Keresés

Részletes keresés

Stratonicus84 Creative Commons License 2023.04.12 0 0 81365

Őszintén szólva nem tudom, hogy mire célzol ezzel. :)

Előzmény: mindenki senkije (81361)
Biga Cubensis Creative Commons License 2023.04.12 0 0 81364

De. Merthogy mostanra csak Tie Interceptorokat/Bombereket kért erősítésnek, de ezek szerint egy fullos bázis már régóta ott volt, és senki se vette észre. Amúgy viszont meglepi volt, nem számítottam rá, azt hittem valami mítoszauruszos fight lesz.

Előzmény: mindenki senkije (81362)
RazorX911 Creative Commons License 2023.04.12 0 0 81363

De, bizony furcsa volt nekem is! Hol voltak, a rohamoszik, a Tie vadászok, a sok páncélozott építmény akkor, amikor a barlangfürdőt vették be úti célnak hőseink, csak úgy wellness gyanánt, mintha mi, a Hévízi tóra mennénk fürdeni??? Nem úgy volt, hogy gyakorlatilag, lakhatatlan a bolygó? De, bizony így. Aztán mégse, ahogy kiderült. A fedősztori, jó ok arra, hogy senki se keresgessen ott, a bolygó felszínén bármit is, pláne alatta, nem hogy még birodalmiakat. Netán, valamivel korábban, a nagy pusztítás után, költöztették be titokban, a föld alá, egy rejtett birodalmi bázist?? Milyen okból és célból? Az űrben lebegő űrhajó roncs is, lehet ezzel van kapcsolatban? Ha már, beskart is találtak ott. Valami kapocs kéne, hogy legyen. Talán kiderül, idővel.

Kép: Az orr-részből repülnek ki, a kis vadászok?? Fura egy megoldás..

Előzmény: mindenki senkije (81362)
mindenki senkije Creative Commons License 2023.04.12 0 0 81362

Az nektek nem volt zavaró, hogy ezen a bolygón még egy birodalmi bázis is van? És hogy erről ezek a vitorlás mandalorianok nem tudtak? Vagy ők árulók és akkor valóban mandalorianok szabadították ki Gideont?

mindenki senkije Creative Commons License 2023.04.12 0 0 81361

Stratonicus, te biztos tudod, ezt most miért teszem ide. De vajon jól gondolom? 

Előzmény: Stratonicus84 (81357)
mindenki senkije Creative Commons License 2023.04.12 0 0 81360

Igen, az egyik legjobb epizód eddig. Ebben az évadban a legjobb! Jó volt! 

RazorX911 Creative Commons License 2023.04.12 0 0 81359

Köszi, hogy jelezted, én is meg néztem időközben. Tényleg nem volt rossz, így egyre kíváncsibb leszek a következő részre, mik fognak benne történni.

Biga Cubensis Creative Commons License 2023.04.12 0 0 81358

nekem is bejött, bővebben később.

Stratonicus84 Creative Commons License 2023.04.12 0 0 81357

Megnéztem a mait.

A közepén kicsit leült, de amúgy ez az egyik legfaszább epizód. :)

Nem akarok spoilerezni, de énnekem még a könnyem is kicsordult a végén.

capacete Creative Commons License 2023.04.12 0 0 81356

Ez most valami vicces szöveg volt?

Előzmény: Hiryu27 (81353)
Biga Cubensis Creative Commons License 2023.04.11 0 0 81355

ezmiez? :O

a VR videós srácok pont hogy szeretik/nézik a Mandaloriant, de ez a rész nekik sem tetszett. én már jóval öregebb vagyok az ő generációjuknál, de a legtöbb jutuberhez képest legalább értelmesen ki tudnak mondani összetett mondatokat is. 

én is elnézegetem a Mandaloriant, de attól még kimondhatjuk, hogy eléggé hullámzó a részek színvonala. remélem hasonlóan a 2. évadhoz, az utolsó két rész odacsap, így az átlag javul.

Előzmény: Hiryu27 (81353)
Hiryu27 Creative Commons License 2023.04.11 0 0 81354
Hiryu27 Creative Commons License 2023.04.11 0 0 81353

mondjuk ki végre, van egy rakás balfasz, aki összeszegeti a fikázásokat a netről és nagy hangon előadja, hogy keressen valamennyit a jútúb videóval. 

Edzésre ha beállíít valaki ilyen szöveggel, simán megrugdossuk. és többet nem tolja oda a pofáját, de a kretének szeretik. 

Varga Lóránt: Troll harapás – Sajnálom, doktor úr, de nem értem, hogy miért kerestem fel egy olyan egyszerű sejtszaporulatot, mint maga. – Semmi baj, nyugodjon meg! – Én nyugodt vagyok, ellentétben magával, doktor úr. Nyilván az anyja nem nevelte meg eléggé, mert ugye, elsőként köszönünk, és csak aztán nyugtatgatjuk a másikat. – Üljön le szépen! – Mi maga, jegyszedő, egy kisvárosi amatőr színi társulatnál? Azt hittem, orvos. – Mikor harapta meg? – Vagy fogorvos? Rossz helyre jöttem? Jézusom, maga tényleg fogorvos? Azért ilyen korlátolt a szókincse. – Tehát, mikor harapta meg? – Ki? – A troll. – Ugye ezt nem kérdezi komolyan? Tudtam, hogy az orvosok babonások. Persze urbánus, hipokrita módon, de akkor is babonások. Csak náluk nem kéményseprőnél nyúlnak a gombhoz, hanem vérképnél, és nem gombhoz, hanem a recepttömbhöz. – Tehát, mikor harapta meg? – Nem harapott meg. – De megharapta. – Ezt meg honnan szedi? Nyilván az orvosin inkább bliccelt, és az előadások helyett valami félművelt barom szabadegyetemi ömlengéseit hallgatta. Hát, körülbelül oda is való. Ispotályba. Tudja, mi az? Nyilván nem. – Látom, hogy megharapta és nem is most történt. A troll mérgezés már egészen komoly károkat okozott. – Istenem, nem hiszem el, hogy nekem kell helyre tennem magát! De hát ez a szakmai hozzáállás középkori, sőt, nem is, inkább kőkori. Hol hagyta a kőbunkóját, doktor úr? A SUV csomagtartójában tárolja? – Anya troll volt? – Micsoda? Anya? Én nem hagyom magam megharaptatni anyákkal! Maga ostoba véglény. – Akkor apa troll volt. Igen, ez a jellemzőbb. Látom is a nyomait. – Kőbunkó paraszt. – Méghozzá valamikor kamaszkor előtt haraphatta meg. Aztán a tünetek lappangtak, és csak lassan fejlődtek ki, amikor már késő volt. Ez is tipikus. – Na, én megyek! Azt hittem, itt egy írástudóval találkozom, de hát mit várhat az ember egy tapló egysejtűtől? Doktor úr, maga pont annyira sötét, mint amennyire határozott. Csak a sötét, de öntudatos emberektől mentse meg a világot a jóisten! A sarki jósnő többet tud segíteni, mint maga. Szánalmas kis kuruzsló. Én megyek. – Figyeljen ide! A tünetek szerint magát még gyerekkorban megharapta egy apa troll, és az átalakulás már a végstádiumban van. Ha segítséget akar, akkor ülve marad. – Na, mi van, kibújt magából a diktátor? Okostojás. Két perc beszélgetés és máris kész a kórkép? Nyilván így diagnosztizál rákot is: intuícióval. Bizonyítsa be, hogy megharapott egy troll. Istenem, miket beszélek? Már lassan én is magához hülyülök! – Jó, bebizonyítom. – Na, doktor úr, erre kíváncsi vagyok. – Ha felteszek pár kérdést, arra őszintén válaszol? – Én nem vagyok Münchhausen, ellentétben magával, doki. – Jó. Tehát akkor az első kérdés: van magánál okosabb ember a világon? – Ez hülye kérdés. Persze, hogy van. – Ki? – Einstein. – És még? – … más nem jut eszembe, de biztos van. – Jó. És szereti, ha magáé az utolsó szó? – Az enyém az utolsó szó. Miért kérdez ilyen ökörségeket? – Mert a troll harapás egyik jellemzője, hogy a fertőzött többre tartja magát másoknál. Ezt okozzák az éles troll fogak. Különösen az apa trollok fogai veszélyesek. Néha fűrész recézettségűek. Az áldozat észre sem veszi, jön a harapás, és már szét is van fűrészelve. Aztán persze a csontok rosszul forrnak össze, és már kész is a deformitás. Helyrehozhatatlan. Például, hogy többnek látja magát másoknál. – Bocsánat, hogy beleszólok, ebbe a középszerű kocsmapulti okfejtésbe, de akkor mi van, ha az ember tényleg kicsit több másoknál? – Megesik. De tudja, ez a ritkább eset. Ezért jön az ellenőrző kérdés. – Na, ne! Micsoda tudományos módszer. Még ellenőrző kérdés is van! Kész huszonegyedik század. – A kérdés a következő: mit érez, amikor másokat aláz? – Én nem alázok senkit. – Azt mondta, hogy őszinte lesz. – Én nem alázok senkit. – Mondom: őszinte. Meg akarja nézni az értelmező szótárban, hogy mit jelent az „őszinte” kifejezés? – Maga megveszett. Hát hogy beszélhet így valakivel egy kisstílű, tanyai vajákos, akinek még az is nehezére esik, hogy kibetűzze azt a szót, hogy „etika”. Ugye hallotta már ezt a kifejezést? Gondolom, csak felmerült már valamelyik sorozatokat vetítő csatornán… – Most! Most mit érez? – Mi van? – Mit érez most? – Hagyjon békén, maga kinevelkedett lódoktor… – Mit érez? – Nem hagyná már abba? – Mit érez? Bökje már ki! – Örömet, hogy a fene egye meg! Örömet érzek. – Jó érzést? – Naná! Örömmel tölt el a tudat, hogy maga ideges lesz. Örülök, ha tudom, hogy magának rosszul esik, amikor a porba taposom az önérzetét. – Miért? – Mert ez jó érzés! Érti? Jó érzés. Jobban vagyok tőle. Jobban ízlik a kávé, finomabb a kaja, szebben süt a nap. Mert ettől… Menjen a francba! – Mondja ki! – Nem! – De! Addig innen nem megy el! – Maga egy egydimenziós zsírpaca egy zárójelentésen… – Mit érez most? Mit? Ki vele, troll! – Boldogságot, csessze meg! Igen, most is boldog vagyok. Persze a maga viselkedése nem könnyíti meg a dolgomat. Maga egyszerűen nem akarja, hogy boldog legyek. – Bocsánat! – Hülye! – Na, látja, ez a troll méreg. Már benne van az ereiben. Beette magát a zsigereibe, a csontjaiba. A harapással ment át a troll méregmirigyeiből. Ettől érzi jobban magát, ha aláz. A troll méregtől. Ettől érzi többnek magát, ha aláz. Maga már troll. És hamarosan erős vágy keríti hatalmába, hogy harapjon. – Miről beszél? – Van a maga környezetében gyerek, vagy sérülékeny egyén? – Miért? – Mert a trollok főleg friss, gyenge áldozatokra vadásznak. Az erősekkel nem kezdenek. Őket nagyon nehéz megharapni, szóval azokhoz nem közelítenek. Tehát, van gyerek a közelben? – Nincs. – Jó. És még nem harapott meg senkit, ugye? – Nem. Hé, kezdek megijedni. – Hát azt nem csodálom. A troll harapásban az a legnagyobb veszély, hogy az áldozat nem veszi észre a sérülést. Aztán amikor már ő is vadászni kezd, akkor már késő, örökre elveszett: harap és onnantól már csak az élteti. Tudja, a boldogságnak nincs moralitása. Ha trollként rákap az alázás ízére, akkor magának vége. És úgy látom, hogy maga már rákapott. – Akkor… ennyi? – Azért még van remény. Nem túl nagy, de a kicsi is valami. Még meg lehet fogni a folyamatot. Visszafordítani nem, de kordában tartani még igen. Elmondjam, vagy inkább hagyjuk? – … – Elmondom. Van egy mód, ami segíthet. Kerülőút, talán önbecsapás, de mégis valami. – Tudom már, alázzak mindenkit kínaiul, úgy nem értik. – Tud kínaiul? – Nem. – Akkor az nem jó, és persze nem is elégülne ki. Nem. Más megoldásról van szó. Egy helyről, ahol szabadon alázhat másokat, és megkapja érte a táplálékot, ahol fölényeskedhet, és úgy is érezheti magát, mint aki jobb mindenkinél. – Az jó! És sérülnek? – Kik? – Akiket alázok. – Az jó, ugye? – Az nagyon jó. – Persze, sérülnek. Mondjuk kevesebben, mintha élőben csinálná, és talán csak néhányuk készül ki tőle, de azért sérülnek. És az a legszebb, hogy maga azt képzel róluk, amit csak akar. Azt is képzelheti, hogy egyikük-másikuk agyvérzést kapott maga miatt. – Komoly? Az… csúcs. – Bizony. És elképzelheti azt is, hogy van olyan, aki infarktust kapott, vagy megszégyenült, vagy nagyon-nagyon-nagyon ideges lett maga miatt. – Ne már! – De. És mindezt úgy, hogy élő embert nem is kell megharapnia. Félmegoldás, tudom, de azért hatékony. – Most azonnal árulja el, hogy mit kell tennem! Megyek és csinálom! – Egyszerű: menjen fel a netre és írjon kommenteket.

Előzmény: Biga Cubensis (81340)
Hiryu27 Creative Commons License 2023.04.11 0 0 81352

ennyit tudsz megint...

Előzmény: mindenki senkije (81342)
Mlle. Grenelle Creative Commons License 2023.04.11 0 0 81351

Nah ez a jó kérdés.

Talán azért, mert ha marad, megtéríti Skywalker mestert, és nem lesz belőle az a morózus vénember az Ahch-Tón.

Előzmény: mindenki senkije (81349)
Bateman Creative Commons License 2023.04.11 0 0 81350

Szerintem...Tony nem ezért halt meg.

😂😂

Előzmény: Vuduman (81343)
mindenki senkije Creative Commons License 2023.04.11 0 0 81349

Ebben az évadban semmi szerepe, díszlet. Csak hát a Disney beszart, hogy odavész a cukimuki bibibabó nélkül nézettség és inkább visszaírták és elvették Luke-tól. De akkor minek adták neki oda?

Előzmény: Mlle. Grenelle (81348)
Mlle. Grenelle Creative Commons License 2023.04.11 0 0 81348

Ezer bocs, meg egy anya 🐻, de inkább a mandaloriánok, mint a kis zöld manó... főleg, hogy nincs nemhogy érdemi, de semmilyen szerepe. 

Előzmény: kannibál Kovács (81346)
kannibál Kovács Creative Commons License 2023.04.11 0 0 81347

Most néztem meg a The Marvels című novemberben esedékes film előzetesét. Ugyanaz a bohóckodás, mint ami A mandalóri 6. epizódjára volt jellemző.

Elképzelni sem tudom, hogy akad Marvel-rajongó akinek tetszik ez az irány.

kannibál Kovács Creative Commons License 2023.04.11 0 0 81346

A mandalóri 3. évadának legnagyobb melléfogása - szerintem.

Eddig Grogu menekítésén volt a hangsúly és ez szerintem remekül működött. Most viszont hadseregnyi sisakos társaságában megy valami homályos, nehezen érthető hercehurca a mandalóri bolygó miatt és Grogu mindehhez csak asszisztál. Tetszik, nem tetszik a nagyfülű manó ugyanolyan ász ebben a sorozatban, mint Messi az argentin válogatottban. Rá kell építeni mindent és akkor működik a dolog.

Biga Cubensis Creative Commons License 2023.04.11 0 0 81345

bár hozzáteszem, a Rottenen a tavalyi évad 91% audience score, a mostani csak 52%-on áll! remélem ezt is megnézik Disney-nél :)
https://www.rottentomatoes.com/tv/the_mandalorian/s02

https://www.rottentomatoes.com/tv/the_mandalorian/s03

Biga Cubensis Creative Commons License 2023.04.11 0 0 81344

hát én szinte csak a "this is the way" kommenteket és Filonit filmrendezői székbe kommenteket látok rogyásig :)

ráadásul nem csak a lelkendezők és a kiábrándultak vannak, hanem a "mégiscsak SW, végignézzük valahogy, mi lesz a vége" réteg is létezik, szerintem ez a legnagyobb.

a nézettséghez meg nincs odaírva, hogy utáltam vagy örültem, miközben végignéztem.

szóval a ti aktivitásotok a Disney+-on ugyanúgy beleszámít a kutatásokba/számokba :)

Előzmény: Bateman (81341)
Vuduman Creative Commons License 2023.04.11 0 0 81343

Lol...idevág.

A kommenteket olvassátok el :)

Marvels trailer (off)

https://www.youtube.com/watch?v=ZAbNpFSXCYw

mindenki senkije Creative Commons License 2023.04.11 0 0 81342

ebből csak ezt szűri le a disney:

- Te, ezek még mindig nem értik! Még mindig gyűlölködnek! OK, akkor sajnos nincs mit tenni, még több WOKE-ot kell nekik nyomni a következő Mandalorian évadban! Tekerd!

Előzmény: Bateman (81341)
Bateman Creative Commons License 2023.04.11 0 0 81341

én direkt nézegetem a hivatalos SW felületeken a kommenteket és keresgélnem kell a poziitív kommenteket.

Előzmény: Biga Cubensis (81336)
Biga Cubensis Creative Commons License 2023.04.11 0 0 81340

"mondjuk ki, ez végre szar volt!" :)))

https://www.youtube.com/watch?v=JqCsWir9bGE

Jani-wan. Creative Commons License 2023.04.11 0 0 81339

https://collider.com/star-wars-daisy-ridley-rey-return/

Bringing Back Daisy Ridley Is the Best Thing Star Wars Could Have Done
Egyből hazugsággal indít, hogy eladja a szart.

"It doesn't matter if you liked The Rise of Skywalker or the Star Wars sequel trilogy as a whole. The fact remains that the trilogy exists and is part of the established canon, so there's no use in criticism for its own sake"

Szóval szerinte nem számit ki mit gondol, ez van ezt kell szeretni, és mindenki fogja be a pofáját akinek nem tetszik.
Anyád.
Öncélú? Mégis hogyan? Ez a mondat így egy mocskos propaganda egy féregtől.

"and Ridley's work is one of the best things about those movies"

Ez itt a seggnyalás helye.

"Not only did Rey have to deal with the flawed legacy of the Jedi embodied in her master, Luke Skywalker (Mark Hamill), but Ridley herself had to endure a lot of harsh criticism of the trilogy, so it's only fair that she be the one to lead Star Wars back to its glory days in the theater."

Nem, nem kellett, a hülye írta meg ilyenre Jake Skywalkernek.
Jaj szegény, hogy sajnáljuk mert egy rossz karaktert játszott el meglehetősen gyengén.

"For the first time in millennia, the galaxy is a "blank slate" with no political regime installed, nor any military institutions to guard it"

Hazugság.
A birodalom összeomlása után is teljesen tiszta lappal lehetett indulni.
Nem volt központi irányítás, nem volt szenátus, nem volt ERŐ egyház, nem volt semmi aki bárkit is bármire rákényszerített volna.

"In The Rise of Skywalker, Luke admits to Rey that he was wrong."

Nem.
Az igazság hogy egy hülye ezt írta le, amit ez a féreg megpróbál mások fejébe belesulykolni, hogy el kell fogadni és kész.

Ez nem újságíró hanem propagandista. Szerintem ezért pénzt kap diznitől ez a féreg.

Előzmény: capacete (81324)
mindenki senkije Creative Commons License 2023.04.11 0 0 81338

"ha nem lenne nézettsége"

Nyilván vannak sokan, akik rágóguminak használják meg minden mindegy nekik, hiszen csak felületesen ismerik a témát...

Húsvét kapcsán találkoztam néhány rég nem látott barátommal, akikkel valaha régen nagyon szerettük az SW-t. Természetesen, szóba kerültek a mostani állapotok is és megdöbbenésemre azt tapasztaltam, hogy nincsenek már képben! Csak legyintenek, már a Mandalorian-t sem nézik. Nyilván, már hőbörögni sem hőbörögnek sehol. Mi még itt mohikánkodunk, de ugyebár én is írtam, hogy erősen fontolgatom, hogy kiszállok inkább ebből az ügyből, annyira méltatlan időtöltés. Szóval azért van egy ilyen halmaz is.

"ST nem lesz cancelozva soha"

Persze, hogy nem lesz. Néhányan itt néha álmodoznak erről, dehát hogy is történhetne ilyesmi. Illetve mi a biztosíték arra, hogy valami jobb veszi át a helyét?

"keblükre ölelik az ST-t is"

Egyre nagyobb mennyiségben önti ránk a Disney a hitványságot. A végén el fogunk jutni oda, hogy az OT elveszíti a jelentőségét, egy kocsmai pofozkodássá silányul a teljes timeline tekintetében. Az így kialakuló pusztaságban az ST is kiugró teljesítménynek tűnik majd, valóban.

Előzmény: Biga Cubensis (81336)
Mlle. Grenelle Creative Commons License 2023.04.11 0 0 81337

Vákuumban?

És azt még nem is tudjuk, milyen viszonyok vannak a hipertérben/szubtérben...

Előzmény: Bateman (81327)
Biga Cubensis Creative Commons License 2023.04.11 0 0 81336

Szerintem meg mi élünk álomvilágban, hogy mi vagyunk a többség, akinek nem tetszik.

A celebration-ön nyilván a mostani kemény mag van, de a Disney nem rendelne be + évadokat mindenféle soriból és nem jelentene be újabb filmeket, ha nem lenne nézettsége.

Ugyanezt látom az FB csopikban is. Sokkal kevesebben panaszkodnak az igénytelen dolgokra, mint akinek tetszik.

A realitás, hogy az ST nem lesz cancelozva soha, együtt lehet vele élni és mazsolázni a nagyon kevés jót, vagy várni a csodára.

Az sem elképzelhetetlen, hogy Kovács kollegának lesz igaza, és az utókor (a mai fiatal SW rajongók öregen majd) keblükre ölelik az ST-t is.

Előzmény: Bateman (81327)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!