jol hangzik, csak most 65 a garda es 90 a Bera (ha a szalloda honlapjan foglalom, ha a venere.comon akkor 99)
meg vacilalunk, igazabol csak harom napra kell a szallas es olcson akarjuk inkabb meguszni :)
egyebkent a a venere.com nekem is nagyon bejon, csak az zavar a legtobb ilyen foglalasi rendszernel h neha nem lehet csak double szobat valasztani es nem enged kulon twin szobat
de sztem mi is ezen keresztul fogjuk lefoglalni a szobakat, mert a szalloda honlapjan sokszor sokkal dragabbra jon ki mint a venere.comon
Amikor mi mentünk, a Bera 80 euró volt, a Garda meg 75. Még ennél többet is megér a különbség, a reggeli és az ingyenes szolgáltatások (ingyen minibár, net, stb.) nekünk nagyon sokat számitottak, a különbség már csak ezen is bejött.
Modositani már hogyne lehetne. Én venere.com-on nyomtam, szinte minden hotel leemel egy éjszakányi depositot (a bergamoi palazzo dolci is ezt csinálta), de ha visszamondod, azt visszatéritik, ha meg nem, akkor beszámitják az árba.
Nem tudom...biztos "nincs turistaszezon" 2 hete is akartunk, meg most szerdan is jottek ismeroseim, veluk se tudtunk felmenni. Meg, jo, hogy a domon kivul olyan sok latnivalo van itt...bar legalabb saldi volt(van) az valamennyire kiengesztelte oket. :)))
A Dom gyonyoru...csak...epp minden oldalan korbeplakatolva...es meg a tetejere sem lehet felmenni, pedig legalabb ennyi lenne lathato belole, de nem....szerintem szegyen. :(
Bocs, hogy en valaszolok elobb... Igen, mindegy hol ervenyesited eloszor a jegyet, csak utana arra figyelj, hogy a surranosavban menj a metrohoz,azaz ne kezelj ra a mar korabban kezelt jegyre, mert akkor ha jon ellenor, hiba van igazad, nem hisz majd neked. Es a sima jegy is 75 percig ervenyes nem ugy mint otthon...
Bergamoban a palyaudvaron van csomagmegorzo. Legalabbis a nyaron meg volt. :)
P.S.: Aki Milanoban elo magyar annak uzenem, hogy szombaton a szokasos magyar vacsi! Meg nem keso eldonteni! :)
Én már megkezdtem a visszaszámlálást a milánói utazásunkig, már csak 23-at kell aludnunk és repülünk:))
Végigolvastam a teljes topicot, nagyon hasznos dolgokat találtam, köszönet érte mindenkinek.
Fredné! Kérdezni szeretnék tőled valamit. Pár száz:))) hozzászólással korábban említetted, hogy Milánóban az egynapos, illetve a kétnapos jegy érvényessége nem úgy van, mint nálunk, hogy az adott naptári napra vonatkozik, hanem az érvényesítés megkezdésétől számított 24, illetve 48 óráig. Az érvényesítést teljesen mindegy, hogy hol teszem meg? Metrón? Villamoson? Egyéb helyen?
Tudna valaki abban segíteni, hogy Bergamóban van valahol csomagmegőrző (nem a repülőtéren, hanem a városban! Buszpélyaudvar? Vasútállomás?)
Szerintem mindegy, en se tudtam,csak talalomra valasztottam egyet, de a vonat Comoban csak 1 helyen allt meg...szoval kizarasos alapon az maradt...meg ugyanaz a vonat megy, szoval nem lenyeges.