World of Warcraft rajongók fóruma. Mesélj, kérdezz bátran, minden elfér ami Azeroth világával kapcsolatos. DE Tört szerverekről ne itt keress infót! Itt mindenki az eredetivel játszik és nem fog segíteni!
Nem kell 4 ember a tainted lesésre. Nálunk 2 rugó megoldja, egyik a fenti felén, másik az alsón. A négy spotra le van osztva a dps és a heal, a két rugó besegít amikor épp nincs tainted. Ventrin bemondjuk, hogy hanyasnál jön épp a tainted, a strider, a naga, és az őket kezelők futnak, helyezkednek oda. Amikor tainted van, akkor az elementálozó kapát kaszát elhalyít, csak azzal foglalkozik, hogy lenuke minél gyorsabban, rugó kiveszi, dobja a healerének, az dobja a kandelábernél álló healernek.
Hát Vashj nem akar meghalni. Én úgy érzem, hogy kevés a DPS. A rangednek pl mindig van mit lőnie, nem értem hogy tudnak egyesek leesni pl 500-600 DPSre meg ilyenek. Az utolsó próbán ahol fent voltam az addokon #6 lettem prot warriorként (nem tankoltam ofc :D), szerintem ez így nem van jól. Phase1ben hatalmas nyúkolás van, egyesek 1400-1500 DPS, aztán p2ben meg valahol elvész ez a potenciál.
A taintedeket még mindig sokszor elmulasztjuk. Úgy lehetne megoldani ahogy itt is le volt írva, hogy 4 kijelölt ember odamegy tainted spawnoláskor a spawn helyekre, hátha jön egy. Ez viszont DPS veszteség a fenti addokon, amit nem tudunk kigazdálkodni. Sehogyse tudok másra jutni, minthogy kevés a DPS. Vagy skillben vagy gearben, vagy mindkettő. Az tény, hogy nem farmoltuk szét SSC és TK-t az endbossok előtt - nem volt még idő ugye, FLK és Leo firstkill csak pár hete volt. Szóval a gear az T4-ZA-badge keverék, a jobbaknak durván félig T5ös szintű cuccok, a többi közelebb van T4hez.
Amugy nagyon jó játék inteligens meg minden de.... nagyon sokat kell vele szivni a telepitésnél mert kell patch-elni azok olyan 4órák :( (csak ennyi a baja)
Nem igazán értem mi abban a sírás, hogy valami nem tetszik. Én kurvajól elvagyok dailyk nélkül is úgyhogy miért sírnék miattuk. Megállapítottam hogy szar, bár Skettisnél 10x jobb, mert annál minden jobb :D
Hátnemtom. Tegnap megcsináltam vagy 15 dailyt. Egyszer szoptam meg, mikor nem akart esni a q item végtelen számú kill után sem, és kurvasokára vettem észre hogy már rég ninjalootoltam a tárgyat (vszg az első 1-2 killben...), ott volt a backpackben. Az uj dailyk pofátlanul egyszerűek a régieket meg kevesebben csinálják. Netherwing barlangban meg hemzsegnek a "kis gecik" amik eddig 5 percenként popoltak, szal van, ami még könnyebb, gyorsabb is lett mint eddig volt. Megfelelő logisztikával gyorsan lehet haladni.
Elkezdtek AH ban feltűnni az uj engi sapkák 3k goldért, remélem hogy hamarosan a tailor chest is megjelenik. Ha csak ennyibe fog kerülni nagyon boldog leszek... Ezért tolom a dailyket annyira :-)
komolyan mondom a velencei furdos kurvak jelentkezhetnenek hozzad siras kikepzesre. sunwellen en se a patchnapon akartam csinalni. hetvegen bovcen van ido es lehetoseg megcsinalni a sunwelles kuldiket. az utobbi 1 honapban en se csinaltam dailyket, mivel se idom se kedvem nem volt. de a sunwellesek annyira nevetsegesen konnyuek h erdemes oket megcsinalni.
Ilyen velem is van, hogy 21 tájt elalszok mattrészegen és 3kor felébredek :) Na akkor szoktam farmolni! :)
A dailyket meg (heroic és BG dailyt kivéve) utálom mindet. Asszem idén csak 2-t csináltam, megnéztem Sunwell körül mivel kellene szopni, volt ott is minden, moblopás, lassan eső drop, meg rájöttem h nincs drink vendor. Na mondtam kapja be a faszom ez a hely is és visszaHSeltem Shattba :)
egyebkent jellemzo ami ma tortent velem:) hetfon raideltunk nem csinaltam meg az uj napikat, kedd standard kocsma nap, azonban fajt a gyomrom, fejem, koran leleptem, hazaerve nem leptem be, huztam aludni. cserebe ma 6kor kipattant a szemem, ehh gondoltam van kvazi 1.5 oram megcsinalni a dailyket. vazz hat nem extended maintanace? ilyen az en szerencsem.
Jelentem, tegnap 70 lett a druid. Tök fura volt, mert amint 70 lesz az ember, rendszerint eltűnik az xp sor. Namost nekem nem tűnt el, hanem ott maradt. Aszonták, az nem xp sor, hanem valami mást számol, de nekem ugyanúgy xp-t mutatott rá. Aztán mondtam, hogy akkor kiloggolok és vissza, mert valami biztos szar, és ekkor eltűnt. És most jutott eszembe, hogy én vagyok a hülye, lehet, hogy én lettem volna a játék történetében az első 71-es kari. :-DDD De már nagyon várom a 80-as kieget. Mert akkor talán ki tudom talentozni azt a cuccot, amit szeretnék.
Aztán most, hogy 70 vagyok, fel akartam venni azt a kvesztet, ami a gyorsabb madár formát adja. Elmentem a csajhoz, nem adott kvesztet. Mondom mi a franc. Bújom thottbotot, járom a fickókat, semmi. Aztán megkértem a gildből egy csáveszt, hogy nézzen már utána, hogy miért nem tudom felvenni a kvesztet. Aszongya, hogy azért nem, mert először meg kell tanulnom a 280-as ridingot, és csak aztán adják oda a kvesztet. Dehát ez kib*szás. Merthogy az 5000 g-be kerül. Akkor miért vagyok druida? Jó monnyuk a kisebb madár formával már előnyben vagyok, de akkor is. Naszóval most főhet a fejem, hogy hogyan szerezzek 4000 g-t, merthogy 1000 már megvan. Esetleg valami jó ötletek? :-D
Pontosan ezt csináltuk, 4 tank volt (2 drúd + 2 hagyományos fémdoboz), 4-5 komoly szopás után eljutottunk a bossig végre, aztán ismét eljutottunk de már halott nélkül, és inni is tudtunk, öltözködni nem nagyon. Viszont az icebolt a mi gearünkön kihealelhetetlen főleg 1 palával ami miatt a DPSre nem jutott bok. így 2%-on befeküdtünk. Nem tudom mit gondoljak, idegesítő vagy sem :) Ráadásul úgy volt, hogy majd okosak leszünk ha meglátjuk a T6-ot hogy elegek vagyunk-e hozzá de egy ilyen eredmény után fingom sincs. Az világosan látszik hogyha a prot palánknak lesz netje megint, gyerekjáték lesz az egész.
Blogomban megtekinthető mennyire sokat látni ebből a csatából is tankként :) Intervene cdre volt nyomva kb a 6+ wavenál, a törő CC-k esetén clothie mentés ftw.
hát mégis, AH-n pár darab van, 250-300g -ért, de láttam hírdetni 175g-ért egyet traden.
Ellenben a legnagyobb guild a szerveren már árulja is a druid engineer szemüveg Sunwell upgrade receptet :) 2999 / 3999g , mondjuk engineer druidot még nem láttam épp, de biztos létező forma
Palatank ellustítja a népet a Hyjalban, iszonyat öngyilkosok a casterek amikor palatank nélkül megyünk :-)
Vigyetek 3-4 egyéb tankot. Egyet jelöljetek fel a tömegből azt tankolja meg az egyik tank rendesen azt ölje le a raid, a maradékban meg addigra csinál annyi agrót a többi tank, hoyg mehet az aoe. Vagy valami hasonló. Jótanács: Kasztereket tartalmazó whave-eknél (Banshee, necromancer) spell reflectet tolni kocogjon előre az egyik warri, sokat lendít a helyzeten, az Abóknál meg óvatosan az aoe sebzésükkel, nagyon tud fájni.
tudom :) első próbánk nekem cirka 40 g-be fájt javításügyileg :) mondjuk közel sem ideális csapatösszeállítással toltuk :) asszem én voltam egyedül main kari, a többi alt :) de így is végigment :)
Nagyonszar ám kasztereket 5ösével tankolni még spellreflecttel is. Meg ha nem tudja az ember mit érdemes leginkább CCzni vagy gyorsan kilőni akkor főleg szopó. Még csak normálra volt időm, de az is nehezebb mint a legtöbb heroic.
BTW ez a Magister Terrace nem lesz a kedvencem. Tegnap lett meg a kulcs, és melegében toltunk egy heroicot is... Nem tudom, a tank volt inkompetens, de nem hiányik már 5 fős instában trash-pullokon wipeolgatni. Kiütöm a trinketet remélem minél gyorsabban, utána csak nagyítóval lehet majd itt fellelni:-)
Más, egy kérdés. A Nether Vortex a szervereiteken öö izé akarom mondani a szeróitokon mennyibe kerül? Nálunk 120-150g. Ez vajon reális, ill merre mozdulhat el? Lesz, lehet olcsóbb?
Nálunk sincs palatank, nem is volt. Amugy a palatank csak az első 2 boss trashét könnyíti lényegesen (amik amugyis könnyüek a horda bázis trashéhez képest), szóval nagy csodát ne várjatok.