Ma 9.22-kor léptem be a labirintusba és ez az írás fogadott:
Veled kapcsolatos új események:
[ma 00:00] Véget ért a Szingapúr Bajnokság. Te az 5. csoportban indultál és a tabella 4. helyén végeztél. 13 aranyat kaptál!
[ma 00:00] A mai nappal elindult a Las Vegas Bajnokság, melynek résztvevői közé te is bekerültél. A sorsoláskor a 4. csoportba kerültél. Ne felejtsd, hogy van 3 db Megengedett előny tokened, melyet a kiválasztott mérkőzéseid előtt játszhatsz majd ki!
[ma 00:00] A bajnoksággal párhuzamosan elindult az egyenes kieséses Las Vegas Kupa, melyre téged is kvalifikáltunk.
Első ellenfeledHamisProfeta, tét a 64 közé jutás. Te vagy az erőnyerő, azaz döntetlen esetén te jutsz tovább.
A labirintusok rejtegetnek még meglepetéséket. nem tudom mibe léptél bele, én ilyennel még nem találkoztam, bár már volt párszor, hogy engem is jól lefejtek:-)
Egyszer azért meg kell kísérelni, mert különben elvész a lehetőség. A múltkori eset óta- 6 kártyát költöttem a trón megszerzésére- most már én sem nagyon erőltetem a dolgot, az erősebb megérdemlia trónolást.
(Bár halkan jegyzem meg, sosem lehet tudni. Még az elején egy olyan trónt nyertem el, ahol az akkori uralkodótól előtte hatszor kikaptam, akkor meg sikerült nyerni)