Ezt a topikot azok látogassák, akik tudnak egymással együtt örülni, várják az indulás napját és 100x leírják, hogy izgulhassunk egymásért. Aztán jöhetnek a hasznos tanácsok és élménybeszámolók. Lehet OFF. lehet bármiről beszélni az utazással kapcsolatban. Finom arab ételeket is lehet főzni! Provokátorok kíméljenek!!!
Pfú de irigy vagyok. Na de majd amikor mi megyünk, akkor benneteket esz meg a fene.:) Hacsak nem szervezzük össze, hogy mindenki egyszerre induljon ugyanabba a szállóba. Tényleg ezt szabadalmaztatom!!!
Azt el is felejtettem írni, hogy lehet bérelni hűtőt meg tévét....Bár nem tudom, minek. Angi nagyon dícsérte a kertet, ami hatalmas. Megemlítette azt is, hogy van légkondi. Szerinte a kaja is finom.
Mi is 29-én megyünk, hárman az El Boustenbe. Fiam kilenc éves, mi a férjemmel 33 évesek vagyunk...Remélem, jön a fiammal egykorú magyar gyerek is, főleg fiú, mert a lányok már cikik neki.....
Délelőtt voltunk az utazási irodában (DV), nagyon készségesek voltak! Látszik, hogy hétfő van, mert nagy volt a pörgés....Angi mondta, hogy jó a kaja, így a férjem is megnyugodott! Teljes ellátással még nem voltunk Tunéziában, most legalább ezt is kipróbáljuk.
Már csak várni kell a napok múlását és süttethetjük a hasunkat!!!
Kedves vagy, hogy válaszolsz, nem kicsi részed van Neked is abban, hogy Angiékat választottam meg a Samirát a gyerekek üdülésére. Olvastam a proff írásait is, remélem majd a személyes élményeitek is megerősítik a leírtakat!
Szép csendesen olvasom a híreket a Samiráról, megnéztem a képeket is a Bousten-ről, szerintem is jobban járnak a cserével a kiutazók. Csak annyi lenne megerősítésképpen a kérdésem Angihoz, hogy akkor a szeptember 2-i kiutazásra is érvényes-e ez a váltás, oda kerül majd a fiam is a barátnőjével?
Addig is várom a hazajöttektől a beszámolót, mindenkinek jó és problémamentes nyaralást kívánok.