Ez a topic azoknak van,akik nem tudnak/nem akarnak írni a zártkörű topicba.Ide jöhet a Hajdú volánról és a DKV-ról infó,kép,kérdés,egyszóval bármi:-)
Ha tetszik a topik akkor jó szórakozást,ha értelmetlen,akkor elnézést kérek,és tessék törölni nyugodtan.
Minden esetre jó szórakozást kívánok!:-)
Ma a 402-es és a 401-es is kint volt a 2-esen. Egymás után indultak, 14:08-kor és 14:16-kor. A menetrendben ennél a két járatnál szerepelt is, hogy alacsonypadlós, rokkant rámpás jármű közlekedtetése nem biztosítható.
Fölösleges lenne véglegesen a Böszörményi úton hagyni a 12-est, mert a 22(y)-es és a 24(y)-es már bőven összeköttetést teremt a Tócóskerttel, miközben a Tócóskert-Újkert összeköttetés gyakorlatilag nulla maradna...
Tegnap azt hallottam a rádióban, hogy a 2-es villamos után a 12-es a jelenlegi helyen marad. Ez a Böszörményi utat jelenti, vagyis nem helyezik vissza? A tündéraranyos nyilatkozó bácsi ugyanis elfelejtette megemlíteni, hogy a jelenlegi ideiglenes, vagy a korábbi jelenlegi útvonalra gondolt-e.
Az LMG-004 első ajtaja a halálán volt ma reggel... Amikor ki kellett volna nyílnia, nem nyílt ki, amikor meg nem kellett volna kinyílnia, akkor bizony kinyílt! A Nagyerdei körútra való ráforduláskor kinyílt az ajtó bal szárnya, a Debreceni Egyetem megállóban sikerült a sofőrnek becsuknia. Azért ez döbbenet, hogy a vasárnap reggeli 22-es utazásom az utóbbi időben egyszer sem volt zökkenőmentes... :@
Én azt "szeretem", amikor a menetrendi idő helyett az van kiírva, hogy "figyelje a menetrendet!".
Hát figyelném basszus, ha azt írnád ki! Vagy szerintük magamtól nem tudom, hogy ki van írva papíron? Ahol meg nincs ez kiírva, ott csak állnak bambán az utasok, mert nem tudják, hogy ki van rakva? :S
"Az autóbusz közlekedést érintő korszerűsítés jelenleg is zajlik. A munkák előreláthatólag év végén fejeződnek be."
Megint csak hahahaha :D Hányadik időpont ez már??? Miért van az, hogy nálunk fejlettebb helyeken már beüzemeléskor működnek az ilyen kijelzők, és nem 4 és fél év(+valamennyi...) kell a beüzemeléshez... Ja megvan: ott nem az ITK felel érte...