nem mondod????
ennek most tök megörültem,mindig ezt hívom,ha kell.:))
mindig,ha buliba megyünk a barátaimmal,odarendeljük a ház elé.
te nem szoktál este 11-12 között fuvarozni?
mert ma is fog kelleni
a legszebb éveimet nem úgy értettem,hogy most érzem magam a legjobban,hanem arra,hogy még nem vagyok leáldozó félben:))))
különben az egyik legrosszabb korszakomban vagyok :((
a nickem jelentése??? én nem titkolok semmit,nem kell hozzá nagy fantázia,rögtön rá lehet jönni:)
bizonyitsd be...
en ismerem a spacét néha még az ékezetes betűket is de a nagybetűket még csak most tanulom az iskolában...
a nickem jelentése sokkal eccerűbb mint hinnéd...ÉS különben is tanálgass előszőr...majd szólok ha rátapintottál a lényegre..;o)
Járj elől jó példával! Kezdd el a te nicked jelentésével:-)))
Mellékesen az ember sosenem monggya, hogy ezek a legszebb éveim, mert akkor utánna má tsak rosszabb gyöhet:-(((
kuszi: nem vagyok öreg..legszebb éveimben vagyok :)
csak kár,hogy nem ismered a SPACE billentyűt:)
amúgy pedig a nicked jelentését titkolod..nem vagy kicsit szenilis?:)
te mar ilyen oreg vagy kedves bea hogy mar a szemed folyik? hmmm esetleg torzsvendeg? :oPPPPPP
miernetiktokolozzak?jogomvanhozza!!! mit is tiktokolok? :oDDDDD
A Pláza mögötti terület, szintén a Pláza tulajdonosának a kezében van, ha jól tudom, mert egybe vette meg a hajógyárat:-)))
Volt keverés kavaás a tervekkel, és asszem úgy kapták meg az engedélyt, a vizividámparkra, hogy lakónegyedet is építenek.
Meg szállodát, meg jachtkikötőt, meg stb.:-)))
Lessz itt minden mint a búcsuba!!!
Apropó, Népsziget. Igaz, hogy annak a Pláza mögötti résznek is megszavazták a területrendezést? Épp a múltkor beszéltük a párommal: érdekes, hogy a kerületben mindenütt építik az új házakat, irodákat, ott meg parlagon van a nagy terület. Aztán pár napra rá hallottuk, hogy állítólag jachtkikötőt meg iroda -és lakóházakat akarnak oda építeni, és rendberakni a Szúnyog-szigetet. Tényleg így van?
Ivóhely (nem ívóhely :-))) ) ügyben új, viszonylag jó tapasztalat: Népsziget. Annak is a "főutcája".
Van 2-3 kerthelyiséges kiskocsma, megfizethető árakkal, pl. 1 üveg Amstel sör 230 Ft, 10 dkg sültkrumpli 90 Ft, sült heck 200 Ft/10 dkg.
Kicsit érvényesül a proletár feeling, de annak is megvan a maga varázsa... :-)
Ja, és abszolút pozitívum: kutyával is be lehet ülni (legalábbis az egyik helyre).