk. javasolnám, hogy a kövekező négy mérkozésen ne lépjen pályára a csapat, mert ez szégyen. eddig legalább ki lehetet vki emelni (ha nehezen is), de ma mindenki nagyon rosszul játszott. második helyre estünk, röhej. gólképtelen, erőtlen, béna játék. semmi küzdés, Popovics mesternek ezt se sikerült elérnie, bár ő az utolsó akit okolni lehet. még Smiljanic is teljesen ügyetlen és enervált játékot mutatott.
a vezetőség helyében én elgondolkoznék pár szankción, vagy lemondanék, vagy ilyesmi. a fradi 17 (azaz 17) pontot hozott... lehet, hogy annak több értelme lenne, ha a következő meccseken az ifi játszanak, az ő esetükben legalább nem lenne ez a játék elfogadhatatlan.
ja és ugyebár Szili rugta a golt. no comment.
az viszont pedig a magyar focit minositi, ahogy a három (még annak tekintem a csapatot) "bajnok esélyes" csapat játszott ma is, mert hát a fradi is nagyon rossz volt, de a zete sem nyujtot grundfocinál többet. rólunk ugye nem is beszélve...
Hát, nem tette meg nekünk a ZTE azt a szívességet, hogy nem nyert. Egyértelmű, a fradi ellen nem szabad kikapni!
Igaz, ennek a meccsnek csak akkor lesz szerepe, ha jövő héten hazai pályán nyerünk a ZTE ellen.
Mindenesetre tény: A bajnokságot jelenleg nem mi vezetjük, hanem jobb gólkülönbséggel a ZTE!
Tehát sikerült a 11 pontos előnyünket elherdálni, és ehhez csak "gratulálni" tudok.
Mégha meg is nyerjük a bajnokságot, biztos, hogy a csapat többszáz szurkolót vesztett fél idény alatt, az amúgy sem népes táborából...
Hát eléggé elkeseredettnek tűnsz...
Nincs túl sok ok az örömre, ez igaz, de azért Gabi bácsi mégiscsak ős-MTK-s, csak nem hagyja cserben a csapatot.
A Frankfurt egyébként, ha jól tudom, másodosztály, és anyagi problémák miatt onnan is majdnem kizárták. Szépen állhat egy német csapat, ha egy magyar befektető menti meg :)
Volt az a Berlusconi nevű fickó (most asszem politikus lett belőle), sok egyéb mellett övé volt az AC Milan. Megtetszett neki a holland válogatott az 1988-as EB-n (nekem is...) és leszerződtette őket úgy en-bloc.
Gabi bácsi is megtehette volna, hogy ezt a nemtudomhányszázezer eurót csapaterősítésre fordítja. Meggyőződésem, hogy egy kis vérfrissítés jót tenne a magyar focinak, tök mindegy, melyik csapatnál. Bár Tulio is csak két hétig volt Tulio, most ugyanolyan, mint a többi.
Na mindegy. A helyzet rossz, de reménytelen. De akkor is HAJRÁ EMTÉKÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!
Gondolkoztam rajta, hogy kimegyek a fradi elleni meccsre, de aztán vereséget vártam, rossz játékot és sok hülye kopaszt, ezért meg minek fizessek.
És milyen jól döntöttem! A meccs már-már fizikai fájdalmat okozott, klubhovatartozástól függetlenül mindenki anyázta a játélosokat (egy kocsmában néztem) Hát kell ez nekem? Hogy nézzem, ahogy basznak bele az egészbe, hogy többször nem bírják lekezrlni a labdát, mint ahámyszor le tudják? Mert még ha ez lenne, hogy bénák, de kihajtják a lelküket - ez az általános már a leggyengébb futballal rendelkező országokban is -
nézhető, szurkolható lenne a dolog.
így nettó mazochizmus.
Azért csak tartsunk ki, bár már most is nagyon kevesen vagyunk. Abban igazad van hogy nem érdemlik meg a szurkolást, de a klub ugyanaz maradt, mint bármikor a története során. Legalább bízzunk a hagyományosan jó MTK utánpótlásban, de ehhez meg az kell, hogy a vezetés és az edző végre kimondja a reális cálokat, azaz nem kell bajnoknak lenni. A kisebb célokat saját nevelésű fiatalokal is el lehet érni és akkor ilyen Zava félék nem nyilatkoznak olyat, amit az előző hozzászólásban olvastam. J és akkor lehet hogy többen jönnének ki a stadionba szurkolni. (Most milyen távolinak tűnik a 2000 néző)
Az elmúlt hónapok történései a legrosszabb színben tűntetik fel mind a játékosokat, mind a vezetést - az előbbi elképesztő mentális és morális alkalmatlanságról tett tanúbizonyságot, az utóbbi pedig annyi tragikusan ostoba lépést tett, ami elég lenne 5 klub kinyírására.
Most már - függetlenül attól, hogy bajnokok leszünk-e - súlyosan el van cseszve a dolog, jövőre gyökeres változásoknak kell bekövetkezniük, különben megvan az első biztos kieső jelölt. Továbbá el kell gondolkodni, hogyan lehet a jövőben elkerülni a hasonló helyzeteket, bár azt hiszem egy darabig nem fenyeget minket semmilyen utcahossznyi előny...
Le vagyok törve, mert VG-vel, és legutóbb Bognárral valami elindult, és legkésőbb most ki kell jelenteni, hogy nem történt semmilyen előrelépés. Volt egy fél jó szezon, és még csak nem is kellett semmilyen kívülről jövő megrázkódtatás, hogy a csapat kártyavárként omoljon össze, elég volt... mi is?
A "magyar" mentalitás? A nagyképűség, a lustaság, az önhittség, a nemtörődömség. Ez a mostani csapat nem érdemli meg, hogy egyetlen ember is szurkoljon érte.
Nna sikerült megint félretájékoztatnom a népet :oP
Hát igen, szóval a párosítások stimmelnek, mindössze a sorrend nem, na mindegy :o)
Mindenesetre annak örülök, hogy a bajnoki cím nem a FTC-MTK-n dől el.
Hátha nagyképűen lépnek pályára vasárnap...nem hinném, hogy az UTE pályán nyerne a ZTE...köv fordulóban pedig hazai pályán a ZTE ellen NYERNI KELL!!!
Még mindig vezetünk, nekünk a legjobb a sorsolásunk...csak...ne lennénk ilyen ótvar gyatrák...bízzunk benne, hogy a mester feldobja a népet...
Gyurit sajnálom, bízom benne, hogy látjuk őt még a kék-fehér vezetésben...(elhagyta a süllyedő hajót?!)
HAJRÁ KÉKEK, csakazértis BAJNOKOK LESZÜNK!
(és ha nem erősítünk, hát még az Fc Vaduztól is retteghetünk)
...viszont siralmasan elbénázta, ami igazolja a játékos-politikánkat. Na jó ez vicc volt, milyen jól jönne most Szili Attila, meg még jó páran azok közül, akiket az elmúlt egy éveben kölcsön/eladtunk...
Tudjátok, én csak a labdát sajnáltam nagyon. Ennyi ügyetlent egy rakáson... Egyedül Horváth Leventével voltam elégedett, bevállalta, és javarészt meg is nyerte az egy-egyeket. A többi 0. Béla szegény már öt méterről sem talál a kapuba, kb. így néz ki egy totál leengedett csapat. Egyetértek Char. abban, hogy nem volt bunda, ennyit tudunk jelenleg nyújtani. A kirúgandó játékosokkal is egyetértek, tőlem azért Ádám és Juhász Roland még maradhatna és legalább két csatár, két védő és egy középpályás kellene. Már persze, ha megnyerjük a bajnokságot, amire egyre kevesebb sanszot látok, hiszen ez a csapat... Bár mindegyik csapat szar, úgyhogy ebben azért bízhatunk (meg Sanyi bácsi mágikus erejében).
Már csak az kellett volna, hogy kitűnő játékospolitikánk gyöngyszeme, Szili a végén berúgja nekünk a másodikat.
Hajrá MTK!