Keresés

Részletes keresés

Baggio2001 Creative Commons License 2006.05.13 0 0 1130
"Üssétek a dobokat,mi addig szurkolunk!"

Ja, a "cigányok", és a "fasszopók" rigmushoz, nem is kell dob...
Előzmény: Tyrant Joci (1129)
Tyrant Joci Creative Commons License 2006.05.13 0 0 1129

Nincs,tőletek akartunk kérni...  de inkább letettünk róla,mert a végén még hangosabbak lennénk mint ti...

Üssétek a dobokat,mi addig szurkolunk!

Előzmény: Marci14 (1128)
Marci14 Creative Commons License 2006.05.13 0 0 1128
szolnokiaktól kérdem:Dobot fogtok hozni?Vagy van egyáltalán dobotok?:)

Jöjjetek sokan,győzön a jobb!
Tyrant Joci Creative Commons License 2006.05.13 0 0 1127
Mégmégmég,jó ezt olvasni :O)
Előzmény: L1974 (1125)
L1974 Creative Commons License 2006.05.13 0 0 1125

Joci!

Tegnap a meccs után lenéztem egy krimóba, volt kb 20 olyan arc aki imádja az olajt és szolnokot. Mondjuk mindenki over 30 gyerekekkel, családdal tehát kizárt hogy a hazain bemenjen izzadni a táborba, de ha megy a csapatnak és összhordja a szemetet a szél akkor tuti h mindenki ezek közül ott van idegenben és szurkol. 

A csapatnak kellene egy apró csoda vasárnap és meglátod h nem beszélek hülyeségeket.

Ja és valszeg sok hasonló krimó van még a városban...... 

Előzmény: Tyrant Joci (1117)
U.O.B Creative Commons License 2006.05.13 0 0 1124
Szerintem nálunk régen sem csak a tábor adta/adja a hangulatot, hanem a csarnok egész közönsége! És ebben a műfajban szerintem nem lehet minket összehasonlítani senkivel. Egyébként egy-két hozzászóló elgondolkodott azon hogy mi csak a nyolcadikok vagyunk, és ennek a csapatnak mekkora a nézőszáma, és az értük szorítók tábora. Kíváncsi lennék Fehérváron, Pakson vagy akár Körmenden is mekkora "őrület" alakulna ki, ha csak egy a rájátszásért, életbenmaradásért küzdő csapatuk lenne. Egyébként ezt csapatot sem hagyták magukra a bajnokságban szinte egyetlen mérkőzésre sem. A tábort fiatalok alkotják? Az a jó, van utánpótlásunk! A tegnapi meccs hangulatára pedig nem nagyon lehet panasza senkinek. Nem sok olyan csarnok van, ahol 2000 néző szinte folyamatosan űzi csapatát. Nem nagyon kellett bíztatni az embereket, hogy álljanak fel! Hajrá Olaj!
Tyrant Joci Creative Commons License 2006.05.13 0 0 1123
Majd valahogy erre az új Olajos oldlara megpróbálom  átteleportálni :O)
Előzmény: OazIs (13) (1122)
OazIs (13) Creative Commons License 2006.05.13 0 0 1122

Kűggyed!

Előzmény: Tyrant Joci (1120)
Tyrant Joci Creative Commons License 2006.05.13 0 0 1121
Hát,ő gondolt az elődöntőre ...
Előzmény: OazIs (13) (1119)
Tyrant Joci Creative Commons License 2006.05.13 0 0 1120
Ápropó,vannak jó videjójim :O)
Előzmény: OazIs (13) (1118)
OazIs (13) Creative Commons License 2006.05.13 0 0 1119

"UTÁLUNK MINDENKIT!!!"

:)))

BARÁTAINK PEDIG - NINCSENEK !!!

Előzmény: Törölt nick (1114)
OazIs (13) Creative Commons License 2006.05.13 0 0 1118

Igazuk van a paksiaknak, alig volt szurek tegnap, nyilván felállni is véletlenül állt fel mindenki :)

Előzmény: Tyrant Joci (1106)
Tyrant Joci Creative Commons License 2006.05.13 0 0 1117

"Ami a lényeg a táborral szemközti lelátón ott van 100-150 olyan tag aki ha össze áll bedarál bárkit, persze ez többnyire csak idegenben jön ki. Szóval nem vagyunk rosszak...."

Ezt kifejtenéd?   :O)

Előzmény: L1974 (1116)
L1974 Creative Commons License 2006.05.13 0 0 1116

Tegnap kint voltam az Olaj-Paks meccsen. Nagyon jó érzés volt újra a katlanban lenni. Sajnos a táborunk eelég vérszegény tele fiattallal de lelkesek, a szünetekben is szurkoltak ez azért tetszett. Ami a lényeg a táborral szemközti lelátón ott van 100-150 olyan tag aki ha össze áll bedarál bárkit, persze ez többnyire csak idegenben jön ki. Szóval nem vagyunk rosszak....

Hajrá Olaj!!

Szabadságot az Ultráknak!!

fepori Creative Commons License 2006.05.13 0 0 1115

Látod gerrard!!!!

Óriási volt, egyszerűen hihetetlen élmény!!!!

Csak a Körmend!!!!

Mte Ultras

fepori Creative Commons License 2006.05.13 0 0 1109

Tegnap amit műveltünk egyszerűen fenomenális volt! Az első félidőben lehettett volna egy kicsit erősebb a szurkolásunk, de a második félidőre igazán összeszedtük magunkat! Egyszerűen hihetetlen király volt! Az ünneplés első osztályú, az érzelmek felszabadulása leírhatatlan! Ez az igazi Körmed szív!!!

Mte Ultras

Marci14 Creative Commons License 2006.05.13 0 0 1108
sorry,én egyszer asszem itt hallottam, hogy Paksra busszal jöttök,és ez kivételes vagy vmi ilyesfélét!Szóval az volt a lényeg,mintha ez olyan nagy esemény lenne!
Előzmény: Bird33 (1107)
Bird33 Creative Commons License 2006.05.12 0 0 1107

Kedves Marci!!!

Ritkák a buszos túrák?????

Idén Nyíregyháza és Debrecen kivételével, mindenhová busszal mentünk!!!

Debre és Nyíregyre meg kocsival...

Gondoltam szólok.. :-)))

Na písz, és hajrá Alba

Tyrant Joci Creative Commons License 2006.05.12 0 0 1106
Joci képei :Olaj-ASE 4. meccs

Tyrant Joci Creative Commons License 2006.05.12 0 0 1105
Joci képei:  Olaj-ASE 4. meccs ,SZOLNOK!!

Előzmény: Marci14 (1104)
Marci14 Creative Commons License 2006.05.12 0 0 1104
Helló!

hát én is írok egy kicsit a honi táborokról:-))) de jó nektek.(szakértői vélemény:)

Kosárban létszám alapján a Körmend,és a Szolnok a két legnagyobb

Alba:Szervezett szurkolás szerintem nincs,ritkák a busszos túrák.De ennek ellenére van hangjuk(és bőven van létszám is)!Persze az a gázdudad...:(

ASE:Szvsz az egyik- sőt a legjobban összetartó csoport mi vagyunk,mindig mindenhol ha kevesen vagyunk is vagyunk és ugye -17-nél is szurkolunk,ha itt lenne egy erős létszám,kiemelkedő csarnoktábor lenénk...(persze ez elfogult vélemény)

Dombóvár:Szervezett Ultra csoport van de elég kevesen vannak,idegenbe meg nem is nagyon járnak ha jól tudom!De a csapat gyenge teljesítménye ellenére ez dícsérhető.

Falco:Ha megy a csapatnak akkor akár a Körmend szintjére is felnő,de ha a csapatnak nem megy a szurkolóknak se igazán,ennek ellenére egy elég jó táboruk van

Debrecen:Igazából szervezett csoport nincs,deindenhol vannak 'Sárgák' általában van hangjuk is de a létszám elhanyagolható.

Kaposvár:A W.W már nem olyan ,mint régen(van még egyáltalán?:)Persze a bajnoki döntőkön nagy hangulatot csináltak velünk.Mostanába elég szürke tábor...

Körmend:Messze a legjobb honi ffi kosár tábor.Egységes óriási létszámmal,mi kell még?:)

Olaj:Hát már ez nem az ami volt.Persze így se rossz!Létszám meg van csak nincs szervezetség.Igazán.

Univer:egy üdítő színfolt a honi szurker életben.új tábor elég jó létszámmal,és szervezetten.Szvsz nem kell nekik 3dob!

Pécs:Ezt igazán nem ismerem.Pakson is volt hangjuk,de nem túl nagy szám:) (persze a mecseki hangulatot nem ismerem:) De nekem szinpatikus szurkolók!

Nyír1:Róluk egyáltalán nem tudok mit mondani,Pakson nem voltak,idegenbe én nem voltam:)

Mafc:------------------

Zte:---

Remélem nem untatok senkit,csak uncsizok:D
heJJesírási hibákért előre is elnézést!
Frizuravarjú Creative Commons License 2006.05.12 0 0 1099
A Loki kéziszurkolásra azért nem teljesen igaz, hogy nem reagálnak a meccs eseményeire. Nagy előnynél és nagy hátránynál mondjuk tényleg csak a dalolászás megy, de szoros állásnál bőven a meccs történései a legfontosabbak, és a megy a presszió mindig az ellenfélre és a bírókra. Na meg a buzdítás hazai oldalra.
Hazai pályán a kézitáborok közül szerintem(meg a legtöbb vendégszurkoló szerint is) a legjobb a szurek perpillanat a Lokinál, mert éppen jól megy a csapatnak, de én sem hívnám csarnoktábornak a SZUD-ot. Nekem a tíz évvel ezelőtti kéziszurkolás jobban bejött, pedig akkoriban sokkal szervezetlenebb volt az egész tábor. Bár könnyen lehet, hogy csak a nosztalgia miatt gondolom így, nagy különbség azért nincs.
Manapság idegenbe például sokszor senki nem megy. Korábban a hírhedt Dingerék:) jártak kb 5-10-en, de szétoszlott az a banda. Azóta külön idegenbeli kézimeccsre járó magja nem nagyon van a SZUD-nak, bár legtöbbször busz indul azért a közelebbi helyszínekre, Kiskunhalasra, Hódmezővásárhelyre. A legnagyobb riválisokhoz viszont furcsa módon csak ritkán, külföldre a nemzetközi kupameccskre, sőt, felkészülési tornákra ellenben sokkal sűrűbben. Kicsit ambivalens a SZUD viszonya a kézilabdához, de amikor összeáll a tábor, akkor brutális a szurkolás, az kétségtelen.
saabee Creative Commons License 2006.05.12 0 0 1098
Valami "bennfentes" körmendi elárulhatná, hogy az alábbi képenm látható középső zászló (amelyiken az ördög tűzi fel az "AKTUÁLIS"-t) az milyen alkalomból készült ill. hogy ha valóban "aktuális", akkor miért nem mindig az éppen aktuális ellenfél színei pompáznak a pajzson? :)

Amikor először voltam Körmenden, akkor azt hittem, hogy ez csak nekünk (az ASE ellen) szól, de azóta bármikor láttam mindig kiint volt. Így viszont nem annyira értem a dolgot :)
OazIs (13) Creative Commons License 2006.05.12 0 0 1097

Egyetértek. Szerintem az utóbbi időben kurva szarul nyomjuk. 2002-ben az Alba elleni negyeddöntő utolsó meccsén láttam utoljára olyan szurekot, amire azt mondtam, hogy ilyen közegben lehetetlen veszíteni. És tényleg az volt (Vuki majdnem uccsó másodperces tripjával lett O.T.). Akkor volt utoljára korláttól korlátig B-közép. Ahhoz képest ami az utolsó két évben ment egy nagyon gyenge kis lepkepuki. Egyedül a tavalyi kecsói kirándulás durrant nagyot, na azt bármikor szívesen visszanézem, de egyrészt az is már másfél éve történt, másrészt minden héten v. fordulóban kellene egy akkora szurkolás, és mindenki nyugodt lenne. Na mindegy, azért ma bebaszok :)

B-ügynök Creative Commons License 2006.05.12 0 0 1094
Lehet a mi Barcás zászlónkkal van,mert nekünk meg az tűnt el nyomtalanul... :(
Előzmény: Törölt nick (1088)
morrone Creative Commons License 2006.05.12 0 0 1093
Persze, nem lehet összehasonlítani. Én többnyire olyan meccseken voltam, ahol kötelező volt szurkolni, de sajnos láttam pár kézilabda bajnokit, amin viszont el lehetett volna aludni, olyan csönd volt. Legutóbb egy Tromos (PLER miacsuda a nevük most) - Szeged meccset néztem meg, igaz már 1 vagy 2 éve volt, de emlékszem mennyire ledöbbentem a hangulattalanságon. És azért tegyük a szívünkre a kezünket, bőven volt ilyen kosármeccs is idén, sajnos. (Persze nem nálunk :)

Saabee okos gyerek, egyet lehet vele érteni.
Előzmény: Törölt nick (1086)
Tyrant Joci Creative Commons License 2006.05.12 0 0 1092
Ha lenne se merném mondani (neked). :O)
Előzmény: morrone (1091)
morrone Creative Commons License 2006.05.12 0 0 1091
Mindent az alapoknál kezdünk. Van valami kivetnivalód ebben?
Előzmény: Tyrant Joci (1087)
Tyrant Joci Creative Commons License 2006.05.12 0 0 1090
Hidd el,ha ezeket a nótákat   3 orrbaba**ás után hallanád nem lenne olyan mókás...  ;O)
Előzmény: saabee (1079)
Tyrant Joci Creative Commons License 2006.05.12 0 0 1087
Hát figyelj,sört  hozni - (v)inni már profi módon tudok :O)))))
Előzmény: CSabesz (1083)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!