Hát srácok úgy néz ki tegnaptól ráérek minden hétvégén!!!Úgyhogy részemről okés a dolog!!Szente hálás lennék h ha engem hnap megmotiválnál 1 picit!!!De most komolyan!Előre is köszi!!
KIBASZOTTUL szarul jönne ki ha a csapat nem tudna megjelenni ezen a bemutatón... Ne égessük magunkat srácok... FOGJUK FEL ÚGY MINT 1 MECCSET !!!!!!!!!!!!! LÉGYSZIVES!
nyugi még nem veszett el a dolog.meddig kell meg mondani megyünk-e? mekkora a füves terület. kézilabdapálya méretet tudunk igénybe venni? Jelentkezőket azonnal!!!!!!!!!!ne egymásra várjatok.juniorok felnőttek mindenki jöhet.ártani nem fog.
Ezek szerint nem jön össze a bemutató... Azért köszönöm hogy megpróbáltuk..., bár azt gondolom nem én vesztettem ezzel többet. Ha mégis szükséges lenne, majd bemutatózunk a két fiammal, én leszek a narrátor, lesz egy O és lesz egy D játékos :))) Megoldjuk!
Béla, teljesen igazad van, azt gondolom, ezt már régen ki lehetett volna, vagy ki kellett volna jelenteni, mert ez már nem is az első ( tartok tőle, sajnos nem is az utolsó ...) eset volt, sőt azt gondolom nem is csak a Soldiers-szel szemben történt meg. Nem azért mintha ez valakit is meghatna, vagy érdekelne, de pont EZÉRT nem járok ki meccsre, mert ezt én már régóta nem komálom. De mint mindig és mindenre, erre is van egy ötletem, legyen Bp.-i bajnokság ( bírókkal meg minden "menős" - ide mindenki azt gondol amit csak akar - dologgal ). :D Meg legyen egy élvezhetős, ámbár sportszerű "vidék" bajnokság azoknak akik nem szeretnének a jól felkészült bíróink áldozatává válni. :))) Mielőtt a véleményem miatt valaki is a csapaton töltené ki haragját, gyorsan tisztázni szeretném, én csak egy egyszerű szurkoló, a játékot kedvelő vagyok, vagy inkább voltam. Hajrá Szolnok Soldiers, hajrá magyar amerikai football!!!
Akkor a hétvégén átbeszéljük mert többen szóltatok hogy később kellene edzeni mert a suli miatt nem jó a 16.00. Holnap még akkor talizunk a többit meg majd meglátjuk.
Üdv Béla innen Körmendről!:D A szerdai edzés nekem kimarad!Meló van sajna szombatig! Ha bármiben tudok segíteni,akkor nyugodtan szóljon bárki!:D Esetleg ha kocsival kellene vinni vkit stb....! Üdv Bandi