Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2017.10.27 0 0 2175

Ez egy korrekt nyilatkozat és eljárás szerintem.

Előzmény: Vevegyő (2165)
á-m Creative Commons License 2017.10.27 -1 2 2174

Minden pénzt megér, hogy megszabaduljanak tőle.

Előzmény: baculum (2170)
baculum Creative Commons License 2017.10.27 0 0 2173

Megrendelheti belőle az új BMW-t:-)

Előzmény: Vevegyő (2169)
lyukas csokoládé Creative Commons License 2017.10.27 0 0 2172

Nyilván nem arra gondoltam, hogy ő maga telefonált be, hanem például barátnői támogathatták valamiféle vendettában. A lényeg mégiscsak az, hogy névtelen, arctalan bejelentésekről beszélünk, bizonyítékok nélkül. Ez a "mindenki tudta a környezetéből" kijelentés is megkérdőjelezhető a nyilatkozatokat figyelve...

Előzmény: á-m (2166)
Vevegyő Creative Commons License 2017.10.27 -1 0 2171

Nyugi, ide fogják írni.

Előzmény: á-m (2168)
baculum Creative Commons License 2017.10.27 0 0 2170

Ez bizony sokba fog kerülni úgy tūnik.:-)

Mármint a mu kaadónak.

Előzmény: Törölt nick (2167)
Vevegyő Creative Commons License 2017.10.27 -1 2 2169

Szerintem ez a jó döntés. Büntetőjogilag nem vonható felelősségre semmiképpen, de színház közelébe soha többé ne menjen.

Üldögéljen otthon és pasziánszozzon az emlékeivel.

Előzmény: Törölt nick (2167)
á-m Creative Commons License 2017.10.27 -2 2 2168

Ezek után még írja ide vmelyik troll, hogy nem követett el semmit.

Törölt nick Creative Commons License 2017.10.27 0 0 2167

Huha.

á-m Creative Commons License 2017.10.27 -2 1 2166

Ja persze, ült a stúdióban, és közben 2 ember nevében is betelefonalt. Ne rohogtess. Mindenki a környezetéből tudja, hogy ő miféle ember. És most megpróbálják elkerülni, hogy a jövőben elofordulhasson ugyanez, ezért hoznak intézkedéseket. Ez jó.

Előzmény: lyukas csokoládé (2155)
Vevegyő Creative Commons License 2017.10.27 -1 1 2165

Akkor ennyi volt.

http://hvg.hu/kultura/20171027_Kirugja_a_Vigszinhaz_Marton_Laszlot

"A mai napon kezdeményeztük Marton László munkaviszonyának megszüntetését a Vígszínházban. A döntés nem jelent, nem jelenthet ítélkezést egy gazdag művészi életút felett. A Vígszínház szakmai tekintélyének kialakításában Marton László szerepe elvitathatatlan. A színház repertoáron lévő előadásait továbbra is műsoron tartjuk. A korábban jelzetteknek megfelelően aktívan részt veszünk a szakmai szervezetek közös munkájában, ami a hasonló helyzetek megakadályozására, korai felismerésére irányul, illetve a színházon belüli anonim bejelentő vonalat indítunk el a következő héten" – írják.

Abszolút Igazság Creative Commons License 2017.10.27 -1 1 2164

Ezt is érdemes elolvasni. Higgadt elemzés egy jogász (nő) tollából:

http://jog-asz.blog.hu/2017/10/25/kovezzetek_meg_nyugodtan

baculum Creative Commons License 2017.10.27 -1 1 2163

Ezt Marton erkölcsileg csak úgy hozhatja helyrr:-), ha megrendezi a Szex mission szinpadi változatát, ahol ő maga fogja alakítani :-) Dr Kuppelweiser professzort :-)))és az összes nêmber:-), akit megdugott szerepet kap benne, meg az is, akik nem:-).

5496 Creative Commons License 2017.10.27 0 3 2162
baculum Creative Commons License 2017.10.27 -1 0 2161

:-))))

Azófa is minden éjjel ott térdel előtte rémálmaiban és esedezik, hogy" engedje meg professzor úr, hogy leszopjam:-):-):-)."

ásítósmacska Creative Commons License 2017.10.27 0 0 2160

:)))))

Előzmény: Dugó Boss (2158)
Kerepessy Jenő Creative Commons License 2017.10.27 -1 0 2159

Utána meg ugyanők fognak házmesterezni minket.

Előzmény: Törölt nick (2157)
Dugó Boss Creative Commons License 2017.10.27 -1 2 2158

"Ez az egész molesztálós hiszti egy nagy humbug."

Némi vigaszt nyújt, hogy balliberális nyírja a balliberálist.

Azért ez valahol megnyugtató ...

Előzmény: pikado bajnok (2151)
Törölt nick Creative Commons License 2017.10.27 -3 2 2157

"Tíz nő vádját komolyan is vettem volna, ha valóban előállt volna tíz nő. Névtelen, arctalan sztorikat nem elég hitelesek a szememben ahhoz, hogy egy ennyire súlyos ügyben jelentősen nyomjon a latba."

Majd jönnek az 50-es évekre emlékeztető "olvasói" névtelen feljelentések, amelyek alapján statáriális feminin bíróság fog rögtön ítélni..

Kerepessy Jenő Creative Commons License 2017.10.27 -3 0 2156

Így van.

Nincs új a Nap alatt.

"Minél többet vitatkoztam a zsidókkal, annál inkább megismertem beszéd- és harcmodorukat. Mindenekelőtt az ellenfél butaságával számoltak, és ha azután minden kötél szakadt, maguk tettették a butaságot. Ha mindez nem használt, akkor egyszerűen nem értettek meg semmit, vagy pedig pillanatok alatt egy másik témára ugrottak át. Magától értetődő dolgokat tárgyaltak, amelyek helyeslését azonban rögtön más jelentős dolgokra vonatkoztatták, hogy azután ismét visszavonuljanak és ne tudjanak semmi bizonyosat. 

Bárhol fogott is meg az ember egy ilyen "apostolt", nyálkás lett a keze, s részletekben siklott ki ujjai közül, hogy azután a következő pillanatban ismét egyesüljön. Ha netalán az ember valakit olyan megsemmisítő módon gázolt le, hogy már csak a környezetre való tekintettel is kénytelen volt helyeselni, és így arra gondolt, hogy legalább egy lépést tett előre, akkor annál nagyobb volt csalódása a következő napon. A zsidó egyszerűen nem vette tudomásul az előző napon történteket, és mintha mi sem történt volna, tovább mesélte régi, lehetetlen álláspontját, s még felháborodottan csodálkozott azon, hogy kérdőre vonták. Nem emlékezett már semmire, legfeljebb az előző napon tett állításainak helyességére."

Adolf Hitler - Mein Kampf

Előzmény: Aurelius Respectus (2143)
lyukas csokoládé Creative Commons License 2017.10.27 -2 1 2155

Nem adhatsz szavakat a szájába, nem ismerte be semmit. Én azt is elképzelhetőnek tartom, hogy ártatlan, de a nyomásgyakorlás hatására így akart szabadulni.

Tíz nő vádját komolyan is vettem volna, ha valóban előállt volna tíz nő. Névtelen, arctalan sztorikat nem elég hitelesek a szememben ahhoz, hogy egy ennyire súlyos ügyben jelentősen nyomjon a latba. Tulajdonképpen még az se zárható ki, hogy mind a 10 Sárosdi Lilla lett volna...

Előzmény: á-m (2152)
Törölt nick Creative Commons License 2017.10.27 0 0 2154

"Mellesleg épp újabb liberális dogmát rúgtok fel a francba: "A politikának semmi keresnivalója a hálószobámban!!!""

Már megtörtént:

https://888.hu/article-ezek-a-nok-nem-szulnek-kormanyvaltasig

Előzmény: gitana19 (2149)
gitana19 Creative Commons License 2017.10.27 -2 3 2153

Csak szólok, h Bill Cosby-t 50en vádolták, egyetlen egy jutott el bírósági szakaszba, és ott sem született elmarasztaló ítélet, hanem újra kell tárgyalni. Szóval a vádak erősségét nem a mennyiség hanem a minőség adja.

Előzmény: á-m (2152)
á-m Creative Commons License 2017.10.27 -2 2 2152

Marton azzal, hogy bocsánatot kért, beismerte. 

Azért nem tért ki a részletekre, mert felesleges, mindenki tudja a köreiből. Bár szerintem nincs szükség erősebb beismerésre,  ez nem menti fel, nem jelenti azt, hogy akkor nem is követett el semmit.

Ha részletekbe bocsátkozna, az csak olaj lenne a tűzre. Az üzenet átment így is: ne zaklass, ne élj vissza a hatalmaddal, mert megszívod. 

Az nem gyenge lábakon álló vád, hogy 10 nő szerint zaklatta őket. 

Előzmény: lyukas csokoládé (2134)
pikado bajnok Creative Commons License 2017.10.27 -3 2 2151

Ez az egész molesztálós hiszti egy nagy humbug.

Vevegyő Creative Commons License 2017.10.27 -3 0 2150

A politika (társadalom) szóljon bele, h nagykorú, gyámság alá nem tartozó nőnél bepróbálkozhat-e egy idősebb fószer, és ha a nagykorú, gyámság alá nem vett nő szobára megy az idősebb fószerhez, és másnap meggondolja magát, akkor a társadalom azonnal lincselje meg a fickót, lehetőleg nyilvános megkövezés keretében - ezt konkrétan honnan a fenéből veszed, te szerencsétlen retardált?

Előzmény: gitana19 (2149)
gitana19 Creative Commons License 2017.10.27 -4 3 2149

Figyu, senkit nem akarata ellenére visznek oda. Ha az ámuldozó bakfisnak egy családos úriember kell, az is egy élethelyzet, csak utána ne sírjon, ha leribancozza az úriember családja esetleg. Mindössze nem gondolom, h nekem közöm van ahhoz, h felnőtt emberek mit művelnek egymással, persze, ha valakinek nincs magánélete, értem, h máséval akar foglalkozni.

Mellesleg épp újabb liberális dogmát rúgtok fel a francba: "A politikának semmi keresnivalója a hálószobámban!!!" Erre nem azt kéritek most? A politika (társadalom) szóljon bele, h nagykorú, gyámság alá nem tartozó nőnél bepróbálkozhat-e egy idősebb fószer, és ha a nagykorú, gyámság alá nem vett nő szobára megy az idősebb fószerhez, és másnap meggondolja magát, akkor a társadalom azonnal lincselje meg a fickót, lehetőleg nyilvános megkövezés keretében.

Előzmény: Törölt nick (2145)
Aurelius Respectus Creative Commons License 2017.10.27 0 0 2148

nemi erőszakért

Előzmény: Aurelius Respectus (2147)
Aurelius Respectus Creative Commons License 2017.10.27 0 1 2147

te bolond vagy ? 

azt támogassam, ha nem vagyok szimpatikus egy nőnek valamiért, ha nem is volt köztünk semmi, feljelentsen nem erőszakért, elvigyen a rendőrség és én bizonyítsam az ártatlanságom ? 

Előzmény: Törölt nick (2144)
Törölt nick Creative Commons License 2017.10.27 -1 1 2146

Hát azért, mert minket nem vontak be az ilyen beszélgetésekbe, és az áldozatoknak is utólag derült ez ki. Már amelyiknek kiderült. Azonkívül  van aki még most is letagadta, miről is beszélt a másikkal.

Egyébként vagy nem olvasol a témában, vagy hiába, mert nem értesz semmit.

Előzmény: gitana19 (2140)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!