Keresés

Részletes keresés

RG Creative Commons License 2002.05.27 0 0 2868
És akkor még a NAC Bredáról nem is beszéltünk... Ami szintén vg csapat. Várszeginek egyrészt sokat köszönetünk, nélküle lehet, hogy már évek óta megszűnt volna az MTK, de az idei évben olyan dolgot művelt, ami még a másodosztálynál is rosszabb: elvette az MTK-tól a bajnoki címet - a Fradi UEFA-kupa helyezéséért. Biztos nem így gondolta, de csúnyán elszámolta magát, és átverte az egész magyar focitársadalmat. Egyetértek charleyval, én 28 éve járok meccsre - tavasszal egyszer sem mentem ki, és nagy csodának kell történnie, hogy ősszel ismét ott legyek. Ez így nem érdekel, és tényleg nem azért, mert nem lettünk bajnokok (én is jártam II. osztályú meccsekre). Ha előre megírt koregoráfiát akarok látni, elmegyek inkább moziba. A játékosok csereberéje érdekes lesz szerintem is, hacsak tényleg nem adja el a Fradit (MINDENKINEK az lenne a legjobb). Játékosaink teljesítményét felesleges értékelni - ősszel (még az én kényes igényeimnek is megfelelve) fantasztikusan fociztak, tavasszal meg vérhólyagot rúgnak a labdára?! Ugyan már. Az, hogy milyen jellegű bunda volt (néhány kulcsjátékos, edző, stb.), részletkérdés. Az mindenesetre érdekes, hogy amíg szerencsétlen öreg nem jött ide, egyszer sem álltunk úgy fel, ahogy a keret lehetővé tette volna.
A ZTE-nek gratulálok, remélem, a bl-ben eljutnak a csoportmérkőzésekig.
lg18 Creative Commons License 2002.05.27 0 0 2867
Remélem, ezt a fogadásos dolgot nem gondoljátok komolyan...

Egy multimillárdos minek szórakozna milliócskákkal?

gabriolet_d Creative Commons License 2002.05.27 0 0 2866
Részvétem az MTK szurkolóknak! Minket egy szakmailag nulla vezetés tett taccsra amihez volt egy gyenge "csapata", Titeket pedig egy "profi" menedzser, aki egy jó csapatot állított le...
(S állítólag Ti vagytok a szíve csücske, dehát az üzleti érdek ugye másfele vezet. A gyalog is szereti csapatunkat. Na az ilyenektől mentsen meg az ég mindenkit... )
Magyar foci 2002...
Hajrá VASAS!
Strong Creative Commons License 2002.05.27 0 0 2865
Szerintem valami nagyobb dolog lesz a dolgok mogott. VG Kozep-Europa egyik , ha nem a legnagyobb vagyonnal rendelkezo "vallalkozoja" !!! Akkora penzzel mar tisztessegesen is eleg korrekt penzeket lehet csinalni ...

A Frankfurtnal lesz az igazi okossag neki ...csak tippjeim vannak , azokat meg felelotlenseg lenne hangoztatni .

HAJRA UJPEST !!!

Előzmény: CHArlaTAN (2864)
CHArlaTAN Creative Commons License 2002.05.27 0 0 2864
Ha tényleg fogadásban is nyomult, amit igencsak kétlek, hülye lett volna ezt Magyarországon, vagy akár a "szomszédban" megejteni. Ennyire nem amatőr, sőt, teljesen vérprofi.
Egyszerűen meg lehetett csinálni. 15-20 külföldi
(akár nem európai!!!)különböző(!!!)fogadóirodában a pénzt szétosztva több ember révén magjátszani a fogadásokat (igen, a külföldi irodáknál lehet magyar meccset is játszani, és ezt még akár interneten is simán meg lehet játszani...), minddel csak 5-10 millió forintot kaszálni, így nem kelt semennyire sem feltűnést, és a haszon
200 millió forint...neki zsebpénz, de nem rossz "sima" bevétel...pédául pont annyi pénz, amennyi az MTK kulcsjátékosainak "lehasaltatásához" kellhetett...

Ch'

U-boat Creative Commons License 2002.05.27 0 0 2863
Mash

A legnagyobb fogadóiroda az Üllőin működik. Talán Pintét érdemes lenne megkérdezned. Azt meg már tudjuk, hogy a két klubb össze van nőve..

U-boot

Előzmény: mash (2856)
lg18 Creative Commons License 2002.05.26 0 0 2862
:)))

De most kivételesen igazuk van. Az utolsó meccset láttam, arró tudok nyilatkozni. Gusztustalanul játszott az MTK néven pályára lépő 11 játékos.

Előzmény: mash (2861)
mash Creative Commons License 2002.05.26 0 0 2861
olvastam. azt hiszem pont az Újpest topicban.
és???

azt egy újságíró írta ezt meg én. :)

Előzmény: lg18 (2860)
lg18 Creative Commons License 2002.05.26 0 0 2860
Olvasd el a mai NS MTK-Újpest tudósításának a végét....
Előzmény: mash (2859)
mash Creative Commons License 2002.05.26 0 0 2859
bunda avagy sem???
eltudjátok képzelni, hogy VG szól a 22-es keretnek, hogy gyerekek nem szabad nyerni????
NEM!

Igaz elég szólni 2-3 meghatározó embernek, hogy mit tegyen. pl. Illésnek

Nem lehet, hogy VG egyszerűen elszámolta magát????
Azt hitte, hogy a 20 pontos elöny már mindenre elég???
11pont előny a Zete előtt és 20 előttünk???
azt hiszem. de nem biztos.

Gondolta jól megerősíti a Fradit és mi beérünk a 2. helyre a Zete helyett, amire valljuk be volt is sansz, de a mötöká annyira leeresztett, annyira nem volt szerencséje, hogy az már HIHETETLEN.
Néztem a MTK-Dunaferr 1-4 összefoglalóját és a azt látom, hogy 1-3-nál kimarad 3-4 100%-os mötöká helyzet, ebből kettő kapufára megy.
Szerinted direkt lőtte kapufára Illés és "????" nem tom ki?

Előzmény: CHArlaTAN (2857)
msrj Creative Commons License 2002.05.26 0 0 2858
Még rosszabb, akkor negyedannyit ígértek érte.
CHArlaTAN Creative Commons License 2002.05.26 0 0 2857
Popovics tagadja a bundát - origo

Igaz, szerintem ez nem jelent semmit. Ugyanis az öreg nem tudott semmiről. Ha tudott volna előre, nem vállalja a nagy szakmai blamázst.
A másik lehetőség, hogy befogták a száját, a csütörtöki nyilatkozata azért több mint célzatos volt, és valószínűleg rászóltak felülről, hogy talán mégsem kellene betenni vg-nak.

Akárcsak az MTK szurkolói, Popovics Sándor is nehezen tudta megemészteni az Újpesttől elszenvedett vereséget, mint ahogy az első, majd a második hely elvesztését is. A Hollandiában élő tréner a szombat esti, Fotex-székházban megtartott évzáró vacsorán még részt vett, ám ott már elköszönt mindenkitől, vasárnap reggel pedig autóba ült és elindult hazafelé. Popovics Sándort Innsbruck környékén értük utol, ám a rutinos szakember vezetés közben is készségesen és őszíntén válaszolt kérdéseinkre.

- Mire véli azt, hogy ténykedése alatt öt mérkőzésből négyet elveszítettek, és csak egyet nyertek meg?
- Nem lehet ezt egy, vagy két okkal megmagyarázni. Amikor elvállaltam a felkérést abból indultam ki, hogy amennyiben a három hazai meccsünket megnyerjük, bajnokok vagyunk. Bevallom, elszámoltam magam, hiszen hiába vannak becsületes, odaadó és hűséges szurkolóink az MTK-nál, a ZTE-vel és az FTC-vel szemben nem beszélhetünk a hazai pálya előnyéről. Szakmailag a legnagyobb problémát az okozta számomra, hogy egy fizikailag és lelkileg is padlón lévő csapatot vettem át. Ráadásul Madar komoly operáción esett át, Ferenczi pedig egy sikeretelen szófiai kirándulás után képtelen volt korábbi formáját visszanyerni. A fiatalok, Czvitkovics, Buzsáky, Horváth Levente és Juhász Roland a szezonban kevesebbet játszottak, így a bajnokság vége felé 25 perc elteltével egyszerűen nem bírták tartani a ritmust.

- Morális gondokkal is szembesült?
- Igen. Nem akarok mindig a nyugati klubokkal példálózni, de arrafelé egy szezonban a teljes csapat szokott három piros lapot összeszedni, nálunk, az MTK-ban ez egyetlen futballistának, Komlósinak sikerült, mint ahogy rengeteg játékosnak kellett kihagynia meccseket sárga lapok miatt.

- Utólag nem bánta meg, hogy elvállalta az MTK irányítását?
- Nem. Márcsak azért sem, mert szerettem volna az 1994-es kudarcot helyrehozni, amikor is kiestünk a másodosztályba. Nagy álmom volt a bajnoki cím, jómagam már a 2. helyet is csalódásként éltem volna meg, gondolhatja most mit érzek. Sajnos az álomból rémálom lett.

- Mit szól ahhoz, hogy sokan bundáról suttognak, Várszegi Gábort pedig az MTK szurkolói kikezdték, mondván, az üzletileg jobban eladható FTC-t menedzselte inkább.
- Megjöhetne már végre az esze mindenkinek. Az olyan támogatókat, mint Várszegi Gábor, meg kell becsülni, én például abszolút tiszta embernek ismerem őt. Természetesen nekem is roppantul fáj a kudarc, az Újpest elleni meccs lefújása után legalább 10 percig az orvosi szobában igyekeztem feldolgozni az eseményeket, ám nem tudom elképzelni, hogy bundáztak volna a játékosok. Ez kizárt.

- A mostanit tekinti edzői pályafutása legnagyobb kudarcának?
- Ez nem is lehet kérdéses, ám rögtön ide sorolom a '94-es kiesésünket is. Ha hiszi, ha nem, edzőként mindössze kétszer "fáztam meg", s mindkétszer a szívemhez legközelebb álló csapatommal. Olyan ez, mint amikor az első szerelme csalja meg az embert.

mash Creative Commons License 2002.05.26 0 0 2856
okoska: csak szólok, hogy nagyon sokan járnak fogadni külföldre.
pl. ha jól tudom a lilák szlovákiába járnak, mert az van a legközelebb

Csányi ha jól tudom 8-900 millát kinált a Foci szakosztályért
Várszegi megvett 4*600 milliáért
akkor most logikus, amit írsz???

Előzmény: msrj (2854)
Juan Pablo Creative Commons License 2002.05.26 0 0 2855
őszinte részvétem!
msrj Creative Commons License 2002.05.26 0 0 2854
Na jó, lehet, hogy nem a VG tippmixelt, hanem a sleppje, de nagy pénzekbe fogadtak. Én nem tudom, mennyit lehet keresni ezzel, tényleg nem lehet feltűnően csinálni, mert akkor felfüggesztik és már nem lehet több fogadást kötni arra a sporteseményre, mert akkor veszteségesbe fordulhat a fogadás, nem kockáztatnak a fogadóirodák. Azért azon gondolkozzatok el, hogy az OTP fele annyiért akarta megvenni a BL-ben induló Fradit, mint a VG. Most a VG hogy tudja nyereséggel eladni ugyanennek a vevőnek az UEFA kupában induló Fradit? Nem kerek ez, teljesen ellentmond a józan észnek. Valamit nem tudunk, még mindig hiányzik egy-két kocka a teljes képből. Azt is mondják, hogy a ZTE-ben is van érdekeltsége. Nem lenne meglepő.
CHArlaTAN Creative Commons License 2002.05.26 0 0 2852
...nem persze, hogy nem fog. Inkább ég mégegyszer, semhogy szeretett csapatát a 3. osztályba minősíttesse vissza.
Szegény öreg, másodszor jött hozzánk a lehető legrosszabb időben, olyankor, amikor edző nem tehet már semmit.
Tényleg nagyon becsülöm a Sanyi bácsit, sajnálom, hogy nem marad.
PETUR Creative Commons License 2002.05.26 0 0 2851
Várszegi fejébe nem láthatunk bele, de a tulajdonosi logika nála is úgy müködik, ahogy a Schumacher-Baricello párosnál.

Ilyenkor a dolognak már nemcsak a sporthoz nincs köze, de a cirkuszhoz sem. -- Az illuziót ott is meg kell hagyni, de Várszegi azt is elvette.

Ezért szakmai kérdésekről, meg játékosokról kár itt beszélni, a kérdés az, hogy egy tizenkét csapatos, a végén hatcsapatos bajnokságban megengedhető-e, hogy egy tulajdonos két csapatot tartson? -- Ha van tanulsága a dolognak, akkor ez!
Azt viszont nem tudom, hogy a magyar labdarugás vezetését egyáltalán érdekli-e ez a dolog.
Valószinüleg szarnak az egészre!

CHArlaTAN Creative Commons License 2002.05.26 0 0 2850
Láttátok Popovics Gól-beli nyilatkozatát a hétközi forduló után? Szerintetek kitálal az öreg?
Mert hogy tudja, miről szólt a dolog, az biztos.
Fejtsd ki lécci a Bognár Gyuri féle a dolgot!
Tudott a Bogesz a bundáról, vagy csak edzőnek volt amatőr?
Na, természetesen az intertotót is bebuktuk...megy a Kispest...persze tudjátok miért nem jelentkeztünk...ellentétben a ZTE-vel...érdekes lesz látni, hogy egy francia elsőosztályú csapat ellen mit fog produkálni a Kispest (remember Nimes)...ha a litván csapatot kiveri...azért szép dolog lett volna ezt NEKÜNK megtennünk, ha már a BL-t és az UEFA-t leadtuk...mégegyszer köszi Gabi a sok nekünk szerzett örömet....
geyza_d Creative Commons License 2002.05.26 0 0 2849
Hát gyerekek, részvétem. Veletek is jól kib@bráltak meg velünk is.

Velünk egy kicsit jobban.

Hajrá Vasas!

CHArlaTAN Creative Commons License 2002.05.25 0 0 2847
Az MTK szinte teljes keretét szélnek eresztik...és ez jó kifogás arra, hogy vg Zavát,Füzit,Jezdimirovicot, (Cvitkovicsot?) átirányítsa a fradiba Kristonért és Jovicért cserébe. Illés megy a Haladásba levezetni, az összes Jugó megy ahova akar, Buzsáky a Comóba, Ferenczi az Újpestbe, Madar a Debrecenbe, Vlaszák a Zetébe, Mónos a Vasasba, marad Hajdú,Horváth,Juhász, Kanta, Győri és a fiatalok (Disztl,Bori...) kölcsönből visszajön Erős és Pető, Egervári hozza magával Zováthot és Molnárt (Balaskót vissza?), ugye a fradiból Jovic és Kriston, (Simek?) plusz egy rakatnyi másodosztályú idegenlégiós... tudom, ez kicsit képzelgésnek hangzik, de meglátjátok, sok benne az igazság...

Ch'

Strong Creative Commons License 2002.05.25 0 0 2846
VG zsebbol megvette a Fradit (is) ... neki nincs ertelme kockaztatni. Esetleg valamelyik embere "hazardozott" sajat zsebre .
Előzmény: CHArlaTAN (2845)
CHArlaTAN Creative Commons License 2002.05.25 0 0 2845
Nem hinném, hogy vgnek pár millió számítana, annál nagyobb pénzt meg nehéz lett volna neki feltünésmentesen kaszálnia...szerintem nagyobb dobásra pályázik az öreg...
charley11 Creative Commons License 2002.05.25 0 0 2844
Nem tetted túl magasra a várszegit?
Előzmény: biancoblu (2838)
msrj Creative Commons License 2002.05.25 0 0 2843
Ez az összeesküvéselmélet szép, de nem lehet bizonyítani. Egy adalékot én is hozzáteszek az előző hozzászóláshoz, amiben sok igazság van. Ismerősök voltak kint Bécsben egy fogadóirodában, és véletlenül fültanúi voltak egy beszélgetésnek. Ez még a tavaszi szezon elején volt, amikor még hatszoros oddsot fizettek az MTK vereségére. Tutti tippjük volt, hogy ki fog kapni az MTK ( nem gondolták, hogy magyarok vannak mögöttük). Vajon honnan tudták? Gondoljatok bele, hogyha VG a környező országokban, ahol lehet a magyar meccsekre fogadni, esetleg itthon is tippmixen fogadott az MTK vereségére, mekkora pénzt kaszálhatott? Közben látványosan leeresztett az MTK, és a megerősített Fradi elkezdett menetelni. Csakhogy bejött a képbe a ZTE. Ezzel nem tudott mit kezdeni a VG. Ugyanis a JT nem látványosan, de elkezdte nyomni a zalaiakat. Meg lehet nézni, hogy melyik csapat kapta a legtöbb tizenegyest az utolsó öt körben, és melyik csapat nem kapta meg a jogosnak tűnő büntetőket teljesen hasonló szituációknál ( nincs egyenlő mérce). Így az MTK-t fel kellett áldoznia VG-nek. Persze ez csak egy elmélet, lehet, hogy nincs valóságalapja, de a tippmix az igaz, tehát bundameccsek gyanúja merül fel. Valószínű, hogy hiba csúszott a VG számításaiba, nem kalkulálta be, hogy egy harmadik csapat ( vagy a JT )belekavar a terveibe. Nagyon sajnálom most az MTK szurkolókat, mert titeket becsaptak.
Strong Creative Commons License 2002.05.25 0 0 2842
Csak nehogy a penz es Julia helyett egy raketa jusson a seggedbe ! :)))

Kivancsi lennek arra , ki fog a fradiert annyit fizetni, hogy visszajojjon VG belefektetett penze , es esetleg egy kis pluszt hozzon...

Nem kizart , hogy majd atadja az MTK-t valakinek ( eladja a csapat jatekjogat ) , miutan mindenkit a Fradiba vitt, vagy eladott .

Előzmény: CHArlaTAN (2841)
CHArlaTAN Creative Commons License 2002.05.25 0 0 2841
Azért szeretnék úgy járni!
Egy kis mizériáért cserébe Julia Roberts és pár 100.000 dollár....Jöhet!

Egyébként vg-t azóta nem szeretjük, amióta megcsinálta a Szili,Penksa,Ferenczi ügyet,
(pedig akkor óriási előnyünk volt)
és ezen még az sem változtatott volna, ha megnyerjük a bajnokságot.

Ezért ha vg sztárokat hoz ide, és bekerülünk a BL-be 1 év múlva, attól sem szeretnénk, mert sárba tiporta fél év alatt azt, amit 1888 óta emberek ezrei hoztak össze!

Strong Creative Commons License 2002.05.25 0 0 2840
Charlatan : Nehogy Te is ugy jarj , mint anno Mel Gibson az Osszeeskuves elmeletben ! :)))

Komolyra forditva a szot ... ha VG valoban MTK drukker , akkor ket even belul eladja a Fradit , es a penzbol ugy megerositi az MTK-t , hogy megint lesz bajnokcsapatotok . Akkor majd megint szeretni fogjatok ...

HAJRA LILAK!!!

Előzmény: CHArlaTAN (2839)
CHArlaTAN Creative Commons License 2002.05.25 0 0 2839
Várszegi nem fogja eladni az MTK-t. Ha ezt akarná, már többször megtehette volna, vevő is lett volna rá. (pl. a tatabányai Bíró)
Azért marad itt, mert MTK szurkolónak vallja magát.
Csak csinált egy megfontolatlan vásárlást (fradi), és egy megfontoltat (frankfurt), és 3 klub neki sok. Az MTKban nincs neki sok üzlet (bár nullszaldóra hozta a játékoseladásokkal...pl Halmai 200 millió, Babos, Fehér, Szekeres).
És 3 klub sok neki. Ahhoz, hogy meg tudjon szabadulni a fraditól (hiszen az MTKhoz érzelmi szálak kötik, azaz nem akar) nyereséggel, kupás helyezésre kellett hoznia. Ezért volt a Szili, Penksa ügylet, ezért költötte a Ferenczi kölcsönadásából bejövő több mint 50 millát fradi játékosok vásárlására, hogy megerősítse annyira, hogy önerőből nagyon villogjon a fradi.
Emellett az MTK-t lehasaltatta, hogy a fradi behozhassa, és ha a ZTE gyengébb, talán még az MTK 2. is lehetett volna a tervei szerint.
Bár ott van az a dolog is, hogy 1 tulaj két csapata nem indulhat egyszerre nemzetközi kupában..(függetlenül attól, hogy BL vagy UEFA vagy INTERTOTÓ, hisz az 1. és 3. ból van átjárás a 2.ba)
Várszegi MTK szurkolónak vallja magát, de egyben egy gátlástalan üzletember is, így számára elenyésző veszteség, ha nem indul az MTK nemzetközi kupában, és csak 3.
Az MTK lehasaltatásához elég volt csak pár meghatározó játékost visszafogni pénzzel (Illés), elküldeni a csatárokat (Ferenczi, Bükszegi, Balaskó), nem igazolni senkit. Biztos, hogy nem az egész csapat volt benne, de páran igen.
+ lehet, hogy egy-két másik csapattól a vereségért pénz is jöhetett be. (pl. Vasas)
A következő lépés az lesz, hogy meghatározó MTK játékosokkal erősíti meg a fradit, cserébe látszatból kiegészítő fradi játékosokat küld az MTKba. (Zavadszky,Füzi,Jezdimirovic - Jovics és Kristonért cserébe)
Persze közben megy a duma, hogy az MTK-t újra kell szervezni, és ők épp a fradiba mentek, mások máshova. Közben az MTK is meg lesz erősítve,
(Egervári, Molnár Z.,Zováth, Simek, Pető, Erős stb...) és ezzel azt hiszi, hogy az MTK szurkolók is megnyugszanak, és mindenki jól jár...
Remélem mindez amit írtam, csak egy tartalom nélküli összeesküvés-elmélet, de meglátjuk mi lesz belőle...azért a sok kis dolog kezd összeállni...

Charlatan

biancoblu Creative Commons License 2002.05.25 0 0 2838
Kész, ennyi volt. Elegem van az egészből, gusztustalan, undorító az egész, hogy ezt ma Magyarországon probléma nélkül meg lehet tenni. Várszegi Gábor ma nálam végérvényesen elfoglalta a helyét a népszerűségi listámon Csurka István é Kövér László között:-(.
portland Creative Commons License 2002.05.25 0 0 2837
....most akkor várszegi otthagy benneteket...?

egyébként (nem bántásból mondom) de a frankfurt, az ftc, és mtk hármasból ti vagytok a leggyengébb láncszem (már a nézettség tekintetében..)

..én az javasolnám hogy a vasas a kispest meg a mtk egyesüljön (ez lehetne egy "nagy polgári sejt" a magyar fociban..:))

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!