Keresés

Részletes keresés

Oriana7 Creative Commons License 2010.12.30 0 0 911

Nekem van kutyám,de ő már öreg így már kiskorában rá lett szokatva arra hogy napközben otthon van, a hisztit kb 1 hét után hagyta abba, de nem volt könnyű.. emlékeim szerint de ez csak nevelés kérdése. volt hogy egy órát álltam a bezárt ajtó előtt és  azt imitáltam hogy elmentem majd vártam mi lesz, ha sírt visszamentem és zárt ajtón  keresztül fegyelmeztem:))) de ez bevált, nekem. Mivel már 12 éves 80%-ban alszik így ránk nincs panasz:))) Az viszont biztos hogy senkinek sem egészséges ha órákon keresztül ezt hallgatja:(( 

Azért várom már a közgyűlést mert sok olyan lakó van akinek nem sok fogalma van az együttélésről:))

Előzmény: KingInk (909)
LFC_82 Creative Commons License 2010.12.30 0 0 910

Másoknál hogy áll a falak repedése?

Nekem 1 hét alatt visszajöttek azok a nem is kicsi repedések, amik a garanciális festés előtt megvoltak. Ezekben a napokban láthatóan eléggé megindult nálam sajnos, sőt néha recsegést-ropogást is hallok.

KingInk Creative Commons License 2010.12.29 0 0 909

én épp ezekben a percekben is a D/304-ben élő lények vonítását hallgatom. javaslom hogy a kutya költözzön ide és menjen az itteni brigád kossuth indulóstul, hamis ákosostul oda.

mi is nagyon szeretnénk kutyust, de nagyon félek h nem örülne szegény pára, ha a fürdőszobában kéne malmoznia amíg dolgozunk. valaki talált erre jó megoldást?

Előzmény: pensioners (908)
pensioners Creative Commons License 2010.12.29 0 0 908

Tisztelt A épületi kutyatulajdonos.

Ez már tényleg sok. Éjjel 1-ig hallgattuk a kutyájuk vonitását/sirását. Az állatvédő egyesület szerint ez állatkinzás. Őket fogom értesiteni, ha ez mégegyszer előfordul. Nem lehet egy egész ház nyugalmát tönkretenni, mert maguk nem gondoskodnak a kutyáról. Vigyék magukkal, ha elmennek, már mondtuk egyszer.

Olvassák már el az SzMSz-t, legalább egyszer!

euhome Creative Commons License 2010.12.27 0 0 907

Üdv!

Be lehet határolni az esemény idejét?

Előzmény: KingInk (904)
LFC_82 Creative Commons License 2010.12.25 0 0 906

Igazad van teljesen, nem is vitázom.

De úgyis hátul egyszerűen begyalogolnak...

Előzmény: snowdrop77 (905)
snowdrop77 Creative Commons License 2010.12.25 0 0 905

Basszus!

Ez a csapat vissza fog járni, addig, amíg van miért.  nyilván most jól körülnéztek, hogy miért érdemes.

amire figyeljünk :

- garázsajtót várjuk meg, amíg becsukódik!   (ha látunk olyan lakót, aki nem figyel erre, szóljunk rá!)

- udvarajtón, lh ajtón ne engedjünk be ismeretlent, felcsöngetőt!

- tároló ajtaját zárni ! (esetleg látogassuk gyakrabban mostanában )

a rendőri tapasztalat mondja, hogy vissza fognak jönni, mert most fedezték fel maguknak a házat és az esetleges hibáit!

legyünk körültekintőbbek !!!

Előzmény: KingInk (904)
KingInk Creative Commons License 2010.12.23 0 0 904

A D-ben található tárolónkat tegnap feltörték, tőlünk és egy másik lakótól elvittek egy-egy biciklit és egyéb apróságokat, amit még nem tudunk kibogozni.

Rohadtul gratulálok annak az idióta barom állatnak aki nyitva hagyta az ajtót, ezzel is segítve a kedves rablókat.

pensioners Creative Commons License 2010.12.23 0 0 903

Úgy néz ki, hogy Mandarinó hivott. Ennek ellenére nehéz elképzelnem, hogy valaki itt áll az utca végén, napokon (heteken?) át és jegyzi, hogy melyik lakásban - a több száz lehetséges közül - ég, vagy nem a villany, mikor és milyen gyakran. Holmes vagy Poirot biztosan jobban tudná.

Előzmény: LFC_82 (902)
LFC_82 Creative Commons License 2010.12.22 0 0 902

Úgy értem, biztos hogya vonal végén a Mandarino volt és nem egy magát Mandarionak kiadó valaki?

Előzmény: LFC_82 (901)
LFC_82 Creative Commons License 2010.12.22 0 0 901

Biztos benne hogy tényleg a Mandarino volt?

Előzmény: pensioners (899)
thony67 Creative Commons License 2010.12.22 0 0 900

...megkérdeztem a nővéremtől:  3eFt/hó dijat kér a Multi-alarm a lakásriasztó rendszer üzemeltetéséért és itt vannak a IX.ker-ben, szerintem ez csak átmeneti, amig a szomszéd ingatlan nem kerül beépitésre,

...azt gondolom, hogy az még nem elég információ, hogy nem lakják a lakást, mert ha nincs mit elvinni, akkor feleslegesen dolgoztak az emberek...az nagyobb gond, ha cimre mentek és volt is miért!

Melyik cégtől kerestek fel személyesen is?

Előzmény: pensioners (899)
pensioners Creative Commons License 2010.12.22 0 0 899

Három cég tudta, hogy nem itt lakunk: Mandarino, Dijbeszedő és UPC.

Mandarino felhivott két héttel ezelőtt, hogy akar velünk beszélgetni, mivel minden lakóval tervezik ezt, mikor tudnánk találkozni. Mondtam, hogy nem leszünk itt, csak egy hét után. Puff- betörtek, mig nem voltunk itt, Mandarino azóta sem hivott a beszélgetésre.

Előzmény: LFC_82 (897)
Spárgatökmag Creative Commons License 2010.12.21 0 0 898

Szeretném megkérni azt a kedves lakótársat a C vagy D lépcsőházban, aki mintegy negyed órája kezdett el fúrni, hogy ezt a tevékenységét munkaidőben (értsd hétköznap 8:00 és 17:00 között), vagy max este hétig legyen szíves végezni.

Hasonló eljárást kérnék a doboló lakótárstól is. Ez egy társasház, legyünk tekintettel egymásra.

LFC_82 Creative Commons License 2010.12.19 0 0 897

Csak az első emeletieket kell szemmel tartani...

A cégekre vonatkozó megjegyzést nem értem...

Előzmény: pensioners (896)
pensioners Creative Commons License 2010.12.19 0 0 896

Lehetséges, de ezt nehezen tudom elképzelni, hiszen hány lakást kéne szem előtt tartani? 

Aztán az is lehet, hogy valaki ötletet adott nekik.

Nem akarok senkit bántani, de 3 céget kapásból megemlithetek, akik tudták, hogy nem vagyunk itt.

Előzmény: LFC_82 (895)
LFC_82 Creative Commons License 2010.12.19 0 0 895

Kifigyelték, hogy mikor nincsenek otthon?

Előzmény: pensioners (894)
pensioners Creative Commons License 2010.12.19 0 0 894

bocsánat, az én hibám, nem figyeltem, meg hirtelen nagyon érzékeny lettem.

Valószinű csak egymás vállára állva jöttek fel, igaz a talaj olyan kemény, hogy a rendőrség nem talált más nyomot.

Előzmény: snowdrop77 (890)
LFC_82 Creative Commons License 2010.12.19 0 0 893

Az a furcsa, hogy a balkonjuk ilyen "beugró" részben van, tehát 2 oldalról is lehet látni a többi lakó részéről.

Előzmény: pensioners (889)
LFC_82 Creative Commons License 2010.12.19 0 0 892

Hogyan másztak fel a balkonra?? Létrával??

Ez durva...

Előzmény: pensioners (885)
thony67 Creative Commons License 2010.12.18 0 0 891

Azt gondolom, hogy már már az pozitivum, hogy

-jobban odafigyelünk az ajtók zárására,

-a garázskapuk záródására,

de sajna a bontás után nem indult el az új beruházás a szomszédban, igy eléggé ki van szolgáltatva a ház a kert felől:

-talán 2 fényforrás a belső kertben, mert igy nem lenne koromsötét,

-keritést lehetne kicsit megerősiteni, de ehhez az önkormányzat nem tudom mit szól,

-távriasztás a fszt-i és 1.em-i lakásokba (az egyik ismerősöm a Multialarm-hoz van bekötve!)

Úgy vélem, hogy ez jelenleg átmeneti helyzet és a szomszéd ingatlan beépitésével megszünik a probléma, mert az ingatlanok a belső kerten keresztül kapcsolódnak majd egymáshoz és idővel zárt lesz ismét.

snowdrop77 Creative Commons License 2010.12.17 0 0 890

nekem írta.  a kutyagumis problémámra. valószínüleg az A lh-ban van egy lakó egy beagle kutyával.  az előzményeknél látszik, hogy ki kinek a kommentjére válaszol.  ne sértődjön meg.  mind nagyon sajnáljuk a betörést!

Előzmény: pensioners (889)
pensioners Creative Commons License 2010.12.17 0 0 889

Nem vagyok sem kutya, sem macska. Nincs sem kutyám sem macskám. Ez most rossz idő arra, hogy rossz indulatú legyen, vagy viccelődjön. Ha jobb ötlete nincs, akkor a csend jobb lenne.

Előzmény: Oriana7 (887)
thony67 Creative Commons License 2010.12.17 0 0 888

Másik problémám, hogy garanciában nem festik újra a bejárati kovácsoltvas kapukat?

...kellene..mert van rá garancia...szerintem ezzel a közös képviselőhöz kellene fordulnod!

Olyan rozsdásak, mintha legalább húsz évesek lennének.

...igy van!

Előzmény: esassart (884)
Oriana7 Creative Commons License 2010.12.17 0 0 887

"A" lakó +beagle:))

Előzmény: snowdrop77 (883)
Oriana7 Creative Commons License 2010.12.17 0 0 886

Ez nagyon komoly:((

Sajnos még mindig nem figyelnek oda kellően a biztonságra, idegen ingyen parkoló autók a garázsban, stb..stb. Bárkit beengednek kérdés nélkül. Igaz ez az eset kívűlről történt, szerintem a redőny a legjobb megoldás. az zajos ha bántják viszont praktikus.

Előzmény: pensioners (885)
pensioners Creative Commons License 2010.12.16 0 0 885

Kedves lakók,

a rendőrség most ment el a betörési szemle után. Igen, betörtek hozzánk, a balkonon keresztül (első emelet). Az ágynemű huzatunkat használták a cuccok leadására, melyet a kertben hagytak.

Kérdés: látott-e valaki valamit - A épület-, van-e valakinek ötlete, arra vonatkozólag, hogy miként lehet az erkély ajtókat biztosabbá tenni?  Nálunk csak egy csavarhúzó nyoma látszott.

Előzmény: esassart (884)
esassart Creative Commons License 2010.12.16 0 0 884

Van valakinek gondja a függesztett wc-vel? Nálam a sziloplasztnál látni, hogy csúszik lefelé a wc csésze.

Már bejelentettem a hibát, de nem nagyon sietnek megnézni. Attól tartok hogyha leszakad, akkor kitépi a falból a vezetékeket.

Másik problémám, hogy garanciában nem festik újra a bejárati kovácsoltvas kapukat? Olyan rozsdásak, mintha legalább húsz évesek lennének.

snowdrop77 Creative Commons License 2010.12.15 0 0 883

Nagyon kérem a kutyatulajdonosokat, hogy ha már a kertbe hordják a kutyáikat sétáltatni, legalább az ürüléket szedjék össze maguk után !!!   gyönyörű lesz, amikor elolvad a hó és sok-sok gumikupaccal játszhatnak a gyerekek!

köszi

Gatwick Creative Commons License 2010.12.12 0 0 882

Köszönjük. Most mondtam fel az IPTV-t és az ADSL netet is.

Kérjük, akkor is legyen szíves írni, ha lesz optikai net is a házban, amivel emberi sebességgel is lehet majd netezni. Akkor megyek is vissza, mert az IPTV-vel alapvetően elégedettek voltunk.

Előzmény: S.Helga (881)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!