Örömmel jelentem , hogy az album (The Dream In Wienna)hamarosan elkészül!! A borító már teljesen kész van, az első CD is 12 számmal. A második CD-t addíg nem tudom elkészíteni, míg a The End és a Play For Today c. számokat nem tudom megszerezni teljes verzíójukban. Ez már csak napok kérdése, a szlovák oldalra nap mint nap kerülnek fel a számok.Erre egyébként azért van szükség, mert a master amiről dolgozom, az FM4-ről lett felvéve, és ezeknél a számoknál lett fordítva a kazetta.( + The Loudest Sound, de azt már letöltöttem) Egyébként jelzem, hogy limitált (15db) példányszámban fogom elkészíteni, és Gallup igénye volt a 9. . Úgyhogy még van/lesz 6db, kinek kell?? Anyagárban adom, nem üzleti megfontolásból, úgy néz ki, hogy 1500-ban fog megállni a dupla CD + borító, nagyon drága a színes fénymásolás!!
Hajrá Róma, én nem tudok menni, de aki megy annak jó szórakozást, irigyellek benneteket!!
sziasztok: kii
Kedves lélektársak:
13 db jó anyag van itten nah, a W3.swi.hu/darksite/-on meg fent lesz 1 héten beelül, de azért a fénykép más mint amit az ember lement lemezre fájlt.
Cure: Conan O'Brien fellépés-2000 február:
Megvan videon az a müsor, ÉS PERRY AZ EZÜSTÖS GITÁRON JÁTSZIK. 2 számot nyomtak a fiuk, a maybe someday-t meg a foresteetÍ/csakhogy ezek a qrva NBC-sek levágták a végét...hogy lehet a forestet levágni...???barbárság.
Aztán megvan a South Park azon része "amiben Robert Smith megmenti a Világot Barbra Strisandtól".a vége az ami király:"Robert, a Disintegration a világ legjobb lemeze, és különben kösz"...he he.....
Van aztán eredeti Curenews ujságaim, sajnos eddig egyetlen egy magyar cimet láttam Robert-ék Újságában, dfe azt legalább többx./:-)
Majd még eszembe jut valami, amugy meg azé irok ennyit és ilyen szorgalmasan, mert heti 2 még szexben sem sokk.
mindenki Cure-álja magát tovább...csöcsi/Nöhal ez a te dumád volt b.zd meg...és már régóta nem vagy Cure-os.
-gallup-
hát persze hogy kell a Cure bécsi koncertje 2 cd-n...cserébe a fényképek mennének...kibxszttul jól sikerültek na...
Amugy 1 hete-miota Escargot személyesen elhozta a kazin, csak ezt hallgatom, meg a Bloodflowers-t, ami kegyetlenül jó lemez..
Bulit szeretnénk összehozni Szombathelyen a VÉGÁLLOMÁSBAN, CSAK CURE/talán DM???/ szervezés nem gond, igaz Escargot...
Jó tanács aki megy Rómába és szeretne fényképezni:
- legalább 800-as /de inkább 1000-es fényérzékenységü filmet vegyetek,másrészt csak üeditösdobozban tudjátok becsempészni, esetleg övtáskában.
Vigyázatok a biztonságiak kapáloznak a gépekért/rühellem a biztonsági szekrénysort/
ennyi.
Szóval buli lesz a Végállomásban, annyi szent...
Hétfőn ér véget a Cure európai turnéja Rómában és én menni akarok, de anyagi gondokkal küzdök, tehát úgy döntöttem, eladom a hifimet.
Sony HST-471 Hi-Fidelity Stereo System, ami a következő komponensekből áll:
Tuner: FM stereo, FM/AM superheterodyne tuner, 20 programhely, digitális hangolás, Memory Scan, stb..
Erősítő: Dolby Surround Pro-Logic....Music power output (ha jól gondolom ez a kimenő teljesítmény): 150 + 150 watt, sokféle surround mode (pl. Dolby, Hall, Simulated) és hanghatások (Rock, Pops, Classic, Movie, Game), beépített Woofer erősítő.
RCA ki- és bemenetek: Video 1
RCA kimenetek: Video 2, Phone, CD
Fülhallgató kimenet, stb..
Tape Deck: 2 kazettás, oda-vissza játszós, Dolby NR B és gyors átvétel kapcsolókkal (Dubbing speed)
+az egeszhez van egy fa, sötétített üvegajtóval rendelkező vitrinféle. Minden tök fekete.
Hangsugárzók: 2 db 3-utas Sony SS-E571V Front Speaker (Max. 160 W bemenő teljesítmény)
2 db Sony SS-SR47 Rear Speaker (Max. 50 W bemenő teljesítmény)
1 db SS-CN47 Center Speaker (Max. 70 W bemenő teljesítmény)
1 db SS-W571 Super Woofer (Max. 60 W bemenő teljesítmény)
Ennek az egésznek az ára 150 ezer Ft. Nem tudom, ez mennyire reális vagy irreális, azt tudom, hogy én ennyit szeretnék kapni érte, és ebből 40 ezeret legkésőbb szombatig, mert vasárnap indulni kell, hacsak nem repcsivel megyek, és nem ez a terv. Írunk majd minden papírt, senki nem lesz átverve, stb, de én se akarok póruljárni, tehát a cucc csak a teljes összeg kifizetése után szállítható!
Ez az ajánlatom vasárnapig él, utána bármikor meggondolhatom magam, tehát kérem, ha valakit érdekel, sűrgősen írjon mailt: thecure@alarmix.net és már holnap jöhet megnézni, mert ráérek.
szigi101>
Muzicbox néven futott még A3-as ill. megboldogult Msat korában.
Csak ott volt látható a Wrong number. Egyébként AM-mikrón nyomják,
meg szerencsésebb kábel-TV-ken is. Nálunk nincs.
Escargot>
Hála az FM4-es koncertért. (neved imába foglaljuk)
Minden út ....
Judit>
Gondold meg még egyszer !! Még egyszer gondold meg...stb.
Bloodflower>
Jól van, rendelhetek 10*15-öst is...e-mail megy ma...
MINDENKI>
Mi szeretnénk kocsival menni RÓMÁBA !!!!!!
4. ember jelentkezését várjuk SOS !!!!!
Lada, gázos, út KÖLSÉG áron! A kocsi
megbizható, meg úgy mennénk, hogy egy fél
nap csavargás is beleférjen Rómában.
Indulás Peströl, ha utbaesel, felveszünk.
Elözetes számitások szerint max.15.eFt+jegy.
Ahol lehet, autópályát kikerüljük.
Nyelvtudás jól jönne....Irjatok ide, vagy e-mailre.
Gábor, Bloodflower>
Ti nem jönnétek ?
Bloodflower >
A minőség G2-es Real Audio. Nem tudom ismered-e, ez az újabb fajta RA formátum, ami már eléggé hallgatható, de persze nem egy mp3. De jobb, mint mondjuk a budapesti Cure kalózkazetta. Örülnék, ha minden kalózkoncert ilyen lenne. Merem ajánlani átmeneti megoldásként.
Ami viszont nem ajánlott, és szeretném, ha ezt mindenki továbbra is betartaná, pl. a hivatalosan kiadott videók másolásának az itteni reklámozása, amelyek ráadásul nálunk is beszerezhetőek. Ha mindenképp ezt akarjátok, akkor azt a kezdetektől e-mailben, egymást közt beszéljétek meg légyszi, de ne itt, mivel nem szeretnék olyan fórumnak az alapítója lenni, ami a zenekar érdekeivel ellentétes dolgokat támogat.
szcargot >
Az a baj, hogy nem tudom, mivel nem tőlem függ a dolog. Mindegy, nyugodtan töltsd be a helyeket, ha van jelentkező, én úgyis valószínűleg máshogy megyek, ha egyátalán megyek. (Remélem.)
Bécsi és egyéb koncertképek, és a bécsi koncert első 7 száma (folyamatosan kerül fel a többi is) ITT
Bloodflower: Jól értem, hogy Neked megvan az összes Cure-klip? Mert ez esetben lesz tőled egy nagyon nagy kérésem... :-)
Gallup: Köszi a listát, bár árakat nem láttam.
Zseti: Ciki, de nem tudom a nevét. Magyar, valószínűleg az A3-Msat-ot akarja pótolni, egy kis sárga kockaszerűség van a képernyő bal felső sarkában, lehet klipeket kérni, és a Cure-tól egyetlen klip van, a 13th. Amúgy régebben ugyanitt láttam a Wrong Numbert (még a Galore-korszakban), a Viván pedig néha szokott lenni a Boys Don´t Cry. MTV-nk meg nincsen, így a többi klipet nem is láttam.
A honlapomon, a Some Strange Sites-en Cure oldalak nyíltak. Jó szórakozást!
Szcargot!
Szeretnék veled a fórumon kívül beszélgetni, ha neked az e-mailes verzió megfelel. Sajnálom, ha rosszindulatú kritikának vetted, amit írtam. Beszélnünk kellene. Egyébként jelentkeztem is nálad, nemcsak kritizálok...
Bocs mindenkitől, rossz helyen próbálkoztam!
A felvételt escargot barátunk vette fel az FM4-ről, kazettára, én csak CD-re írtam át! De van a birtokomban egy minidisc-es felvétel, amit a helyszínen készítettem,de nem igazán jó a minősége! Ha valaki tud vele valamit kezdeni, elküldöm neki! A baj az volt, hogy a mikrofon túl érzékeny volt, és a felvétel túl zajos! Nos?
kii >
Nem emlékszem, hogy már kérdezted volna, de nekem is szükségem lenne rá. Azonban előtte elárulnád, hogy a felvételed az FM4-ről való-e vagy diktafonos? És rögtön CD-re készült, avagy kazettáról lett felírva?
szcargot >
Kösz a római infókat, én még mindig nem tudom se azt, hogy egyátalán tudok-e menni, se azt, hogy kivel és hogyan. De mindenesetre ez is egy lehetőség.
1.Én úgy tudom,10 litert eszik,nem benzint,gázolajat.
2.Nem egy sofőr vezetne.
3.Nem autópályán mennénk,az qrva drága.
4.A 115'000 bocsi,nem adtam hozzá a fejenkénti jegyárat,de a végeredmény már tartalmazza.
5.Ha eljönnél,jelentkezz,ha nem,akkor miért kritizálsz?
Na jó,megbocsátok,Te is Cure-os vagy...:)
Mégegyszer kérdezem! Senkit nem érdekel az április 11-ei bécsi koncert dupla CD-re írva? Vagy ez itt már lerágott csont? Valamiről lemaradtam? Fényképek viszont kellenének nekem, jó lenne valami borító is az anyagnak!
Megint en vagyok.
Enyhén felhutam magam amikor olvastam a Párizs setlistet.
Nem elég hogy rühellem a franciákat/is//a legtöbbjüket csak/
még 2 ilyen koncertet is kaptak...
Pesten majd nyomnak a fiuk egy 20 számbol álló válogatást, amit a fesztiválokon szoktak...
Akinek kell Cure fénykép a bécsiröl az irjon.
Gallup vagyok.
Most jutottam el agyilag ide..he he.
Cure csak az en világom.
Most ennyi.
Bécs király volt....ahh..
Fényképek:13 fasza lett.
Zsti férjednek köszi.
-gallup-
Nagyon jó dolognak tartom, hogy valaki próbálkozik ennek a dolognak a megszervezésével, de szerintem néhol nem jól számoltál. Mert 115000/9=12780. És még néhány helyen szerintem el vagy tévedve. Mert egy kisbusz nem 10 litert fogyaszt és vannak autópályadíjak is az úton. Nem is beszélve a benzin árak különbségéről. És ne felejtsd el, hogy több, mint ezer km levezetése után a sofőrnek aludnia kell (esetleg sok utazás után nekünk sem ártana). Nem tudom, mi alapján számoltál? Ne értsd félre, én nem kritizálni akarlak, csak latolgatni a reális lehetőségeket. Mert szerintem ez így irreális. Én már megszerveztem egy néhány ilyen utat, úgyhogy bátran mondhatom, van tapasztalatom. De összeadhatnánk a tudásunkat, hátha kisül belőle valami jó. De szerintem az idő eléggé sürget.Mi a véleményed?
FONTOS!!!
Aki szeretne(szeressen!!!)eljönni Rómába,az írjon az szcargot@freemail.hu címre!!!
Aki volt Bécsben,az tudja,mit jelent egy The Cure
koncert.Tehát ők biztos gondolkodóba esnek.
Aki nem volt,annak azt tanácsolom,ezt nehogy kihagyja,mert szörnyű rágondolni,de lehet, hogy ez lesz az utolsó lehetőség.:(((
Az európai turné utolsó állomása Róma,szerintem elég rendesen bele fognak húzni!
Plusz Rómát látni sem egy utolsó dolog!
Akkor a piszkos anyagiakról:
A busz bérlése itt Szombathelyen 10'000/nap(3 nap)
Kilométerenként 10 Ft.Azaz 25'000.
Letét 100'000.
Fogyastás 10l/100 km.Ez 2500 km-rel számolva
50'000 Ft.
Koncertjegy 8'000-10'000 Ft.
Meg a kaja,biztosítás,aki akar kötni.
Szóval összesen:115'000 Ft./9 fő=23'000 Ft.
De ez lehet,hogy kevesebb(km miatt).
Dönteni gyorsan kéne,mivel itt a nyakunkon máj.8
Aki tényleg KOMOLYAN gondolja,írjon!!!
Vasárnap indulnánk,kedden érkeznénk.
A kauciót is le kéne rakni,ez 11'000/fő,de ez visszajön.
Szóval hajrá!!!
természetesen KELL kép. és természetesen átveszem neked az Unpluggedot.küldök mailt.
köszi!!!!!!!!!!!!!!!
klippekről> hiába keresed őket tvben, Boys don't cry-on kívül (amit többé-kevésbé rendszeresen adnak a Vivan) nem fogsz találni, vagy csak nagyon ritkán nagy szerencsével. Ajánlhatom a videoklipp gyűjteményeket! Szinte mindenhol lehet kapni. Vagy azt is átvegyem?