Császtok,tudtamhogy a Sweet Childot szavazzák meg az első helyre,meg is érdemlik.Slash egy isten,kár hogy Axl-lal összebalhéztak.Az igaz,hogy Freddie Mercuryt Tavaszi szél témában nem lehet űberelni,de én akkor is elolvadnék,ha Axl végig hamisan énekelné,akkora dolog,hogy betanúl egy magyar,a stílusától teljesen távol álló népdalt.
Hmmm, nagyságrendileg jó helyen van... :-)
(Pedig mit szidták a fiúk (Duff talán?), hogy ez mennyire egy komolytalan riff, meg nevetséges, ez csak vicc...)
Az indexen lehetne már valaki aki ért a rock zenéhez, különben nem irna ilyen baromságokat:
"És mi lesz akkor, ha a magazin olvasói megtudják, hogy The Smiths néven zenekar alakult Angliában? - kérdezzük mi. "
A The Smith gitárriffjei az elsö tizezerbe nem férne be apukám...
A gitármániások a klasszikus hard rock mellett főleg a Metallicát és a Guns N' Rosest szeretik - derült ki, amikor a Total Guitar magazin megszavaztatta olvasóit kedvenc riffjükről.
Az Adler's Appetite-al is vigyázni kell.
Annak idején Steven azt mondta, hogy bejárnak minden helyszínt, ahová Axl koncertet ígért és nem ment el. Ehhez képest nem kapkodják el a dolgot.
Beígértek ôk is egy rakás koncertet, aztán lemondták...
Mindenesetre hátha bôvül még a lista és mi is beleférünk...
Érdemes megnézni, hogy az európai turnéba a Balkán belefér, de Magyarország nem. Lehet, már a jugók is előttünk vannak. Komolyan, olyan a koncertszervezés, mint 15 évvel ezelőtt.
Steven Adler bandája Európában turnézik nyáron!
A nevük Adler's Appetite. A "legközelebbi" helyszínek:
júni 28. Belgrád, 29. Zágráb, 30. Ljubljana, júli 1. Worgl (Ausztia)
Lehet csapni 1 jó kis jugoszláv túrát: fürdés, sör, rakenroll!!!
Axl is papirról olvasta a Tavaszi szél-t.
Slash-nek kellett el kezdenie másodszorra is a dalt, mert úgy röhögtek mindketten.
Lehet hogy ez is rock történelmi pillanat volt?
Akkor még kevés embernek volt kézi kamerája. Habár mindig van pletyka arról, hogy valakinek megvan a pesti koncert videón is.
Az előző évi budapesti M.O.R.-t pl. felvetteék teljesen videóra. Ezt felajánlanám a pesti GNR koncert videóért cserébe....:))
Persze hogy megvan. Ez nem más mint az mTV-s Rockumentary magyar hangalámondással.
Szintén VHS-n van meg a Bochkor féle Slash interjú is Chicagóból.
Sőt, megvan egy 92 magyar (!!!!!!) TV hiradóból Axl letatóztatása is. Akkor ez még vezető hir volt a magyar médiában. Régi szép idők....
VELVET REVOLVER — who've only played one show before (last year in Los Angeles) — recently shot a video for the album's first single, "Slither", with director Kevin Kerslake (NIRVANA, RED HOT CHILI PEPPERS, IGGY POP). Look for the "Slither" video to premiere Tuesday, April 27 at 9:00 PM Eastern/Pacific as part of MTV2's "Makes The Video".
Sőt! Annak idején volt 1 Vurlitzer c. műsor, amelyiknek az egyik adásában a Guns-ról volt szó, és 1 csomó koncertbejátszás volt benne a régi Ritz-es buliról. Tehát a magyar TV-nek megvan az egész valószínűleg! Ami szerintem a legjobb Guns koncert Stevennel, meg Izzy-vel, meg 1 csomó hibával, de akkor is. Nekem kazin megvan és imádom! Ez a műsor pl. nincs meg valakinek? Vagy a Ritz buli? Ez nekem mindent megérne!
Nekem nincs, mert az MTV egy órás kásássel adta a műsort, így hiába programoztam be... Szóval hálás lennék egy bedigizésért :)
A kiadót pedig meg tudom érteni, elvégre normális (működő?) zenekar nem 10+ éven át készíti az albumát. És hát az sem baj, hogy a szétrongyolt videókazit így pótolni lehet :) Egyébként a Guns sohasem volt arról híres, hogy a rajongókat elkényeztetné különlegességekkel: nemhogy kiadatlan számot, de demót is csak elvétve raktak a maxikra.
télleg azon gondolkodom múltkor takaritotam, és megtaláltam egy régi VHS videokazimat rajta egy interjúval amelyet még a 92es guns koncert elött adtak le a magyar TV-ben!
akkoriban videómagnót csőre töltve vártam a Tvben az infót!
ez egy ősi interjú még Duff is tök fiatal meg Slash is még arról beszélnek hogy Duff busszal járt be a közeli városba mosogatni meg ilyesmik..lehet bedigizem vhogy!:-)
megvan ez vkinek rajtam kívűl még?
Na OK! Tehát szívroham nem vót...
Igen, már láttam a klipet, meg a verkfilmjét is. Talán még fent van az oldalon, vagy a Slash oldalán. (www.slashonline.com)
Ez a DVD ügy meg tök gáz. Látszik az egészen, hogy csak a kiadó akar nyerészkedni. Ezért nincs semmi extra rajta. Viszon a brazil verzión 5.1-es hang van! Ha vkit érdekel meg tudom szerezni írottan. (kb.1800 Ft.-)Meg a többit is... meg bármit... :-))
Ez a Greates Hits is ugyanez. A kiadó pénzt akar már látni. Axl-ék pöcsölnek és csak a lóvét költik. A kiadó szempontjából jogos lépések ezek. Csak ezt a rajongók szopják meg...
Vagy nem?
aha, akkor nekem csak az elsö DVD van meg!
nem is tuttam hogy két részes..
megnéztem tegnap ezt az Attitude számot ez a Duff elötte vagy utána vmit mond vmit de szart sem értettem belöle..