Ennek csak akkor lenne értelme, ha nem ugyanaz a nyolc ember irná meg olvasná a topicot. Igy túl sok jelentősége nincs. Ennél valami hatásosabb kellene azért. Emellett ennek az egész csapatnak a jelenlegi létezése és tevékenysége önmagában is irónikus. Meg lehetne irni egy novella formájában, külföldön kiadni. Szerintem bestsellerré válna, mindenki, aki szereti a paródiákat megvenné és olvasná. És ki lehetne bőviteni egész novella-füzérré. Tudnék jó cimeket. A nagy Deutsch és a kis Zen-Ruffinen. Mezey és az edzőképzés. Bozsik-program. Európa-bajnokság Kaposváron. A leszakadó hordágyak országa. Arénák Magyarországon. Politika mentes sportvezetés. Elsőre ezek jutnak elsőre eszembe.
Azt javaslom, hogy ha már mindenki fásult, akkor ezek után a topicba csak ironikus hangvételű hozzászólásokat írjunk
Kezdem:
Olyan jó hogy várszegi apuka két legféltetteb porontya közül az eminens zöld pizsamában,a hüje meg kék rabruhában alszik
Itt már mindenki fásult, nem is meglepő. Azt hiszem mindenki megértette már, hogy a klubvezetés számára teljesen lényegtelen, hogy a szurkolók mit gondolnak, mit éreznek, és az is, hogy a csapat érdekeinek mi felel meg. Amikor nagy ritkán valakit mégis feleősségre vonnak, akkor az elmondja, hogy nem volt bunda, meg hogy lesznek nagy igazolások és ezzel vége is a történetnek. Ezt a csapatot mostmár kizárólag csak általunk láthatatlan (legfeljebb sejthető) elvek vezérelik. Azt hiszem, hogy lassan már mindenki valami holtpontszerű állapoton van és megadóan várja a hogyantovábbot. Jelenleg nem úgy néz ki, hogy az MTK-nak bármilyen jövője is lenne. A levél móka óta senki nem szól semmit. Én már nem tudok semmilyen megoldást. Nektek van valami ötletetek?
Fél évvel ezelőtt már bedobtam, újra aktuális lett, ha így megy tovább, engem a RAFC pályán lehet nemsokára csak megtalálni.
nem is adnak érte még bagót se... átmegy majd ingyé...
mondjuk azt se értem, h végre kirugták az szar jugokat, most pedig, megint előszedtek egyet, aki lehet, h jo, de akkor pályára se lép, vagy pedig teljsen használhatatlan...
Ki ez a Laskai?
Remélem valami fiatal tehetség, akire nem tartunk igényt, aztán kölcsönadjuk valamelyik csapatnak azzal a kikötéssel, hogy ellenünk meg a Fradi ellen nem játszhat, aztán majd az FTC megveszi bagóért
Laskai iránt érdeklődik az MTK
Hírforrás: www.BORSODILIGA.hu
Dunavarsány, június 26., 21.50
Megnyerte első edzőmeccsét az MTK.
A kék-fehérek a DVTK-val meccseltek és 2-1-re nyertek, Illés és Czvitkovics volt a két gólszerző. Egervári Sándor egy ballábas jugoszláv csatárt tesztelt, Lovric továbbra is a csapattal készül Dunavarsányban.
Az edzőtáborozás alatt további külföldiek érkezése is várható. Az MTK érdeklődik a Nyíregyháza utánpótlás-válogatott futballistája, Laskai Attila iránt is, megegyezés még nem született az ügyben.
Egervári: mentálisan kell rendbe jönnünk
Dunavarsány, június 25., 15.45
Az MTK vezetőedzője nem csak a fizikai és a taktikai felkészítést helyezi előtérbe.
A hétfői nap nem csak az évszázados melegrekordról maradhat emlékezetes az MTK labdarúgóinak számára, ugyanis ezen a napon kezdték meg Illés Bélák a kéthetes dunavarsányi edzőtáborozásukat is. A futballisták a hétvégére pihenőt kapnak, vagyis a szombati, Kecskemét elleni meccs után mindenki hazautazhat felfrissülni. Egervári Sándor vezetőedző honlapunknak elárulta, a fizikai, taktikai-technikai képzések mellett a mentális felkészülésre is nagy hangsúlyt fektetnek, hiszen az MTK játékosain még mindig érezhető a tavaszi kudarcok miatti sokkhatás.
(s.z.)
Tehát akkor ez most annak a bevallása, hogy igazolni nem is fogunk?
Ja, a fradisták valszeg nagyon jókat röhögnek rajtunk és momentán meg is értem őket. Leandro az MTK-ban? Legfeljebb annyi köze lehet az MTK-hoz, hogy a Halinak odaadjuk érte Cvitkovicsot, Kantát, Füzit. Leo persze majd a Fradiban játszik. Undorító és gusztustalan, ami itt folyik, és nem elsősorban ez a Leandro gyerek fog nekem annyira hiányozni. Bocs, ha ismétlem magam, de kezdőcsapatokon, igazolásokon kár gondolkodni, amíg nem a játékosok döntik el, ki a jobb.
Leandroval kapcsolatban abszolut nem értem a tili-toli jelzőt.Az Ő esetében egy pillanatig sem volt kérdéses, hogy hová készül. A Szilit pedig ki akarja vásárolni a Nyelv, azonban egyenlőre magas az ára.
Ugy fest a dolog, hogy a mötökánál abszolut magára hagyta a Fülöpöt VG a játékoskeret kialakitásának kérdésében, és valszeg lóvét sem ad erősitésre.
A Pinte és a Jovic akkor sem kerül át, hogyha már a 24-es keretbe sem férnek majd be.
lényegében hánynom kell a dologtól... most már tényleg az lenne a legjobb ha eladna minket a várszegi akárkinek, mert ez a játékos tili-toli egyszerűen undorito.
Ezen a Leandro+Szili féle dolgon már csak röhögni/sírni lehet...sajnos már csak névleg áll külön a két klub...nagyon nagyon meglepne, ha Tököli nem a fradiba menne. "Cserébe" az MTK-ba küldik Jovicsot vagy Pintét.
Várszegi úgy "tologatja" a játékosokat, mintha nem két több mint 100 éve meglevő nagy múlttal rendelkező klubb lenne az MTK és az FTC, hanem egy kispályás sulibajnokság két csapata...
Szégyen, Gyalázat....erre mást nem lehet mondani!
Biztos vagyok benne, hogy a majom Egervári nevével szándékosan viccelődsz! Ami viszont Leandro hirt illeti, az a Te agyad szüleménye vagy álmod szinzése. A brazil kölyök ma valóban aláirt valamit, de megnyugtatlak, hogy nem a szerződést a MTK-hoz. Ő egészen máshová tart.
Nyilván Egervárira célzol. Ez jó kérdés, mivel én, mint szurkoló sem tudom, hogy álljak egy olyan csapat mellé, amelyik szándékosan vesztett el egy bajnokságot. Nekem nyilatkozhatnak, meg háboroghatnak a vezetők, játékosok, hogy nem így volt, ezt nem veszem be. Szépen fokozatosan ment (megy) el a kedvem az egésztől, pedig még az NB2-ben is jártam rendszeresen.
Ha valaki valamit üzleti megfontolásból vesz meg, akkor nem igazán kifizetődő azt tönkretenni. Inkább fel kell futtatni (ez már megtörtént) és el kell jó áron adni (remélem minél hamarabb). Ezután minden visszaálla a rendes kerékvágásba
Nem lepődne meg senki, hogyha Tököli a fradiba lenne irányítva. Még abban lehet bizakodnunk, hogy a fradi leigazolja Zirakasvilit vagy Fortuzit, és így Tököli jöhet az MTK-ba...
Az MTK jelenleg poshadt langyosvíz, a szurkolók teljesen elpártoltak a csapattól, a felelősséget senki sem vállalja, (csak minimális mea culpázások és egymásra mutogatások voltak)
Várszegi néma csöndben.
Nem lepne meg az a hír, amit a mai NS-ben említett Sinkovits, hogy az MTK a Diósgyőrrel tárgyal a költözésről...
Az MTK szurkolók most sem lennének képesek összefogni, nagy részüket már nem is érdekli mi lesz ezzel a csapattal...ha valami csoda nem történik, ez a csapat szépen lassan meghal, eltünik...
Ez minden, amit eddig tudni lehet? Jól néz ki ez az év is...
Még csak Molnár Zoltán csatlakozott az MTK-hoz
Budapest, június 17., 14.45
Egervári Sándor megtartotta ez első edzését a Salgótarjáni úton.
Délelőtt 10 órakor megtartotta első edzését az MTK-hoz visszatért vezetőedző, Egervári Sándor. A foglalkozásra kilátogató drukkerek, (soraikban egy Dunaferr törzsszurkolóval, aki többször is hangos szóval éltette Zavadszky Gábort, Molnár Zoltánt, Kenyeres Imrét és a vezetőedzőt is) egyelőre még csak azt konstatálhatták, hogy Molnár Zoltánon kívül nincs még új játékosa az előző bajnokságban harmadik helyen végzett együttesnek. A foglalkozás után Egervári Sándor honlapunknak elmondta, ezen a héten még csak amolyan ráhangoló edzéseket tart a játékosainak, de a jövő héten kezdődő dunavarsányi edzőtáborozára már alaposan megdolgoztatja a futballistákat. A tréner hozzátette, néhány poszton erősítésre szorul az együttes, és a vezetők mindent megtesznek annak érdekében, hogy a terveknek megfelelően erősödjön meg az MTK.
(s.z.)
A Fradi 1974-ig azert nem toltotte be nezokkel a stadionjat,meg elvetve sem,mert a Nepstadion volt az otthona.
Aztan "avatta"csak fel a Vasas es Muller Sanyi az Ulloi uti palyat..
Már beleszürkült, ugyhogy menjen csak.
Ez magyar futball érdeke. Én már csak az magyar foci érdekeit nézem, nem az MTK-ét, ha már a vezetés nem vette figyelembe a maradék MTK szurkolótábor érdekeit.