A labirintusok rejtegetnek még meglepetéséket. nem tudom mibe léptél bele, én ilyennel még nem találkoztam, bár már volt párszor, hogy engem is jól lefejtek:-)
Egyszer azért meg kell kísérelni, mert különben elvész a lehetőség. A múltkori eset óta- 6 kártyát költöttem a trón megszerzésére- most már én sem nagyon erőltetem a dolgot, az erősebb megérdemlia trónolást.
(Bár halkan jegyzem meg, sosem lehet tudni. Még az elején egy olyan trónt nyertem el, ahol az akkori uralkodótól előtte hatszor kikaptam, akkor meg sikerült nyerni)
Én is azt csinálom...hol nyerek, hol vesztek...az utóbbi labirintusokban nem volt szerencsém a trón foglalásokhoz...kifogtam a 2 legerősebb játékost, most már inkább otthagyom, ha meglátom, hogy ők ülnek a bajnoki székben.
Jó választás. Ebben a műfajban a játék a fontos, ha győzöl az + sikerélmény. És még az ezűstjeid számát is gyarapíthatod.
Én is már elengedtem a trónfoglalást, min t elsődleges célt, most áttértem inkább mindenféle bisz-basz vásárlására. Ha még egy fél méter lesz belőlük, akkor megnyítom a boltot. csak még nem tudom, hogy találok rájuk vevőt:-)