Hipp-hipp...félidőben vezet a Bőcs 1-0ra....talán egy kicsit nagy pofával léptünk pályára? :o(((
Fordítani srácok! Le kell győzni világverő ellenfelünket!
Van igazság abban (ti. hogy mindenhol van balhé), amit mondasz, csak egyrészt az arányok durván eltérőek (nálunk és Angliában hány labdarúgást igazán szerető nézőre jut egy hool - itthon lassan elfogynak a nézők), másrészt a stadionokban ott nincs cirkusz. Harmadrészt a "hétköznapi" szurkolókat ott nem nagyon ütik, egymással megy a box (lsd.: ott nem lenne nagy dicsőség egy 50 fős, szolid kis csoportot rettegtetni, drapit letépni). Ezzel egyáltalán nem azt akarom mondani, hogy az ottani bunyót elfogadom, az itthonit meg nem - én szívesen foglalkoznék mindenhol a focival, mivel azért járok meccsre.
Siófok: az nagyon gáz lenne, ha nekünk Fülöp Zolitól kéne rettegni ... Bár hiányozni fog Mico, Goran és Molnár Zoli is, úgyhogy a védekezésünk érdekes lesz. A Bőcs elleni keretben nem láttam még mindig Horváth Levit, pedig az ő játékát nagyon kedvelem.
G
Ott, hogy angliában nincsenek balhék.
Menj fel bármelyik hool-oldalra, és csodálkozz.
Annyi a történet lényege, hogy ott minden városnak több csapata van, különböző osztályokban. A PL csapatok meccsei helyett az alsóbb osztályú csapatok meccsein megy a fájt.
Nem teljesen értem, hol szajkózom a média hülyeségét, amikor a saját tapasztalataimat írom le. Azt egyébként nem hiszem, hogy csak az Üllői úton lenne gond, sőt. Felém pályán eddig egyszer futottak emberek, láthatóan azzal a szándékkal, hogy minimum kitépjék a beleimet és ők Videoton szurkolók (?) voltak. A másik hasonló esetben nem messze tőlem álló MTK-s srácookat rugdostak egy picit meg, az a Vasas pályán történt. Úgyhogy azért arra nem kell leegyszerűsíteni ezt a kérdést, hogy csak a Fradistákat kell megregulázni.
vannak, ezt szvsz ő is tudja, de abban igaza van, hogy nincs kerítés, és pályán belül nincs balhé, s ált. a hoolok egymást ütik, s nem a a mezei nézőket, szurkolókat
HAJRÁ FRADI ill. a hétvégére Hajrá Siófok
Kékek resszkessetek mert jön az ép Fütyi és bólint neketem vagy kettőt
Sajnos nem láttam a Fradi elleni meccset, végülis csak a rangadókat hagyom ki (a ZTE elleni meccset se láttam), tök jó. Viszont visszanéztem a tavalyi statisztikákat és pontosan ugyanúgy néznek ki 6 meccs után mint az idei, 5 győzelem, 1 vereség és tavaly is a 4. fordulóban kaptunk ki. Ennek még lehetne is örülni, de az a baj, hogy már abszolút nem bízom a csapatban. Lehet, hogy idén is csinálunk egy olyan őszt, mint tavaly, de aztán jön egy ugyanolyan tavasz, az borzasztó lenne. Az a baj, hogy amíg ez a kettős tulajdonlás megy, addig szinte érdektelenek az eredmények. Idén is az van, mint tavaly, ha a Fradi nyer, mi gyanakszunk bundára, ha mi nyerünk ők. Ez így nevetséges. Viszont azt is gondolom, hogyha itt tényleg fentről mondják meg az eredményeket, akkor a Fradi-közönség ne nagyon kiabáljon, mert elég sok pontot hoztak rajtunk.
Másik, látva, hogy milyen nagyszerű ütésváltások zajlottak lejjebb, meg hallva, hogy mi volt a meccsen. Ezek az emberek igazán eltakarodhatnának a pályák közeléből. Bármilyen furcsa is ezt kimondani, a foci egy játék. legalábbis nekünk nézőknek. Komoly indulataik itt csak a játékosoknak lehetnének, akiknek a megélhetése függ az eredménytől. A legtöbben viszont még mindig azért vagyunk minden héten ott, mert szórakozni akarunk, élvezni a játékot. Ezek a balfékek, akik csak balhézni, nyilaskeresztes zászlót lengetni, pártzászlókat kitűzni jönnek, menjenek inkább oda, ahol ennek helye van. Vegyenek részt a számukra szimpatikus politikai eseményeken. De a pályákról tűnjön el a politika. Azok pedig, akik csak bunyózni jönnek, menjenek máshova az energiáikat levezetni. Erre van a BLASZ meg a megyei bajnokságok, ott játszhatnának. Vagy ha mindenképpen bunyózni akarnak, menjenek el egy boxklubba. Mi, normális nézők focit nézni megyünk a pályára, és ha már normális foci nem jut nekünk, akkor legalább a nézőtéren legyenek elfogadható viszonyok. És még valami: 2 évvel ezelőtt voltam egy Bayern-Leverkusen meccsen. A meccs előtt ez a két csapat állt az első két helyen, pontazonossággal, csak a gólkülönbség döntött. Az Olympiastadionban volt a meccs, gyenge félház (hideg volt), 30000 néző. Ebből kb. 150 leverkuseni. A nézőtéren mindenki oda vehetett jegyet, ahova akart, senkitől nem kérdezték, kinek szurkol. A 150 leverkuseni az egyik szektorban foglalt helyet, ahol rajtuk kívül volt vagy 1000 müncheni is. És amikor a Leverkusen gólt rúgott, valahogy senki nem akart senkit megverni. A leverkuseniek örültek, a müncheniek szomorúak és dühösek volt, aztán meg ment tovább a meccs. Pedig a tét jelentősen nagyobb volt, mint mondjuk most a Fradi-MTK-n. Nem tudom, miért van, lehet, hogy mert a foci jobb, vagy csak mert ott a nézők tényleg a meccset nézni mennek ki a pályára. És attól félek, amilyen hatékony nálunk az MLSZ, MLL meg a rendőrség, az első rendteremtési szándékot már csak az első haláleset után fogjuk látni. De majd akkor mindenki széttárja a kezét és azt fogja mondani: Én nem tehetek róla.
Még valami. Két vagy három éve voltam a Wembleyben. Bementem, néztem a pályát és nem értettem, mi a furcsa benne (mondjuk azon kívül, hogy nem akart szétesni bármelyik pillanatban.) Aztán rájöttem: nincs kerítés. Angliában, a huliganizmus hazájában. És néztem, ahogy a székek néhány méterre a partvonaltól állnak, a nézők szinte a pályán ülnek. Én nagyon irigylem őket, hogy eljutottak eddig, és nem mindenféle szar börtönrácsokon át nézik a meccset, Jó nekik.
Na ennyit az állandó balhékról.
Jó kis kezdő. Sajna Goran tutkóra el van tiltva, és asszem Smilja is. Így lehetne mondjuk Hajdú-Molnár, Komlósi, ? (ti. Lambulicson kívül nincs több középső védőnk!), Füzi, - Zavadszky, Illés, Némethy, Rednic, - Juhász (Cvitkovics), Ferenczi (Dragan), bár Elek szerintem visszakerül a kezdőbe.
A Siófokot nagyon nehéz lesz legyőzni, a vadász mindig jól fejelő, magas, masszív védelmet rak össze, és hát a középpályán ott fog robotolni a mi Karcsink. Sebaj, a földön kell megverni őket, ezért én inkább a Dragant kezdetném, ő a legpengébb csatárunk.
Ezen a hétvégén egyenlőre nézzük a válogatottat, bár őszintén szólva erően tartok a meccstől. Izland ellen:)
Sziasztok!
De rég is írtam be ide.....
Na de valamkor újra kell kezdeni..:) ennek most egy oka volt. Van egy jó haverom aki Fradista és talá normális is de mostmár ebben nem vagyok biztos mert elöntött az ideg miatt de nagyon... Kezdjük azzal hogy ott ase volt a mecccsn.. mindegy
Lényeg a lényeg...
Én egy hülye véletlen folytán a hazai szektorban ültem későn értem ki meg miegymás...
mindegy nem lényeg..de az ember ha paranoiás ha nem ott kijön na mindegy
lényeg az hogy emberek a zsidózást a mocskolódást a cerekedést a botrányt a balhét teljesen normális dölognak tartják.. Érrdekes én nem tartom annak.. Nagyon nem.. Nem mintha zavarna max megtapsolom de nem zavar ha zsidóznak mivel hogy nem vagyok az de ennek ellenére nagyon is sértő..
de egybne igaza volt a gyereknek.. Hogy nem vagyunk sokan..Ezt énny.. De ettől még nem vagyun ksenkik büdös zsidók mocskos gecik szar MTK sok és nem muszály 46 an egyre menni mert dicsőség egy MTK s megverése... Érdekes én ebben nem látok semi jót. nem vettem még eddig részt verekedésbn és nem is zsándékszom.. Szeretem a fejemet deformáltan már kevésbé szeretnémm....
Drapielvevés meg mindenről nem is beszélve hogy mekkora hősök voltak...Éljen télleg fasza gyerekek... na mindegy.
Akkor itt a kzdeményezés... Újjáalakulunk!!!!
Nemsokára megkezdődik a szervezés is. egy olyan csoportra aki minden a fent leírtaknak ellene van!!! Még nem tom hogy de ha kell csak egypáran de azt hiszam nagyon lelkesen újrakezdjük és tiltakozunk harcolunk az olyan emberekkel akik a foci szépségét mert a magyar focinak is van szépsége nagyn is sok aljas undorító eszközökkel el akarják rontani...
simán beküldeném Zavát vmi hátravontabb csatár posztra, formában van mostanában. szvsz belefér, h Dragan támad, Illés és Zava pedig mögötte. a Siofok védelmét ugysem lesz könnyű feltörni, és gondolom absz védekezni állnak be...
Hát ha már megtörted a csendet:
Szerintem nagyon nehéz lesz, tipikus Csank féle bunkerfocit játszanak majd. Egygólos meccs lesz, sok múlik majd a játékosaink kreativitásártól. Ezzel azt akarom mondani, hogy nem szabadna Ferenczinek kezdeni
sjose csak emlékeztetőnek rakpart 1944.
Töröld le légyszi a vért a fitymádról, még nálatok az ellopott területeken sem ildomos így beszélni:-)
Tényleg, hogyhogy nem aliáztál már ki? A fitymádat visszaadták?
Szaladj át gyorsan a Fradi topicpa, és nézd meg, hogy néhány tárgyilagosabb szurkolótársad hány meccs óta elégedetlen, illetve hány meccsre meszelné el Gerát és Dragit!
Ha attól érzed magad jól, hogy libázol, kis betűvel írod az MTK-t és a huszonhárom pontról elvesztett bajnokságot Te (!) emlegeted, akkor inkább ne írj ide. Persze, az sem meglepő, hogy tetszik Neked, ha néhány habzószájú idióta olyan hangulatot teremt, hogy a születésétől fogva fradista (ex-Fradi ifiedző) barátom már nem jár meccsre.
Foglalkozzunk a focival, hajrá MTK!
Az gondolom teljesen hidegenhagy, milyen áron lett két pontotok!
Az nem zavar, hogy tavasszal huszonegynéhány pontos elonnyel sem tudtatok bajnokok lenni, de még másodikok sem? :))
Ezt is a rendorküldözgetoknél reklamálhatod valszeg aranyom!
Mert vkinek nem tetszett a klubházban!
Kettot találhatsz, kinek!
Arra is rákérdezhetsz ki adta ki az ukászt a kékeknek!
Segítek: egyszer már küldött be egyenruhásokat "a roppant vérszomjas, hógolyózó, brutális FRADISTÁKRA"!!
Na, rákérdezel?
Veled meg mi a fasz van?
Mit képzelsz magadról suttyó?!!!
Rendorök mögül arcoskodni, telefonon beszólni Gabi bácsinak, hogy bántanak ezek a csúnya FRADISTÁK, az megy Neked meg a barátaidnak!
Bár itt is vannak rendorök, de itt nem vagy akkora biztonságban sutyerák!
Vissza kéne venni az arcból!
Rengeteget segít!