El kell halasztani az adócsökkentési programot, augusztustól átlagosan 30 százalékkal emelkedik a háztartási gáz és 10-14 százalékkal a villamos energia ára. Az egyszerűsített vállalkozói adó (eva) kulcsát október 1-től 15 százalékról 25 százalékra kívánja növelni a kormány – jelentette be Gyurcsány Ferenc miniszterelnök az Országos Érdekegyeztető Tanácsban. Mindezt úgy vezette be, hogy „nincs szükség sokkterápiára”.
Nyilván nem egészen ingyen , de jelentős állambácsi-támogatással .
A sokmillás lakáshitelek támogatása ( Juhász , Magyar , stb , akik önerőt tekintve bőven voltak eleresztve és tudták , hogy a nagy dőzsölés nem fenntartható ) viszont marad , az ugye hétszentség , fizethetem a piaci gázár mellett . A francba . ( a "fészekrakók " kis kéglijébe szívesen besegítek , de a szolidaritási hajlamom nem terjed tetű politikusokig . Részemről . )
Jaj, hát persze, rohadt burzsujok vagyunk, pfuj. Hiszen a családunk összjövedelme meghaladja az 1000 eurot. Sőt, 1100 euro lesz a reformoknak köszönhetően. Mocskos, zsíros középréteg, hogy van pofája a jövőt tervezgetni.
Én csupán annyit mondtam, az euro nem tyúkszaros, ahogyan te nevezted. De valljuk be őszintén, bármennyire is fáj, a mi " nemzeti valutánk" tyúkszart sem ér jelenleg, főképp azok számára, akiknek nincs egy tyúkudvarnyi belőle.
Egyébként nem állok semmilyen oldalon, csak a valóságban. Én sem örülök annak, hogy a forint ennyit ér, vagy inkább nem ér :(((
Kellett a csudának . Nagyon is jól jött , hogy a kis pölö gázártámogatásomat fizették a szénnel-fával fűtő birkák . ( cserében magam meg a tehetősek lakáshitel-támogatását fizettem - ördögi kör ez . )
Ha már ilyen desznyóság történik , hogy fizetni kell azért , amit fogyasztok , majd megpróbálom visszafogni magam . Ha már nem " ingyé " van......
Én három napig bent voltam,a végén én sem tudtam meg,hogy miért zárt ki.Valószínűleg neked van igazad,én sem dícsértem meg őket túl sokszor,ez már elég ok volt a kizárásra.