Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2000.10.20 0 0 639
Előzmény: Törölt nick (638)
Törölt nick Creative Commons License 2000.10.20 0 0 638

Na...!

Törölt nick Creative Commons License 2000.10.20 0 0 637
GYG Creative Commons License 2000.10.20 0 0 636
Hello
A Radio Bridge topicon kicsit népszerűsitettük a Cure-t, Justinnal együtt.
Lehet, hogy a Bloodflowers-ről és az uj NMA albumról a Bridge fog számokat játszani.
Nézzétek meg a topikot és ha van kedvetek ti is írjatok.Na nem mintha sokat számitana mit játszik a rádio amig van cd és kazetta.

Körkédés 1: Az attól függ kinek venném fel a kazettát.

Körkérdés 2:Melyiket nem az ?

GYG

Előzmény: Törölt nick (635)
Törölt nick Creative Commons License 2000.10.20 0 0 635
A Carnage Visors c. animációs film beszerezhetetlen. A '81 koncertek elôtt vetítették.

A magyar média nem foglalkozik a Cure-ral, hiszen az már régóta nem trendi. Nagyon rég nem olvastam már olyan magyar cikket a zenekarról, ami mentes lett volna a szájhúzástól, fikázástól, fanyalgástól. Gyakori alapgondolat az "ez a Cure már nem az igazi", amin lehet vitatkozni. Tény, hogy a '90-es évek már nem a Cure évtizede volt.

SZVSZ a Wish jobban sikerült volna, ha Rogert anno nem utálják ki a csapatból. (A Trust, Perry szerzeménye persze nem létezne, vagy volna egy hasonló című/szövegű dal, más zenével.)

KÖRKÉRDÉSEiM:
1. Ha valaki kérne tôletek egy 45 perces kazettaoldalnyi összeállítást (azaz kb. 9-12 dalt) a Cure számaival, mit vennétek fel rá?

2. Kedvenc B-oldalas számok?

Justin Creative Commons License 2000.10.15 0 0 634
Nem értelek.Azt nem értem,hogy mi a gond ezzel a képpel.Nem láttam,nem tudom melyikről van szó.Különben a Cure-ról olyan rengeteg fika és marhaság jelent már meg,hogy a fele is sok lenne.
Előzmény: Törölt nick (633)
Törölt nick Creative Commons License 2000.10.14 0 0 633
Az a kép amelyiken Robert egyedül van, összekulcsolt ujjakkal, és fekete ing van rajt/ha jól emlékszem/, ezt a képet amugy poszeren kaptam Fro.-bol is.valami nagyon média-fil kép lehet.
Justin Creative Commons License 2000.10.14 0 0 632
A Rockinform uolyan gané,mint a Bravó,csak az egyik a Junkisról,meg a Cure-ról faszságokat,a másik meg Brikli Spiccről írkál.Nem kell bedőlni neki.97-es NMA koncertről úgy írtak,hogy szerintem ott sem voltak.(olyan számot emlegetek,ami nem volt)Erről ennyit.
Melyik kép volt az?
Előzmény: Zero (631)
Zero Creative Commons License 2000.10.14 0 0 631
a ROCKINFORM az egyik leggázabb hazai újság, a rock/metal zenék szemszögébôl és minden más szemszögbôl egyaránt.
Előzmény: Törölt nick (630)
Törölt nick Creative Commons License 2000.10.14 0 0 630
Aki ingyen /mert kül. ne vegye meg/ tud olvasni Rockinform nevü szarságot, az 1 Tibor nevü emberke fikáját olvashatja benne a Cure-ral kapcsolatban.
Nagyon sajnálom hogy még mindig ua. a kép jelent meg Robert-ről, alá pedig"The Cure", ami tudva lévő hogy nem ugyanaz.
Amugy meg régóta akartam arról szólni hogy a média mennyire kerüli a Cure-t, és a jó szlogenekkel áldott-általam pokolba kivánt -kereskedelmi rádiók abszolut rühellik a wave/vagy nevezzétek bárminek ezt a fajta irányzatot/szubkultura gyümölcseit...
Ennek ellenére nem tagadható le, hogy a 80-as évek, és a 90-es évek elejének zenei világához böven a Cure is hozzátett.
Törölt nick Creative Commons License 2000.10.14 0 0 629
ezen a héten ....a 90.is itt van:-)
Törölt nick Creative Commons License 2000.10.14 0 0 628
Na ja,
szegény mÁkosnak nincs sok talentuma, de annyit én is megértettem hogy a DM-et kifejezetten kedveli, mert amit lehet azt ellopott belőle.És mindenki láthatja még mindig milyen jól megél ebből .
De a BB más tagjai is hasonló gyönyörű mesterkedésekkel irta be magát/???/ kis hazánk rendkivül szinvonaltalan történetébe.
Előzmény: patrona (622)
yloz Creative Commons License 2000.10.12 0 0 627
szeva'
látta valamelyikőtök a filmet? (Carnage Visors)
ha igen, akkor milyen?

yloz

Törölt nick Creative Commons License 2000.10.12 0 0 626
Szombat reggel 7-től Robert vendég DJ lesz az ausztrál Triple J rádiónál. Az adás a Neten is hallgatható, itt.

G****

Justin Creative Commons License 2000.10.09 0 0 625
Off:Van néhány Sisters koncertem kazin,de akad mp3ban is.

Mr Smith.Na ja.Azért nem kéne ezt ennyire túlspirázni,csak megjegyeztem a dolgot,talán kicsit túloztam is.Engem zavar a keresztnevezés,de mindegy nem érdekes.

Előzmény: love cat (621)
Törölt nick Creative Commons License 2000.10.08 0 0 624
Hétfőn Roger-rel és Perry-vel lehet majd chatelni a Chat City oldalán.
Az időpont: délelőtt 11:30, szóval én lemaradok róla.

G****

waters Creative Commons License 2000.10.07 0 0 623
Sisters:wake 1985 Royal Albert Hall
Bocs,hogy OFF!
Előzmény: love cat (621)
patrona Creative Commons License 2000.10.07 0 0 622
Néhány gondolat a "ki kire van hatással" témában:(kicsit off lesz)
Martin Gore-ra is nagy hatással volt Elvis, mégse olyan zenét játszik. Itt a hatás kimerül aban, hogy ezért kezdett el gitározni, dalokat írni, stb.
Kovács Ákosra nagy hatással volt a Depeche mode, ezért fogta, és ugy ahogy van lemásolta. Rá így volt hatással.
És amint látjuk nem ua. ha valaki azért alapít zenekart, hogy ugyanazt csinálja mint a példaképe, vagy azért, mert rájött, hogy őt a zene érdekli, és van is hozzá tehetsége, és kialakítja a saját stílusát.
love cat Creative Commons License 2000.10.07 0 0 621
Kicsit más téma, bár élvezet volt 2 hét termését elolvasni.
Kinek van Siouxsie and the Banshees vagy Sisters of Mercy koncertje videón, vagy kazin, Cd-n.
Egyébként ma jó napom van mert Perry Bamonte válaszolt az emilemre.
Válaszokat 2 hét múlva gyűjtöm be.
Törölt nick Creative Commons License 2000.10.06 0 0 620
Szenzációs új hírek az ausztrál X-press Magazine október 5-i számában közölt R. S. interjúból:

Robert a Dream Tour amerikai szakasza után megírt majd egy albumnyi új dalt a Head On The Door albumnál használt felszerelésével! Azt még nem tudja, hogy Cure néven vagy szólóban jelenik-e majd meg az anyag, de valószínűleg ígyis-úgyis a többiekkel együtt fogja felvenni, mert olyan jól kijönnek most egymással, hogy nem látja értelmét kívülállókkal dolgozni.

A 10 koncert-CD terve kicsit túl optimista ígéret volt. Azóta meghallgatta a koncerteket, és jelenleg úgy néz ki, inkább 1 amerikai és 1 európai vegyes cd-t jelentetnek meg kezdésnek, aztán majd a reakció alapján döntenek a továbbiakról. A CD-ket rajongói közkívánatra készítik, a neten át lehet majd megrendelni, és várhatóan jótékonysági célra utalják át a bevételeket.

G****

Törölt nick Creative Commons License 2000.10.05 0 0 619
Woodpaul >
A többiek már mindent leírtak, én ehhez még annyit tudok hozzátenni, hogy egy In Between Days (Edited Version) is létezik, amit még nem hallottam.

G****

Előzmény: Woodpaul (616)
yloz Creative Commons License 2000.10.05 0 0 618
egy kis kiegészítés:
Inbetween Days - Inbetween Days (extended) - Stop Dead

Close To Me - Sinking
Close To Me (extended) - Close To Me (edit of remix)

Half An Octopus: Close To Me (remix) - A Man Inside My Mouth - New Day - Stop Dead

Előzmény: bat66 (617)
bat66 Creative Commons License 2000.10.05 0 0 617
Ezek jelentek meg a headonthedoor után '85-ben:

-Inbetween Days/The Exploding Boy/A Few Hours After This

-Close To Me/A Man Inside My Mouth

-Close To Me (ext)/A Man Inside My Mouth/Stop Dead
-Close To Me/A Man Inside My Mouth/Stop Dead/New Day

Ha jó a forrás.

Előzmény: Woodpaul (616)
Woodpaul Creative Commons License 2000.10.05 0 0 616
Sziasztok!

Egy sűrgőg kérdéssel fordulok hozzátok (főleg GÁBORhoz, mert ő a Cure-tudós):
A Head On The Door (1985)-ös korszakban milyen B-sideok születtek? Vannak egyáltalán?

Zann:
Az általad initott "vitára" később, részletesebben válaszolok. Bár a többiek is megvédtek (köszönet nekik), vannak további érveim, hogy nem az újjamból szoptam ki, amit irtam a honlapomon. Tudod, a "hatással van" kifejezés elég sokféleképpen értelmezhető.
De erről majd később.

Woodpaul

waters Creative Commons License 2000.10.04 0 0 615
...és egyszercsak meghallottam az Est Fm-en a Love Cats-et...
Kicsit csodálkoztam...
W
Törölt nick Creative Commons License 2000.10.04 0 0 614
Mr. Smith-től.;-) Van is hozzá valami sztori, de arra már nem emlékszem, utána kéne nézni, de nem fogok.
Törölt nick Creative Commons License 2000.10.04 0 0 613
Az a vacak, szamárnyerítéssel kezdôdô jammelés is külön számnak minôsül?! Mióta???
És honnan tudni, hogy ez a címe?
Előzmény: Törölt nick (612)
Törölt nick Creative Commons License 2000.10.04 0 0 612
The Weedy Burton
Előzmény: Szigi101 (610)
bat66 Creative Commons License 2000.10.04 0 0 611
Szerintem nem mérgesedett el, csak vitatkoztunk egy jót.
Előzmény: Törölt nick (608)
Szigi101 Creative Commons License 2000.10.04 0 0 610
Sziasztok!

Mi a cime a Three Imaginary Boys zárószámának?
Köszi...

Előzmény: Törölt nick (609)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!