Keresés

Részletes keresés

bode1899 Creative Commons License 2002.11.27 0 0 3422
Még mielőtt nagyon elbíznád magad: az a "fradista" bíró nem adott meg a Fradinak Kaposváron egy teljesen szabályos gólt - úgyhogy ennyit az elfogultságról.
Egyébként ne örülj: Kapic sérülése nem súlyos, játszani fog, sőt ma Dragó is elkezdte az edzéseket, így van rá esély, hogy ő is. Nektek csak egy esélyetek van: az a Bede vezeti a meccset, akinek az előző győzelmetekért is hálásal lehettek. De ettől függetlenül: MTK-Fradi 1-3 g.: Czvitkovics 11-ből ill. Tököli (2), Gera :)))
HAJRÁ FRADI!!!!
Előzmény: Kék skorpió (3421)
Kék skorpió Creative Commons License 2002.11.26 0 0 3421
Üdvözlet minden MTK drukkernek!

Ma voltam a Kaposvár-Fradi MK meccsen, mit ne mondjak, gyalázatos volt.
A Rákóczi végig jobb volt, ha a Fradi ellenünk is így játszik, még Béla nélkül is kapnak tőlünk egy hármast. Amúgy lehet, hogy Kapic is kihagyja az örökrangadót, a második félidőben hordágyon kellett levinni, majd rögtön jött a csere. Nem bánnám ha nem játszana ellenünk.
A bíró tuti, hogy fradista volt, végig a Kaposvár ellen fújt+nem adott meg egy 11-est.
A végére csak annyit, hogy a kaposvári keménymag szégyelheti magát, ahelyett, hogy buzditották volna a csapatukat, végig a Fradinak szurkoltak és a Rákóczi játékosait ők anyázták a legjobban.

HAJRÁ MTK!!!!

RG Creative Commons License 2002.11.25 0 0 3420
Szép volt fiúk! Egyébként az ilyen meccsek fontosak, mert ugye otthon mindenkit meg kell verni, ha vki bajnok akar lenni - és idegenben is, főleg a riválisokat. Béla sajna kisárgázta magát a Fradi meccsről, így nem tudom, ki fog gólt rúgni. Remélem, Ferenczi Pista összekapja magát, és kihasználja, hogy Dragóner nem lesz ott.
Ja, és ha szapulni szoktuk, akkor ha jót tett, dicsérni is kell: Elek Norbi nagyon fontos, és szép gólt fejelt. Érdekes felállás volt, Rednic és a Doki egymás mellett:)
Hajrá MTK!
QQRYQ Creative Commons License 2002.11.23 0 0 3419
ja. szivesen megnéztem volna, de sajnos egy sokkal izgalmasabb és nyilván színvonalasabb Fradi-Dunaferrt tekinthetek meg. Nem pedig a tavalyi bajnok illetve a jelenlegi listavezető összecsapását... ez van. legalább megy itt a Sport1-en valami MU-Newcastle (5-3), legalább...

és persze: szép volt fiúk!

HAJRÁ MTK!!!

QQRYQ

Kifli007 Creative Commons License 2002.11.23 0 0 3418
Megvertük a Zetét! Gratula! Csak Illés azért beszedte a harmadik sárgát. Jó hangulatú meccs lehetett, remélem a fejdobásért nagyon megbüntetik őket.

Hajrá MTK!

Kifli007 Creative Commons License 2002.11.22 0 0 3417
Átnéztem a sárgákat, mégiscsak, hogy állunk:

Szmiljanics: 3+1
Molnár: 2
Jezdimirovics:4+3+1 (A Fradi ellen 3. és 4. sárgáját szedte be)
Ferenczi: 1
Andronic: 3 (Már letöltötte a büntetését.)
Illés: 2
Elek: 2
Rednic: 3 (Már letöltötte a büntetését.)
Juhász: 1
Dr. Füzi: 3 (Már letöltötte a büntetését.)
Némethy: 1
Komlósi: 1

A pontosság kedvéért mondom, hogy Molnár Zoli a Budafok ellen is beszedett egy sárgát, de ide most nem számít.
Egyszóval nincs eltiltottunk, de kemény egy meccs lesz és utána meg jön a Fradi, úgyhogy Molnárnak, Illésnek és Eleknek jó lesz vigyáznia.

Hajrá MTK!

Kék skorpió Creative Commons License 2002.11.21 0 0 3416
Szerintem is jobb Dragan, mint Ferenczi, csak még
1 kicsit bele kell szokjon a csapatba. Remélem
Bélának nics még 3 sárgája és játszik a ZTE ellen.
Hiába vettem meg a 7-en többször az Ns-t, nem
sikerült kifogjak 1 olyan részt, h. a csapatról
lenne benne valami is.

HAJRÁ MTK!

RG Creative Commons License 2002.11.21 0 0 3415
Tökéletesen látod a kérdést, magam sem szólhattam volna szebben ...

"(Jezdi nagyon be van lassulva!)" NAAAAAAAAAAAAA! De azért van benn igazság.

Előzmény: QQRYQ (3403)
QQRYQ Creative Commons License 2002.11.21 0 0 3414
A válogatott úgy siralmas ahogy van... egy rakás szerencsétlenség. nagy nulla. katasztrófa. (hirtelen ezek jutottak eszembe) Zava sem tudott mit kezdeni ennyi falábú között...

HAJRÁ MTK!!!

QQRYQ

r.tonyo Creative Commons License 2002.11.21 0 0 3413
Ezt jobb lett volna nem is látni. Zava valamelyest lendített a játékon eleinte, de aztán ő is visszaesett
Előzmény: -szabi- (3412)
-szabi- Creative Commons License 2002.11.20 0 0 3412
Nem néztem még utána, de a srácok a válogatott-topicban azt másolták be, hogy lesz. Tőlük úgy tudom, hogy 18:00-tól közvetíti az m2.
Előzmény: r.tonyo (3411)
r.tonyo Creative Commons License 2002.11.20 0 0 3411
Én a nagyválogatottra számítottam - volna.

Különben most hallom hogy nem lesz közvetítés, ugyhogy tökmindegy

Előzmény: -szabi- (3410)
-szabi- Creative Commons License 2002.11.20 0 0 3410
Lehet, hogy én is kimegyek a meccsre, bár nem túl valószínű. Egyébként melyik válogatottra számítottál volna? U-21 vagy A?
Pont abban a korban van, hogy mindegyikbe befér.
Előzmény: r.tonyo (3409)
r.tonyo Creative Commons License 2002.11.20 0 0 3409
Pedig megnéztem volna a gyereket.
Előzmény: -szabi- (3408)
-szabi- Creative Commons License 2002.11.20 0 0 3408
Egyik keretben sincs bent.
Előzmény: r.tonyo (3406)
Kifli007 Creative Commons License 2002.11.20 0 0 3407
Egyetértek, hogy Sebők nagyon jó, őszintén szólva egy kicsit meg is lepődtem, tényleg nagyon jó volt, iszonyú reflexei vannak.
Andronic a tavaszi meccsen játszott ellenünk, hogy most mi van, azt nem tudom.
Komlósi tényleg megérdemli, hogy kerettag legyen, és mivel a fradisták Garami kérésére csak egy félidőt játszanak, lehet, hogy a Gyepes helyett ő fog bejönni.
Amin elgondolkoztam, hogy mindenki elkezdte ünnepelni, hogy az MTK őszi bajnok (a honlapon már egy hónapja megjelent erről egy cikk) ehhez képest még nincs az meg.
A mi hátralevő mecceink: ZTE, FTC
A Fradié: Dunaferr, MTK, Kispest.
Szóval nekik van két elvileg papírformás meccsük, nekünk meg egy a nagyon belelendült ZTE ellen idegenben, és utána jön a ki-ki meccs egymás ellen. Szóval a végén akár 3 ponttal ők is mehetnek. A lényeg az, hogy van miért szurkolni.

Hajrá MTK!

Előzmény: SAGA (3405)
r.tonyo Creative Commons License 2002.11.20 0 0 3406
Nem tudjátok, hogy Andronic moldáv kerettag-e?
SAGA Creative Commons License 2002.11.20 0 0 3405
Amikor Rednic odarúgott én biztos voltam benne, hogy kiállítják, erre még sárgát sem kapott, aminek persze örültem, de az ilyen bíráskodás egyáltalán nem megnyugtató. Szerintem sokkal hamarabb le kellett volna fújni a visszahúzást és akkor nincs a rúgás sem, mivel az egyértelmű volt, hogy Rednic nem fog tudni megindulni.
Más: Nem nagyon van olyan csapat, vagy focista, akit kifejezetten rühelnék, de Ferenczi Pistával lassan meglesz a kivétel. Nem a kihagyott helyzeteire gondolok, hanem az arcára. Tudom, hogy az is kell, de nála ez már enyhe túlzás. A konkrét eset amire így kibuktam az az volt, hogy egy hátul megszerzett labdát nem tudott előrenyomni a gőzerővel meginduló Rednicnek (ha jól emlékszem el is adta a labdát) és emígyen szólt Rednichez: "Hova mész b...meg?" Daniel kb. ötször annyit tesz hozzá a játékhoz, mint Ferenczi, de ha nem így lenne sem kéne ilyen légkört teremteni, pláne egy idegenlégióssal, aki verbálisan meg sem tudja védeni magát a nyelvi problémák miatt.

Dragan tényleg elég halovány volt, de szerintem sokkal jobb ő, mint Ferenczi.
Ezt a mostani Zava őrületet nem nagyon értem. Nem játszik ő rosszul, anniyra viszont nem jó, hogy most ő legyen a téma mindenhol és még a válogatottba is meghívják. Igaz, mindig is Cicó párti voltam. Ő egyébként úgy látom megint kezdi visszanyerni a formáját.
Molnár Zoli nagyon jó volt, és Komlósi válogatottságát is reálisnak tartom az elmúlt pár meccs alapján.
Szerintem Andronic is nagyon jó játékos. Annak ellenére, hogy láttam már tőle is egy pár hajmeresztő dolgot, hasznosabban játszik mint Jezdi, vagy akár Zava. (Jezdi nagyon be van lassulva!)

Amúgy meg Sebőköt nagyon jó kapusnak tartom. (ez persze nem mentesíti Ferenczit)

Előzmény: Kifli007 (3402)
Zsuu Creative Commons License 2002.11.19 0 0 3404
Sziasztok!

Szerintem is megérdemi Komlósi, hogy bekerült a válogatott keretbe. Egy hátvédnek mindig nehezebb a pozitív oldaláról felhívni magára a figyelmet, mint egy csatárnak.
A LOKI ellen is remekül helytállt.

Zsu

Előzmény: -szabi- (3399)
QQRYQ Creative Commons License 2002.11.19 0 0 3403
Szerintem jó ez igy, h Rednic a középpályán és doktor úr a hátvéd sorban, mert így egy olyan védő van a pályán aki sokat akar/tud is előre menni. ez nagyon fontos eleme a jelenlegi játékunknak. én csak az Elektől kapok frászokat sokszor, és télleg ő játszik most ugy mint régebben a Komlósi, h félni kell ha nálla van a labda... bár az utobbi meccseken, ha Füzi helyett pályára léphetett, már annyira nem volt vészes, de nem ő a jó megoldás... Komlósi pedig tényleg megérdemli az elismerést, hiszen sokat fejlődött és ha Smilja nincs is a csapatban (3 sárgát elég gyorsan begyűjt) akkor sem teljes szétesés a védelem és azt hiszem, h ez nagy részt az Ádám érdeme is. (meg persze Molnár Zoli). persze azért igy is sokszor olyan átjáróház a védelem, h csak nézek. (nehogy az legyen, h itt olvassák a védőink és túl magabiztosak lesznek :))

HAJRÁ MTK!!!

QQRYQ

Előzmény: -szabi- (3401)
Kifli007 Creative Commons License 2002.11.19 0 0 3402
Hát én azért egy kissé másképp láttam a meccset, az első félidő a teljes győtrődés volt, ilyen rossz játékot régen láttam. A megszokott formájánál jóval gyengébben játszott Jezdi, Rednic, Illés, Zavadszky, Dragan pedig teljesen észrevehetetlen volt, egyszóval nem volt középpályánk. És ha akár Peric, akár Nicsenko berúgja, akkor kicsit más a helyzet. Viszont ami dicséretes, hogy megint nagyon akart a csapat, ennyiben mindenképpen jobb, mint a korábbi évek csapatai. Utánanéztem, eddig 10 gólt lőttünk az utolsó negyedórában, azaz minden harmadikat. Nem adják fel, és ez nagyon jó.
Visszanézve az összefoglalót Rednicnek sajnos kijárt volna a piros, de Pericnek is a sárga.
Ami vicces volt még ezen a meccsen, hogy úgy nézett ki, hogy a magyar bajnokság első két helyezettje között 20 perc kondi a különbség. Illés (szerintem teljesen jogos) sárgája volt a fordulópont, azután a Győr pályán nem volt.
Azt azért nem mondanám, hogy Ferenczi megtalálta a góllövőcipőjét, bár mostanában tényleg elkezdett gólokat lőni, de a mostani meccsen is volt vagy öt helyzete, de csak a tizenegyest sikerült belőnie, ami azért szerintem elvárható egy csatártól. És én igazából örülök, hogy Illés a tizenegyesnél már nem volt a pályán.
Nem akármilyen két meccs van előttünk (ZTE idegenben, és Fradi.) Kemény lesz.

Hajrá MTK

-szabi- Creative Commons License 2002.11.19 0 0 3401
Igazad lehet, mert ha visszagondolok, akkor néhány évvel ezelőtt játékstílusban teljesen olyan volt, mint Elek.

Talán ő is fejlődik egy kicsit Egervári keze alatt. :)

Egyébként ha már válogatott védőknél tartunk: én nagyon sajnálom, hogy Szamosi nem kellett az MTK-nak. Ha ő ott lenne, Füzi máris felmehetne középpályára, mert azért tényleg luxus őt védőként játszatni.

Egy Molnár, Szmiljanics, Győri, Szamosi-hátvédsor nagyon erős lenne.

Előzmény: r.tonyo (3400)
r.tonyo Creative Commons License 2002.11.19 0 0 3400
Komlósi az utóbbi egy évben rengeteget fejlődött, de szerintem nem mostanában fog címeres mezben pályára lépni. Tény hogy már passzolni is tud, nem kell rettegni akkor ,ha nála van a labda
Előzmény: -szabi- (3399)
-szabi- Creative Commons License 2002.11.19 0 0 3399
Mit szóltok ahhoz, hogy Komlósi is válogatott kerettag lett? Szerintem megérdemli, mert régóta dolgozik érte elég keményen, de sohasem volt igazán a kedvenc futballistám. Gellei éppen most hívta be, amikor én arról kezdtem ábrándozni, miként épülhet be helyette vagy Elek helyett Győri Jani a csapatba. Érdekes gondolatai vannak a szövetségi kaptiánynak! :)
Zsuu Creative Commons License 2002.11.18 0 0 3398
Sziasztok!

Azért csúcs, hogy Béla 34 évesen is akkor lő gólt, amikor akar. Kár, hogy pont a tizenegyes előtt cserélték le, mert még 1-gyel növelhette volna góljai számát. Na mindegy, legalább Ferenczi Pista önbizalma kicsit helyrerázódott.
Hajdú viszont meccs előtt szarba léphetett, akkora mákja volt (hasonlóan Tomic-hoz az UTE ellen, igaz Tomic-nak voltak szép védései is.)

Hajrá MTK! Hajrá LOKI!

Zsu

r.tonyo Creative Commons License 2002.11.18 0 0 3397
A következetesség persze már más kérdés
Előzmény: r.tonyo (3396)
r.tonyo Creative Commons License 2002.11.18 0 0 3396
Ha eltiltják Rednicet....

Márpedig el fogják tiltani, biztos vagyok bennne.

Előzmény: RG (3395)
RG Creative Commons License 2002.11.18 0 0 3395
"(mert ugye a Ferenczi nem Illés vagy a holland válogatott)"
Hát ez jó. Pistára (és úgy összességében a csapatra) nem lehet egy rossz szavunk sem, hajtottak, ziccereket dolgoztak és - főleg a 2. félidőben - jól is fociztak. A Győr az első félidőben nagyon jól ment, Peric és Nicsenko olyat hagyott ki, hogy azt el sem hittem. Az NS ismét leosztályozta Gorant, pedig most szerintem jól focizott. Egyébként ha eltiltják Rednicet, az a világ igazságtalansága lesz. Persze, ki kellett volna állítani - de ha már nem, akkor Füzi dr-nak volt igaza, lsd. Gerát sem tiltották el, aki páros lábbal, hátulról csúszott rá olyat, hogy simán veszélyben volt a karrierje.
Szvsz Cica sokkal jobb a csapat szerkezetében, mint Dragan, és mostanában mintha hajtana is, mint eddig. Jövő héten Zete (persze, hogy nem közvetíti a TV), nem tudom, Bélának hány sárgája van, de kettőt biztosan számoltam (Debrecen és a Győr ellen).
Béla góljánál az a lövőcsel ...
Hajrá MTK!
Előzmény: QQRYQ (3393)
QQRYQ Creative Commons License 2002.11.16 0 0 3394
ja és nagyon várom/várjuk hogy a Győri Jani végre újra pályára lépjen, legalább csereként!

HAJRÁ MTK!!!

QQRYQ

QQRYQ Creative Commons License 2002.11.16 0 0 3393
Azért a Pista elég nagy ziccert hagyott ki (szokása szerint) és az, h végül a 11est berúgta az jó, de ez az elvárható teljesítmény. (mert ugye a Ferenczi nem Illés vagy a holland válogatott) Szóval majd ha bemutat 1-2 jó cselt és ha 100%-os helyzeteket rendre berúgja, akkor lehet beszélni góllövő cipőről. Persze az UTE elleni gólja az fantasztikus volt. azt aláírom.

HAJRÁ MTK!!!

QQRYQ

Előzmény: -szabi- (3392)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!