Keresés

Részletes keresés

perlasca Creative Commons License 2002.12.15 0 0 3516
Ja, Kiss Györgyről tudtok valamit?
Elég lohasztó, hogy valamilyen mastermind dönti el, hova kerüljön.
perlasca Creative Commons License 2002.12.15 0 0 3515
Kimondottan röhejes volt, hogy a Sport, mikor elemezte a pályázatokat, a többiről csomó rosszat írt, a magyar pályázat gyenge pont rovatába meg azt írta, hogy "reméljük nincs", miközben kb az összes gyenge pont, amit addig a többinél felsoroltak, nálunk megvolt együtt és még durvábban. Hihetetlen, hogy egyesek mennyire nem veszik észre magukat. Szar foci, szar infrastruktura, szar stadionok. Egy magyar bajnokságot sem tudunk tisztességesen megrendezni.
CHArlaTAN Creative Commons License 2002.12.15 0 0 3514
Hát a nyilatkozatok alapján nem nagyon....persze valszeg ez úgy is politikai kérdés lesz...
Dittike82 Creative Commons License 2002.12.14 0 0 3513
Gondolod, hogy lesz legközelebb?
Előzmény: Kék skorpió (3512)
Kék skorpió Creative Commons License 2002.12.13 0 0 3512
Sajnos nem sikerült elnyerni az EB rendezési jogát. A magyar focinak tényleg jót tett volna ha mi kapjuk meg, de azt hiszem el kell ismerni: Svájc és Ausztria labdarúgása előrébb tart mint a miénk. (válogatott és klub szinten is, ha nem is sokkal) Majd legközelebb!

HAJRÁ MTK!!!!

Kék skorpió Creative Commons License 2002.12.11 0 0 3511
Szia Obolus!

Sajnos nekem sincs nagyobb logom, de próbálj meg kérni egyet az oldal szerkesztőitől:

Telefon: (36 1) 333-8368
Telefax: (36 1) 303-0590
E-mail: info@mtkhungaria.hu

Szerintem biztos segítenek (küldenek egy nagyítást stb.), ha írsz nekik.

Esetleg a csapatképpel díszített szurkolói zászlóról is le lehet másolni.

Sok sikert!

HAJRÁ MTK!!!!

Előzmény: obolus (3508)
RG Creative Commons License 2002.12.11 0 0 3510
Egy ideig én is felháborodtam (úgy kb. 10-15 évig). Egy ideje már nem veszem.
Előzmény: Kék skorpió (3507)
r.tonyo Creative Commons License 2002.12.11 0 0 3509
Ha jól tudom nem lesz átigazolási idő. Csak olyanokat lehet szerzödtetni, akiknek nincs csapatuk, vagy szabadlistán vannak
Előzmény: Kék skorpió (3507)
obolus Creative Commons License 2002.12.11 0 0 3508
Sziasztok MTK szurkolók!

Segítségeteket kérném.Egy barátomnak készítenék ajándékot és szükségem lenne az új MTK logóra, amit az MTK oldalán lehet látni a jobb felső sarokban. Az a baj az nagyon kicsi nem tudom kivenni a részleteket, ha valamelyikőtöknek lenne egy nagyobb kép vagy vektoros log, hálás lennék.

köszi előre is!

Kék skorpió Creative Commons License 2002.12.10 0 0 3507
Sziasztok MTK szurkoló társak!

Ha hiszitek, ha nem, már negyedszer veszem meg zsinórban az NS-t és semmi hír nincs benne rólunk! Mindenkiről minden, de az MTK-ról egy betű se! Ez már azért vérlázító! (Bár ha jobban belegondolok, inkább ne írjanak semmit, minthogy szapulják a klubbot, játékos-politika miatt stb.)
Még jó, hogy van a honlap, legalább 1-2 hírt el lehet csípni.

Még mindig nem tudni, hogy lesz-e átigazolási időszak. Kezd bohóckodásba fulladni ez a dolog.

Na mindegy, 1 viszont biztos:

HAJRÁ MTK!!!!

CHArlaTAN Creative Commons License 2002.12.10 0 0 3506
Üdv!

Szerintem Salamonnal jól járnánk, pláne, mert elég sokat játszott együtt Kiss-el és Zolival, és amikor Zoli a Dunaferrben játszott, nem volt rossz az a védelem, sőt....egyébként remélem Győri Jani formába fog lendülni, és akkor a Kiss,Smiljanic,Győri,Molnár védelem nagyon ütős lesz...ehhez még a Jezdimirovic,Rednic,Füzi,Zavadszky középpálya, és elől Illés+ egy igazi csatár....nem lenne rossz.
Gusatu tényleg egy jó játékos volt, hülyék voltak, hogy elküldték...ráadásul ezt Kenővel egyidőben tették, és többször volt, hogy a Kincses-Balaskó "atomcsatársorral" támadtunk...
Gusatu Ferenczi kettővel jobb kiadásban....jóval erőszakosabb volt, és baromi technikás, jól fejelt, és jó passzai voltak, igaz, tényleg kicsit lassú volt, de....bárcsak ő játszana Pityu helyett :o(

r.tonyo Creative Commons License 2002.12.10 0 0 3505
Jó volt a Gusatu, csak kicsit sablonossá tette a csapatjátékunkat. Mondjuk egyszer az Újpest ellen, olyan gól fejelt, hogy...:)
Előzmény: Cuerpo (3504)
Cuerpo Creative Commons License 2002.12.10 0 0 3504
Na ja, Gusatu... Olyan lassu volt, hogy a csiga körbefutotta kétszer, mire elindult a labdáért. Viszont volt benne valami csatárérzék. Mert ő legalább a kaput eltalálta. Nem ugy mint a jelenlegi magyar csatárok többsége.
Előzmény: RG (3503)
RG Creative Commons License 2002.12.10 0 0 3503
Tényleg, Gusatu! Szerintem ő nagy király volt, itt kellett volna tartani, tökmindegy mennyiért, hogy külön edzéseken mutassa meg - az egyébként jó fizikai képességekkel rendelkező Pistánknak -, hogy ezt a játékot hogyan kell ott elöl, ésszel játszani.
Dragan ... Hát, nem tudom. Eddig nekem nem bizonyított sokat.
Előzmény: Kék skorpió (3502)
Kék skorpió Creative Commons License 2002.12.09 0 0 3502
Legutóbb azt olvastam róla, hogy a román másodosztály egyik csapatához igazolt. Szerintem még most is ott van, esetleg már felhagyott a labdarúgással (kb. 35 éves lehet).
A román csatárok közül szerintem Gusatu jobban bevált, mint Ilea kár, hogy ő is hamar beleszürkült a magyar mezőnybe. Talán majd Dragan beérik, bár ez még egy kicsit odébb van.

HAJRÁ MTK!!!!

Előzmény: r.tonyo (3501)
r.tonyo Creative Commons License 2002.12.09 0 0 3501
Tényleg! mi van Ileával?
Előzmény: Cuerpo (3500)
Cuerpo Creative Commons License 2002.12.09 0 0 3500
Úristen, csak a Faragót ne... Tavaly ő volt a kihagyott 100%-os helyzetek királya. Képes volt az üres kapu torkából is mellégurtani. Nem kellett volna a Kenőt elengedni. Ugyhogy két lehetőség marad: ifik közül bedobni egyet-kettőt, vagy venni valami román v jugó csatárt (mint pl. Sumudica vagy mint régen Ilea)
Flacika Creative Commons License 2002.12.09 0 0 3499
Ne, Salamont ne! Szerintem nem lenne jobb, sőt...
Előzmény: perlasca (3489)
RG Creative Commons License 2002.12.09 0 0 3498
Ja, a védelemmel szerintem sincs nagy gáz (azért Kiss Gy. jó lenne), csatárunk, az tényleg nincs. Mo-n egyedül Tökölit tarto(tta)m érdemesnek leigazolni, de már ő kihúzva. A fiatalokat pedig szerintem igenis meg kéne próbálni, nézd csak meg külföldön! Nem feltétlenül Raúllal akarnék példálózni, ő kivételes tehetség, de főleg az angol, spanyol bajnokságokban már 20 éves srácok meghatározóak.
G
Előzmény: Kifli007 (3496)
Kék skorpió Creative Commons License 2002.12.07 0 0 3497
Üdv CHArlaTAN!

Bocs nem akartalak elijeszteni, csak egy vélemény volt a sok közül :-)))) (Ahogy elnézem, eléggé különböznek az egyes hozzászólások.)

Tökölit biztos nem engedné el a Fradi, legalábbis egy magyar csapatba biztos nem. Hidd el, Gera csak addig jó focista itthon, amíg a Fradiban játszik és (pont ezért) minden egyes meccsen úgy védik a bírók, hogy ha csak a szél megfújja (mert ugye akkor is elesik) befújnak egy szabadrúgást. Emlékszem három éve a Pécs-MTK (0-1) meccsen úgy pattant le Komlósiról, mint szar a deszkáról, semmit nem tudott csinálni (még a bíró sem fújt).
Szerintem törhetjük itt a fejünket, nem fogunk csatárt venni az idén.

HAJRÁ MTK!!!!

Előzmény: CHArlaTAN (3494)
Kifli007 Creative Commons License 2002.12.07 0 0 3496
Azzal én is egyetértek, hogy a cédelmünkkel nincsen igazán nagy gond, általában megbízhatóak, sajnos pont a Fradi ellen hibáztak nagyot. Viszont a csatáraink még sokkal többet hibáztak. Ferenczi egy jó kérdés, mert legalább azért hajt. A Kenesei elengedését az utóbbi évek legnagyobb hibájának tartom, az egyetlen igazán jó csatár itthon. Ugyanakkor ő már nem nagyon jöhet vissza, utálja az MTK-t (félig-meddig jogosan). A Faragót meg a Bükszegit nem akarom ennek a csapatnak a közelében látni, legfeljebb akkor, amikor a védelmünk éppen hülyét csinál belőlük. Keresztúri már nagyon öreg, ő levezetésként elfocizgat a Békéscsabában, meg gólokat is lő, de azért ne felejtsük el, milyen játékosokhoz képest ő a csapata legjobbja. Torghelle viszont szerintem se lenne rossz csak nagyon hisztis. Ami reményt nyújt az, hogy a legutóbbi U-19 (17?)-es válogatottban a csatársor csak MTK-sok voltak (Disztl, Kanta, Bene) Ugyanakkor még nagyon korai lenne őket felhozni, nem kell, hogy ők is elveszett tehetségek legyenek. Amit a vezetéssel kapcsolatban (többek között) nem értek, hogy miért nem látják a hatalmas csatárproblémáinkat? Évek óta ez a csapat legnagyobb átka, és ehhez képest csak középpályásokat vásárolunk, meg minden évben esetleg egy csatárt, aki aztán nem játszik.

Hajrá MTK!

r.tonyo Creative Commons License 2002.12.07 0 0 3495
Faragó? Elég szörnyűnek hangzik. A legröhelyesebb akkor volt amikor a szegedben lőtt két gólt, azóta sztárként kezelik. Nem is értem hogy mit látott benne Bozsik P, hogy megvette a zetébe.
A Bükszegiben már van fantázia, Torghelleben meg még inkább
Előzmény: Kék skorpió (3492)
CHArlaTAN Creative Commons License 2002.12.07 0 0 3494
Bükszegi és Faragó az a két "csatár", akiket az NB1 teljes mezőnyéből leginkább röhejesnek, falábúnak és töketlennek tartok...ha ez a két játékos lenne a csatárduónk, nem járnék ki meccsre...ne ijesztgess itt minket, huhh....

Ha lehetne szabadon igazolni reálisan nézve én például a Jovic, Torghelle, Keresztúri hármast nevezném meg.... (persze a Tököli, Gera, Penksa hármasból is elfogadnék akárkit...)

Kék skorpió Creative Commons License 2002.12.06 0 0 3492
Kenőt szerintem se kéne visszahozni (ezt a ZTE-MTK mérkőzés után tett nyilatkozata is megmutatta) viszont egy Faragó képességű befejező csatárral jól járnánk. Állítom fele annyi helyzet kellene neki a góllövéshez, mint Ferenczinek. Szerintem kár volt eladni Bükszegit, mert Ő egy nagyon technikás focista volt és így csak elkallódik, egy újabb reménység aki elveszik a süllyesztőben.

HAJRÁ MTK!!!!

Előzmény: r.tonyo (3491)
r.tonyo Creative Commons License 2002.12.06 0 0 3491
Régen én is azon voltam, hogy Kenőt vissza, de mindenáron. Viszont ha valaki nem akar valahol játszani, akkor mindkét félnek jobb ha elköszönnek egymástól. Bár nem ugyanaz volt a helyzet, de Fehér Cs. (akit én Béla után a visszakerülésünk óta a legjobb vételünknek tartottam) is ezért adtuk el és nem ragaszkodtunk hozzá mindenáron.
Előzmény: Törölt nick (3490)
perlasca Creative Commons License 2002.12.06 0 0 3489
Hehe - mintha Tököli valami hű de nagy minőség lenne. Zováth szerintem naaaagy-nagy trágyadomb, lassú, buta, gyenge, lusta - magyarfutballista.
Soha nem láttam még jól játszani, nem is fog szvsz. Kiss Gy. nagyon jó vásár lenne, a Dunaferr nemzetközi "menetelésében" az egyik legstabilabb pont volt a csapatban. Ádám helyére meg kellene venni Salamont, és akkor lenne egy tisztességes védelmünk.
CHArlaTAN Creative Commons License 2002.12.06 0 0 3487
Tökkelütött management? Nem hinném...inkább okos...és alázatos a "Nagy Testvér" irányába.
Legegyszerűbb "tiszta" bunda, ha nem erősítik meg a legegyértelműbb hiányosságát a csapatnak....no comment.

Ch"

Kék skorpió Creative Commons License 2002.12.05 0 0 3485
Nem lenne semmi ha megvennénk a Dunafertől ezt a két játékost, főleg mivel velük kerültünk össze a Magyar Kupában :-)))) Mindenesetre szerintem egyikük sem lenne olyan rossz vásár. Ha megtörténne VG elmondhatná, hogy majdnem felvásárolta a fél dunaújvárosi csapatot:-)))) (Egervári, Molnár, Penksa, Tököli, Sowunmi+az említett 2).

HAJRÁ MTK!!!!

Előzmény: bode1899 (3483)
CHArlaTAN Creative Commons License 2002.12.05 0 0 3484
Kiss-t el is fogadnánk, mert akkor Elek Norbi végre múltidő lesz....

Ch'

bode1899 Creative Commons License 2002.12.05 0 0 3483
A Fradi-topicban (szinte) általános a vélemény: a felmerült Zováthot és Kiss Györgyöt vihetitek! :)))
Igazán nem bánnánk, ha VG most nektek venne játékost, mondjuk ezt a kettőt! :)
Előzmény: Kék skorpió (3481)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!