Keresés

Részletes keresés

bode1899 Creative Commons License 2002.12.20 0 0 3550
Kék Skorpió és Co!
egynehány válasz, ahogy eszembe jut:
ha jobban megnézed, én a szecsői meccsen azért kívántam ilyen dolgokat (sőt, még egy 120 perces hosszabbításos meccset is), mert utána mentünk hozzátok - nem mindegy, milyen fizikai állapotban van az ellen. :) De azt hiszem, ez érthető, más klubok is bazíroznak ilyenre.
Továbbra is állítom, hogy a Fradi egy normális focistának (nem feltétlenül a hazai mentalitású senkikre gondolok) igenis vonzóbb, mint az MTK. Az viszont elég baj, hogy sokan a munka könnyebbik végét fogják meg.
A Fradinak fennállása óta sok a szurkolója, még Rákosi sem tudott minket elsorvasztani. Most is sokan vagyunk, még ha nem is járnak annyian meccsre. De ez is változik, lesz még nálunk 10-15 ezer ember minimum.
Ha meg nem jött volna VG, nagy baj akkor sem lett volna. Több befektető is volt, Demján, Csányi, angolok. Azt mindenki tudja, hogy a Fradi (az egyetlen) igazi piacképes csapat Mo-n.
De nem akarok most vitát kavarni, inkább
boldog ünnepeket Nektek!
bode
Intruder1899 Creative Commons License 2002.12.20 0 0 3549
Véleményt nyilvánítottam trágárságok nélkül. Nehogy már Te diktáld itt, hogy ki mit tehet meg a kocsmában.

Én meg véleményt nyilvánítottam trágárságokkal.

Ahhoz képest amiket Ti ránk kiabáltok a meccseken, még nem is mondtam olyan sértőt.

Te ne magyarázzál már nekem viselkedésről, a legutolsó örökrangadón, ha jól emlékszem ti hajigáltátok a zsurnalisztákat és a játékosainkat.
A szokásos kettős mérce.

Ha VG nem karolt volna fel titeket akkor már rég a Vasassal vívnátok a "rangadókat" az NBIB-ben.

Aranyvirág, ha vg te honnan a rákból tudod mi történt volna ha? És, hogy gyengécske memóriád felfrissítsem, a Demjánék is meg akarták venni a klubot, valamint egy angol befektetőcsoport is.
Amúgy meg a nagyon szar helyzetben lévő Fradi az öreg Csankkal bajnok lett. Pedig a játékosok hónapokig nem kaptak fizetést.

A bemutatkozásodban szerepel a békesség szó. Ehhez képest a neved Intruder=(be)tolakodó. A kettő hogy passzol össze?
Szerintem Te még önmagadat sem ismered eléggé, nemhogy minket, emtékásokat.

Egy békés betolakodó:-))).
Inkább mint egy mérgező rovar.

Tönkremennétek fél év alatt, aztán sírna a szátok, hogy nemzeti kincs így meg nemzeti kincs úgy. Miközben ma már a fradi se érdekel senkit. A fradi ma már nem jelent többet, mint bármelyik magyar klub, a kurva kevés és a röhejesen kevés néző között már nincs nagy különbség.

A hozzászólás érdemi részére válaszoltam az előbb.
Nálunk bérletesből van négyezer. Nálatok egy rangadón sincsenek annyian. (Kivéve ha mi megyünk)
Valóban nem nagy különbség:-)))

Intruder:1ébként majd ha normális stílusban jössz ebbe a fórumba, akkor mi is normálisan reagálunk, de fikázásra nincs szükség....

Sajnálom, ilyen a vérmérsékletem. Azért majd igyekszem.

A szomoru az hogy 1899 batran kuldozgetheti el a VG-t mikozben az nekik nyer megint bajnoksagot.

vg nélkül 27 bajnoki címet nyertünk. Remélem a 28. cím sem az ő nevéhez fog fűződni.

RG Creative Commons License 2002.12.20 0 0 3548
A helyzetet jól látod, csak az a baj, hogy a magyar focista nem így gondolkodik. A biztos anyagi háttér mindkét csapatnál OK, csakhogy ezek a srácok halvérű magyar élfocisták, akik tudják, hogyha az MTK-ban szarul játszanak, akkor legfeljebb 3000 ember basztatja őket (kicsit), a Fradinál ez meg sokkal kellemetlenebb tud lenni:) És ez nekik bőven elég.
Ráadásul azért az elmúlt években az MTK mindig szerepelt vmilyen kupában.
Kivéve persze a tavalyi évet:)))))
Előzmény: bode1899 (3535)
Kék skorpió Creative Commons License 2002.12.19 0 0 3545
Szevasz Bode1899!

Szerintem Veled is nagyon normálisan el lehet társalogni.
1-2 dolgot azért szeretnék megkérdezni Tőled:

Miből gondolod, hogy a Fradinak mindig több nézője lesz, mint az MTK-nak?
Emlékezz, kb. 2 éve volt egy olyan FTC-Győr, ahol jó ha ezren voltatok.
A 30-as években senki sem gondolta, hogy az MTK meccsein ennyien lesznek. Ez Veletek is előfordulhat.

A másik dolog: OK. kárörvendő voltam, elismerem. Viszont nem fikáztalak Titeket!

Miért mondom ezt?

Nézz a saját topicotokba:
1. A legutolsó MK forduló előtt:
A "szecsői oroszlánok" győzelmét kívánod.
Ezek szerint Te is örültél volna ha kiesünk.
2. Azt írtad, reméled megkergetik a szurkolóinkat.
3. Drukkertársaidtól pedig a következők:
"libások", a szerb játékosainkra: "csetnik állatok" + a szokásos antiszemita megnyilvánulások.

Ez is épp elég mélyütés volt, de én nem sértődtem meg. Szóval nem értem mi ez a nagy felzúdulás a részetekről.

Remélem továbbra is normálisan fogunk társalogni. Részemről semmi akadálya.

HAJRÁ MTK!!!!

Előzmény: bode1899 (3535)
CHArlaTAN Creative Commons License 2002.12.19 0 0 3544
Üdv!

Helyesbítek: Természetesen volt oka az UEFA-nak, hogy betiltsa a fradi pályát (roham a német transzparensekért stb...), csak maga az itélet annak tükrében röhejes, hogy más botrányokat hogyan reagál le...Azaz messze van Kelet-Európa a nyugattól...
Intruder:1ébként majd ha normális stílusban jössz ebbe a fórumba, akkor mi is normálisan reagálunk, de fikázásra nincs szükség....

Ch'

Kék skorpió Creative Commons License 2002.12.19 0 0 3543
Szia R.TONYO!

Kösz, hogy kiálltál mellettem.
Legalább mi, MTK szurkolók tartsunk össze.

HAJRÁ MTK!!!!

perlasca Creative Commons License 2002.12.19 0 0 3542
Tönkremennétek fél év alatt, aztán sírna a szátok, hogy nemzeti kincs így meg nemzeti kincs úgy. Miközben ma már a fradi se érdekel senkit. A fradi ma már nem jelent többet, mint bármelyik magyar klub, a kurva kevés és a röhejesen kevés néző között már nincs nagy különbség.
Egyébként nem tudom, jogos volt-e a büntetés, de tény, hogy itthon a fradi törvényen felül áll, tény, hogy bunkóság örülni annak, ha a rivális csapatot szívatják, és az is tény, hogy szánalmas az a stílus, amelyben fradista sporttársaink rendszeresen megnyilvánulnak a mi rovatunkban.
Kék skorpió Creative Commons License 2002.12.19 0 0 3541
Helló Intruder1899!

Amikor elolvastam a hozzám intézet üzenetedet, majdnem olyan stílusban akartam válaszolni rá, de meggondoltam magam.
Miért?

Mert nem ereszkedek le a Te szintedre.

Különben is:

Véleményt nyilvánítottam trágárságok nélkül. Nehogy már Te diktáld itt, hogy ki mit tehet meg a kocsmában. Ahhoz képest amiket Ti ránk kiabáltok a meccseken, még nem is mondtam olyan sértőt.

Ne akard nekem bemesélni, hogy ha az MTK-val történik valami -a klub számára- negatív dolog, nem röhögnek ki minket kárörvendően a zöldek vagy akár más csapat szurkolói.

"ötszáz emtékás"

Azért ennél jóval többen vagyunk, hidd el.

Ha VG nem karolt volna fel titeket akkor már rég a Vasassal vívnátok a "rangadókat" az NBIB-ben.

A bemutatkozásodban szerepel a békesség szó. Ehhez képest a neved Intruder=(be)tolakodó. A kettő hogy passzol össze?
Szerintem Te még önmagadat sem ismered eléggé, nemhogy minket, emtékásokat.

HAJRÁ MTK!!!!

Előzmény: Intruder1899 (3534)
Intruder1899 Creative Commons License 2002.12.19 0 0 3540
Látod, vannak dolgok amikben 1etértünk.
Ti is jobban járnátok, és mi is.
Előzmény: r.tonyo (3539)
r.tonyo Creative Commons License 2002.12.19 0 0 3539
Jó, legyen igy. Legalább több marad nekünk, ti meg majd megoldjátok valahogy
Előzmény: Intruder1899 (3538)
Intruder1899 Creative Commons License 2002.12.19 0 0 3538
Ezt azthiszem a fradi szívná meg a legjobban, ugyhogy vigyázz mit mondasz!

Szerintem meg nem. És repesve várjuk, hogy várszegi eltakarodjon a rákba a brancsával, meg szeiler jozsuával együtt. Viheti Tökölit, Penksát meg az összes ászát a halálba. Mi nem az mtk vagyunk, hogy egy basszusgitárostól, vagy bárki mástól függjön a jövönk.

Előzmény: r.tonyo (3536)
CHArlaTAN Creative Commons License 2002.12.19 0 0 3537
A Fradi pályájának a bezárását gusztustalannak tartom, egyszerűen nem volt rá semmi ok.
Ugyanennyire gusztustalan volt Intruder válasza....és az egészben a leggusztustalanabb, hogy az MTK és FTC közti játékosmozgást, és azt, hogy egy játékos a kettő közül melyikbe menjen - a tulajdonos dönti el egyszemélyben.
Én ezen egyébként nem röhögnék annyira a fradisták helyében, mert a "mindent az MTK hátrányára és a Fradi javára" tendencia bizony könnyen megfordulhat....én mellesleg azt is undorítónak tartanám, mint ezt.

Ch'

r.tonyo Creative Commons License 2002.12.19 0 0 3536
Hogy dögölne meg a Várszegi, és végre beszántanák a pályátok...!!!

Ezt azthiszem a fradi szívná meg a legjobban, ugyhogy vigyázz mit mondasz!
Örülnék neki, ha megadnád a jogot nekünk arra, hogy azt gondoljunk a fradiról amit akarunk

Előzmény: Intruder1899 (3534)
bode1899 Creative Commons License 2002.12.19 0 0 3535
Múltkor egészen normálisan sikerült Veled eltársalogni, ez a mostani mélyütés volt. Csatlakozom Intruder kollégához, ha szalonképesebben is.
de ha már itt vagyok: már a múltkor szóvá akartam tenni azt a legendát, amely szerint Leó meg Töki is az MTK-ba akart menni, de a Fradiba kellett. Kérdem: mi a francért vágyakokozna akár egy játékos is az MTK-ba, ha a Fradi is hívja?! Korábban is csak a rendezett anyagi háttér volt a hívás oka, most ez már kiegyenlítődött. Innentől viszont kérdés sem lehet, hogy egy játékosnak mi a nagyobb karrier. Nálatok sohasem fog 15 ezer ember előtt BL-meccset vagy UEFA-meccset játszani. És még sorolhatnám...
Előzmény: Kék skorpió (3533)
Intruder1899 Creative Commons License 2002.12.19 0 0 3534
Megérdemelték, úgy kell nekik.

Anyád!

Azért remélem, ennek sem mi isszuk meg a levét.(anyagiakban)

Ki az a mi, te fasz? Te meg a másik ötszáz emtékás? Ki kért tőled pénzt?
Hülyegyerek.
Hogy dögölne meg a Várszegi, és végre beszántanák a pályátok...!!!

Hajrá Fradi!

Előzmény: Kék skorpió (3533)
Kék skorpió Creative Commons License 2002.12.18 0 0 3533
Hiába, az UEFA nincs úgy betojva, ha intézkedést kell hozni, mint az MLSZ. (Főleg, ha magyar csapatot kell büntetni.)

Megérdemelték, úgy kell nekik.

Azért remélem, ennek sem mi isszuk meg a levét.(anyagiakban)

HAJRÁ MTK!!!!

Előzmény: kalózlajos (3531)
Dittike82 Creative Commons License 2002.12.18 0 0 3532
Én mondjuk a csatáraink helyezéseire lennék kíváncsi a szavazáson...
Előzmény: Flacika (3527)
kalózlajos Creative Commons License 2002.12.18 0 0 3531
Kék skorpió Creative Commons License 2002.12.18 0 0 3530
A honlapon most olvastam, hogy a Sportforum oldalán meghirdetett szavazás szerint mi leszünk a bajnokok.
Úgy nézz ki mégicsak lehet igazolni, igaz, csak bizonyos korlátokkal. Ha ez tényleg így lesz széthordják a Dunaferrt (legalább több esélyünk lesz a kupában):-))))

HAJRÁ MTK!!!!

RG Creative Commons License 2002.12.18 0 0 3529
Monyó hátvéd létére nyolcadik - ez mindenképp király. Bár az NS értékelésekre nem sokat adok. Hajdú szerintem nem volt rossz - de hol van a Babos Gabihoz képest ...? Szerintem a soproni Farkas Balázs védett kurva jól.
Balaskót vissza lehetne hozni a Dferrből, hátha még egyszer tudunk érte kapni olyan jó játékost cserébe, mint Penksa:))))
Előzmény: perlasca (3524)
Kék skorpió Creative Commons License 2002.12.17 0 0 3528
Eleinte odafigyeltem a NS-ben található értékelésekre, mostanában viszont egyre kevésbé. Néha tényleg, mintha egésszen más meccset néznének az újságíróik, de nem is szabad túl sokat várni tőlük, hiszen sok esetben helyi tudósítóra hagyatkoznak. Ez egy vidéki (pl: Debrecen-MTK) mérkőzés után eléggé kényes szituáció.

Amúgy a fiúk megérdemlik a gratulációt: Szép volt fiúk!

HAJRÁ MTK!!!!

Előzmény: Flacika (3527)
Flacika Creative Commons License 2002.12.17 0 0 3527
Hahó, mindenki! Az MTK honlapján - ha vki esetleg nem tudná: http://www.mtkhungaria.hu - olvasható az alábbi cikk:
"A www.sportforum.hu weboldal olvasói egy héten keresztül szavazhattak a Borsodi Liga őszi szezonjának legjobbjaira. A legmegbízhatóbb védőnek csapatunk kék-fehér mezében szorgoskodó Molnár Zoltánt, a legjobb középpályásnak pedig a góllövőlista élén álló, Illés Bélát választották meg a honlap olvasói.

Gratulálunk játékosainknak!"

Vessük össze a NS adataival!

Flacika Creative Commons License 2002.12.17 0 0 3526
A kapusoknál nekem leginkább Németh Viktor és Turi Géza helyezése és osztályzata furcsa. Szerintem gyengébbek voltak (főleg Turi), Farkas Balázs pedig jobb volt, mint a NS értékelése. Sajnos sokszor mintha egészen más meccset nézne a tudósító. Emellett Vlaszák "teljesítménye" volt még meglepő számomra.
Kék skorpió Creative Commons License 2002.12.16 0 0 3525
Hajdúnak szerintem 1 nagy hibája van: a magas labdákra rendre rosszúl mozdul ki. Ezért vagyok mindig frászba valahányszor az ellenfél szögletet rúg. Persze azért a reflexei sokszor megmentik a csapatot a góltól.

A Fradiból biztos nem jön hozzánk játékos, legfeljebb tőlünk megy oda. Legalábbis mindig ezt hallani.

Kiss György tényleg jó lenne, de az Ftc VG-nél elsőbbséget élvez, ha Szeiler azt mondja, hogy nekik kell rögtön ráteszik a kezüket. Ezt mindenesetre elég nagy pofátlanságnak tartom: tavaly ugyanez volt Szilivel (persze ő papíron a mienk, csak nem nálunk játszik ugye), a nyáron Tökölivel és Leóval, most pedig úgy látszik ezt eljátszák Zováth és Kiss esetében is. Ha a szakmai stábunk igazolni akar valakit rögtön jelentkeznek érte ők is. Vajon direkt szívatnak vagy maguktól képtelenek játékosokat megfigyelni?

Más.

Vasárnap este volt egy riport a tv-ben Sándor Csikarral. Nem tudom ki látta, de szerintem nagyszerű beszélgetés volt közte és Riskó között. Annak ellenére, hogy Riskó egy tahó, most kifejezetten jól kérdezett. Több ilyen interjú kellene a klub volt játékosaival, valamint a klubról és merem állítani, hogy jóval több szurkolónk lenne.

HAJRÁ MTK!!!!

perlasca Creative Commons License 2002.12.16 0 0 3524
A Nemzeti Sport statisztikái alapján Hajdu az őszi idény legjobb kapusa. Szerintem Szűcs volt a legjobb, Hajdú fáradt, motiválatlan, és bizony köszönhetünk neki néhány gólt. Az idény kapus-felfedezettje számomra egyébként Sebők Zsolt, ő az NS szerint harmadik lett. (második Tomic, Szűcs csak negyedik.)
A mezőnyjátékosoknál Lipcsei, Zava, Illés, Böőr a sorrend, Rednic a hetedik, Monyó a nyolcadik.
Kiss György holtversenyben a 45. helyet foglalja el.
RG Creative Commons License 2002.12.16 0 0 3523
Érdekes, Hrutkára én is gondoltam. Szerintem jobb, mint a középső védőink (és lenne végre ismét vki, aki tud szabadrúgást lőni!). Schindler? Áááá, ott Monyó, és én Horváth L-t is többre tartom. Kiss Gy. szerintem kellően agresszív, és elég sokat tud futni. Nem lenne rossz.
Roland tehetséges, penge gyerek, de nézd meg hány gólt rúgott?! Én többet játszatnám, de ő egyedül nem oldja meg a csatárgondjainkat. Esetleg egy-két srácot Bodajkról, és a BKV-ból visszahozni...
Előzmény: perlasca (3522)
perlasca Creative Commons License 2002.12.16 0 0 3522
Zováth nyugodtan lehet a fradié, nekünk elég a Kiss György. Akire - ellentétben velünk - a fradinak nincs is szüksége. Schindler szerintem szar; fizikálisan gyenge, lassú, buta, és még csak nem is aggresszív. Semmi keresnivalója az MTK-ban. Ha már védő, megpróbálkozhatnánk Hrutkával. Nem nagy szám, de itthon még mindig az egyik legjobb.
Ha meg veszünk épkézláb csatárt, biztos eladjuk az összes kapusunkat.
Hiszen nem lehetünk bajnokok.
RG Creative Commons License 2002.12.16 0 0 3520
Ja. Egervári Sanyi bácsi is valami olyasmit nyilatkozott, hogy "... hát szerencsénk volt a mostani igazolásnál, mert kicsit zsákbamacskát vettünk, de bejött..." Gondolom Rednic, Andronic és Dragan lehetett a zsákbamacska, mert Molnár Zoli nem volt az. Állítólag Töki és Leo is az MTK-ba szeretett volna jönni, de aztán nem úgy alakult. Szerintem most is így lesz, Zováth és Kiss Gy. esetében is, de szerintem továbbra is CSATÁR KELL!!!!!!!!
Előzmény: Törölt nick (3519)
obolus Creative Commons License 2002.12.15 0 0 3518
Köszi a segítséget :)
Előzmény: Kék skorpió (3511)
Kék skorpió Creative Commons License 2002.12.15 0 0 3517
A lapok szerint a legnagyobb esélye az Újpestnek és a Fradinak van. Szeiler már tárgyalt is vele, mi csak puhatolóztunk eddig. Pedig jobb lenne egy kicsit agresszívabb átigazolási politikát folytatni itthon, mivel az utóbbi 1-2 évben az említett 2 klub rendre elviszi a hazai kiszemeltjeinket (pl: Simek, Tököli). Amúgy az NS-ben nem sokat olvasni a játékospiaci céljainkról, rendre a lilák és a zöldek vannak reflektorfényben.

A Vasas lemondott Schindler Szabiról, nem kéne szerintetek visszahozni? Szerintem elég jól játszott nálunk, már amikor kapott játéklehetőséget. Mi a véleményetek?

HAJRÁ MTK!!!!

Előzmény: perlasca (3516)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!