Grahamnek, Wrightnak vagy Grangernek jobban örültem volna, mint McCants-nak, de lehet, hogy nem lesz rossz. Aszondják olyan, mint a fiatal Spree volt...
Larry Hughes to the Cavs, 12 milla/év. Szerintem megérdemli, de még mindig kéne oda egy shooter. Pl. Voshon Lenard, ha felépül, a Nuggetshez úgyis megy Cat Mobley, Nenéért cserébe. Vagy leigazolhatnák Damon Jones-t (a Cavs) és akkor Hughes játszhatná továbbra is a 2-es posztot (bár irányít is, ha kell.)
hát ha a spursben zavar h fekete-fehérek akkor az nem baj h a boston már millió éve zöld-fehér, és sztem egy fikarcnyi fejlődés nem volt náluk sem dizájnban se semmiben? nekik olyan mintha folyton a 40 évvel ezelőtti retroban nyomnák :)
Luke Walton nem is jáccik ráadásul, max a hobl-ben kap szerepet a csapatán belül
Allen után Redd is maradt... A szíve a Bucksé az tmondta... :o) Meg azért a plusz 20M is biztos jól jön. Egéybként én azzal a véleménnyel értek egyet, hogy ezzel Redd azért alaposan túlfizetett lett. Azért ő nem egy Tracy McGrady szintű játékos. Kb Alan houstonhoz lehetne hasonlítani aki szintén kiváló dobó (volt), de igazáb másban nem emelkedik ki a nagy átlagból.
Nagyon úgy néz ki, hogy igazán nagy igazolás már nem lesz az idén free agentből. Bár cserében még történhetnek nagy dolgok.
Hmm, Cardinal csak 203, én is 206-ra emlékeztem. Ja és Laettner abban is különbözik még a "magasfehércsávó" vonulattól, hogy állítólag meleg, de ezzel addig nincs gond, amíg Wade és Shaq nem a hátsóját fogja a meccsek alatt, hanem produkál.
Nem, nem új, Chris Laettner is ilyen játékos (na jó, ő két centivel magasabb). Atom lassú, ortopéd mozgás, palánk alatt majdnem teljesen veszélytelen, de középtávolról iszonyat jó (távolról kevésbé, itt sántít a párhuzam, de dobni ettől még nagyon tud). Vagy itt van még Doleac ill. Wennington, de ők a center-súlycsoportban versenyeznek ill. versenyeztek.:)
Blájen állítólag megállapodott a Celtics-szel egy ötéves, 15 millás szerződésben.
Nem túlzás ez egy kicsit? Bár tavaly Cardinal többet kapott, de Blájen mégiscsak. Hát inkább vicces, mint tehetséges sztem. Bár tudom, hogy nagy fan favorite.
Amúgy megindult egy ilyen 6' 9"-es fehér csávó, nem vagyok atletikus, de tudok dobni-jellegű movement az NBA-ben. Blájen ott van, aztán ott van Bonner a Rapsnél meg van Freije (most épp nem tom hol van.) Meg ott van Luke Walton + a már említett Cardinal. Ez sztem valami új. (Bár mások szerint Bonner a John Paxson-Steve Kerr-féle vonalat erősíti, de sztem ez valami új.)
Amúgy sztem kamu a 15 mill/5 év, de akár igaz is lehet. Aláírás csak júli 22-től. Blájen sztem hiányozni fog a Nets-fanoknak.
Még annyit, hogy a Celtics egyre szimpatikusabb nekem. Csomó fiatal + most Green + Blájen. Ha kiábrándulok a T-Wolves-ból (ami néha megfordul a fejemben, amilyen barom módon viselkedik a front office), akkor a Celtics egy lehetséges célpont. :)))
Egyáltalán szükség van a Detroitnak draftra? Larry Brown ugyse fogja a friss szerzeményeket használni, míg el nem töltenek 10 esztendőt a cserepad legvégén.
Nagyon-nagyon jó dobójátékos, viszont a játék többi elemében abszolút nem alkot maradandót. Nagy ígéret volt a pofa, egyetemi döntőt is játszott asszem, de a Cleveland-ben eltöltött pár év (érdemes megnézni a triplaszázalékát, ezen a téren igencsak vágja a témát) után lécelt Európába és azóta is az öreg kontinensen keresi a kenyerét, az NBA-be meg eleddig sikertelenül próbál visszajutni.
Nem lenne rossz, egy Kidd-Carter-Jefferson-SAR-Krstic ötös, de sajnos reálisan nézve, a mid levelnél valószínüleg jobb ajánaltokat is kaphat SAR... Szóval nem sok esélyt látok...