Keresés

Részletes keresés

kka Creative Commons License 2006.11.13 0 0 661
Én most jöttem meg Bergamóból, nem tudtam, hogy villamost terveznek, építkezést sehol nem láttam
Előzmény: mestska (660)
mestska Creative Commons License 2006.11.11 0 0 660

Sziasztok!

Nem teljesen Milánó a kérdés, de Lombardia topik nincs.... 

A bergamoi villamosról évek óta cikkeznek, hogy lesz, meg épül, stb., de pár látványterven kívül nem sokat láttam róla. Tud valaki valamit róla? Hogy állnak az építkezéssel? Mi lesz a nyomvonal?

Nagyon köszi a válaszokat!

ragazzo07 Creative Commons License 2006.11.11 0 0 659

Ciao a tutti!!!

A segitsegetekre szuksegem:

Surgosen olcso alberletet keresek Milanoban!!!!!!!!!!!!!!!

Minden megoldas erdekel!!!

Aki tud segiteni, irjon ide, vagy a mail cimemre:ragazzo07@gmail.com

Elore is koszi a segitseget!

Ciaooooooooo

deriva Creative Commons License 2006.11.09 0 0 658
Kozben mar en is megneztem... :))
Előzmény: S.Ágnes (657)
S.Ágnes Creative Commons License 2006.11.09 0 0 657
Én megnéztem Neked, iwiw-en, myvip-en, skype-on nincsen ezen a néven Olaszországból bejelentkezve személy. Persze, ettől függetlenül nézd meg Te is, hátha már más országból van fent.
Előzmény: deriva (656)
deriva Creative Commons License 2006.11.09 0 0 656
Azert en benezek abba az etterembe, ugyis a kornyeken leszek..hatha...mondjak a szemembe ugy talan biztosabb. :))  Viszont sajnalom, remelem egyszer megtalalod...vagy inabb o teged. Tenyleg, az iwiw-en nem kerestel ra? Csak akad valaki kozos ismeros akarmi, exsuli, exmelo...olyan nincs, hogy valaki igy eltunjon....vagy lehet, csak nem tudom elkepzelni. Szoval ne add fel!
Előzmény: nikjud (652)
Mrs Fred Weasley Creative Commons License 2006.11.09 0 0 655
OFF
Örülök, hogy te mondtad ki, nem valaki másnak kellett...
Remélem, nem fogsz megutálni ezért, mert te magad is felismerted...
Ha ez a férfi még mindig szeretné visszacsinálni, már lépett volna...
Sajnálom nagyon, tudom, mit érzel, én pont ilyen szenvedélyesen szeretek.
Viszont, én nem mondom hogy add fel, mert nekem az a véleményem, hogy a biztos rossz is sokkal jobb, mint a bizonytalan semmi...

Ne add fel...

Viszont én egyetlen indiai éttermet sem tudok. Vagy lehet, hogy láttam, csak nem tudtam, hogy az.
És továbbra is azt mondom, nem nagyon van Milánóban Váci utca-szerű utca.
Biztos, hogy Milánóban van a volt /és remélem leendő/ kedves?

És még egy jó tanács. SOHA nem szabad kiadni a telefonszámodat így publikusan, mert nagyon sokan visszaélhetnek vele, és bajba kerülhetsz!
Persze, nem erre a topikra értem, itt nagyon kedves emberekkel találkoztam eddig, de azért fő a biztonság!!

Vigyázz magadra, és sok sikert!
Előzmény: nikjud (654)
nikjud Creative Commons License 2006.11.09 0 0 654

Sajnos nem sok mindent. Amit tudtam róla, már mindent lenyomoztam.

Szerintem nem jött haza, mert nagyon szeretett kint lenni, de mindegy. Nem erőltetem tovább. Igazából, ha kellenék neki, minden követ megmozgatott volna azért, hogy velem lehessen. Ahogyan most én teszek... Csak valahogy nem akartam belenyugodni abba, hogy a sors így rendelkezett.

Biztos Te is voltál már úgy vele, hogy szinte fizikailag fáj, hogy akkor és ott miért nem mást és máshogyan mondtál, tettél. ...És utána már késő. Megváltozik az életed. Persze, lehet hogy akkor most még boldogtalanabb lennék. Megjósolhatatlan.

Láttad a Butterfly Effect című filmet? Érdemes. Pont erről szól.

Egyébként pedig valahol most nagyon boldog vagyok. Annyit csalódtam az emberek kicsinyessége miatt és erre tessék. Eltelik 1 nap és többen próbálnak segíteni, mint az elmúlt évben összesen.

Mégegyszer köszönöm mindenkinek!

Előzmény: S.Ágnes (653)
S.Ágnes Creative Commons License 2006.11.09 0 0 653

Nem lehet, hogy már nem is Milánóban dolgozik, hanem visszajött Magyarországra vagy bárhol máshol van?

Nem tudsz valamit a családjáról? Legalább annyit, hogy melyik városban élt itthon vagy a rokonai hol laknak.

Előzmény: nikjud (641)
nikjud Creative Commons License 2006.11.09 0 0 652

Kedves Deriva és Mindenki más!

Felhívtam mind a három éttermet és ugyan csak angolul tudtam velük beszélni, de mindegyik helyen azt mondták, hogy nincsen magyar kollégájuk.  (Bár nem vagyok benne biztos, hogy értették-e a kérdést.)

Úgyhogy csak annyit kérnék, hogy ha Valaki egyszer egy indiai étterem mellett megy el Milánóban, szánjon rám két percet és kérdezze meg az étteremben, hogy ismerik-e Magyar Csabát.

...Én itt feladtam. Köszönöm mindenkinek a segítséget.

Sziasztok,

Judit

Előzmény: deriva (649)
nikjud Creative Commons License 2006.11.09 0 0 651
...és még valami. Kérlek, hogy írd majd meg nekem, melyik étterembe sikerült eljutnod. Köszönöm mégegyszer.
nikjud Creative Commons License 2006.11.09 0 0 650

...Hogy nagyon szeretném, ha felvenné velem a kapcsolatot! ...és hogy annyi mindent szeretnék elmondani neki! A mobilszámom :00/36/20-46-000-34. (De szerintem tudja...)

Nagyon köszönöm. Ha én esetleg tudok valamiben segíteni Neked itt, Budapesten, nyugodtan szóljál.

Üdv:

Judit

deriva Creative Commons License 2006.11.09 0 0 649
Egy indiai ettermet se ismerek, de gyanitom tobb lehet 3-nal, max. nem annyira nivosak igy nem kerultek fel a netre...de a  3bol egybe lehet el tudok menni a hetvegen (talan 2 -be is). Ha esetleg ott dolgozna mi az uzenet?
Előzmény: nikjud (648)
nikjud Creative Commons License 2006.11.09 0 0 648

Kedves Kugela,

köszönöm szépen az infót! Nagyon hálás vagyok érte! Ez alapján talán sikerül a lehetetlen!

Ha lesz valami fejlemény, feltétlenül tájékoztatlak!

Üdv,

Előzmény: kugela (647)
kugela Creative Commons License 2006.11.09 0 0 647
Előzmény: nikjud (646)
nikjud Creative Commons License 2006.11.09 0 0 646

Mindkettőtöknek nagyon köszönöm, hogy visszaírtatok.

...és ismertek ott egy indiai éttermet?

Ne haragudjatok, hogy ennyi buta kérdést teszek fel, de még soha nem jártam Milánóban. Már arra is gondoltam, felülök egy repülőre és odamegyek, de igazából mi értelme lenne?

Ha esetleg szoktatok azon a részen járni és pont megláttok egy indiai éttermet, kérlek, gondoljatok rám!

Esetleg a neten nem tudok valahogy rákeresni?

Előre is köszönöm!

Előzmény: deriva (642)
Mrs Fred Weasley Creative Commons License 2006.11.09 0 0 645
A reptérről busz visz a városba.
És ennyi idő alatt nem sok mindent tudtok megnézni, úgyhogy, marad a standard! :DD
Dóm - kívül, belül és a tetőn!!, Castello Sforzesco, Parco Sempione a Béke emlékművel, Sant' Ambroggio aztán este is van! :))
Előzmény: Törölt nick (643)
Mrs Fred Weasley Creative Commons License 2006.11.09 0 0 644
Nem, szerintem sincs ott olyan. Legalább is, nem annyira specifikusan.
Gondolkodtam én is, de halvány gőzöm nincs, melyik lehet az. Bár, gyanítom, valahol a Dóm környékén lehet.
Talán a Castello Sforzesco és a Dóm közötti részt nevezném így, ha nagyon muszáj...
Előzmény: deriva (642)
deriva Creative Commons License 2006.11.08 0 0 642

Semmi tobb? Ez nem sok... valami tobb info az utcarol?  Szerintem nem letezik itt olyan utca "mint Budapesten a Váci utca"...de hatha Fredne beazonositja. :)

nikjud Creative Commons License 2006.11.08 0 0 641

Sziasztok!

Nagyon szeretném kérni a segítségeteket!

Néhány évvel ezelőtt megismerkedtem valakivel, akivel nem túl sűrűn, de tartottuk a kacsolatot. Egy napon a férfi kiutazott Milánóba, itthagyva mindent a régi életéből.

Idén tavasszal, amikor hazautazott, újra láthattam és az addigi barátságból szerelem lett. Nem tudom elmondani ezt az érzést. Talán rózsaszín lányregényimben olvashattam annak idején erről az érzésről. ...És pont emiatt a hatalmasság miatt, nagyon megijedtem. Azt hazudtam neki, hogy nem fontos ez az egész és éjszaka közepén megkértem, hogy menjen el. Soha többet nem láttam. A mobilszáma megszűnt, mailcímét pedig nem tudom.

Nagyon szeretném megtalálni Őt. ...Szeretnék vele élni. Mindegy, hogy hol. Bárhol a világban, csak VELE!!!! ...És szeretném neki elmondani, mennyire hiányzik és hogy nagyon szeretem őt és soha-de soha nem akarom elveszíteni többé, mert nekem ő a MINDEN! Az is elég, ha csak annyit tudok róla, minden rendben van vele! Nekem ez is elég. Csak tudjak már róla valamit! Bármit!

Áprilisban azt mesélte, hogy Milánóban egy olyan utcában dolgozik, mint Budapesten a Váci utca. Egy indiai étteremben felszolgáló. Magyar Csabának hívják és 27 éves.

Nagyon hálás lennék, ha valaki tudna segíteni.

Én budapesti vagyok. Ha Nektek van szükségetek valamilyen segítségre, szóljatok nyugodtan. megpróbálok utána járni. Igérem!

Előre is köszönök mindent.

Judit

deriva Creative Commons License 2006.11.07 0 0 640

àmen! ;-))

Te sem panaszkodhatsz. Brazilia valami szuper lehet,imadom, es ha egyszer eljutok oda, meglatogatlak.  :))

Előzmény: Mrs Fred Weasley (639)
Mrs Fred Weasley Creative Commons License 2006.11.06 0 0 639
OFF
Olasz barátod van?
Akkor remélem, ott fogsz megöregedni, és küldöd rendszeresen a jelentéseket, én meg irígykedem! :DDD

USA-ban...ha nem jön közbe semmi durva, akkor kb 6-7-8 év, attól függően, hogy a BRAZIL vőlegényem meddig akar még maradni, aztán BRAZÍLIA!! :DD

Pont emiatt olyan jól keverem az olaszt a portugállal, hogy ajajajajajaj! :DD
Előzmény: deriva (636)
S.Ágnes Creative Commons License 2006.11.06 0 0 638

FIGYELEM!!! Római 2 db skyeurope repülőjegyemet elcserélném, mert nem jó az időpont!

Indulás: Febr.2

Érkezés: Febr.4 (péntek-szombat-vasárnap)

Hátha van valaki, aki később megy és szintén nem jó Neki az időpont...

A két darab jegyem átírása így 50 €-ba kerülne nekem a másik pár részére, illetve Nekik is ugyanennyibe a mi részünkre. 

Nem csak római útra cserélném, jöhet Milánó is:))!

Ha valakit érdekel, kérem, hogy a mail címemre írjon!

szasza7 Creative Commons License 2006.11.05 0 0 637

Pár kép Milánóból,amit az október végi Milan-Inter merkőzés ürügyén készítettem,város+stadion:

http://www.szabiblog.blogspot.com/

Sok szeretettel:-)

deriva Creative Commons License 2006.11.05 0 0 636

Ma daaaaaaai! Ez jo, nekem fel se tunt..... :)))))))))))))) Azt tudom, hogy nincs ekezetem, de eddig nem is gondoltam, hogy ennyire ovatosnak kell lennem ha irok valamit....de szep nyelv is a magyar! :)))

Jo azert annyira nem negativ, csak vannak jobb helyek is. ;-))

Nem tudom meddig maradok, ha a bartommal minden ok marad, akkor akar nagyon sokaig is...de azert remelem vegleg Milano. :)

Es te meddig maradsz az USA-ban?

Előzmény: Mrs Fred Weasley (634)
Mrs Fred Weasley Creative Commons License 2006.11.04 0 0 635
Gondoltam. :)

Én meg csak kötekedtem, na, remélem, nincs harag. :)

Csak azt akartam jelezni, hogy Milánó azért nem merül ki egynapi látnivalóban. :D
Előzmény: Dro0pY (632)
Mrs Fred Weasley Creative Commons License 2006.11.04 0 0 634
Tudod, hogy nincs ékezeted? :D
Tudom, ez nagyon gyerekes :)), de önkéntelenül felnevettem ezen: "dugok 24 oraban"...akkor meg mi bajod Milánóval???? :DDDDDDD :DDDD
Bocs, megyek, felnövök! :DD

Meddig maradsz ott amúgy?
Úgy sajnálom, hogy megváltozott a véleményed, remélem, azért a végén nem csak negatív érzések maradnak benned... :(

Ja, akkor legyen így:
Milánó - Európa
New York - the rest of the World! :DDD
Előzmény: deriva (629)
nono16 Creative Commons License 2006.11.04 0 0 633

Sziasztok!

Én most regisztráltam és ahogy így olvasgattam a topicot, látom, h sokan szeretitek és ismeritek is Milánót.Szeretném a segítségeteket kérni, érdekelne, h tudtok-e egy jó kis fősulit a városban vagy környékén?

Dro0pY Creative Commons License 2006.11.04 0 0 632
Én sem irtam mindent le, nomeg, szelektáltunk annak megfelelően, hogy mit szeretünk.
Előzmény: Mrs Fred Weasley (628)
Dro0pY Creative Commons License 2006.11.04 0 0 631
Természetesen a polenta sem maradt ki, de az ugye köret, ezért nem irtam. Nomeg azért, mert az barátnőm szerint sima puliszka, semmi különös :))

A hegyen nem találkoztunk arabokkal, és máshol sem, úgy egyáltalán mindenhol kevés turista volt, aminek nagyon örültem, ugyanis utálom a tömeget és a sorbanállást. A brunatei hegyen rajtunk kivül kb 2-3 pár volt :))
Előzmény: deriva (630)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!