A cikkben 3-4 liter a kedvező mennyiség . Há' .... ha agyonütnének se menne le . Max 1,5 liter , de a végén az is inkább visszafelé igyekszik . Igaz ... leveses vagyok , az is jelent valamennyi löttyöt .
Ki tudja, még felmerülhet az igény egy ablakra is térdtájban, hogy amikor az állás már nem megy, még tudjanak vigyorogva integetni egymásnak, mielőtt bekúsznak a házba. :D
Amúgy azon épp csak szerencsétlenül néz, és könnyes az arca, nem igazi sírós kép, inkább irtó cuki. Ha nem tudnád, nyitott szemű és zárt szájú képet fogad csak el az Ocsmányiroda.
Anyuról találtam gyerekkoromban pucér képet, amit az exe csinált róla, aki fotós volt. Sajnos nincs meg, mert apu megtartotta a válás után és aztán odaveszett, amikor a nevelőanyám mindent kivágott a kukába, mert amíg ápolta a haldokló nagyanyámat, a széltoló apám összejött a legjobb barátnőjével... Pedig anyu gyönyörű volt rajta. Egy erdőben csinálták, a földön ült maga alá húzta féloldalról a lábait, és virág volt a hajában.
Minket utoljára a legkisebb királyfi egyéves korában fotóztak le, tök cuki képek lettek. Addigra már a nagyobbik se félt a fényképésztől. Mert addig róla csak bömbölős képek vannak. :D Az útleveléhez egy rakás készült és nagyon rossz választás volt a fényképész. Ha azt mondom, hogy alkalmatlan vén hülye, akkor még túl is dicsértem. Addig basztatta a gyereket, hogy ideülj, oda nézz stb., hogy sírni kezdett, és onnantól utálta a fényképészeket. Rárakott a vén hülye egy kellékfakockát az amúgy is instabil székre, és arra ültette a gyereket, ahelyett, hogy az állványt állította volna le, a gyerek meg félt, hogy leesik. De aztán évekig vicces volt, minden határőr felnézett az útlevélből és vigyorgott, hogy sír a képen a gyerek, élőben meg vigyorog, mint a vadalma. :D