Keresés

Részletes keresés

L1974 Creative Commons License 2006.05.13 0 0 1116

Tegnap kint voltam az Olaj-Paks meccsen. Nagyon jó érzés volt újra a katlanban lenni. Sajnos a táborunk eelég vérszegény tele fiattallal de lelkesek, a szünetekben is szurkoltak ez azért tetszett. Ami a lényeg a táborral szemközti lelátón ott van 100-150 olyan tag aki ha össze áll bedarál bárkit, persze ez többnyire csak idegenben jön ki. Szóval nem vagyunk rosszak....

Hajrá Olaj!!

Szabadságot az Ultráknak!!

fepori Creative Commons License 2006.05.13 0 0 1115

Látod gerrard!!!!

Óriási volt, egyszerűen hihetetlen élmény!!!!

Csak a Körmend!!!!

Mte Ultras

fepori Creative Commons License 2006.05.13 0 0 1109

Tegnap amit műveltünk egyszerűen fenomenális volt! Az első félidőben lehettett volna egy kicsit erősebb a szurkolásunk, de a második félidőre igazán összeszedtük magunkat! Egyszerűen hihetetlen király volt! Az ünneplés első osztályú, az érzelmek felszabadulása leírhatatlan! Ez az igazi Körmed szív!!!

Mte Ultras

Marci14 Creative Commons License 2006.05.13 0 0 1108
sorry,én egyszer asszem itt hallottam, hogy Paksra busszal jöttök,és ez kivételes vagy vmi ilyesfélét!Szóval az volt a lényeg,mintha ez olyan nagy esemény lenne!
Előzmény: Bird33 (1107)
Bird33 Creative Commons License 2006.05.12 0 0 1107

Kedves Marci!!!

Ritkák a buszos túrák?????

Idén Nyíregyháza és Debrecen kivételével, mindenhová busszal mentünk!!!

Debre és Nyíregyre meg kocsival...

Gondoltam szólok.. :-)))

Na písz, és hajrá Alba

Tyrant Joci Creative Commons License 2006.05.12 0 0 1106
Joci képei :Olaj-ASE 4. meccs

Tyrant Joci Creative Commons License 2006.05.12 0 0 1105
Joci képei:  Olaj-ASE 4. meccs ,SZOLNOK!!

Előzmény: Marci14 (1104)
Marci14 Creative Commons License 2006.05.12 0 0 1104
Helló!

hát én is írok egy kicsit a honi táborokról:-))) de jó nektek.(szakértői vélemény:)

Kosárban létszám alapján a Körmend,és a Szolnok a két legnagyobb

Alba:Szervezett szurkolás szerintem nincs,ritkák a busszos túrák.De ennek ellenére van hangjuk(és bőven van létszám is)!Persze az a gázdudad...:(

ASE:Szvsz az egyik- sőt a legjobban összetartó csoport mi vagyunk,mindig mindenhol ha kevesen vagyunk is vagyunk és ugye -17-nél is szurkolunk,ha itt lenne egy erős létszám,kiemelkedő csarnoktábor lenénk...(persze ez elfogult vélemény)

Dombóvár:Szervezett Ultra csoport van de elég kevesen vannak,idegenbe meg nem is nagyon járnak ha jól tudom!De a csapat gyenge teljesítménye ellenére ez dícsérhető.

Falco:Ha megy a csapatnak akkor akár a Körmend szintjére is felnő,de ha a csapatnak nem megy a szurkolóknak se igazán,ennek ellenére egy elég jó táboruk van

Debrecen:Igazából szervezett csoport nincs,deindenhol vannak 'Sárgák' általában van hangjuk is de a létszám elhanyagolható.

Kaposvár:A W.W már nem olyan ,mint régen(van még egyáltalán?:)Persze a bajnoki döntőkön nagy hangulatot csináltak velünk.Mostanába elég szürke tábor...

Körmend:Messze a legjobb honi ffi kosár tábor.Egységes óriási létszámmal,mi kell még?:)

Olaj:Hát már ez nem az ami volt.Persze így se rossz!Létszám meg van csak nincs szervezetség.Igazán.

Univer:egy üdítő színfolt a honi szurker életben.új tábor elég jó létszámmal,és szervezetten.Szvsz nem kell nekik 3dob!

Pécs:Ezt igazán nem ismerem.Pakson is volt hangjuk,de nem túl nagy szám:) (persze a mecseki hangulatot nem ismerem:) De nekem szinpatikus szurkolók!

Nyír1:Róluk egyáltalán nem tudok mit mondani,Pakson nem voltak,idegenbe én nem voltam:)

Mafc:------------------

Zte:---

Remélem nem untatok senkit,csak uncsizok:D
heJJesírási hibákért előre is elnézést!
Frizuravarjú Creative Commons License 2006.05.12 0 0 1099
A Loki kéziszurkolásra azért nem teljesen igaz, hogy nem reagálnak a meccs eseményeire. Nagy előnynél és nagy hátránynál mondjuk tényleg csak a dalolászás megy, de szoros állásnál bőven a meccs történései a legfontosabbak, és a megy a presszió mindig az ellenfélre és a bírókra. Na meg a buzdítás hazai oldalra.
Hazai pályán a kézitáborok közül szerintem(meg a legtöbb vendégszurkoló szerint is) a legjobb a szurek perpillanat a Lokinál, mert éppen jól megy a csapatnak, de én sem hívnám csarnoktábornak a SZUD-ot. Nekem a tíz évvel ezelőtti kéziszurkolás jobban bejött, pedig akkoriban sokkal szervezetlenebb volt az egész tábor. Bár könnyen lehet, hogy csak a nosztalgia miatt gondolom így, nagy különbség azért nincs.
Manapság idegenbe például sokszor senki nem megy. Korábban a hírhedt Dingerék:) jártak kb 5-10-en, de szétoszlott az a banda. Azóta külön idegenbeli kézimeccsre járó magja nem nagyon van a SZUD-nak, bár legtöbbször busz indul azért a közelebbi helyszínekre, Kiskunhalasra, Hódmezővásárhelyre. A legnagyobb riválisokhoz viszont furcsa módon csak ritkán, külföldre a nemzetközi kupameccskre, sőt, felkészülési tornákra ellenben sokkal sűrűbben. Kicsit ambivalens a SZUD viszonya a kézilabdához, de amikor összeáll a tábor, akkor brutális a szurkolás, az kétségtelen.
saabee Creative Commons License 2006.05.12 0 0 1098
Valami "bennfentes" körmendi elárulhatná, hogy az alábbi képenm látható középső zászló (amelyiken az ördög tűzi fel az "AKTUÁLIS"-t) az milyen alkalomból készült ill. hogy ha valóban "aktuális", akkor miért nem mindig az éppen aktuális ellenfél színei pompáznak a pajzson? :)

Amikor először voltam Körmenden, akkor azt hittem, hogy ez csak nekünk (az ASE ellen) szól, de azóta bármikor láttam mindig kiint volt. Így viszont nem annyira értem a dolgot :)
OazIs (13) Creative Commons License 2006.05.12 0 0 1097

Egyetértek. Szerintem az utóbbi időben kurva szarul nyomjuk. 2002-ben az Alba elleni negyeddöntő utolsó meccsén láttam utoljára olyan szurekot, amire azt mondtam, hogy ilyen közegben lehetetlen veszíteni. És tényleg az volt (Vuki majdnem uccsó másodperces tripjával lett O.T.). Akkor volt utoljára korláttól korlátig B-közép. Ahhoz képest ami az utolsó két évben ment egy nagyon gyenge kis lepkepuki. Egyedül a tavalyi kecsói kirándulás durrant nagyot, na azt bármikor szívesen visszanézem, de egyrészt az is már másfél éve történt, másrészt minden héten v. fordulóban kellene egy akkora szurkolás, és mindenki nyugodt lenne. Na mindegy, azért ma bebaszok :)

B-ügynök Creative Commons License 2006.05.12 0 0 1094
Lehet a mi Barcás zászlónkkal van,mert nekünk meg az tűnt el nyomtalanul... :(
Előzmény: Törölt nick (1088)
morrone Creative Commons License 2006.05.12 0 0 1093
Persze, nem lehet összehasonlítani. Én többnyire olyan meccseken voltam, ahol kötelező volt szurkolni, de sajnos láttam pár kézilabda bajnokit, amin viszont el lehetett volna aludni, olyan csönd volt. Legutóbb egy Tromos (PLER miacsuda a nevük most) - Szeged meccset néztem meg, igaz már 1 vagy 2 éve volt, de emlékszem mennyire ledöbbentem a hangulattalanságon. És azért tegyük a szívünkre a kezünket, bőven volt ilyen kosármeccs is idén, sajnos. (Persze nem nálunk :)

Saabee okos gyerek, egyet lehet vele érteni.
Előzmény: Törölt nick (1086)
Tyrant Joci Creative Commons License 2006.05.12 0 0 1092
Ha lenne se merném mondani (neked). :O)
Előzmény: morrone (1091)
morrone Creative Commons License 2006.05.12 0 0 1091
Mindent az alapoknál kezdünk. Van valami kivetnivalód ebben?
Előzmény: Tyrant Joci (1087)
Tyrant Joci Creative Commons License 2006.05.12 0 0 1090
Hidd el,ha ezeket a nótákat   3 orrbaba**ás után hallanád nem lenne olyan mókás...  ;O)
Előzmény: saabee (1079)
Tyrant Joci Creative Commons License 2006.05.12 0 0 1087
Hát figyelj,sört  hozni - (v)inni már profi módon tudok :O)))))
Előzmény: CSabesz (1083)
Tyrant Joci Creative Commons License 2006.05.12 0 0 1085
"Hozzáteszem, úgy fest valami azért mocorog végre."

És ez micsoda?
Előzmény: morrone (1080)
Tyrant Joci Creative Commons License 2006.05.12 0 0 1084
Megemlítettétek ezt a jó eredmény-jó szurkolás,rossz eredmény-rossz szurkolás

-ennek tükrében  Körmend : 3-4
                            Olaj         : 8-10

Nem magyarázkodni akarok,de sajnos ezt is bele kell számolni.
CSabesz Creative Commons License 2006.05.12 0 0 1083

Szervezkedj!

Nevelj ki Jociból egy igazi vezérszurkolót! Már csak plusz 80-90 kg hiányzik....:-)))

CSabesz Creative Commons License 2006.05.12 0 0 1082

Na, de mindezek ellenére mi is kurvajókvagyunk, és kész!

;-)

Remélem ezt ma is bebizonyítjuk....

Ui.: az év elejei Körmend-Falco-Alba meccseken nyújtott hazai szurkolásunkkal kevés más meccs vetekedhet.

CSabesz Creative Commons License 2006.05.12 0 0 1081

Akkor emelném meg a kalapom, ha a "függönyt" idegenbe is elvinnék!!

:-)))

morrone Creative Commons License 2006.05.12 0 0 1080
Na, akkor én is.
A kézis szurkolással az a bajom, hogy vagy nagyon ultás irányba mozog vagy borzasztóan eredményfüggő. Pár tábor emelkedik ki, így Fradi női, Szeged, Veszprém férfi. Ez utóbbi két csapat több kupadöntőjét volt szerencsém látni, szerintem fantasztikus hangulatuk volt, bár nekem a szegediek állnak sokkal közelebb a szivemhez. Kosárban hasonló a kettősség, a diósgyőriek borzasztó aggresszíven szurkolnak, de nem igazán vágják a játékot, míg a pécsi az én szememben mindig is szalonközönség marad.
A Körmend és az Olaj táborát szerintem nem szerencsés mostanában összehasonlítani. Csabesz ki fog akadni, de én az utóbbi idők szurekját (egy-két kivétellel pl. tavaly Kecsó) nagyon gyengének találom. Szerintem több a potenciál nálunk (nagyobb város/létszám hasonló szurkolói kultúra mellett), de vasi tesóing per pillanat egyértelműen jobbak. Én is említettem már a generációszünetet, nyilvánvaló, hogy a relatív eredménytelenség és ez együtt eredményezi a bénázásainkat az utóbbi időben. Nincs más hátra: szervezkedni kell. Hozzáteszem, úgy fest valami azért mocorog végre.
saabee Creative Commons License 2006.05.12 0 0 1079
"Azt továbbra is tartom, hogy létszámban, minőségben nincs különbség a két piros-fekete szurkolótábor között.

Ha van, akkor mi az? Erre komolyan kíváncsi lennék!"

- Szervezettség (mint már mondtam :) )
- Vezérszurkolók (mint mondtad :) ) - ők irányítják a történéseket a meccsen (és gondolom azon kívül is...), ezzel szemben a Szolnoki tábor mindig elég ad hoc jellegű.
- Talán kicsit hülyén hangzik, de "koregráfiák" terén a Körmend mutatott be jó dolgokat (pl.: összefognak, és csinálta(tta)k "függönyt" a hazai meccsekre)
- Egységesség - RD: sál, dzseki, poló stb ezzel szemben nálatok csak próbálkozások
- Nóták "minősége". Körmend inkább közel áll az "ultra" dalzövegekhez (jó, az "Édesanyám, kedves anyám..." az nem az :)) ), mint a Szolnok, ahol javarészt a 90-es évek elején íródott (szvsz soxor elég mókás :) ) "nóták" mennek.
- Folytonosság (te is említetted, ez nálatok hibázik)

Asszem enyi :)
Előzmény: CSabesz (1072)
lapip Creative Commons License 2006.05.12 0 0 1078
Magyaro.-Porugália meccsen egyel nagyobban valósult meg...nem is volt olyan rossz

valami rémlik! :)))
Előzmény: saabee (1077)
saabee Creative Commons License 2006.05.12 0 0 1077
Ez az "összeálló" magyar tábor kicsiben (nagyon kicsiben...) a Magyaro-Németo meccsen megvalósult.
Bár a Magyaro.-Porugália meccsen egyel nagyobban valósult meg...nem is volt olyan rossz!
Előzmény: Kruci (1074)
fepori Creative Commons License 2006.05.12 0 0 1076

CSABESZ

Abban teljesen igazad van, hogy fiatalítás rendkívül fontos! Éppen ezért alakítottunk mi egy új Ulta csoportot Körmenden, ami éppen erről szól! A Red Devilstől teljesen külön egy új fiatalos lendületben lévő csoportot! Állandóan együtt vagyunk, mindent együtt csinálunk és ez nagyon összekovácsolja a csapatot! A csoportot már év elején megalakítottuk Kónya Junior néven, de az egerszegi verekédés után, ahol elveszítettük a drapinkat, új nevet adtunk a csoportnak! Ez az Mte Ultras!!! A meccseken való szurkolásban már idegenben és itthon is kialakult a meghatározó szerepünk, de minden elismerés a Red Devils-é is! Ez egy normálisan szervezendő táborban így működi!!!

Mte Ultras

ferikee31 Creative Commons License 2006.05.12 0 0 1075

Kruci!

Ma bizonyítani fogunk! Jobbak leszünk, mint szombaton voltunk. Tudjuk, hogy ma eldőlhet javunkra a párharc, s ezért a csapat is, meg mi is mindent megteszünk.

Sportszerű, szinvonalas mérkőzést, jó szurkolást kívánok mindenkinek, természetesen MTE győzelemmel.

Még annyit, a mi táborunkban nem részegek vannak, hanem (annak látszó, de csak látszó) fanatikusok.

Lesz, lesz, lesz, csak azért is lesz........ (a többit tudjátok)

Előzmény: Kruci (1074)
Kruci Creative Commons License 2006.05.12 0 0 1074
Szvsz ha a körmendi és szolnoki tábort hasonlítjuk össze, a létszám, szervezettség és sportszerűség terén a vasiak jobban állnak. Hangerőben és a nézők mozgosításában nem tapasztaltam érdemi különbséget. Nálam a körmendiek az elsők, viszont az alapszakaszban kevesen járnak vidékre. Ha ez a pléjoffos létszám (mint szombaton nálunk) meglenne nekik az alapszakaszban is, egyértelművé és vitathatatlanná tennék az első helyüket nálam.

Megborzongató, hogy ha egyszer összeállna az NB/I A-s csapatok összes tábora és egy Főnix nagyságú csarnokban szurkolna a magyar válogatottnak! Örök élmény lenne, az biztos!
Lecso11 Creative Commons License 2006.05.12 0 0 1073
Pick meccsen voltam az elmúlt években rengetegen, ott "csak" a BL-meccseken és a Fotex ellen van igazi szurkolás (és néha a Dunaröff ellen), igaz olyankor félelmetes a hangulat, és a félelmetest sokszor tessék szószerint érteni :-) Nem csak a nagy b-közép szurkol, hanem még a többi 3-4000 ember is. Többi meccsen viszont nemhogy szurkolás, de sokszor néző alig van. De ez mondjuk a többi magyar csapat kritikája is. A legnagyobb hangzavar szerintem kétségtelenül náluk van a csarnokok közül.
A veszprémiekkel egyetértek, valóban a német forma felé húznak sajnos, pedig a régi Építők tábor kurva jó volt, nálam korábban ők vitték a prímet... A szegediek pedig továbbra is inkább a szó egyaránt jó és rossz értelmében balkáni szurkolást tolnak, aminek nekem nagyon bejön.
Dominonál nem tudom mi van, múltkor tv-ben a kb. 50 Vasasos leszurkolta őket, pedig ők sem nyújtottak valami nagyot, szvsz egy közepes ffi kosártáborral voltak egy szinten. Régen voltak jó táborok pólóban is, de többségében a fociszurkerek nyomták (Fradi, Dózsa), akik kikoptak. Jéghokit egyáltalán nem követem arról fogalmam sincs:-)
Női kéziben a Fradi kiemelkedik, ETO-nál kicsi a B-közép, de a csarnok is jól nyomja, Lokit nem igazán vágom, nem hallottam/láttam mostanában őket. MiZo-ról meg oldalakat lehetni írni, mert érdekes a helyzet... átment picit unalmassá és kicsit erőltetetté a dolog az évek során, és a folyamatos személyes ellentétek, klikkesedések sem tettek jót nekik szerintem; azért még így is tud nagyon szólni a csarnok, még akkor is, ha ott viszont sokszor a csarnok nagy része alig-alig kapcsolódik bele bármibe is...
Előzmény: CSabesz (1071)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!