Keresés

Részletes keresés

uke Creative Commons License 2003.02.03 0 0 1868
Valóban? Akkor ha kinevetted magad, megkísérelheted a válaszadást is.

Đuke

Előzmény: Hanzika (1867)
Hanzika Creative Commons License 2003.02.03 0 0 1867
Duke!

Ha, ha, ha.. ez volt a nap, hét, sőt év vicce :DDDD

Előzmény: uke (1866)
uke Creative Commons License 2003.02.03 0 0 1866
Pici Jacques Foche!

"Nem a véleménynyilvánításoddal, hanem annak stílusával van gond"

Még jó, hogy ezután politizálással vádolsz meg.

"ez, amit te itt képviselsz, szerintem nem igazán kommunikatív emberhez való, hanem egy agresszív stílushoz."

??
És egy kommunikatív embernek nem lehet agresszív stílusa?

"Még egy beszólásoddal sem találkoztam, ami ne lett volna támadó..."

Valóban: akkor tovább a lenini úton (olvasás, tanulás).

"De ez már túlment minden határon.. "

Valóban? Na és akkor MOST MI LESZ? Szólsz az barátadinak odafent és lesz hajjaj?

"Arra kérlek (bár sok közöm nincs hozzá), hogy GONDOLKODJ azzal a magasztos, magyartudatos agyaddal és jöjj rá, hogy a többiek miről beszélnek velem együtt... "

Mesélj légszíves: milyen is az a "magyartudatos" agy? Érdekelne a magasztos eszmefuttatásod erről.

"Egyébként a szövegláda szvsz nem kizárólag politizálásra és pocskodniázásra való, amit te legtöbbször képviselsz. Ha erre vágysz, hát találsz olyan fórumot és tán társakra is találsz."

Hol beszélek én itt kizárólag politikáról? Amúgy majd ha tanácsodra vagyok kíváncsi, akkor szólok, de addig csííít.

Đuke

ui. ahogy látom számodra a Szövegláda semmire sem való, mert nemcsak, hogy nem emléxem Rád (pedig bevettem a kavingtont), de itt a Fórumon nem tobzódsz a hozzászólásokban sem. Đe ha mégis: íme: egy pedagógus lélek. A végén még kiderül, hogy pszichológus vagy. Tudtad, hogy legtöbbszőr ők szorulnak kezelésre? Ajánlom Neked a - retix által is említett - FA testápolót.

Előzmény: Hanzika (1864)
Vadsuhanc Creative Commons License 2003.02.03 0 0 1865
... ha már ennyire konkrétan meg lettem szólítva, muszáj válaszolni: egyik sem. csak nem akartam egy lapon diplomát emlegetni ZorroTEPÖCS (copyright Đuke)-csel. a péntek sikertelenségéről hallva ez még inkább okos döntésnek tűnik a szememben. és ami a szép, hogy nekem is megfordult a fejemben, esetleg kimegyek. hogy Smithit és Smilet elmulasztottam, az fájó pont. de azon kívül nem bánkódom. ezúton is gratula a szervezésért: személyeskedéstől függetlenül: ha szervezek valamit, igyekszem elsőként odaérni. sőt! nem csak hogy igyekszem, hanem elsőként is érek oda!
Előzmény: aVi (1856)
Hanzika Creative Commons License 2003.02.03 0 0 1864
Kedves Duke!

Nem a véleménynyilvánításoddal, hanem annak stílusával van gond... ez, amit te itt képviselsz, szerintem nem igazán kommunikatív emberhez való, hanem egy agresszív stílushoz. Még egy beszólásoddal sem találkoztam, ami ne lett volna támadó... (illetve a támadó stílusod mögötti normális ok-okozati magyarázatot sem találom a soraid közt... ).

Őszintén szólva én is szarok a fejedre és arra, amit mondasz addig, amíg más személyiségi jogait (és érzelmeit) nem sérted.. De ez már túlment minden határon..

Arra kérlek (bár sok közöm nincs hozzá), hogy GONDOLKODJ azzal a magasztos, magyartudatos agyaddal és jöjj rá, hogy a többiek miről beszélnek velem együtt...

Bár úgy tűnik, hogy te ebben éled ki magad... otthon biztos elnyomnak :DDD

Egyébként a szövegláda szvsz nem kizárólag politizálásra és pocskodniázásra való, amit te legtöbbször képviselsz. Ha erre vágysz, hát találsz olyan fórumot és tán társakra is találsz.

Előzmény: uke (1861)
uke Creative Commons License 2003.02.03 0 0 1863
"Đuke, mehetünk már forraltborozni?"

Ilyenkor? Nincs még korán hozzá? :) (inkább egy forró csókot, de csak 3 napos borostával)...

Đuke

Előzmény: retix (1847)
uke Creative Commons License 2003.02.03 0 0 1862
Amúgy MINDENKINEK üzenem!

Igaza volt retixnek: ÉN ZÁRATTAM BE A SILVERADÓT!

Elnézést mindenkitől.

Đuke

uke Creative Commons License 2003.02.03 0 0 1861
Vale Hanzika!

Igazat kell adnom: valóban nem voltam túl sok CP-n (azért a 3 év alatt egyre elmentem). Ennek magyarázata azonban most nem ide tartozik (amúgy szerintem retix is kb. azokra a koponensekre gondol amikre én).

Abban is igazad van, hogy nincs sok beleszólásom. Đe én nem is szóltam bele, csupán egyetlen aprócska személyecskét minősítettem - és nem csak az utóbbi CP alapján...

Azt viszont 6ározottan visszautasítom, hogy vissza kellene fognom magam. Tudom, hogy nincs már egy ideje szabad véleménynyílvánítás, de én ez ügyben akkor is kakkantok a fejed búbjára aranyom (ha rossz kislányka leszel még le is hazaárulózlak!). Ha nem tetszik a stílusom, inkább csináld meg Gyógyegér fogsorát (logikus ok-okozat összefüggés)...

Páság,
Đuke

Előzmény: Hanzika (1857)
uke Creative Commons License 2003.02.03 0 0 1860
hali,

te vagy az igazatmondó juhász? mert olyan jól megmondtad a frankót, hogy csak ámulok-bámulok. de most komolyan. nem lehet hogy a heti gennyes egyik szereplője vagy? nem csodálkoznék...

Teddy bá te vagy az? Vagy csak a helyi fogadatlan pro(vo)kátor?

Đuke

Előzmény: Vérpistike (1853)
Hanzika Creative Commons License 2003.02.03 0 0 1859
Kedves Smile (mint mindig) :)

Bocsi, sajnálom, azt nem tudtam, hogy lába kelt a telcsidnek... és teljesen jogos, hogy felhívhatott volna Zorro téged (ha tudja az új számot) vagy Smithi-t.. (ezért meg is kapta a lecseszést).

Nem mondom, hogy te hibázátál, távol álljon tőlem, hisz te Smithi-vel csak "szenvedő" alanyai voltatok a dolognak.

Szerintem nem érdemes most már azon filózni, hogy ki mit cseszett el, hanem azon, hogy ezek után hol lehet olyan helyet találni, ahol nem kell asztalt foglalni előre (tudtommal egyik helyen sem kellett) és hogy nem kell bejelenteni előre, hogy összesen hányan leszünk. Mert olyat én is tudok, ahová meg kell ezeket a paramétereket mondani...

És én személy szerint sajnálom, hogy nem tudtam veletek találkozni, és beszélgetni és bánnám, ha ez a jövőben így is maradna...

Előzmény: in memoriam smile (1848)
Hanzika Creative Commons License 2003.02.03 0 0 1858
Retix,

A te beszólásodon meg meg sem lepődöm.... gondolom, azt hiszed, hogy te vagy a tökéletes. Akkor szervezz meg egy CP-t (akár Duke-val együtt) és meglátjuk mi lesz...

Előzmény: retix (1847)
Hanzika Creative Commons License 2003.02.03 0 0 1857
Duke!

Mivel 3 éve még egy CP-n nem láttalak, és Retixet is tán csak egyszer, ebbe a dologba semmi, de semmi beleszólásod nincs... és jó lenne, ha visszafognál a hangnemedből, vagy keresnél egy neked megfelelő fórumot, ahol jól ki-saját-stílusozhatnád magad...

aVi Creative Commons License 2003.02.03 0 0 1856
Más.
Vadsuhanc! Te azért nem nyilvánulsz meg mostanában, mert szégyenedben elbujdostál, vagy azért, mert örömödben nagyon-nagyon leittad magad? :-))
aVi Creative Commons License 2003.02.03 0 0 1855
(Eggen. Valami olyasmi felirat is hiányzik még, hogy "belátom, tévedtem. nem kellene lehülyeszukáznom valakit csak azért, mert nem ugyanabban a polgári körben ülünk." Vagy valami hasonló.)
Vérpistike Creative Commons License 2003.02.03 0 0 1854
Most szomorú vagyok,mert azóta,hogy ez a jó kis hely megalakult,sokan otthagyták ezt a topicot:(((

Mindenki gondolkodjon el,kik,mik miatt:(

Vérpistike Creative Commons License 2003.02.03 0 0 1853
Szoktam olvasni néha ezt a topciot,de eddig nem sokat írtam ide,De:

Szerintem egyáltalán nem ez a hangnem illeti meg Zorrót,mivel:

-Nem szándékos volt,hogy nem nézett utána,mert tényleg,én sem gondoltam volna,hogy a Silverado megszűnik.
-Ha már egyszer azt mondom,hogy jófej vagyok, akkor nem pöcsözök le mást,még akkor sem, ha azt a helyi agytröszt szabadalmaztatta.
-Volt már,hogy engem otthagytak egy buli előtti gyülekező helyen kétezer forintos kajacsomaggal, mégsem pöcsöztem le senkit:(
(pedig hazafelé összeverekedtem két jegyautomatával is)

Másik oldal:
Az,hogy elcseszte,tényleg rossz dolog,és megérdemli,hogy megszívja,de nem így,és nem itt:(
Lehetne annyi humorérzéketek,hogy ne itt tobzódjatok,hanem tényleg valami normálisabbat eszeljetek ki:(
(tejszínhabcsomag az arcba következő cp-nél pl;)..)

uff:)

Vérpistike Creative Commons License 2003.02.03 0 0 1852
Aham...
retix Creative Commons License 2003.02.02 0 0 1851
Úgyhogy húzd most össze magadat picinyre, mert Đuke hozott egy bézbólfaragót, és nagyon kihegyezzük rád. Rettegj.
Netuddki
Fáradt Vándor Creative Commons License 2003.02.02 0 0 1850
PS: nem azért írtam ezt be, mert ezt akartad hallani, hanem mert tényleg tudom...
Előzmény: Fáradt Vándor (1849)
Fáradt Vándor Creative Commons License 2003.02.02 0 0 1849
SZOLGÁLATI KÖZLEMÉNY

Sosem mondtam, hogy nem hibáztam. Sőt tudom, hogy hibáztam. Elnézést tőled is, Smithitől is, meg mindenki mástól, akinek el lett rontva a péntek estéje emiatt a malőr miatt.

És - részben Smile kérésére - következzék az inkriminált felirat:

Én rontottam el. Elnézést mindenkitől...

Előzmény: in memoriam smile (1848)
in memoriam smile Creative Commons License 2003.02.02 0 0 1848
Smile...evvagyok én. Talán az van odaírva,hogy Uri Geller? Akkor honnan tudjam,hogy kit kell felhívnom,ha eccer mély titok lengte körül a résztvevő neveket? Akikre én gondoltam hogy jönnek,azokat értesítettük,hogy ne jöjjenek.

Az én telcsimet December 06-án ellopták a budaőrsi auchan előtti parkolóban. Mivel a számok beszerzése nem 3000 Ftos kártyával működik,egy picit nehéz újra előkeríteni őket,amire kiváló alkalom lett volna a cépé.

...és a hangüzenet,amit hagytam a hpostán..hát arra sem volt reakció,ha én elbaltázok valamit,és hposta jön,gondolhatnám,hogy ezügyben jött és talán fontos.

Hanzi Te elfogult vagy,ezért nem érdemel ez szót többet,csak valahogy nem látom azta fránya "én rontottam el" feliratot.
Nem vagyok haragtartó,szerintem Smithi sem az,de könyörgöm ismerje be az ember a hibáit.

Én pl hibáztam,hogy nem jártam utána a helynek,mert bíztam Zorroban?

retix Creative Commons License 2003.02.02 0 0 1847
Dír Frendz,

Elnézést kérek, hogy mindig mocskos szájú vagyok. Csak halkan jegyezném meg, hogy ezek szerint Đuke, valamint szerény magam már mindent megtettünk, hogy ráirányítsuk a figyelmet arra, hogy szeretve tisztelt Zorró barátunk (ez utóbbit viszont mind Đuke, mind a magam nevében visszautasítok) egy nagy pofájú suttyó, aki összeviissza hazudozik. Persze diplomás médiakalóz...
Sajnálom Smithit és Smilet, hogy mexívták...

Ami viszont megdöbbentő, hogy Zorrónak még van pofája bármire is azt írni, hogy őt felháborítja valami...
Én a tobűvábbiakban is írok ide, Smithi, te se add fel, csak kezeld értéktelenségén a Zorrót.

Đuke, mehetünk már forraltborozni?

Hanzika Creative Commons License 2003.02.01 0 0 1845
Kedves Smile!

Nem Zorro védelmében írom, amit írok, mivel igazatok van abban, hogy tényleg felhívhatta volna a helyet, hogy létezik-e még. Bár szerintem SENKInek nem jutott eszébe, hogy ha több évig (3-nál több, az tuti) megvolt a Silverado, akkor most meg bezárt. És asztal mindig volt, mikor Abelino vagy más hely után odamentünk (bár lehet, hogy azt valaki intézte, én nem tudom).

Szőval az egyik: térerő. Lehet, hogy neked hiper-szuper mobilszolgáltatód van, de tudtommal talán a Pannon az, akinek legtöbb (de nem MINDEN) metroállomáson van térereje.. bár szerintem a csatornában nekik sincs :( A Vodafone nem ilyen, ez tapasztalat...
A másik: 0 forintos kártyaegyenleggel TE sem tudnál felhívni senkit!

Szőval mi fél nyolcra értünk oda Hollow-val és Zorroval és akkor már DRG kb. 3/4-1 órája várt ott.. valószínűleg pont elkerültétek egymást. Ő (is) várt. Egyébként úgy emlékszem, hogy te is és Smithi is tudja az én telefonszámom, engem is felhívhattatok volna...

Szóval ott volt még Gyógyegér a barátjával, Csere Zoli a barátosnőjével. Igaz, 8-an voltunk, mert Zorro titeket is odaszámolt. És kb. 9-ig ott álltunk a Silverado előtt leginkább, hátha jön még valaki.. erről ennyit.

Érdekes módon megszervezni egy CP-t (és nem csak "jöjjünk össze néhányan" bulit, mint amit te emlegetsz) senkinek nincs bátorsága.. szerintem nem is nagyon érdekel ez az egész bárkit is már, csak ha van, hát jönnek...

Amikor más helyekkel próbálkoztunk (pl. Szilvakék paradicsom), elég sok negatív visszajelzés volt. Így mondjatok ti olyan helyet, ami mindenkinek megfelel - az Abelinon és a Silveradon kivül, amiből már egyik sincs meg.

Biztos, hogy én is mérges és csalódott lettem volna, de szerintem nem ez a hangnem a megoldás.. de talán ez jellemző az új Szövegláda hangnemére :(

Javaslatom szerint, ezt érdemesebb lenne személyesen Zorroval megbeszélnetek, hisz szerencsére (?) csak kevesen jöttek el, és szerencsétlenségre ti értetek oda legelőbb..

Hanzika

Előzmény: in memoriam smile (1843)
Smithi Creative Commons License 2003.02.01 0 0 1844
Utoljára Ssziasztok!

1: Ha a cp előbb kezdődik, mint ahogy a munkaidőd vége, akkor miért nem szervezed későbbre?
Nem fogadok el olyat, hogy otthon melóztam, és be kellett fejeznem, mert akkor nincs kötött munkaidő, akkor hagyod abba, amikor akarod.

2: a metrón van térerő, ahogy Smile is írta. Az egyenleget meg nem az én problémám, ha nincs 2500Ft-od, miből mész bulizni? Feltölteni lehet atm-nél is, nem csak hivatalos vodafone boltoknál.

3: Azért nem szervezett senki, mert utoljára emlékeim szerint én szerveztem, a kutya nem jött el, tisztelet a pár kivételnek, és akkor megfogadtam, hogy soha többé nem szervezek, mert minek.

4: Ki az a 10? És ebből kinek van mobilja nem 0Ft egyenleggel? Remélem érted, mire gondolok.

5: tudom, hogy nem direkt volt, pont ezért vagy PÖCS (copyright Đuke ), mert ha direkt lett volna, akkor olyanokat írok, amit kimoderálnak, nem kellene szólnod érte.

Smithi

Előzmény: Fáradt Vándor (1840)
in memoriam smile Creative Commons License 2003.02.01 0 0 1843
Ez most az 1810,vagy 11?
in memoriam smile Creative Commons License 2003.01.31 0 0 1842
minden metrón van térerő,kivétel a Keleti és a Déli pu.
De lényegtelen,meg lehet magyarázni bármit.

in memoriam smile Creative Commons License 2003.01.31 0 0 1841
ahoj

Zorro,ki az a tíz? És hogyhogy Ők tudták hogy egy metróval kell menniük ahhoz veled,hogy meg ne szívják? és miért nem hívtad fel a Smithit,vagy engem - igaz,én úgy leb*sztam volna a telcsit,hogy néztél volna nagyot - ha ott álltál a Silverado előtt tizedmagaddal?(18.35-ig ott dekkoltunk...) Ki az a 10? Encián,Lyukasóra,Natália,Kékecske,Kicsi szív,Mountain,stb,stb?? akiket asse tudom kicsoda?? A "mi" embereink meg ránk mérgesek,amiért beszipóztuk Őket az infóval.
Kicseszettül jól éreztétek magatokat,ha 22:09 kor már a neten lógsz,bammeg. Ki az a 10????
Én,aki egy kivételével minden cépén ott voltam mondhatom,hogy kiválóan elvetted az ember kedvét mindentől. Még jó,hogy Edyke is csinál bulájt 8 nap múlva,Benne nem kell csalódni majd. Ki az a tíz?
ráadásul retix meg röhög magában,de megérdemeljük.

Fáradt Vándor Creative Commons License 2003.01.31 0 0 1840
Igazad van. Elnézést kérek.

DE:

1. 18:02-kor tudtam eljönni a munkahelyemről, kb 18: 45-re értem oda.

2. Az hogy a metrón nincs térerő, nem érzem úgy, hogy az én hibám lenne. Hívni meg ne tudtalak mert az egyenlegem 0 volt.

3. Legjobb tudomásom szerint májusban volt utoljára CP. Azóta miért nem jutott eszébe senkinek sem szervezni???

4. Így is voltunk kb tízen, akik a malőr ellenére is igazán jól éreztük magunkat.

5. Mélységesen felháborít, hogy feltételezed, hogy direkt volt.

Előzmény: Smithi (1839)
Smithi Creative Commons License 2003.01.31 0 0 1839
Üdv!

Újfent egy kiváló CP-n vehetett részt aki szerencsés volt, hála Zorro kitűnő szervezésének.
Ha valaki nem jött, és szeretné tudni, hogy mire is gondolok, íme:
Zorro a 1751-es hozzászólásában meghirdetett egy CP-t, helyszín, időpont ott. Az egyetlen apróság, amit nem tett meg azóta sem, hogy ellenőrizze a hely meglétét, pl egy asztalfoglalással.
A Silverado időközben megszűnt létezni.

Zorro: Te PÖCS! (copyright Đuke)
Ha már szervezel valamit, és oda se tolod a pofád, legalább a telefonod lenne bekapcsolva, hogy megkérdezhessem, mégis miért szivatsz olyan embert, aki eddig szóbaállt veled? Vagy ha esetleg tudtad, hogy a hely már nem létezik, legalább egy sms-t küldtél volna, hogy szólhassak annak a 3 embernek, akit odahívtam. Nem hiszem, hogy tévednék, amikor azt mondom, a mai eset után A Lukács is a szívébe zárt egy életre, még szerencse, hogy időben felhívtam, és nem jött ki a város másik végéből potyára. Ugyanis ha nem hív délután, hogy tényleg lesz-e valami, hanem csak elindul a kapott infó után, akkor ő is megszívta volna, nem csak Smile és én.

Részemről ennyi, ég veletek, aki akar tudja, hogy érhet el, ide nem hiszem, hogy fogok még valaha is írni.

Smithi

in memoriam smile Creative Commons License 2003.01.29 0 0 1838

Maglódi út,Jászberényi út,Pesti út,Szentmihályi út,Üllői,Lehel,Keresztúri...stb,stb.
Ezekben az a közös,hogy sötétedés után sofőr legyen a talpán (abroncsán) ,ki rájuk merészkedik infrakamera nélkül...bár ennek birtokában is átlagon felüli reflexek kellenek,ha nem akarsz órákat a biztósítónál - feleslegesen - tölteni.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!