OK.Így rendben van,de még nincs vége a nyárnak,ezért értetlenkedtem.Különben én sem szeretem a nyarat,csak ha valami marhanagy vízparton sörözök,és néha beleesek a vízbe:-)
Justin, komolyan nem érted?
Szigi a dalcím beírásával tudatta velünk, hogy ez volt a nyár utolsó napja. Én meg örömködtem, mert gyűlölöm ezt az évszakot.
Ennyi
látom az utolsó pár tucat hozzászólásban itt is felütötte fejét valami veszekedésszag...ám legyen.
amugy a 2.párizsi este csodálatosan szól 3 Cd-n, foleg a 3 Faith album szám...no meg aztán a Glove-Blue sunshine CD-e sem rossz eredetiben.
Üdv mindenkinek!
Jó,hogy lesznek koncertek Ausztráliában,legalább tudom,hogy az idén oda nem megyek koncertre.Tavaly Spanyolországban nem voltam,jövőre pedig szerintem az egyesült Államokba nem jutok el:-))
Ez most jó hír ugye? Az Ausztáloknak mindenképp:-))))))))))
Szóval a Show is going on! Hurrá!
Akkor mégegy naív, gyermeteg kérdés a bulizós után: Vannak még olyan Cureosok, akik úgy is néznek ki, vagy már mind beleolvadtak a Darkwave/Ghotic vonalba? Esetleg már öltönyös üzletemberek?
Oct. 10th - Perth, Western Australia (Entertainment Centre) Tickets on sale soon
Oct. 12th - Adelaide, South Australia (Entertainment Centre) Tickets on sale soon
Oct. 14th - Sydney, New South Wales (Entertainment Centre) Tickets on sale soon
Oct. 17th - Melbourne, Victoria (Melbourne Park - Rod Laver Arena) Tickets on sale soon
Oct. 21st - Brisbane, Queensland (Livid Festival) Tickets on sale now!
Na szóval meghallgattam néhányszor a Wild Mood Swings-t nekem tetszik,legalább annyira,mint a Bloodflowers.Az a helyzet,hogy szerintem nem sok különbség van a két album között,mindössze négy év!!!Csak mostmár senki nem várt tőlük mást és ezért tetszik neki.Különben én találkoztam olyan Cure fannal akinek nem tetszett a Bloodflowers.
Gábor! A 370-es hozzászólást kivennéd? Ott próbáltam egy képet berakni kevés sikerrel, ezért kéreget jelszót a gép.
Már nem tom, kinek ígértem, de a SECRET GIG, ami nekem van meg '91/01/17 és és highbury corner, lomdon. (lullaby, fascinationstreet, justlikeheaven, dressingup, walk, letsgotobed, whycantibeyou?, inbetweendays, forest, disintegration, inyourhouse, primary, 3imaginaryboys, boysdontcry, 1015saturdaynight, killinganarab)
Justin: Nem érdemes GÁBORral vitázni. Minden lezár azzal, hogy "Azt csinálok amit akarok, és leszarom, hogy más mit gondol". Ezért a stílusáért utálták ki a DM topicból, de talán a salyát Cureosából nem fogják:-)))))))))))))))
Mindegy, ez csak egy kis megjegyzés, nehogy reagáljon rá bárki is!
A Cureosok hova járak bulizni? Csak a Woodooba, vagy vannak más helyek is?
Most hallgattam meg az április 25-i párizsi koncertet, meg a 26-iról pár számot,tényleg nagyon jó (lásd GÁBOR 81-es hozzászólása)
Azt néztem h a két koncerten majdnem az összes begyakorolt számot leadták (kivéve a Like Cockatoos-t, a Wrong Number-t, meg a "LAST PRIORITY" számokat ), átfedés is csak 10 szám volt a 26-ból!!
Üdv!
Ne gondolkodj rajta sokat,nem érdemes.Azt hiszem a sejtésem bejött,ezt nem propagálom.Nem számít.
Még mindig nem értem,miért ne lehetne teljes számokat felrakni szemléltetés céljából.De úgysem kell megmagyaráznod.
Mindenesetre mikor írtam azt a kis kritikát nem gondoltam,hogy így el fog mérgesedni a helyzet.Én csak azt nem szeretem,ha pontokba szedve kapom a rendreutasítást,mintha hülyegyerek lennék.Bocs
Justin
Justin >
Tanácsodat megfogadva azóta is egyfolytában gondolkodom, de mégsem tudok rájönni, hogy mi lehet az a topa.
Egyébként meg az "azt csinálsz amit akarsz" bölcs megállapítás volt, csak felesleges.
a koncert mókás volt, Robert kissé ittas volt:-))
jól emléxem ugye, hogy a Pictures of youban kicsit keveri-kavarja a szöveget? bár ez nem annyira újdonság, meg egyszer jól hasraesett...:-))