A jelenlegi modern fizika több mint 100 éves. Ma már inkább gátja, mint segítője a tudomány fejlődésnek. Szükség van tehát egy új fizikára. De milyen is lesz ez az új fizika? Erre keressük a választ.
Az újfizikához egy értelmes gondolata sincs. Az új fizika vagy szuperfizika a te területed.Ha nincs egy értelmes gondolata nem sokra nézed.Szerintem igazad van.
Én nem szeretek kutatni senki magánügyébe. Már megirtam nektek . Biblia kutató vagyok. A szuprfizikus azt ajánlotta hagyjuk ki ebből a topikból a Bibliát. Én ezt elfogadtam .
A Szuperfizika valóságos tényeken alapul, nem bizonyítatlan feltevéseken, és soha meg nem valósított gondolatkísérleteken, mint az einsteini elcseszett relativitáselmélet.
A Szuperfizika a jövő fizikája.
Ebben sok embernek a munkája benne van.
A Szuperfizika megírására elsősorban az elmúlt korok haladó szellemű gondolkodói inspiráltak. Kopernikusz, Bruno, Kepler, Galilei, Huygens, Newton, Faraday, Mach, Tesla, Stokes, Miller. A magyarok közül Gothard Jenő, Eötvös Loránd, Öveges tanár úr, Jánossy Lajos, Dobó Andor, Varró Sándor, Székely László, Topa Zsolt gondolataiból merítettem a Szuperfizika megfogalmazásakor.
Nem játszom el a butuskát. Egész életemben gondolkodok. Eddigi ismereteim nem éri el a ti szinteteket.Úgy néz ki , hogy egy pár napos olvasás után megértem , hogy ti mit irtok.
Tökfej: Nem énrólam van szó, hogy én mit hiszek meg mit nem, hanem a te bohócfizikádról. Amiről már évek óta nyomod a nagy dumát, hogy az ám az igazi fizika, nincsen benne feltételezés, meg gondolatkísérlet, meg más gyanús machináció, hanem minden kísérleti bizonyítékokra épül. Ezt le sem tagadhatod, mert alapjaiban tagadnál meg mindent, amivel legalább öt éve pöffeszkedsz itt.
Egyetlen konkrét kérdést tettem fel neked: Mondj olyan kísérleti tapasztalatot, amely az atomok létezését BIZONYÍTJA.
Azóta sem tudsz ilyet mondani. Kényszeresen mellébeszélni tudsz, mást nem.
Idefigyelj Fet old sun.Azok az emberek akik a Relativitás Elmélettel szeretnének foglalkozni nagyon szeretik ezt a bohócot.Ez egy kezdetleges algebrai szinbólum. Szerinted mi köze az Algebrának a fizikához. A hasadra ütöttél és most hajtogatod, vagy Bohócfizikust látsz a szuperfizikusba,?