Ha esetleg, netalántán lehetne egy picit bővebben kifejtenéd, hogy pontosan mi is volt vele a bajod, problémád, kellemetlen tapaszatlatod stb....! :) Tudod nem vagyok eccerű eset, engem meg kell győzni! ;)
Szerintem a Petőfiszállási fiatal srác lehet, sajnos a nevét meg nem mondom /pedig már tuti mondta, csak hát a memóriám :O/, de tuti találkoztál már vele, itt volt a Pinin is szilveszterkor, már ha egyáltalán tényleg őt takarja a 75-ös rajtszám!
Te vazze, akkorát gépeltünk, hibátlan nap lett volna ha a balcsuklóm nem húzodott volna meg ;), de ezt leszámítva tényleg hibátlant gépeltünk, az idő fantasztik volt, jó sokan voltunk, már csak Te hiányoztál, na meg Kupic, meg Minco, meg még sokan..., sajnálhatod hogy nem tudtál kijönni, akkor pl. Ákos technikáján ámultunk bámultunk, Misi, még mindig nagyon jó a géped! :) Szal jó volt a mai nap, tök jó hogy ilyen sokan összejöttünk, remélem nem sokára újra összejövünk megint legalább ennyien és akkor végre a mostani hiányzók is megtudnak majd jelenni! Én is csináltam képeket, a Robi gépével, szóval most ezért nem tudok képeket felrakni, pedig annyira de annyira szeretnék! :) Ha egyszer hozzám kerül a memkártya akkor megpróbálom szerverre tenni és onnan majd bárki letöltheti.