Keresés

Részletes keresés

zsolike Creative Commons License 2007.03.11 0 0 279

Ez nem nagyképű hörgés, hanem évek sok és hosszú évek belefeccölt kétkezi melója és az abból történt vásárlások eredménye. Mint írtam a cuccok nagyrésze nem is itthon vásárolt dolog (pl az első cubasem)

Én nem hőbörgök csak szar, hogy v.ki segíteni akar és mások meg leugatják.

De részemről ejtve a téma és bárki bejelentkezhet a studiomba és lechekkolhatja a cuccok fainságát.

A többi hozzászólást nem kommentálom és nem is kívánom elolvasni.

Örülök, hogy a "zenész" társadalom megint a nagyképű, kiváltságos, másoktól mindenhez jobban értő arcát mutatta.

Előzmény: Rigor (278)
Rigor Creative Commons License 2007.03.11 0 0 278

Azért azon is elgondolkozhatsz hogy amikor valai benyom egy ilyen imponzás listát ebben a formában csereberére utalva szerinted 1000-ből hány esetben van szó legális fejalánlásról?

Ha igazat mondasz, abban az esetben szerintem te lennél a legelső ember akitől a számtalan fórumba tett hasonló bejegyzés mögött nem warezolási szándék húzódik. Én legalábbis hoszú évek és számtalan fórum átolvasása után hasonlóval még soha nem találkoztam. Olyannal viszont megszámlálhatatlanul sokkal ahol pontosan olyan formát követve warezoltak emberek.

András nem tudom mitől lenne lehúzós kereskedő, annyira nem is vészesek az árai, ráadásul azt hiszem ha valaki egy csomó munkát feccöl egy termékbe talán mondjuk szeretne megélni belőle.

Ha te zenét készítesz komoly profi szinten sok energiát és pénzt belefeccölve hogy megélhessél belőle (tehát nem hobbiból) gondolom te sem örülsz neki ha pár darabot tudsz csak eladni, ami egy havi betevőre se elég aztán azt látod hogy abból koppintva a fél világ azt hallgatja. (sarkított példa de mégis)

Továbbá ne csúsztass, mert ilyet senki nem mondott hogy ami ingyen van az gagyi/gáz/nem kell (szerintem elég sok free cucc van ami űberel számos fizetőst) - de ugye te is tudod hogy nem erről van szó, hanem perpill egy olyan enyhén szólva warezgyanús dologgal ami pont a szerző orra előtt történik.

A nagy hőbörgés helyett ne és akkor mivan ha unatkozó milliomos vagyok dolog - talán egy korret nyilatkozat kéne hogy igen te ezt mind megvetted és bárkinek szívesen bizonyítod, nem ilyen nagyképű hörgés.

Előzmény: zsolike (276)
fotofabrik Creative Commons License 2007.03.11 0 0 277
szia!
akkor talán mégiscsak időhöz (is) van kötve a részek "újrafelhasználása".
az alapján, amit írsz, viszont nekem most úgy tűnik, akár közzé is tehetnék egy ilyen refillt. vagy kitudja...

abban pedig teljesen igazad van, hogy sokszor a véletlenek hihetetlen dolgokat tudnak produkálni, én remixekkel vagyok így sokszor: eszembe jut, hogy mihez lehetne hozzányúlni, de napokon belül meghallom a rádióban, és ismét nyugtázom: egy gondolattal megint lemaradtam :)
Előzmény: Rigor (273)
zsolike Creative Commons License 2007.03.11 0 0 276

ühüm

akkor én kérek bocsánatot, hogy én mint új srác nem rendelkezhetek legális programokkal.... ANDRÁS viszont már régi srác itt és ő már elhitette, hogy mindene full rendbe van. Az én URL-em is legállis és nyilvános. No comment....

De tudod mit legyen igazatok és ha nem kell a cucc akkor told tovább a bringát.

Miért ne lehetnék unatkozó "milliomos" aki már tizenévek óta vásárolgatja a progikat és szeretne jobb zenészeket hallani a rádióban.

Ez a ti bajotok apa, hogy ha valami ingyen vagy olcsón van az gáz az nem kell.

De tudjátok mit ... nincs semmi senkinek meg lehet mindent venni az igen TISZTELT ANDRÁS ÚRtól ócsón.

Ennyi

u.i.:: hogy lehet innen leíratkozni?

Előzmény: Rigor (273)
Haasz Andras Creative Commons License 2007.03.11 0 0 275
Kamuszöveg. Egyébként nem vagyok kereskedő, hanem csak fejlesztő, és nem próbálok senkit lehúzni. Főleg nem azokat, akik éveket dolgoztak egy programon és próbálnak talpon maradni.
Előzmény: zsolike (271)
fotofabrik Creative Commons License 2007.03.11 0 0 274
ilyenformán teljesen jogos, amit írsz, és ezt nem jó most hallani.
egyébként fura, mert nekem meg 8 másodperc rémlett, de akkor valszin, rosszul.

bár ez az egész dolog azért eléggé összevissza, hiszen nap, mint nap találkozunk reciklált loopokkal, amikért kizárt, hogy akárki is fizetett volna akárkinek. (szigorúan csak a kicsípett részletekre gondolok, nem feldolgozásra)

egyébként anyagi érdektől mentesen szeretnék néhány refillt közzétenni, hátha másnak is hasznára lenne.

más kérdés, ugyanehhez a témához kapcsolódóan:
ha újrafeljátszok bizonyos tipikus részleteket (amiket nem lehet "kiszedni" az eredetiből), az is jogsértő? hiszen ily módon igen jól lehet reprodukálni akár egy egész (elektronikus) albumot.
Előzmény: zsolike (272)
Rigor Creative Commons License 2007.03.11 0 0 273

Úgy tudom 7 másodperc hosszig felhasználható, bár ez valami nagyon régi adat (rég rágtam át az artisjus könyvet, azóta biztos sokat változott) - meg gondolom van valami korlátja a dolognak, mondjuk azt nem teheted meg hogy egy számból többször hét másodpercet pakolsz be megszakításokkal, vagy pont a levédett refrén dallamot nyúlod egy az egybe, bár ahogy hallottam gyakran megesik az ilyesmi. Meg aztán az ember tudtán kívül is könnyen tud olyan dallamot, dallamrészt írni ami már másvalakinek is az eszébe jutott. (nekem akkor volt egy kísértetesises érzésem amikor meghallottam egy no dubt számot amiben a gitár dallama egy az egyben egy ezeréves .mod zenémben elprüntyizett dallam volt, - de persze nyilván nem tőlem merítettek az alkotók, - nem is hallhatták - de kétségtelenül én írtam meg korábban - persze esetemben borzalmas "hangszereléssel").

Zsolike: ip után keríts már elő egy dinamikus ip-s embert aki mondjuk még anonym programot is használ. De nem ez a vicces, hanem hogy András teljesen nyíltan felvállalja itt az IRL személyiségét, úgyhogy minimális kutatás után akár elé is állhatsz azzal hogy ezt a sok cuccot te mint unatkozó milliomos mind legálisan megvetted és hogy kérjen szépen bocsánatot.

Ha meg ugyebár illegális a cuccod aminek elég nagy a valószínűsége akkor inkább neked kéne szépen lapítani, főleg olyannal szemben aki (ritkaság számba megy, de) csak legális cuccokat használ.

Előzmény: fotofabrik (270)
zsolike Creative Commons License 2007.03.11 0 0 272

fotofabrik

szia...

"...tilos a hanganyag, vagy azon részletének bármilyen másolása,terjesztése, kereskedelmi célú továbbítása..."

tehát igen ...de:

ha saját magadnak otthonra ki cuttolgatsz részleteket és csiász valami kis zenét, megmutatod a haveroknak és pörögtök rá a házibulin akkor no problem.

De ha ezt szélesebb körben reklámozod és anyagi előnyre teszel szert belőle az már no kafa.

Egyébként zeneszerzésnél is az első 8 hang nem egyezhet semilyen más számmal. Mert ha igen koppintás. Legalábbis régen ez igy volt.

Előzmény: fotofabrik (270)
zsolike Creative Commons License 2007.03.11 0 0 271

No comment...

Van aki önzetlenül is segít a zenész társainak és nem akar mindenkit lehúzni mint te. Van akinek tényleg érdeke egy új jobb zenészutánpótlás kinevelése. Ja és aki már régebben rendelkezett jobb komolyabb szoftverekkel és mondjuk a '80 évek közepétől foglalkozik elektronikus zenekészítéssel és szoftverei legjavát az államokból és/vagy Hollandiából hozta be annak nem kell itthon most százezrekért vásárolni az olyan lehúzós kereskedőktől mint te is vagy. De nem akarok itt sárral dobálózni csak először tényleg tájékozódnod kellene mielőtt valakit bemocskolsz.

Sorry ha megbántottalak. Remélem azért másokon jó sokat keresel, had nőjjön a fejed.

Előzmény: Haasz Andras (269)
fotofabrik Creative Commons License 2007.03.11 0 0 270
ha már ilyen csúnya jogi kérdések merültek fel... :(

szeretném kérdezni, hogy a szerzői jogokkal mi a helyzet abban az esetben, ha fogok egy albumot és mondjuk dr. rexbe pakolászom bizonyos részeit, loopokat fabrikálok, stb. ez sérti az eredeti szerző jogait? (felteszem, igen, de hátha valaki többet tudna erről mondani)
Haasz Andras Creative Commons License 2007.03.11 0 0 269
Ja, és a szignót a hozzászólás végére szokták írni, nem a legelejére.

De úgy látom, még új vagy itt, van mit tanulnod.

András
Előzmény: zsolike (267)
Haasz Andras Creative Commons License 2007.03.11 0 0 268
Helyben vagyunk. Legjobb védekezés a támadás? ;-)
Nekem nincs félnivalóm, és sajnos a magyar viszonyokat ismerve neked se.

Az hogy VALAKI hangstúdiót vezet, még nem jogosít fel TÉGED arra, hogy csereberélj finoman szólva illegálisan cuccokat.

Pl. Az Orkester a Reason része, vonatkozik rá a Reason teljes licensz joga.

De kizártnak tartom, hogy "csak úgy" felajánlj milliós összértékű szoftvereket.

Előzmény: zsolike (267)
zsolike Creative Commons License 2007.03.11 0 0 267

Kisköcsög

Először tájékozódj és utánna ugass mert bajod is eshet tudod ip és egyéb dolgok után gyorsan előkerítik az embert.

Tudod ha valaki hangstúdiót vezet elég sok dolgot vásárol.

Haasz Andras Creative Commons License 2007.03.11 0 0 266
Rendes tőled, hogy az általam készített Orange refillt is itt reklámozod.
Megtennéd, hogy elhúzol a lopott szarjaiddal innen a picsába?
Előzmény: zsolike (265)
zsolike Creative Commons License 2007.03.11 0 0 265

Sziasztok

Felajánlom cserére vagy csak úgy az alábbi REASON 3.0 refilleket:

-Chemichal synts 1-2-3

-Clubcharts NL

-Commodore C64 Drumstation

-DrumOmania

-Insane Guitar Fuzz

-Louki Malstrom 25 FX

-Old Skool Beats

-Orange XTansion

-Orkester SoundBanks

-AMG Pandith Dinesh (sorry this is DEMO :-( )

-Rapid - digeridoo -

-Rapid - old records -

-Reason Drum kit

-Reason Pianos -16-    -24-

-Harry Moorse Project

-Rex Noise Loops

-Sonic - 1- syntsh 1-2  -rythm section -organs and pianos -symphonic

-Sonic Omnisoundz -Reality drum -Vintage drum -monster drum

-Sonic Instruments of the 60's and the 70's

-Sonic Retro keys

-Sonic Acoustic folks

-Sonic World Percussion

-Sonic Ethnic Instruments

-Sonic Film Orchestra

-Sonic Triple Bass

-Sonic Triple Guitar

-Sonic Vocal Textures

-Sonic Mello

-Textural Guitars

-The Waldorf Club

-The Elektro Jazz Retro Funkying

-Vocalpearls

Továbbá az alábbi programokat és plug-in eket a teljesség igénye nélkül:

-cubase 16 -24 -32 -sx2 -sx3

-Pro Tools M-powered -LE

-Cakewalk

-Voyetra Digital Orchestrator

-Fruity Loops

-Rebirth

-Reason 3.0 and upgrade

-Amazing MIDI

-BPM Studio HOME

-DJ MIxer 1200 SL

-MJ Studio

-MP3 Home Studio DELUXE

-Ntrack Studio

-Orion

-Oxigen

-Real Q Sound

-Sonic Foundry programs

-Sound Club

-Sound Forge 5-6-7-8

-Steinberg Plug in or VST ???

-T-racks

-Vienna Sound Font Studio

-Virtual turntables

-Vision Sampler 4

-Visiosonic PCDJ PRO Digital 1200

-Winjey

-ACID 20 ENU

-APS LIVE (sound blaster live e-mu driver and progs)

-Beatrock

-DEESampler

-Live mixer for Cubase

-Muon Atom VST Plug-in

-prosonic Plug-in

-SF Acid

-Soniq Orion

-Steinberg Clean

-Steinberg Nuendo

-Régi 32 bit Cubase XP comp.

-Sok SF2

de inkább kérdezzetek ;-)

AmaDeus Creative Commons License 2006.11.07 0 0 264

Sziasztok!

Symphonic Choirs DVD érdekelne --- cserelistámróől lehet szemezgetni.

Segítsetek, köszi:

AmaDeus

amadeus.weiner@freemail.hu

vaskó Creative Commons License 2006.09.08 0 0 263
Tudja valaki hogy kell telepiteni a Spectrasonics  Atmosphere progit ? ! HELP !!
AmaDeus Creative Commons License 2006.04.22 0 0 262

Szevasztok,

kaptam kölcsön egy BestService Orient World nevű, igen méretes DVD-t egy havertól, azt mondta NI Intakt-ba van csomagolva (mint annyi minden manapság), dehát elfelejtett hozzá adni olyan törést, amivel egyáltalán meghallgat6nám, milyen is - mondjuk az internetes demók eléggé ígéretesek.

Tud valaki segíteni?

Thx

Ama

aud Creative Commons License 2006.03.17 0 0 261
Nincs.
Előzmény: Törölt nick (260)
Törölt nick Creative Commons License 2006.03.16 0 0 260

hi!

én vagyok a szellem.csak kitiltottak valamiért.szóval van?

Előzmény: aud (259)
aud Creative Commons License 2006.03.16 0 0 259
Szellemekkel nem tárgyalok.
Előzmény: Törölt nick (258)
aud Creative Commons License 2006.03.15 0 0 256
EW QL mi?
Előzmény: Törölt nick (255)
samplermagic Creative Commons License 2006.02.17 0 0 254
Hi
nincs meg valakinek a Wiliam Coackley perfect piano ?Nagyon kéne :O cserébe tudom ajánlani sampleCD gyüjteményem vagy mac verziós progikat
AmaDeus Creative Commons License 2006.02.16 0 0 253

levél ment, lista ment.

Ama ment

aud Creative Commons License 2006.02.15 0 0 252
De már küldtem....
Előzmény: AmaDeus (251)
AmaDeus Creative Commons License 2006.02.15 0 0 251

aud: nekem is küldj légyszi emailt, hátha boltolhatunk sztratoszféra ügyben.)

várom jelentkezésed

AmaDeus Creative Commons License 2006.02.15 0 0 250

#250 .)

Taranis Creative Commons License 2006.02.15 0 0 249
:D
aud Creative Commons License 2006.02.15 0 0 248
Előzmény: AmaDeus (247)
AmaDeus Creative Commons License 2006.02.15 0 0 247

Sziasztok,

spectrasonic atmosphere VSTi megvan valakinek működő példányban?

Tudnánk esetleg cserélni?

várom válaszotokat, köszönettel:

AmaDeus

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!