A múlthéten megmostam a traficot melegvizes nagynyomású mosóval, aóta nem mutatja a külső hőmérsékletet!!! Tudna valaki segíteni hogy hol keressem a hibát??? Előre is köszönöm!!! Mindenkinek jó utat!!! Üdv: karimama!!!
én ukrán vagyok. Mivel hogy nem tartozunk az EU ba igen is el adható nettóba.Ha konkrétabban érdekel m szólj én el magyarázok mindent.Ja mig el nem felejtem vigyázz a szlovák cégekkel meg aki szlovák cégre akarja megenni mert akkor szivás van. mit adol el ?????
eddig inkább csak olvastam, de most hogy eladová vált a Vivarom, fellépett egy probléma, amivel talán találkozott már valaki.
az autohirdetésre 90% ukrán kereskedők jelentkeznek és fel vannak háborodva, hogy mit képzelek én, hogy áfa... mert hogy ök itt magyarországon mindig áfa nélkül vesznek és eszük ágában sincs a netto árnál többet adni az autoért. áfát nyeljem le....
Unios netto számla ugy nem játszik Ukrajnába, nem értem, ők mire hivatkoznak. kérdeztem a könyvelőt, ő se érti hogy gondolják ezt,
emlékeim szerint mint ha levettem volna már egyszer a karfát.
de nem jutottam a belső felével semmire.
ilyenkor szoktam hitetlenül állni, hogy megcsinálnak egy autót, ami nem is olcsó, és fos műanyag szrok vannak benne olyan helyeken, ahol lehetne kicsit rendesebb anyagból is.
jobb ha nem is kérdezitek a véleményem erről, mert hosszasan tudom mesélni. nekem egy ugyanilyen franszia szr ba egy fékfolyadék csere után ment a levesbe a műanyag alsó felső kuplung munkahenger. meg törnek a jófajta újrahasznosított műanyagok :D
Nem hiszem, hogy lehet kapni külön racsnit vagy mechanikát. Nekem is rossz volt, és amikor javítani akartuk kellett rájönnünk, hogy a szövet vagy plüss anyag amivel be van burkolva rá van ragasztva és csak darabokban jön le. A karfa levétele az ülésről, nem túl bonyolult: a kupak és a tekerő lepattintása után a karfa függőleges állásában két kis műa. pöcköt kell szétfeszíteni, hogy lepattanjon a könyöklő.
Segítségeteket kérném. 1.9 dci 100-as Trafic eléggé lomha lett. Gyakorlatilag semmi ereje 2000-es fordulat alatt (2000-től már húz rendesen) . Szervízben a diagnosztika légtömegmérő hibát dobott ki. Melyiket érdemes újból vennem? Minél olcsóbban szeretnék kijönni belőle, csak nem tudom mennyire megbízhatóak az olcsóbb típusok. Bárdin ezeket találtam: HELLA 8ET009142-001 63k, HQ 5001-RE102 24k, MEAT&DORIA-HOFFER MED7516028 26k, QH QM612 49k, ERA ERAMF003 60k