OFF
Belinkelne valaki ide egy olyan site-ot, ahol Joy Division szövegek olvashatók?
Please.
ON
GÁBOR > Légy szíves, írj egy pár sort a Wish session-ös demókról (Heart Attack, Old England, Styvy). (késôbb más címen kiadott számok változatai?, minôség?, stb.)
Nna én is leszedtem mindkettö LWTUA -ot, szerintem nagyon gyenge lett, semmit se sikerült +fogni az eredeti hangulatból
Visszavonom amit irtam, igy inkabb ne folytassak a Passover-el! :(
Ez a hét ugy látom a Joy Division jegyében telt.
Szerintem nem érdemes ekkora felhajtást tenni, a szám amugy jövö héten már nálam lesz Cd-re irva-ha Gy. haverom is ugy akarja.
A héten kaptam pár tucat cure fényképet, az egyiken Simon csodál egy csomagot-gondolom valaki a közönség közül adta.És nem hordja azt a baszott ronda órát, ami még Bécsben rajta volt.
LZ-remélem e-mailt-t megkaptad.
Mi az?-))Az a baj,hogy proxy mögül netezek,és ez már elég sok dolgot meghiúsított amit akartam csinálni.Azért kösz.Ha véletlenül valamikor rés támad a pajzson,rögtön lecsapok rá:-))Ilyenkor gyűjtöm a helyeket,aztán ha beindul,akkor hirtelen gigaszám jönnek le a dolgok:-)
Az a bajom,hogy maga az oldal van letiltva!Próbáld meg úgy(ha nem akadály),hogy a link végére odateszed a filenevet is.Pl.:www.extra.hu/bat66/x.zip.Asszem úgy le tudom szedni.(Egyszer már sikerült így leszednem néhány számot,mindjárt utánanézek.)
Köszi
Hello!Meghallgattam a Yloz által belinkelt Cure-JD Love Will Tear Us Apart-ot.Nem rossz,de a eredetit nem tudják azért túlszárnyalni.Ebben most nem az van,hogy fikázni akarnám a Cure-t,csak egyéni vélemény.
Na tessék,megint egy hiábavaló regisztráció.Most elindult volna nekem is,csak a lentebb említett céges szűrőprogram nem engedi:-(
Bat66!Dobd föl valahova légyszi!Sajnos nem mostanában lesz netem otthon.