Keresés

Részletes keresés

norris21 Creative Commons License 2014.02.17 0 0 12916

Jaj, te kis Klu-Klux Klanos... :)

Előzmény: Lecso11 (12915)
Lecso11 Creative Commons License 2014.02.17 0 0 12915

"Ja, ezek utan azert ertheto Chismnel az utobbi idoben tapasztalt mentalis deficit."

Én is erre gondoltam. 

Nagyon inkorrekt lépés - bár ő ezt nem értené valószínűleg :))

Egyébként sokat köszönhetünk neki, nyilván nem állnák itt, ha ő nincs, de így szarban hagyta az egész klubot.

Előzmény: norris21 (12913)
Lecso11 Creative Commons License 2014.02.17 0 0 12914

Nem bánkódnék sokáig :))

Előzmény: Törölt nick (12912)
norris21 Creative Commons License 2014.02.17 0 0 12913

Nem semmi lenne... :)

Felesleges amugy idegeskedni rajta, ezek ilyen penzehes zsoldosok, altalaban nem is kell tobbet gondolni roluk... Nem kell kiadni a jatekengedelyet, aztan ennyit tehetunk. 

Van baj ebben a szezonban eleg, ettol szerintem meg inkabb becsulendo, hogy igy allunk...

Ja, ezek utan azert ertheto Chismnel az utobbi idoben tapasztalt mentalis deficit.

Előzmény: Törölt nick (12912)
Törölt nick Creative Commons License 2014.02.17 0 0 12912

Felkészül Marko Spica :))

Lecso11 Creative Commons License 2014.02.16 0 0 12911

A 2006/07-es szezonban dobott 40-et a Debrecennek:) Abban az évben összesen 5x dobott legalább 30-at. Igaz, az azért "kicsit" gyengébb KKK volt:)

Előzmény: norris21 (12909)
norris21 Creative Commons License 2014.02.16 0 0 12910

Azert sikerult a tegnapi sorsdonto mecs TERHET atpakolnom  a Kormendre, ugye? :) Meg Kutasi sem dobott palankos triplat ellenunk, azok utan, hogy amikor nalunk volt sokszor meg a gyuruig sem volt kepes eldobni a labdat tavolrol... :)

norris21 Creative Commons License 2014.02.16 0 0 12909

Remek volt a csapat tegnap, nagyszeru gyozelmet arattunk. Meg ugyis, hogy Puljko teljesitmenye, mondjuk ugy, hogy visszafogott volt. Roland viszont eszmeletlen miket nyujt, mar masfel eve folyamatosan, kinovi magat a valaha volt legjobb magyar jatekosunka, raadasul sajat neveleskent. Tegnap is volt olyan, hogy o blokkolt, majd a lerohanast o fejezte be zsakolassal, mert o volt addigra legelol... Nem is lehet nagyon ragozni jelzokkel mar a formajat. O nem dontott rekordot szerzett pontban?

Előzmény: Lecso11 (12908)
Lecso11 Creative Commons License 2014.02.16 0 0 12908

Volt róla szó a delfineken, úgyhogy meg is néztem. Nem ez volt a legnagyobb arányú győzelem a Körmend ellen, de közel jártunk hozzá.

A legnagyobbat a 2001/02-es szezonban arattuk itthon, akkor 28 ponttal, 97-69-re győztünk (Dzunics 27 pont) a Középszakasz meccsén. Két évvel később szinte ugyanannyi lett a végeredmény, mint tegnap, akkor a későbbi bajnokcsapat 97-72-re nyert (James 40 pont). A tegnapi 23 pont így is a harmadik legnagyobb győzelem a Körmend ellen.

Lecso11 Creative Commons License 2014.02.15 0 0 12907

MINDENKIT!!!!

vanekúr958 Creative Commons License 2014.02.15 0 0 12906

http://www.ustream.tv/channel/mte-tv

Közvetítés élőképpel elvileg itt

Bruschi85 Creative Commons License 2014.02.15 0 0 12905

Pólót szoktak élőben közvetíteni ez nem újdonság.

MTE Tv adja a hírek szerint, de nem is kell élőkép legalább így kijönnek a nézők.

Mondjuk ettől még a Kapos Tv-nek nem biztos, hogy a rendkívüli népszerűségű, sokak által figyelemmel kísért női MK bronzmeccset kellene adni, pláne kaposvári csapat nélkül..

Előzmény: vanekúr958 (12904)
vanekúr958 Creative Commons License 2014.02.15 0 0 12904

http://kapos.hu/hirek/sport/2014-02-15/16_orakor_kaposvari_vk_-_vasas.html

komoly meccsekről lesz élőkép...

holmi kosárrangadóról nem....

kapos tv hejjjjj

norris21 Creative Commons License 2014.02.14 0 0 12903

De még hogy!

Előzmény: Törölt nick (12902)
Törölt nick Creative Commons License 2014.02.14 0 0 12902

MINDENKIT!!!

norris21 Creative Commons License 2014.02.13 0 0 12901

Ne feledjétek, szombaton ismét White Power! 

:)

norris21 Creative Commons License 2014.02.13 0 0 12900

Pujko konkrétan telített betli volt mondjuk kb. 3-4 meccsen, de legalább ennyin klasszis teljesítmény nyújtott a posztján. Ő nagyon hullámzó, Hinnant viszont (eddig) - legyünk őszinték - távol van attól, amit - nem is túl vérmesen - de várhattunk volna tőle, gyakorlatilag nem volt meccse, ahol ne csak az elégségest nyújtotta volna, semmi extra, ennél többet egyszer sem.

Előzmény: Törölt nick (12897)
Bruschi85 Creative Commons License 2014.02.12 0 0 12899

Azért nálunk az említettek mellé még Hinnant, Benke, Fodor odaírható és Puljko is hazai pálya mellett.Náluk Török sérült, Wisseh kiszámíthatlan, Farkast pedig tudjuk mire képes, Sömenek meg kevés időt kap, Kutasi pedig csak Körmenden villog ellenünk.

Azt nem is írtam, hogy meghatározóak, pláne vezérek lennének és ne lett volna betlijük, de nehéz úgy, hogy az egyikük a szezon előtt is sérült volt majd ideigazolt és majdnem a fele ráment, hogy visszanyerje korábbi formáját, a másik pedig 5 meccset is kihagyott, amikor pedig hozzá magát akkor már eldőlt a meccs vagy a garbage time zajlik éppen.

Az nálam nem extra pl. Puljkonál, hogy brillírozott a sima vereség Alba, a gyenge Pécs és a még gyengébb Szeged ellen és ezek csak a legutóbbiak, ellenben a Berény elleniben ő is vastagon benne volt a bukóban és az MK-n se tündökölt és még sorolhatnám.

Hinnant viszont, többször hozta magát, jobb a VAL, jobb az egyéni stat, pl. Körmenden és Egerszegen hozta magát, nélküle nem nyertünk volna, itthon is pl. az akkori Berény, Ase, Sopron stb. Összességében Hinnant>Puljko nálam, de ez az én véleményem.

Bruschi85 Creative Commons License 2014.02.12 0 0 12898

Mindegyik kaposvári meccset láttam.

Pécsen nem hiába mondott le Csirke edző, gyengék voltak a légiósaik, Nelson konkrétan velünk volt, nálunk pedig a pad is hozzá tudott tenni, csapatként játszottunk.

Sopronban a zónavédekezésünket könnyedén átdobták vagy jöttek a belépésekből a faultok majd a büntetők ott stb..

Az MK-n A 2. félidőben volt javulás, az elsőben rengeteg ziccert kaptunk a palánk alatt. De ott a kulcs, hogy a kritikus pillanatokban az utolsó negyedben nem volt senki, aki hátára vette volna a csapatot, mint a túloldalon és eldöntötte volna a meccset a javunkra így hiába volt a fellángolás.

Előzmény: Törölt nick (12896)
Törölt nick Creative Commons License 2014.02.12 0 0 12897

Azt én sem gondolnám, hogy egyértelmű esélyes a Körmend, sőt. Ehhez persze kurva sokat kell javulnunk nekünk is, hogy itthon nyerni tudjunk egy ilyen hőfükú és téttel bíró meccset.

Abba azért te is gondolj bele, hogy leírtad a 3 nevet, akiken kívül nem volt elképzelés a Körmendben, miközben nálunk ez a szám volt mondjuk 2 Roncával és Csizmával...

Puljkoval és Hinnanttel kapcsolatban inkább norris felé hajlok, de sajnos mindegy is, mert neked is igazad van. Az a baj, hogy egyikük sem meghatározó. Hinnant elképesztő sok hibával játszik, extrája még nem volt. Puljonak volt extrája nem is egy (sok mondjuk nem), de betlije is bőven.

Előzmény: Bruschi85 (12895)
Törölt nick Creative Commons License 2014.02.12 0 0 12896

Szerintem nem abban merült ki, mert ha láttad a soproni és a pécsi meccset az SKC ellen, akkor látható volt a javulás, főleg védekezésben. Persze a véleményem szerint!

Előzmény: Bruschi85 (12891)
Bruschi85 Creative Commons License 2014.02.11 0 0 12895

Nos ezekkel nem értek egyet, de így egyben reagálok rá, mint külön egyesével.

Dehogy egyértelmű esélyes a Körmend Kaposváron, miért lenne, kiszámíthatatlanok, védekezésben főleg, de támadásban is voltak gondjaik az általam is leírt 3ason kívül nem sok elképzelést láttam az MK-n meg a Zete ellen tőlük.

Hazai pályán esélyesebbek vagyunk, sőt én nagyobb különbséget várok 1 pontnál a javunkra, legalábbis úgy tippeltem a játékban, persze az idegenben mutatottnál jóval több kell mindenkitől, aki pályára kerül.

Hinnantnél Puljko sokkal rosszabb választás idén, de a korábbi légiósok között is volt bőven rosszabb nála és nem a Tv-s közvetítés a legnagyobb gond, hanem, hogy idegenben teljesen mást mutatunk, mint itthon.

Képtelenek vagyunk kiegyensúlyozott teljesítményre, hullámzunk meccseken belül is néhány jó megoldás után előjönnek a hibák döntő szituációkban, aminek szintén meg vannak az okai.

Előzmény: norris21 (12894)
norris21 Creative Commons License 2014.02.11 0 0 12894

Szerintem a Körmend az egyértelmű esélyese a mérkőzésnek, nálunk most az abszolút bravúrkategória lenne még  sima hátradőlős-egypontos győzelem is.

Előzmény: Öreg55 (12890)
norris21 Creative Commons License 2014.02.11 0 0 12893

Hinnantnél én minden meccs előtt várom, hogy na most majd jól rácáfol arra, hogy ő nálunk az utóbbi évek legnagyobb melléfogása a légiósválasztás terén. Eddig nem tette.

Előzmény: Lecso11 (12889)
norris21 Creative Commons License 2014.02.11 0 0 12892

Valamiért a tv-s közvetítéses meccsek nem jönnek be a csapatnak, a sok terített betli mellett is meglehetett volna a Sopron elleni, ez azt hiszem mindent elmond a színvonalról...

Előzmény: Törölt nick (12886)
Bruschi85 Creative Commons License 2014.02.11 0 0 12891

Ha a kupa felkészülés abban merült ki, hogy volt 1 jó negyedünk, 1 közepes meg 2 rémesen gyenge akkor tényleg. De ennél azért többre lettünk volna képesek a 3. negyedben mutattunk is ebből valamit, ott volt némi fellángolás. A Sopronnál több jó egyéni teljesítmény volt ez döntőt a javukra.

De az általam is leírt korábbi változtatásokból semmit nem láttam viszont, kezdve a motivációval, lelkesedéssel.

Bár védekezésben meg támadásban változtattunk a korábbi sopronihoz képest, de mégis kevés volt, sok könnyű, üres kosarat kaptunk a szellős védekezés miatt az első félidőben, az utolsó negyedben pedig az egész eddigi 2014-es évünk benne volt különösen az idegenbeli forma.

Eladott labdák, kihagyott ziccerek, buta, érthetetlen döntések, gyenge légiós és magyar teljesítmények nemcsak a kiegészítő emberektől, éremre nem volt esélyünk mert a végül bejutott 4 csapat is erősebb nálunk, elég csak pl. a Kecskemétre gondolni, akik itthon is megvertek minket egy nyerhető meccsen.

Gyenge volt a színvonal, talán 2 jobb meccsel, a döntőt ideveszem. Az SKC megnyerte az ezüstöt a papírforma Olaj siker mellett.

Rossz volt nézni hogy milyen gyenge minőségű, hangulattalan, üres lelátók előtt zajlottak a meccsek, a döntőt kivéve, ekkora érdektelenség rég kísért egy MK sorozatot. A pécsieket sem hozta lázba ez a semleges helyszín, érthetően.

Kíváncsi leszek a jövőben mi lesz ezzel az új lebonyolítással, ami így 3 nap, hétköznap kora délutáni meccsekkel és semleges pályával nem biztos, hogy jó irány, ráadásul vannak afelől is kétségeim, hogy papíron ez volt a legjobb 8 csapat.

De a kupánál sokkal fontosabb célkitűzés a felsőházi középszakasz elérése az Mte ellen, hazai pályán verhetőek, idegenben is sikerült, ott igaz mindkét oldalon voltak hiányzók.

Bízom benne én is, hogy a csapat átérzi a felelősséget és az adódó lehetőséget, hogy saját kezünkben a sorsunk, a játékosok pedig csak a meccsre koncentrálnak.

Remélhetőleg nemcsak a körmendi vendégszektorban lesznek várhatóan sokan, de kaposvári nézők is szép számmal kijönnek ismét.

Ha saját csapatjátékunkat játsszuk hozzá párosuló kemény védekezéssel és Rakocsevics-El-Amin-Fepu trióra különösen odafigyelünk, akkor itthon behúzzuk.

Engem a kupán se győztek meg ennek az ellenkezőjéről, pláne, hogy hazai pályán ne tudnánk őket legyőzni esélyesként.

Előzmény: Lecso11 (12889)
Öreg55 Creative Commons License 2014.02.10 0 0 12890

Én féltem a csapatot a hétvégi meccstől! Kevesen is vagyunk, a tét nem kicsi, de bízok Ádám pedagógiai bölcsességében.

Lecso11 Creative Commons License 2014.02.10 0 0 12889

Egyébként láthatóan felkészült volt a csapat a Sopron ellen, és bár nagyon közhelyes, de ha csak Puljko nem nyújt - ahogy írtad - terített betlit, akkor meglehetett volna a továbbjutás. Vagy Fodor Marcinak akad be 1-2 triplája, Hinnant sajnos a kulcspillanatokban hibázott, holott a meccs nagy részében kifejezetten jól játszott.

Egyébként a harmadik negyedben egyértelműen úgy tűnt, hogy meglesz a meccs. A szellemesebb kosárlabdát mi játszottuk, de mindegy most már...

A Körmend sem volt valami lenyűgöző az elmúlt meccsein, a ZTE ellen tragikusan játszottak és a Paks ellen se villogtak enyhén szólva. Szombaton gondolom tökig tele lesz a vendégszektor, szép játékot nem nagyon várok, ellenben rohadt nagy brusztolásokat igen. Chismre már gondolom utazni fognak, hogy fejben megzavarják, reméljük erre is készül majd és higgadt marad, mert az utóbbi meccseken ez nem mindig sikerült neki.

Illetve jó lenne, ha végre újra jönne valami plusz egy kiegészítő embertől, mert anélkül nem csak most, hanem később is nehéz lesz.

Előzmény: Törölt nick (12888)
Törölt nick Creative Commons License 2014.02.10 0 0 12888

Három meccset valószínűleg már nem bírtunk volna, de könnyen ott lett volna a lehetőség az éremre...

Előzmény: Lecso11 (12887)
Lecso11 Creative Commons License 2014.02.10 0 0 12887

Igazból a 8 meccsből 0 meccsen volt értékelhető a színvonal. a Sopron döntőzésével láthattuk, hogy ennyi erővel kb. mi is bejuthattunk volna oda. A legnagyobb baj sajnos az, hogy nagyon szűk a rotációnk, a többi csapatnál ennél sokkal bővebb. Úgy tudom most Benke esett ki...

Előzmény: Törölt nick (12886)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!