Szóval! Beszéltem a Ricsi unokatesómmal és a helyzet a következő. Mehet a két garnitúra, elküldöm neki e-mailbe majd a Fekete Ló logót, rajta lesz majd a név meg a mezszám is. Azért írtam be még most, mert csak rajtunk múlik, hogy mikor lesz kész. Ha jövő héten meglenne a mez, akkor fel tudnánk vinni neki hétvégén, amikor megyünk a fordulót lejátszani. Sőt! Azt nem tudom, hogy ez a "mezkészítő" cég nem Pesten van-e, mert nem néztem előtte, mielőtt el kezdtem írni. Mert ha igen, akkor szombaton elmennénk a mezekért és még aznap oda is tudjuk adni a Ricsinek. Ha már így meg lehet csinálni, akkor szerintem nem kellene kihagyni. Mármint minél előbb, annál jobb a saját mez!!:-))))
Na ha már ez így van, akkor mi lenne, ha mondjuk az R-01es típus lenne felül fekete (váll és kar) és fehér a többi rész, és ahogy a Pötty is mondta, egy galléros lenne a másik (GR-01), és az meg felül lenne fekete, a többi meg szürke. Vagy valami hasonló. Kreatív emberek rajta hát, várom az ötleteket!
Szerintem is R-01 a legjobb, de megnézhetnénk azt a Recopos katalógust is szerintem, és akkor sima fekete meg sima fehér mez(itt fekete nyomással) mégiscsak jobban nézne ki, mint mondjuk egy sárga-kék mez. Hogy jön ide a FEKETE Ló akkor nem?
Most beszéltem velük telefonon(Recop) sima fehér vagy fekete mezt 1750Ftért adnak. Ha kell tudok hozni keddre katalógust is. csak írjátok meg , hogy kell-e?
Sziasztok!
Mennyibe vannak ezek a mezek, mert tudomásom szerint a RECOP cég a legolcsóbb(szitázással együtt). Mondjuk ez nem érint minket, de komplett sportszár gatya mez számozással fekíratozással 80000ből kijött.(18db).
Nem azt mondtam, hogy nem megyünk, hanem azt, hogy rossz az időpont. El akarunk utazni pár napra emiatt elég szarul jön ki, hogy vasárnap lesz. De ott leszünk!