Lawrence Frank meglátogatta SAR-t, állítólag nagy spanok, SAR még Frank esküvőjén is ott volt. Állítólag a héten SAR ellátogat Jersey-be a feleségével együtt...nem lenne rossz a kezdőben......................
Nem hinném, hogy Thrillseeker nagyon up-to-date a Nets fórumokban. Vagy mondjuk a Hawks és a Clippers fórumaiban. Én pl. biztos, hogy tudnék mondani újdonságot a Wolves-ról. (Tessék: felmerült a Nené - Hassell csere lehetősége most. Nem lenne rossz.)
Nem, nem bűn. Különbözőek vagyunk. Ha én esetleg némi malíciával be akarnék szólni, előtte tájékozódnék, nehogy visszafele süljön el a poén. De nem teszem, meghagyom ezt neked. Lelki szegényeké a mennyek országa.:)))
Az a gond vele, hogy nem védekezik és nem koncentrál eléggé a feladatára ill. van egy-két dolog, amit talán mellőznie kéne. Én örülnék, ha maradna, de Haslem megtartása nagyságrendekkel fontosabb feladat és ezt szerencsére a vezetőség is így látja. Mindenesetre meglepett, hogy egyesek most szereztek tudomást erről a már hetek óta napirenden levő ügyről.:)
- New York acquires Quentin Richardson, the draft rights to Nate Robinson and future considerations from Phoenix for Kurt Thomas and the draft rights to Dijon Thompson.
- Sacramento's Cuttino Mobley declines option to return to team.
- Miami's Damon Jones declines option to return to team.
Szerined. Én meg láttam max. 5-5 perc videót mindkettőről, meg olvastam egy rakás elemzést és véleményt azoktól, akik többet látták őket játszani. Ez alapján azt tudom mondani, hogy a NY választása azért jobb, mert Frye olyan poszton játszik, ami a legnagyobb hiányposzt az NBA-ben és ami a NY-nál amúgy sincs megoldva. Bátran kimondható: egy közepes centerteljesítmény az NBA-ben szinte többet ér, mint egy jó csatárteljesítmény. Frye-ből nem lesz több mint egy közepes center szvsz, CW-ből meg ugyanez a véleményem, csak ő meg csatár.
A 94-es play-off során a Phoenix ellen a második mérkőzésen 20 pontos vezetést elherdálva kaptunk ki. Az újságok Choke City szalagcímmel jelentek meg másnap, hiszen a Suns 2-0-ra elhúzott a két houstoni mérkőzéssel.
Az American West Arenában viszont mindkét meccset elcsípte a Rockets (köszönhetően főként Vernon Maxwellnek és Hakeemnak), így Charles jóslata ellenére a csapatok visszatértek Houstonba, amit a nagy talpraállás miatt Clutch Cityként kezdtek hívni, 'hangutánozva' az első névre.