Keresés

Részletes keresés

vg99 Creative Commons License 2002.05.25 0 0 2836
Mint Vidi-szurkoló sajnállak titeket, mert Várszegi nevetségessé tette az egész bajnokságot. A terv, hogy a Fradi 1., az MTK 2. legyen nem jött be, az MTK-t meg feláldozta, Igazából így nem tudom mi értelme van még működtetni az egész csapatot, legalábbis Várszeginek, bocs.
Le_grand_bleu Creative Commons License 2002.05.25 0 0 2835
Szeretnék gratuéálni az MTK-nak, hogy bravurosan kiharcolta a Fradi UEFA szereplését! Nem kis teljesítmény volt!
ja, amigy VG -nek magyarországon 2 csapata van, engem ne keressetek a Hungária köruton. Befejeztem.
LGB
Előzmény: CHArlaTAN (2834)
CHArlaTAN Creative Commons License 2002.05.25 0 0 2834
Sajnos nem tudlak meggyőzni. Én 21 éves vagyok, már 5 évesen az MTK-nak szurkoltam, majd a másodosztályban is, és azt hiszem, hogy az a csapat, amiben egy Nándi bácsi, egy Csikar játszott, az nem ezt érdemelte, a szurkolói nem ezt érdemelték amit egy gátlástalan üzletember tett vele. Sokat köszönhettünk neki, de így utólag azt mondom, ha az MTK egy BLASZ1-ben játszogató amatőr csapat lenne, én tiszta szívből szurkolnék neki, ehhez a mai csapathoz, ami az MTK nevet meri viselni, pedig mostantól semmi közöm, a sálakat, az autogrammokat, az "ereklyéket", a mezt pedig elrakom a szekrénybe, és majd előveszem, ha a várszegi gábor nevű, csapatunkat leggyalázatosabb módon tönkretevő üzletember az MTK közelében sem lesz. Nem érdekel, hogy kit igazol majd, ha eladja a fradit, engem csak az érdekel, hogy a CSAPATUNKAT ELVETTE TŐLÜNK! MTK szurkoló maradok mindörökké, de ehhez a csapathoz semmi közöm, tisztelettel:
Charlatan
pityim palko Creative Commons License 2002.05.25 0 0 2833
A csapatotok szégyelheti magát a vezetéssel egyetemben.
Felháboritó amit a tulajdonosotok megenged magának.
A játékosok pedig követik amit mond.
Ha én játékos vagy edző lennék ezek után semmi pénzért nem mennék hozzátok.
Szegény Egervári....
charley11 Creative Commons License 2002.05.25 0 0 2832
Kedves Barátaim!

Előre is elnézést kérek a kissé patatikus hangvételért, de a mai nappal olyan fordulóhoz ért az életem, hogy .... Szóval aki nem ismer annak röviden: Szekszárdi vagyok és kb. 42 éve lettem MTK drukker Sándor Csikar és szegény Nándi bácsi (istenem hogy foroghat most a sírjában) okán. Időközben a fiamat is sikerült "megfertőzni" és 1988 óta együtt szurkoltunk ennek a csapatnak jóban-rosszban(kiesés, feljutás kupagyőzelmek, bajnokságok), nagyon sokszor a pályán is (Rosenborg, Croatia stb. meccsek). A mai napig őrizgettük az ereklyéket, mint a meccsjegyek és a legutóbb nyert bajnokság ünnepelésekor levágott ( a Hungária kkörút felöli kapuról) hálódarab.
Most viszont ünnepélyesen kijelentem, mert a lelkiismeretem azt diktálja, hogy mostantól nem hogy az eddig szeretett MTK-nak, de egyik magyar csapatnak sem szurkolok többé (Talá egy kicsit a BL-ben a Zetének), a válogatottunkat is beleértve.
Ezt a feneketlen mocskot, ami a magyar focit és most már az MTK-t is ellepi, egyszerűen nem tudom és nem is akarom elviselni, lenyelni. Igen kedves barátaim, azt hiszem nagyon át lettünk verve, egyszerűen semmibe vettek minket, mind a 2000-ünket, és mindazokat akik valaha valamit tettek az MTK-ért, akár szurkolóként, játékosként, (jóhiszemű) vezetőként. Meggyalázták a hagyományainkat, megalázták a szurkolókat valami miatt, ami lehet, hogy csak pénz (még több pénz), lehet hogy, becsvágy, vagy tudom is én, hogy mi. De már nem is érdekel 2002. május 25.-ától.
A fiam most nyugtatgat, hogy ne idegesítsem magam, ilyen az üzlet, mert ez is az, meg hogy úgyis jön a VB, válasszak magamnak egy csapatot külföldről, akinek szurkolhatok, és felejtsem el ezeket. Értitek, egy 23 éves srác aki eddig nekem vette a jegyeket, meg a klubkártyát, és mindig figyelmeztetett, hogy vegyem fel a gólösszefoglalókat, ha nem volt itthon, most igy gondolkodik. És bizonyára igaza van.
Én rettenetesen sajnálom, hogy ez történt. És kérem, hogy győzzetek meg, ha nem jól ítélem meg a dolgokat,

Viszlát: Charley

perlasca Creative Commons License 2002.05.23 0 0 2831
A Bélára én is kicsit pipa vagyok, mert ő volt mindig az az ember, aki akkor is hajtott, ha éppen nem ment neki, most pedig ő is a nullás lisztet adta elő. Ettől függetlenül meg kell hamarosan oldani a pótlását - cica vagy ákos.
Utóbbi: röhej. Ausztriában nem állná meg a helyét.
Amit az utóbbi meccseken alőadott, az már-már a legendás Talapa Jánost idézte számomra. Gondolkozzunk már: Lisztes azért egy kicsivel tehetségesebb volt, mégis éveken keresztül kispados volt egy Bundesliga középcsapatnál. Egyszóval szerintem nyugodtan számolhatunk hosszú távon Buzsákyval - megcsinál néhány magyaros labda átvételt egy meccsen, és máris a repülőn találja magát.
Egyébként le a kalappal Eger bá előtt, ezért is ő a legjobb magyar edző - és messze a legszimpatikusabb - mert nem ment bele abba az olcsó, átlátszó és sportszerűtlen játékba, amibe rajta kívül minden más magyar edző belement volna.
Csak jönne már!
CHArlaTAN Creative Commons License 2002.05.22 0 0 2829
És természetesen gratula a ZTE-nek a bajnoki címhez. Ők érdemelték meg egyedül.
CHArlaTAN Creative Commons License 2002.05.22 0 0 2828
Hát ezzel a meccsel feltette a koronát erre a tavaszra a "csapat"...SZÉP VOLT FIÚK!
Az egyetlen ami vígasztal kicsit, a remény, hogy ezt a teljesen impotens komlósit már nem kell többet az MTK-ban látnunk (elekestül...).
Kiváncsi vagyok, hogy a "góré" milyen pofátlan módon adatja majd le az újpest meccset...talán csak abban bízhatunk, hogy a Dunaferr megteszi
azt a szívességet, hogy a fradit is legyőzik, vagy X-elnek velük.
Én örülnék, ha Buzsáky elmenne a Como-ba, mert nagy dicsőség lenne a magyar focinak, hogy újra Serie-A-s labdarúgónk van. Egyébként meg nem hinném, hogy 100milla alatt adnánk őt...ami a Comónak zsebpénz, nekünk nem.

Jezdi,Smiljanic,Cvitkovics,Kanta,Füzi maradjon, az összes többi alibifocit játszó, amatőr pojácát kivágni, illéssel és ferenczivel az élen. béla húzzon vissza a haladásba téblábolni, ha oda még kell, bár a Somfalvit nem fogja tudni kiszorítani a kezdőből. A pityu meg úgyis külföldre akar menni, csak rábírjuk már sózni valamelyik süket albán vagy izraeli harmadosztályú csapatra...

Kiváncsian várom a szombatot....NAGYON kiváncsian...

Ja, és gratula a Dunaferrnek!

Le_grand_bleu Creative Commons License 2002.05.22 0 0 2827
Gratula a ZTE-nek!
LGB
r.tonyo Creative Commons License 2002.05.22 0 0 2826
Jezdi maradjon itt egyedül, a többi jugo nem kell. Buzsáky meg a Comóba, vagy hova készül. Remélem ez a tegnapi info megmarad kacsa szinten
QQRYQ Creative Commons License 2002.05.22 0 0 2825
Jezdi meg a Mico általában jók voltak, bár a Mico az utobbi időben érdekeseket is csinált... az összes többi falábú jugó mehet haza!

HAJRÁ MTK!!!

QQRYQ

Előzmény: perlasca (2824)
perlasca Creative Commons License 2002.05.22 0 0 2824
Ki a másik kettő?
Molnár szvsz nem kéne, mert egy az egyben nagyon jó, de rosszul helyezkedik, könnyen lefejelik, és minden meccsen kap egy sárgát.
Védekező középpályásként ki kellene próbálni egyszer.
A jugo légiót pedig ki kell kúrni a hóra.
Max Jezdi.
CHArlaTAN Creative Commons License 2002.05.20 0 0 2822
Szinte 100%-ra vehető Egervári és Molnár Zoli érkezése, nagyon valószínű Zováth, esélyes Pető Z. és Simek érkezése. Ha mind bejönne, a hátsó gondjaink megoldódnának, de ami kellene: csatár-csatár-csatár!!! Lehet, hogy csak bennem van a kisördög, de fura, hogy védekező középpályást (Zováth), és támadóközéppályást (Simek) szeretnénk igazolni...ugye emlékeztek a Jezdi és a Zava féle "pletykákra"...azért jelen állás szerint jól mutatna egy
Hajdú-
Molnár,Smiljanic,Győri,Zováth(Pető)-
Jezdimirovic,Füzi,Zavadszky,Illés-
középpálya és védelem...csak ehhez még csatárok kellenének...
egyébként nem tartom lehetetlennek, hogy az összes idegenlégióst kivágja majd a vezetőség (ami csak Jezdi és Mico esetében lenne nagy kár)
Azért a
Hajdú-
Molnár,Győri,Pető,Zováth
Simek,Füzi,Zavadszky,Illés
9-es se lenne rossz.
A ZTE meccsről csak annyit, hogy nagyon haragszom a Gézára, mert másodszor játssza el a "potyázós" meccset a ZTE ellen, és ez először a bentmaradásukat, másodszor a bajnoki címüket jelentette. Jó dolog a klubhűség, de...szóval ezzel Géza elbukta a bizalmat nálam.

Egyébként most ki fog derülni, mit akar és mibe nyúl bele VG...a két hátralévő meccsen egyik ellenfelünk sem fog kicsit sem hajtani ellenünk, mivel a Dferr edzője és két játékosa csak nem akarja a saját zsebéből kihúzni a pénzt, míg az UTE nem akar a legnagyobb vetélytársnak óriási szívességet tenni...magyarul ha minden tiszta, "HA", akkor még a bajnoki cím is meglehet, ha a ZTE begörcsöl, mint mi.

CH'

perlasca Creative Commons License 2002.05.20 0 0 2821
Ki lehetne talán próbálni egyszer, hogy a felkészülési időszakban az MTK a Frankfurttal, vagy a Bredával együtt alapozzon, gyakoroljon, kíváncsi vagyok, mi sülne ki belőle. (Frankfurt a 3. vonalban :-)
perlasca Creative Commons License 2002.05.20 0 0 2820
Vivát, vivát, vivát !!!!
Hónapok óta az első értelmes lépés a vezetés részéről.
Simek jó - bár szerintem éppen a jobboldali k.pályás posztján vagyunk a legjobban ellátva, Zováth szerintem szar. (Ha már a Vasast szedjük szét, jöhetne Tóth Norbi is - mögötte Füzi dr. felfutó védőt játszhatna.)
De nem is ez a lényeg, hanem az, hogy a jelek szerint nem hagyják elsorvadni az MTK -t.
Szerintetek eljött a pillanat, amikor Bélának abba kell hagynia?
RG Creative Commons License 2002.05.17 0 0 2819
Egervárinak örülnék. El sem kellett volna küldeni. Állítólag szó van Molnár Zoliról is. Zováth, Simek OK lenne, de CSATÁRT vegyünk már!!! Vagy ha nem, akkor legalább ne zsírozzuk le előre a bajnokságot!
Én már lassan másfél hónapja nem nézek magyar focit (tévében sem), sajnos már az MTK-t is beleértve. Az nem állapot, hogy legalábbis gyanús a "küzdelem", a színvonal mindent alulmúl, nekem pedig jobban fáj egy vereség, mint a játékosoknak. Pedig mostanság pénzt is pumpáltak a magyar fociba, de fölösleges. Amatőr alapokra kell helyezni a bajnokságot, a tehetségeknek irány a légió. Így lehetne jó válogatott és talán egyszer bajnokság is. VG-nek is évekbe került, mire rájött, hogy itthon nem lehet (Breda, Frankfurt). Popovics Sanyi bácsi ugyan nem nyert egy fél meccset sem, de azért érdemes figyelni arra, amit mond (ti. akaratban, fejben nagyon gyengék a fiúk, színvonal 0). Pedig nála jobban kevesen szeretik az MTK-t.
Kifli007 Creative Commons License 2002.05.16 0 0 2818
Az Origon jelent meg:

Egervári Sándor lesz az MTK edzője

2002.05.16. 21:25:10

Ahogy azt várni lehetett, három sikeres év után Egervári Sándor elköszön a Dunaferr csapatától. A szakember, miután az MTK-val tizenkilenc pont előnnyel bajnoki címet nyert 1999-ben, a következő esztendőben a Dunaferrt is győzelemre vezette. 2001-ben ezüstérmes lett az újvárosi legénység, míg a mostani pontvadászatban valószínűleg a negyedik helyen fog végezni az együttes.

Az idei szezonban komoly anyagi gondok merültek fel a Dunaferr gárdájánál, a játékosok nagy része például hosszú hónapokig nem kapta meg az úgynevezett ösztönző, másként szerződéskötési pénzét, ami gyengítette a motivációt és az öltözői egységet. Egervári azonban a futballistákkal megfogadta, hogy becsületből kitartanak a végsőkig, s ezt be is tartották.

Ugyanakkor a szakvezető nem fogadta el az újvárosiak újabb ajánlatát és bejelentette: feláll a kispadról. Sokáig mégsem marad munka nélkül a remek tréner, hiszen egy röpke beszélgetés erejéig Újpesten is felvették vele a kapcsolatot, ám időközben bizonyossá vált, Egervári visszatér az MTK-hoz. Mindezt Fülöp Ferenc, a kék-fehérek klubigazgatója nem akarta megerősíteni, érdeklődésünkre mindössze annyit mondott, Egervárival is tárgyalnak, a végső döntésre a jövő héten kerül sor. Ettől függetlenül megtudtuk, hogy Egervárival megegyeztek a kék-fehérek, s már a keret erősítésén is fáradoznak a Hungária körúti vezetők. Többek között éppen az érkező tréner korábbi újvárosi játékosát, Zováth Jánost, valamint a Vasas válogatott labdarúgóját, Simek Pétert invitálják a Hidegkuti-stadionba.

r.tonyo Creative Commons License 2002.05.15 0 0 2817
A MTK-Vidiről meg csak annyit, hogy a Vidinek gyakorlatilag mindegy hogy mi lesz, nekünk meg ugye az "előírások" szerint veszteni kell.
Ebből milyen szar meccs lesz!
Kifli007 Creative Commons License 2002.05.15 0 0 2816
Úgy legyen! Egyrészt mert azt jelentené, hogy Várszeginek komoly szándékai vannak az MTK-val, másrészt mert akkor újra normális csapatunk lesz. De ugye azért játékosok is fognak jönni. Mondjuk néhány csatár... Meg védő... Meg középpályás... :-)

Hajrá MTK!

Előzmény: r.tonyo (2815)
r.tonyo Creative Commons License 2002.05.15 0 0 2815
Alakul a dolog....
A legújabb hírek szerint Tornyi is esélyes az Mtk edzői posztjára, Egervári mellett
Mi ferenczvárosiak... Creative Commons License 2002.05.12 0 0 2813
Mi lehet annál nagyobb közöny, hogy sosem vagytok 300-nál többen egy meccsen.
Abból 200 rokon és hozzátartozó.
Szerencsétlenek
Előzmény: Le_grand_bleu (2812)
Le_grand_bleu Creative Commons License 2002.05.12 0 0 2812
Legyen a büntetés a közöny :) Ide se írjunk :)
LGB
Előzmény: CHArlaTAN (2811)
CHArlaTAN Creative Commons License 2002.05.10 0 0 2811
Most pont a győzelem a tuti :o)
A találkozásba én is benne lennék, de a meccs előtt, hogy egységesen tudjunk (ellen)szurkolni, szóval ha csak az ebbe a fórumba írók közül 8-10en összegyűlnénk, bevágtatnánk a BlueFrontba, akkor együtt már "lenne szavunk"...

Vélemény?

r.tonyo Creative Commons License 2002.05.10 0 0 2810
Én asszem ott leszek, felmegyek Bp-re utazom 200 km-t, aztán lesz ami lesz, már ami a tiltakozás kollektív formáját illeti. Amikor vége lesz a meccsnek, akkor kellene valami tiltakozásfélét megejteni, így lagalább a a meccs alatt meg lehet beszélni a részleteket.
A vereség tuti bár nem akarok károgni
Le_grand_bleu Creative Commons License 2002.05.08 0 0 2809
Nu, emberek, el kellene dönteni, hogy szervezünke legalább minimális tiltakozást és terjesztjük, vagy megint semmi?
LGB
CHArlaTAN Creative Commons License 2002.05.06 0 0 2806
Hello!

Mindenki baromira csalódott, mindenki gyűlöli ezt a csapatot, habár a "névnek" szurkol (még).
Ez a csapat, vezetőség az amúgy is kevés MTK szurkolók egy részét már elkedvetlenítette csapatától.
Azért kellene mégis valamit tennünk, hogy megmutassuk, az MTK szurkolók igenis nem tutyimutyi töketlen szamarak, akik mindent bevesznek és mindenhez asszisztálnak, hanem vannak, van véleményük, és ez a véleményük a csapat és a vezetőség és Várszegi úr irányába mélyen lesújtó, és követelő, hogy ezt a színjátékot, kabarét fejezzék be, különben maradék szurkolóit is el fogja veszteni a klub, és jár majd kb. 100 hazai szurkoló ki meccsenként - a családtagok.
Tehát szerintem ezt a felhívást - kijelentést meg kell tenni - mint egy utolsó felszólítás, felhívás!!!

A túloldalra azért nem lenne jó tenni a cuccot, mert ott nem tudná mindenki, hogy kik vagyunk, hisz a túloldalon nagyrészt vendégszurkolók, vagy semleges nézők ülnek, míg annál egyértelműbb jelzés nem lenne, ha az MTK egyetlen szurkolói csoportja nyilvánítaná ki a véleményét. A kamerák mindkét oldalt veszik, ugyanis a szemközti kamera a büfé felett található, pont szembe a "fronttal".
Nekem sem állna szándékomban kiadni erre a csapatra egy fillért sem, azonban ez egy különleges helyzet lesz (lenne), mert egységes táborként kell véleményt alkotnunk. Biztos vagyok benne, ha mi rákezdünk, a csalódott szurkolók a leláton mind-mind csatlakoznak.

UFF szólottam
Ch'

Kifli007 Creative Commons License 2002.05.06 0 0 2805
Szevasztok!
A lejjebb felsorolt ötletek nekem tetszenek, csak nem hiszek benne, hogy meg fognak valósulni. Mi néhányan ugyanúgy kinn leszünk, mint a korábbi években, dühösek leszünk, aztán bánatában mindenki vérmérsklete szerint elmegy a kocsmába, haza, vagy akárhova. De szép lenne, ha ezúttal nem igy lenne.
Viszont, a véleményem, ami már néhány hete a fejemben van:
Én már nem szeretném, hogy bajnokok legyünk. Akkor sem, ha a hátralevő meccseinket mindet 5-0-ra megnyerjük, ha a végén Illés lesz a gólkirály 35 góllal, akkor sem. Mert azt, amit a csapat művelt ezen a tavaszon senki nem felejtené el. Senki nem emlékezne már az őszi teljesitényre, mindenki csak a sok rugott gól nélküli meccset és a nulla játékot emlegetné, meg egy szerencsés csapatot. Nem, igy ne legyünk bajnokok, ez egy annyira tiszta bajnokság lenne, mint a Fradi tavalyi elsősége. Legyünk ezüstérmesek, induljunk az UEFA-kupában. A bajnok meg legyen a ZTE. Az egyetlen csapat még Magyarországon, amelyik megérdemli, hogy a bajnok jelzőt ráragasszák. Úgyhogy a szokásos Hajrá MTK-m mellé álljon itt egy nagyon őszinte

Hajrá ZTE
is.

Egy végtelenül csalódott és elkeseredett MTK drukker

Le_grand_bleu Creative Commons License 2002.05.06 0 0 2804
Azert hagy hörögjünk, ok? Emlekezz, Ti mit hörögtetek nyáron.. alaptalanul... Mi meg beszoptuk.
Előzmény: Erkölcs Erő Egyetértés (2803)
Erkölcs Erő Egyetértés Creative Commons License 2002.05.06 0 0 2803
Mit hörögtök ?
Az van, hogy ha kell a sajátjait átbaszná 3 Ft-ért.
Ő ilyen.
Mind ilyen.
Tudhatnátok.
Ti is ilyenek lesztek ha felnőtök.
Le_grand_bleu Creative Commons License 2002.05.06 0 0 2802
Tehát:
TV meccs lesz, publicitás adott. Viszont... Kamerák a BF oldalán vannak, ezért érdemes a drapikat a tulpartra, az ingyenbe tenni.
Hogy miert irtam azt, hogy ne valtsunk jegyet? Nem az 500 ft-ot sajnalom, bar azt is :)
De miert fizessunk akkor, amikor nyilvanvaloan atbasznak minket? Mit kapunk a penzunkert?
Udv
LGB

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!