Most láttam a HBO-n a Robert Smith megmenti a világot Barbara Straisandtól cimű South Park epizódot.Nagyon pihent volt. De a tanulság a legjobb: Robert Smith tök ász !
Na igen, régóta mondom én is....
gallup >
Nem csak B-oldalakról van szó, a hangsúly inkább az olyan ritkább dolgokon van, mint Carnage Visors, Eyemou (Kissing Tour intro), To The Sky, stb.. de a CD-n eddig nemzetközileg meg nem jelent B-oldalakra is számítani lehet, ami az 1989 előtti maxikat jelenti. De majd meglátjuk.
Szó sincs róla, hogy Lol valaha újra tag lenne, bár úgy tűnik ő vállalná. Én személy szerint elégedett vagyok a hangszeréhez valóban értő Rogerrel, aki ráadásul emberileg is sokkal szimpatikusabb, mint az az (ex?)alkoholista. Tartós kábszer-élvezetről viszont sosem olvastam/hallottam nála.
Lol Tolhurst csak azóta szelidült meg mióta abbahagyta azt a sok mocsok kábszar szedését.Fogadok nem rég volt elvonón, he-he.
Na nem akartam rosszmájú lenni, mindenesetre azért nem lesz Cure tag megint...
A B-oldalak meg nem tom kinek hiányoznak hivatalosan kiadni, nem hiszem hogy valaha is lenne belöle valami, mert sok rajongót felhúznának azzal, ha 2-3 Cd-n meglenne az összes, ölnyi mennyiségü maxi után.Ugyanakkor b-oldalakon mit értünk?? Kezdve a Let's go to bed-milk mix-től egészen a Letter to elise-blue mixen át XY-ig.Gondolom ezek persze nem jelennének meg együtt a többivel.
Nem akarom hogy még 1 bőrt lehúzzanak az emberről.
Fölöslegesnek tartottam a Sideshow, a Galore kiadásait is.
Más dolgok, mint pl. a Lost wishes viszont megérdemelték volna hogy normális minőségben kihozzák.
waters >
Nincs mit. Tudták, hogy ott van, kapott tiszteletjegyet is, és találkoztak vele a színpad mögött. Már béke van. Rajongói élménybeszámok szerint 2 koncerten is ottvolt, bár az interjúban arról nem beszél.
Innen letölthető 8 db Levinhurst mp3. Ezenkívül egy másik interjú, 2 fotó, egy biográfia, stb..
Köszi GÁBOR a linket...
Nagyon szimpatikusan beszél a Lol gyerek!
Kiváncsi leszek erre a cd-jére,bár mire az ide eljut...
Vajon a Roberték tudták,hogy ott van a koncerten???
W
B-Side összeállítás Eddig azért nem jelent meg, mert Robertnek semmi kedve nem volt különféle lemeztársasági jogászokkal egyeztetni a terveivel kapcsolatban, mert a jogok a kiadónál voltak, és ha ki meg akart volna jelentetni bármit is, erre kényszerült volna. Karácsony környékére a website teljes cseréjére készülnek a fiúk, és terv szerint ott fogják az összes eddigi érdekességet és kiadatlan dolgot publikálni, mert az akadályok mostmár valószínűleg elhárultak, és nem akar sokat szarozni ezzel.
Mindhárom demo instumentális és azonosan jó minőség. Nem CD, de mindenképp jó.
Styvy (06:14)
Ebből lett a Doing The Unstuck. Nekem tetszik.
Heart Attack (02:40)
Egy rockosabb, a '70-es éveket eszembe juttató, gyors dal. Szerintem az elejétől a végéig Porl ötlete, a hangzás alapján legalábbis erre tippelek. Nekem egyátalán nem tetszik.
Old England (06:11)
Szintén Porlnek tudom be. Szintén '70-es évek feeling. Ez még a másiknál is rosszabb, gitárnyavajogtatás elejétől a végéig.
Kösz Szigi, sajna a kezdeményezés mondhatni elsüllyedt - a kevés válaszadás annyira diverz, hogy nem érdemes elemezgetni. Az én összeállításom egyébként így nézne ki:
The Figurehead
Lovesong
Just Like Heaven
Fascination Street
Jupiter Crash
High
Like Cockatoos
All Cats Are Grey
A Forest
Killing An Arab (live)
B-oldalak:Play, Splintered In Her Head, Breathe, The Exploding Boy, 2 Late, The Big Hand.
Robert nyilatkozta, hogy a Bloodflowers dalaiból a zenekarra jelenleg egyedül a Maybe Someday vonatkoztatható. Bíztatóan hangzik.
Mi lesz azzal a B-SIDE összeállítással? A nyár elején szöszmötöltek az anyaggal, ideje volna, hogy megjelenjen!
SZVSZ érdekes (és talán aktuális) lenne egy komoly tribute album is. Lefogadom, hogy lesz ilyen. Nemsokára... 5-6 éven belül.:-)
Esetleg rendelkezik valaki a Kissing tour valamelyik koncertverziójával CD-n ??? Engem nagyon érdekelne... Vagy valami különlegességgel igazán meglephetnétek. MOst találtam ezt a topicot, és gyorsan regisztráltam is magam. Ha valakinek szüksége van némi Cure anyagra, az jelentkezzen nálam nyugodtan, e-mailben, mert akad néhány CD-m, az elmúlt 11 évből. Tényleg, volt itt valaki '89-ben a Bp-.i koncerten ??? ByE ! TvT
Mit tennék fel egy 45 perces kazira? Legyen mondjuk 10 szám, és legyen mondjuk olyasvalakiről szó, akivel meg szeretném szerettetni a Cure-t úgy, hogy minél több oldalát mutassam meg az együttesnek.
Plainsong
Want
How Beautiful You Are
Figurehead
Just Like Heaven
Treasure
Boys Don´t Cry
A Night Like This
The Same Deep Water As You
Bloodflowers
!
mostan jutottam hozzá a 'tajtékos lapok' című fanzin 6. számához. van benne egy cure cikk és a bloodflowers szövegeinek fordítása. de más egyéb érdekes cikk, fordítás is van benne.
!
mond valakinek valamit ez? I'll stop the world and melt with you
állítólag cure, a zene még oké lenne, de az ének valahogy nem stimmel (az énekes hangja).