Hát sajnos a hétvégén kaptunk egy kis izelítőt a post-Béla időkből. Én a rádióban hallgattam a meccset, a második félidőben labdába nem rugtunk. A meccs után Fülöp Ferenc arra hivatkozott, hogy a szünetben le kellett vinni Czvitkovicsot és ettől lettünk a második félidőre még sokkal gyengébbek. Ami nem tetszett, hogy panaszkodott a bíróra, hogy túl sok szabadrúgást fújt be ellenünk. Nem kéne. Ciki. A mi Pistánkat csak csodálom, de az utóbbi egy évben elkövetett bűnei túl soknak bizonyulnak ahhoz, hogy három gól miatt megbocsájtsak neki. De tényleg nem lenne rossz, ha egy kicsit formába lendülne, "megtalálná a góllövő cipőjét."
najó, de Argentinaban van olyan, h foci és nem alszanak el a riporterek a meccsek közben. amúgy meg a fagyi tv azért fagyi tv... ha lenne mtk tv (amugy nincs rá szükség), s teszem azt riporter lennék, nem üvöltenék (még egy ilyen gól esetén sem) telitorokból GÓÓÓL-t, ha pl. a zte vagy a fradi rúgja.
Mi történt ezzel a Ferenczivel? Igy ki lehet kapni, ha Zava berugja azt az óriási ziccert, akkor... Na mindegy, fel az újabb gyözelmekre.
Amugy mennyien voltunk Sopronban? Köszönet azoknak akik ott voltak, sajna innen külföldröl nehéz hazajárni a meccsekre. HAJRÁ KČKEK!!! Ilyen rohadt mázlija is csak a Fradinak van(3-2)... Egyébbiránt a Fradi TV kommentátora Vincze bombagólja után megjegyezte csendben hogy gól.Argentinában egy hetet üvöltenek egy ilyen gólt követöen.
Az NS tényleg hihetetlen, kedvencem Sinkovics Gábor, akit nyilván kirúgtak már az összes brazil szappanopera szerzői gárdájából, ezért ment a Sporthoz. Rendszeres élményem, hogy fizikai fájdalmak közepette végig szenvedem magam egy magyar meccsen (érdekes kutatási téma: a magyarfutball és a mazochizmus) az NS meg úgy ír róla, mintha tényleg lett volna ott valami, szemrebbenés nélkül. Olvastátok a mai írást a Dunaferr-Vidiről? Az milyen lehetett!?
Asszem már csak 4 pont. Egyet lehet botlani, még a legnagyobbaknak is. Az érdekes csak az, hogy pont Sopronban botlunk, ahol a szakmai főnök állítólag tartozik a fél csapatunknak ... Jezdi és Béla nélkül bizots nehezebb, bár Goran nagyon fos volt a Csaba ellen.
Megnéztem a további sorsolásunkat, nehezebb, mint a Fradié. Valaki volt lent közületek Sopronban? Tudjátok, jobban szeretem authentic forrásból megtudni a dolgokat, mint az NS-ből.
nem irigylem!
én nem szeretnék egy összevásárolt csapatot. pl. zte.
felolem azt vesztek meg akit akartok, csak ne a sajat neveleseinket :(
en a bajnoksagban kotelezove tennem, hogy a felnottcsapatban min.pl. 2-3 sajat neveles jatsszon
Némethy és Andronic szerintem sem rossz. Balaskó viszont ... Labdával ügyes, de mintha visszafelé futna, és azt is keveset. Rabót jó kapusnak tartom, én sem engedtem volna el, de akkor (Babos mögött) nem volt semmi esélye.
Tegnap viszont eléggé elkenődtem: barátom mondta, aki nagyon jóban van egyik fiatal játékosunkkal (nem akarom nevesíteni), hogy a srác először is alaphangon fél millát keres egy hónapban, és - most nem írom le az egészet - komoly mentalitásbeli gondok vannak vele (pl. kijelentette, hogyha nem kapna fizut, elsőként sztrájkolna). Na mind1, már rég nincsenek illúzióim a magyar focival kapcs.
Elgondolkodtam egy iszonyatos támadó felálláson (1-2-4-3-1), de ezt inkább hagyjuk. A betegségnek is vannak publikálási határai ...
Hajrá MTK!
Némethy nem rossz, többszőr jól helyettesítette Jezdimirovicsot. Csak ugyanerre a posztra van Andronic is, akinek a legutóbbi meccsen voltak szintén jó percei. Szerencsére még jó fiatal és remélem fejlődőképes. A Haladástól hoztuk.
A Rabo kibaszott jó kapus, óriási hiba volt elengedni. Nem baj, így nemsokára Angliában, vagy más, hasonló szintű helyen fog védeni.
Szerintem Balaskót sem kellett volna eladni, ha jól emlékszem, akkor többen azt mondtuk, ez az MTK kinyírásának része. Nem nagy játékos, de még mindig jobb és kreatívabb a többi "fiatal magyar tehetségnél". Vissza kéne hozni.
Ez a Némethy (?) gyerek milyen?
Életemben nem hallottam róla.
Amikor a holland edzővel az első meccsünket játszottuk akkor a Tbánya ellen 4 ezren voltak egy idénykezdő meccsen. Meg előtte és utána is min. 2 ezr volt az alap. Nem tudom miért de egy ideje folyamatosan csökken az amúgy sem nagy nézőszám.
Olyat én még nem tapasztaltam, hogy megkérdeznék a származásomat, ha kiderül a kedvenc magyar csapatom.
Viszont ha a politika és a magyarfoci kerül szóba, akkor néhányan furcsán néznek rám:)
Nézőszámkérdés: Ha most konkrétan a Békéscsaba elleni meccsről beszélünk, nem nehéz a válasz, miért voltunk még az átlagosnál is sokkal kevesebben. Tévésmeccs, szar idő, gyenge csapat ellen játszottunk. Általában miért van kevés nézőnk? Az MTK-t olyan sokáig azonosították azzal, hogy zsidó csapat, hogy nem zsidónak ciki lett MTK drukkernek lenni, zsidónak pedig ciki lett nem annak lenni. Behatárolták a kört, ki lehet MTK drukker. Velem nem egyszer előfordult, hogy megkérdezték milyen csapatnak drukkolok, azt válaszoltam, hogy MTK, mire megkérdezték, hogy én is zsidó vagyok? És aki megkérdezte egy pillanatig sem volt rasszistának nevezthető. Csak egyértelművé tette a kedvenc csapatom a származásomat is. Egyébként errőlk még annyit, hogy egy 3-4 évvel ezelőtt nézett valahogy úgy ki az Újpest középpályája, hogy Weisz-Lőw-Zimmermann. És így játszottak ellenünk az MTK-pályán és biztos baromira jól esett nekik, amikor az Újpest közönsége nagyban zsidózott. Másik: Egyszer már leírtam. Nálunk akkor lesz 10000 néző egy meccsen, amikor az átlag nézőszám Magyarországon 35000 lesz. Vagy amíg egyszer nem durrantunk egy nagyot, nem sikerül tartósan két-három szezonon át bajnoknak lenni, bekerülni a Bajnokok Ligájának csoportkörébe. Ha egy-két évig látványos nagy hazai és mérsékeltebb nemzetközi sikereink lennének, talán akkor jönnének a nézők.
Kapuskérdés: Szerintem ez egyenlőre nem kérdés. Hajdú nagyon jó, több bravúrt is bemutatott már, bár hibázott is persze. Szántait nem ismerem, de fiatal, bízzunk benne. A csatárkérdés szerintem is sokkal égetőbb. Ezzel kapcsolatban egyébként pletykaszinten azt hallottam a meccsen, hogy Balaskó azt nyilatkozta, hogy szivesen visszajönne télen, és ez Egervárinak se lenne ellenére. Rossz focistának tartom, de Ferenczi és Juhász mellett teljesen mindegy. Viszont mind Zavadszkyt, mind Rednicet hagyni kell azon a poszton, ahol vannak. Rednic a maga posztján szerintem már az egyik legjobb hazai játékos, nem hiszem, hogy csatárként jobb lenne. Rabóczkyról annyit tudok, hogy nagyon szeretik Norköppingben és nem értik, hogy miért nem ő a magyar válogatott kapusa.
Szántai már most jobb kapus mint Hajdú.
Attila sose tudott kijönni, de egy masszív erős védelem mögött ez nem is akkora baj.
Viszont ép azt néztem, hogy mostanában a vonalon se brillirozik, pedig régen ez volt az erőssége.
Szántai viszont a szemünk kivédte, mikor a lilák ellen játszottunk, tényleg nagyon jó a srác.