Sajnálom Anikó ha kimaradsz a játékból. Mindnyájan biztattunk, de belátom, ha ez a döntésed. Itt nem érzed jól magad, viszont a Honfoglalón meg igen. Akkor ott a helyed, és itt nem kell játszanod a mi kedvünkért. Csináld azt, ami jól esik neked, nem akarunk rád erőltetni semmit.
Szép estét neked is, és további jó játékot, kellemes időtöltést a Honfoglalón és a Fórum játékokban is!
Azt a faszit nem könnyű legyőzni. Kezd ez a játék is a honfoglalóra hasonlítani:-( Majd később összeszedem a használható kártyákat, amit a kudarcpontoknál tudsz felhasználni.
Ilyen sem történt még itt velem. Nem volt kedvem kihívni a bajnokot a trónért. Aztán mégis csak unalmamban megpróbáltam és végül is 1 másodperc döntött, hogy nem sikerült megvernem, akitől eddig már 5 alkalommal kikaptam, így 5:5-re végződött a küzdelem.
[tegnap 21:04]Nelzibel legyőzte Eroboka játékost. Mostantól ő ül a Bajnokok székében a gleccserbarlang labirintusban.
[tegnap 21:00]Nelzibel megkezdte a gleccserbarlang labirintus felderítését. Ez azért megint egy furcsaság. Én négy perc alatt elég ha jó pár lépést megtudok tenni( a harmadik, vagy negyedik kocka újabban már harc) , ez pedig ennyi alatt már a trónt is megtalálta.