HOLNAP DÉLUTÁN NÉGYKOR A DUREX TÁNCDALFESZTIVÁL SÁTORNÁL LEGYEN AZ A TALÁLKOZÓ, ÉN 100% HOGY OTT LESZEK, BÁR NEM LESZ ELŐADÁS :( DE UHRIN BENEDEK ESZ, ÉS AZ PÁRATLAN ÉLMÉNY, MNTAHOYG NEMKEVÉSBÉ AZ EGYMÁSSAL VALÓ TALÁLKOZÁS, JÓL.
ezenkívül ma gyurika (warpigs gitárosa) beszélt hozzám, ami nagy élmény volt. kaptam tőle egy ARTIST feliratú kártyát....lehet, hogy ő mégis tud valamit? :)))
na csókolózunk (kivéve bookshieval, külön kérésére:) ), holnap találkszunk!!!
jóéjt innen a szigetről! (mert még mindig itten csücsölök, most indulok haza)
lina
Na szevasztok. Én speciel ott fogok nyomulni szigetileg, de kizárólag akkor leszek hajlandó felismerni Libit vagy Szellit, ha ez nem jár együtt azzal, hogy kötelező mód csókolózni köll velük. Mer akkor inkább símaszkot húzok és eltérülök a big stage felé, ahol Ville és Co. fog szerepleni estefelé...
Miért, drága Shalina? Nekem ez a mindennapos öltözékem. Valaki please írja meg, hogy holnap hol és mikor találkozunk, mert nem akarom azzal zaklatni a szigetlakókat, hogy "Hol a Durex?" (mármint a sátor :-)))?
De jó! Ezexerint nem csak én vagyok notórius férfiszandál-utáló! Köszönöm, Libi, komolyan megnyugtattál. :)
Viszont légyszi, ha lehet, a szigetre ne öltönyben és gumicsizmában gyere, mert az amúgy is megtépázott jó hírünknek, talán nem tennél olyan jót vele...
Nagyon csúnyán úgy tünik, hogy nem leszek szigeten. Muszály hazamennem hétvégére, családi békét menteni.
Nem lenni ott - mint uhrinista és lubber, duplán gáz és égő (gázégő),isten bocsássa meg nekem.
10e6x:(
helyes beszéd ketchup kolléga!
hiányozni fogsz nekünk, de majd akkor megbeszélünk valami mást, és akkor már biztos te is ott leszel!!!
és mivel hüje vagyok, szegény drága skorzenyt megint kihagytam :(...úgy láccik neki ez a sors jutott. pedig nagyon imádom ám!!!
na, szal akkor a lubtalálkozó eddigi alakulása:
shalina sally libertine -egyenlőre nem 100% :(
forest mnemonikus futár bookshie - ő se tuti :(
skorzeny paulina
Sajnos én nem leszek a szigeten:(((
Így nem tudok találkozni a lubbal.
De hát miért pont a szigeten, kellenne feltétlenül a Lubnak összejönni.
Ilyen alapon egy évbe csak egyszer fogunk találkozni.
Én már régebben is javasoltam, hogy találkozni kéne.
Ez a sziget már jövo héten végetér.
És utána szerintem a lubtalálkozó legjobb helyszíne, pédául a Pál pince lehetne, a Pál utcában.
Vagy javasoljatok más helyet, ahol például van billiárd.
Kár lenne, ha csak szigetenként találkozna a Lub.
shalinaszivem, te is szégyelheted magad össze, amiért nem írtál, mert mondjuk sallyn nem is lepődök már meg. szal büntiből holnap megnézem a lordot, nagyon jót fogok rá bulizni, és utána majd jól elmesélem, hogy irígykedhess:-P
a lábbelihez illő nyári ruha megvolt, merthát kutyameleg volt!
ha szombaton jössz, esetleg neked is megmutatom eme oldalamat, feltéve ha érdekel. na és még feltétel a jó idő is....
köszönöm, jól ismerem a warpigs említett sikerszámát is (boáááá). na de ami az divat, az divat, ezt jól tuggyuk, pl a warpigs új énekese is összesen ennyit tud magyarul :). és hogy örüljetek, ha eljöttök szombaton és netalán ott bírtok maradni hajnali 2-ig, akkor megnézhetitek őket is. ami nem egy utolsó látvány, ugye, valljuk be. pl ott van gyurika....:))))
na jó, most nem kezdek el itten csöpögni, úgyhogy most egyenlőre ennyi.
ha valakit érdekel, ma nem megyek ki, tehát itt megtalálható vagyok!
PMB drága, én mindig is a szandálok ellen voltam, akárcsak a Warpigs (te biztos ismered régi slágerüket a szandál mély utálatáról). A szandál fura egy alkatrész. Férfiak lábáról azonnal leszedetném, mert egyszerűen undorító. Itt a városban is nap mint nap megyek metrón - elegánsan, ahogy egy jó libertine-hez illik - erre ilyen bölcsész vagy alternatív kinézetű, ránézésre 25-30 éves egyetemisták szandálban nyomulnak. Na ezért nem reggelizem, mert különben boáááá...HIMnemű egyedeknek ilyet egyszerűen nem lenne szabad felvenniük! Teljesen lúzer! Ellenben gyönyörű kis női lábacskákon, a lábbelihez illő nyári ruha mellett (vagy annak hiányában ;-)) a szandál nem csökkenti a szép összhatást, sőt, még csinosnak is mondható. Például bizonyos Paulinának a szandál is jól áll. Nade a Sziget koncertjeinek látogatásához eme alkatrész nem tekinthető tökéletes célszerszámnak, mint a mellékelt (alábbi) példa is mutatja. Helyette sokkal inkább javasolható a 45-ös gumicsizma, ami a por mellett a víztől is megvédi a hölgyek kényes futóművét. Más kérdés, hogy a gumicsizma levétele után közvetlen környezetünkből nem csak barátaink, majd ismeretlen ismerőseink, hanem végül - szép sorban - a szúnyogok, a kullancsok, a vérpókok, a hangyák, az elefántok, végül a baktériumok eltűnése is jó eséllyel prognosztizálható. Összefoglalva a fentieket a koncertek látogatásához hölgyeknek csakis a mamusz javasolható. Köszönöm.
életjel!
élek, túléltem, a mocskos punkok már délután kiütve fetrengtek :)
a szigeten kurva nagy por van, először majdnem megfulladtam. :( a lábam olyan mintha soha nem látott volna cipőt. de hát így jár az, aki szandálban megy ki :) bokáig sáros vagyok....
nem tapostak agyon.
délután burning insideon voltam (budapest hardcore) aztán meghallgattam lou reedet, ismertem az utolsó számot: perfect day :). aztán jött az anima, na abból nem sokat hallottam, de az jó volt, csak a buzi rendezők nem engedték nekik az utolsó számot (csacsacsa). a chumbawamba szokásos formáját hozta :)
heaven street seven a z+-on kiráj volt, nagyot táncoltam rá!
most pedig már itthon vagyok. mivel még sally nem aludt ezért írhatok :), viszont ez az utolsó hozzászólása nem annyira teccet :(
remélem akkor szombaton megvalósul ez a mi kis várva várt lubtalálkozónk, mégha foghilyasan is :)...mert a mi bélánk már melegebb éghajlaton van :(
akik eddig jelentkeztek a talira:
shalina sally libertine - reméljük!!!
forest - ő nézni fog ;) (és engem fényképezni :))) )
futár - gondolom jön uhrinra
bookshie hiszen HIM!!!!
paulina - a nap sztárja :)
na most asszem megyek kialudni a fáradalmakat (eddig kb három szigetkört teljesítettem)
Természetesen, drága PMB! Szombaton én is megpróbálok kijutni a Szigetre, hogy láthassam egy reményteljes színésznő első szárnybontogatásait (milyen egy szó ez :-)). De erre azért garanciát nem merek vállalni. Remélem nem riasztom el a többi rajongót.
más...
Éljen Shalina! (Él.)
örömmel jelentem be, hogy ez a szombati móka a szigeten igencsak jó lesz :) már alig várom.
azt is örömmel hallottam, hogy sally és shalina is jót fog mulatni velünk :)
remélem többiek is csatlakoznak, már akik tudnak. végülis akkor akár lubtalálkozó is lehetne...mnemonikus futárka pl bizonyára ottan lesz. nemde?
na csókolózunk, további jó mindent.
lub holnaptól vészhelyzteben ugye tuggyátok? szeretném ha mindenki válvetve dolgozna azért, hogy meg ne halljunk. mit szólna béla, amikor hazajön? (ó de sokára lesz az még ....:( )
szal én holnaptól szigetelek, nem tudom, hogy lesz időm netezni (szerintem sehogy), úgyhogy mindent bele fiúk lányok!!!!
csókolózunk, ha máskor nem egy hét múlva újra, illetve szombaton jól.
lina
ja és hogy addig se maradjatok jó nélkül:
rengetek sok csók és ölelés, és természetesen szex, baby?
Hát fijúklányok, Sally felhívta a figyelmemet, hogy szegény Lub haldoklik. Mondtam neki, mindjárt írok, csak eddig valahogy én haldoklottam. :(
Szóval, most, hogy haza és egy kissé már magamhoz is tértem, látom ám, hogy mindenki alig várja a következő összefoglalót, mely a 2587 óta történtekről lenne hivatott számot adni. (Ezt persze csak azért írtam ide, hogy legközelebb ne kelljen utánalapoznom :) )
Jó hír az ugyebár ALIG váróknak, hogy még egy kicsit alig kell várniuk, mert úgy el vagyok maradva a fordításommal (munka bizony, néha olyat is kell), mint a borravaló, s míg azt be vagy le nem fejezem, addig egyszerűen nem (b)ííírok.
Magammal se, de az már egy másik történet.
Tehát most irány a munkapálya, jó estét, jó szurkolást mindenkinek. :)
Komolyra forditva a szót, nem értem hogy számolhattad el ennyire a koromat.
De se baj, nem sértödők meg.
Ez csak azt jelenti, hogy a nem vesztettem el a gyermeki rácsodálkozásomat a világra.
Ami azért nagyon jó, mert így jóval több képzelőerővel fogok tudni élni és remélem boldogulni is az életben.