Teljesítménytúráztam valamelyik évben.
Szombaton Leányfaluból volt az indítás, a Pilis Trapp túrán: 41 km és 1000 méter színt emelkedés. Begyalogló a Esztergomi camping-ba volt, szintidő 10 óra amit 9ó15percre teljesítettem. Vasútállomásra rohanás +4 km.
Vonaton bejelentették társaim nem tartanak velem, mert lesérültek (vízhólyagok, húzódások) és fáradtak. Én csak fáradt voltam, egy apró hólyagocskám volt. Hazaérkezés után ágynak estem. Reggel koránkelés, rohanás vonathoz.
Másnap a Lábatlan 35-s túra a Turultól indult. Természetesen Tatabanya vá-tól fel kellett mászni, ez nem volt benne, mégis bele számíthatott volna (1,5 km és 170 méter). Táv: 34 km 900 méter szintemelkedés és 9 óra szintidő. 8 km-re voltam Lábatlantól, amikor elérhetőnek éreztem Lábatlan vá-t. Dupla tempóval haladtam és a vonattal egyszerre értembe az állomásra. Túra teljesítéséről oklevél, kitűző, kézfogás után csak rám várt a vonat. (Következő vonat 4 óra múlva!) 80,5 km táv és 2070 m színtemelkedés után a vonatról igen érdekesen szálltam le. A köv. vonatra már könnyebben felhúztam magam. A leszállás u. a.
Valóban találó a neve: LÁBATLAN!
Egyházasfalu, Egyházerdô, Elôszállás, Endrefalva, Engelstelep, Erdei Iskola 2x, Erdészház, Erdészet, az összes Erdô* kivéve az utolsót, Érsekalma, Erzsébettér, Esôpuszta, Ezredestanya: ezekben mi az idóta(vicces, furcsa, poénos), he?
A térkép Névmutatójában (név lejjebb):
Igazad van, mert az elnevezés mellett némelyiknél zárójelben melyik településhez tartozik.
Én poénosra vettem a topic címét, ezért semmi rosszindulatú szándékom nem volt. Világatlaszt békén hagyom, pedig nem rohangálnak a külföldiek panaszra.
Később már láttam, veted.
elkezdtem olvasni a topit az elejéről, és amikor kedves lakóhelyem lett leidiótázva, az nem estt jól, de legalább benne van :-)
no meg, a Nagymamáé is le lett, bár annak télleg gázos a neve... :-)
no mind1, abba is hagytam az olvasást
elnézést a helyiektől, nekem a Csikótöttös, a Kárász-Köblény, a Mágocs- Alsómocsolád, a Keszőhidegkút- Gyönk ami nem jön be, mármint így hangzásilag, meg vannak még ilyenek, csak nem jutnak eszembe, meg lehet, h. már voltak régebben