Én szereztem két olyan prospectet, akikért a Philly Lindros-t is képes lenne ideadni. Csak nemtom mit kezdjek velük. Irassam őket alá, s vergődjenek a farmban?
Egyébként elég szar, hogy amíg nem nyer az ember egy kiscsapattal semmit, addig a board mindig leszavazza. pl kiesetem az rájátszás első körében, s Fjodorovnak csak 1 milkót ajánlhattam, UFA volt. Inkább ment máshova. Pedig igértek fűt fát február elsején...
Selanne az első év végén UFA lett volna. Gondoltam a trade deadline napján elcserélem. Gondoltam nem kapok érte nagy halat, de azért próbálgattam. Pavel Bure-t nem adták, de Jagr-t igen :) Most meg Jagr lett volna UFA, Selanne jött is vissza, a Pens kötött vele 4 éves kontraktust, de visszacseréltél Jagr-ra.
Nálam nem maradt még egy szezonra Lemieux. Nálatok?
Ez nálam is így van :( De hiába is akarnám megadni neki a píztet, a board "leszavaz" és minden marad a régiben. Emiatt naponta reklamál(t), amíg a Stanley megnyerése után el nem cseréltem Scott Gomezre + Thomas Pihlmanra. Most csend van, remélem a köv. szezonban nem fogom megérezni azt a 44 pontot amit össze bírt hozni az első sor tagjaként a 82 meccsen...
Na alakul ez, akkor vajh mivan, ha megserul a kapusom? odaig ok, hogy felhozom a farmbol vmelyiket tarcsinak, de akkor nemenged jatszani, mert ott nincs kit vedetni...igazolni ugye playoffban mar nemlehet, ezexerint siman feladjuk a tovabbi kuzdelmeket:)
egy kis érdekesség: épp netezek, amikor a firewall felhozza a kis dialógusablakot, hogy az EastSide.exe egy porton próbálna valamit küldeni kifelé... A program még nem is futott ráadásul. Hmm
Nos, néhányszor átfutottam a readme-t, de nem tudom, hol kellene nézni az edzéstervet, pedig engem az érdekelne. Please írd ide, vagy azt, hogy merre nézzem.
A többieknek a statuszt köszi, király volt.
Gondolom mindenki felfedezte már, s természetes dolog, de még itt nem láttam, azért leírom. Mivel sajnos nem tartozunk a legerősebb csapatok közé, ezért variálgatok a sorokkal. Ráküldtem az egyik edzőt a játékosaimra, aki a riportban tippeket ad arról, hogy ki kivel szeretne együtt játszani. Persze eddig még felemás az eredmény, mert így is utolsók vagyunk a főcsoportba, de most újra indítom az egészet, s megpróbálom az itt összeszedett ötleteket felhasználni.
Van valakinek valami ötlete a morál alakulásáról?
nálam a Colorado valami 18. talán, eléggé szarul nyomják. Viszont pár érdekes darab van, hogy mondjuk a CHI ellen beteszem Wregettet védeni, minden-mindegy alapon, úgyis nullára vernek. A kacsák is szintén ilyen verő csapat, meg a PHO.
Franchise player: aki köré építik a csapatot (Yzerman, Pronger, Sakic, Modano stb)
Core player: a csapat "magva" (McCarty, Drury, Lehtinen, Straka stb)
Regular player: helyettesíthető játékos (Brown, Nyemcsinov, Hinote, Muller, Lang)
Minor leaguer: na vajon...
Blue-chip prospect: a legreménytelibb fiatalok.
Long shot: még lehet belőle valami...
Amúgy nemrég értem el én is dec. 27.-hez, és Mario visszagyütt. Emiatt Bobby Holik már csak 3. soros centerne fér be, iagz, adtam nekik kicsit több időt, az első sorét meg levettem (hogy az öreg is bírja :)
Nálam is kissé könnyűnek tűnik a dolog, mert simán 2. vagyok az NHL-ben a Colorado mögött (akiknek perpill 89,6%-os a nyerési arányuk, Roy csinált az 59 meccse alatt 11 SO-t, 1,21 GAA mellett). Nekem 61 meccs alatt Hedberg 10 SO-ig jutott, 1,44 GAA mellett. Már arra gondolok hogy szar a roster, mait feltettem. De a Csikágó csak .422-nél tart, szóval van azért olyan csapat, ami reális :)
játékos státuszból se tudom mindegyiket. Most nekiálltak sírni a nagyok, hogy ők ugyan Franchise Playerek akarnak lenni. Ez pl. mit jelent pontosan? És a core?
Hi! Most már nekem is megy a cucc a 0.819c-vel:-)))
Az edzésröl olvassátok el a readme-t, ott leirja, hogy melyik edzésmódszer melyik tulajdonságot fejleszti és melyiket csökkenti. Most sajna nem tudom beirni, mert nem otthonról, írok, de ha estig nem derül ki, akkor beirom, ok?
Az edzést egyébként be lehet állitani, az options-ben, vagy CPU edzőt kérsz vagy Te edzed a csapatot!
A farmcsapat: Ha olyat tesztek le a farmba, aki át van húzva, akkor az egy bizonyos ideig kikerül a waiver list-re, szóval vigyázni kell, hogy ha olyat akartok küldeni, aki spieler, mert biztos, hogy valaki elviszi a waiver-ről. Figyelni kell a játékosok státuszára is, érdemes mindenkinek a tudásának megfelelő szintet beállitani (Status in organization menü)
Remélem tudtam segiteni:-)))
Néhány kérdés bennem is felmerült.
Valaki írja már le, hogy hogyan is van ez a farmcsapatból/ba való össze-vissza való pakolászás, mert annyit látok, hogy néhány játékos át van húzva, de néha olyankor is, ha nincs, nem engedi felhozni, levinni az emberkéket.
A másik, ti milyen edzésmódszerrel dolgoztok? Ha egy kicsit elkezdem edzetni a srácokat, máris kaffog a coach, hogy ez nem is olyan jó ötlet. Akkor viszont mondjon helyette jobbat, különben menjen a ......-ba.
S valóban, jó lesz az nekem, ha a farmcsapatom nyeregeti a meccseit? Ott mindenki boldog, ha feljönnek a nagyokhoz, akkor rövid időn belül elsírják magukat.
általában az ilyen ingyenes progikat nem a vérprofik csinálják, dolgoznak, tanulnak, stb. mellette, amikor van idő, hobbyból kicsit fejlesztgetnek. szóval örüljünk, hogy nem lehalt project :)
Amugy ki is mondta, hogy van ez a game? Juless, WarYou vagy Tibi? nem emlékszem melyikük volt, de tök jó ötlet :)))
Az ok, hogy pre-beta, de attól még futhatna rendesen is, nem? Ha meg nem megy, akor miért nem csinál valamit? Az Eastside fórum tele van a hozzám hasonló csórik problémáival:-)))
És mindezt kinek köszönhetitek? na kinek? :-))))))))))))))))))))))))))))))))) Jól van, jól van, nem kell MacPhisto bácsi kezét csókolgatni :-))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Hát ezt be kell írnom. A szezon végén nagy átigazolások vannak. Az összes UFA-t megszereztem, akit akartam. Tényleg kell állítani az átigazolások nehézségét, mert ez nem állapot (most 120-on van) :-)))))))))))))))
Szóval. Először Barteckot akarták vinni, de veszettül. Aztán meg Dallas Draket. Jött ajánlat a Montrealtól, a Vancouvertől. Elutasítottam. Aztán jött a Pittsburgtől is. Na gondoltam, nektek is Drake kell. De nem. Hill-t akarták vinni. Adták érte Rozsivalt, Ferencet, meg a 4. körös draftjukat. :-)))))))) Mindjárt vihették is Hillt. Kár, hogy az életben nem érkeznek ilyen ajánlatok. :-)))))))))))
azért vedd figyelembe, hogy ez egy pre-beta program, kicsit túl van azon, hogy örül hogy megy, még rengeteg fejleszteni dolog van rajta. Vedd úgy, hogy bennevagy a teszter csapatban, mint a fejlesztő haverja, vagy hasonló ;)