Keresés

Részletes keresés

tnsnames.ora Creative Commons License 2009.02.08 0 0 1950
Hopp annyiban jogos az észrevétel, hogy lemaradt végül a nagy poénkodás közepette, hogy hová is járok úszni: BVSC-uszoda....

Érdemes megtanulni a torrentezést (szerintem), ha nem a Tótágas miatt, akkor más miatt. És tudom, hogy van segítséged... Már eddig is mi mindent tanultál itt a fórumokon keresztül is.
Előzmény: Foeniculum V (1948)
Foeniculum V Creative Commons License 2009.02.08 0 0 1949
Regisztráltam az utorrentre, de még nem töltöttem le azt a kis progit, mert ott van egy csomó sok kis progi, és nem tudom melyiket kell ?! :(
Egyelőre azt sem tudom, mire megyek a regisztrációmmal. Viszont ki vagyok írva, mint legfrissebben regisztrált... :)
Foeniculum V Creative Commons License 2009.02.08 0 0 1948
Látom ma direkt gonoszkodsz velem :(
Megmutatom az én uszimat, hogy lásd, én nem titkolom:
Erzsébetligeti Uszoda

...egyszer (talán) volt...(?!) ;)))))) hol nem volt....

Hát ránéztem az utorrent.hu-ra. Jaaaaaaaajjjjjjjj
Ráadásul érdemes itt kínlódnom, ha a filmet úgysem tudom megnézni?!....
azért majd rápróbálok, csak egyelőre el kéne olvasnom, majd ki kéne találnom, hogy arról az oldalról mit is kell letöltenem, majd le kéne töltenem....még egyszer Jaaaaaajjjjjj...borzasztóan buta vagyok az ilyesmikhez:(...és ebben segítségem sincs

>>>Azért nem mondok filmcímet, mert nem akarok csigázni.

Elég fura logika... ;))) épp, hogy azzal csigázol, ha nem mondasz filmcímet, nem gondolod?

>>>amúgy ott is vannak nyelvi problémák, csak másfélék. :o)

Már említettem, hogy nyelvi problémákban nagyon jó vagyok ;))))))
[csak nem a némettel vannak gondjaid;)]
Előzmény: tnsnames.ora (1947)
tnsnames.ora Creative Commons License 2009.02.08 0 0 1947
>Nem tudom publikus-e: hová jársz úszni?
Miért kérded? Nem hiszel nekem és személyesen le akarod ellenőrizni, hogy tényleg csinos lányok járnak-e oda? :o))

>Úszósapkát én is utálom...és még nem láttam olyat, akinek jól állt volna...
Te összebeszéltél a volt barátnőmmel? Vagy lehet, hogy egyenesen te vagy az egy ilyen megtévesztő nick mögött? :o)))

>Most akkor itt a világhálón valahol meg lehet nézni bárkinek a filmet?
Az utorrent.hu-ról le kell tölteni az utorrentet. Ez egy picike legális Windows-os progi, egyetlen futtatható exe, amire kattintani kell csak. :o)
Majd regisztrálni kell a szintén utorrent.hu-n található torrentsite-ok egyikére. Máris töltheted le a torrentet (picike állomány), majd az utorrenttel és e torrenttel juthatsz a filmhez. Én olyan site-ra (nCore) töltöttem fel, ahová sajnos nem tudsz regisztrálni, és azért oda, mert az az egyik legnagyobb, onnan tud legjobban tovaterjedni.
Azaz torrenten keresztül csak úgy juthatsz a Tótágashoz, hogy valamiképpen hozzférsz nCore accounthoz, vagy nézed folyamatosan, hogy a szabad regisztrálású torrentsite-okon, megjelenik-e (un. tradeléssel). Ez az amit egyelőre én sem tudok megtippelni, bekövetkezik-e.

PS: Minden titkomat nem akarom felfedni, a tapasztalatom szerint a nők is tartanak meg maguknak titkokat. ;)
Azért nem mondok filmcímet, mert nem akarok csigázni. Jó minőségű Xvid-ben van meg az egyik például, eredeti hanggal, van is feliratom hozzá, csak sajnos angol. Én tudom nézni, mert minden hangot betéve ismerek a filmből, de aki nincs evvel így, az nem tudná élvezni. A másikról meg már volt szó itt a topikban, de az téged nem hozott lázba, így azt most ne feszegessük, amúgy ott is vannak nyelvi problémák, csak másfélék. :o)
Előzmény: Foeniculum V (1946)
Foeniculum V Creative Commons License 2009.02.08 0 0 1946
Nem tudom publikus-e: hová jársz úszni?
Úszósapkát én is utálom. Valóban tud rondítani:( , és még nem láttam olyat, akinek jól állt volna...
Szemüveg teljesen más, szerintem összehasonlíthatatlan, csak valóban jól kell tudni kiválasztani a megfelelőt...

Ezt a torrent dolgot valójában azt hiszem továbbra sem értem igazán. Most akkor itt a világhálón valahol meg lehet nézni bárkinek a filmet?
Hogyan tudom megtalálni? Mert mostmár egem is érdekel, mondhatni felcsigáztál a témában ;))))

>>>>(És még kettő korabeli ritkaságom még mindig van a tarsolyomban)

no ezzel a kijelentéseddel pedig végképp :)
Mik vannak még a tarsolyodban?!
Előzmény: tnsnames.ora (1945)
tnsnames.ora Creative Commons License 2009.02.08 0 0 1945
Megjöttem az usziból. És egy nagyszerű gondolatom is támadt a munkámhoz, így végképp megérte az időt.

A múltkorinak többszöröse volt a "nehézbombázó"-felhozatal úszósávok felére jutott, csak sajnos egy sávra max. egy jutott belőlük, így döntenem kellett. :o)

Én már lassan kezdtem azt hinni, hogy elfogynak a szép lányok (régebben szerintem sokkal több volt, vagy csak jobban öltözködtek, néztek ki), és erre tessék érik itt az embert a meglepetések. :o)

Eszembe jutott egy régi barátném, aki azt a merész állítást tette annó (máig emlékszem, minden szavára, pláne, hogy többször rákérdeztem): "nincs olyan fürdősapka, amiben egy lány jól néz ki, minden fürdősapka, ronda: definitive." :o) Érdekes módon ezért nem szeretett (velem sem) uszodába járni, noha úszni szeretett, és jól is tudott. Ez súlyos kijelentés, mert mit szóljon az ember, ha valaki a szemüveggel van így (és azt alváson kívül mindig kell hordania). Szerintem egyébként mindkét tárgy tud jól öltöztetni, csak jól kell tudni választani. :o)) Hány szép szemüveges és úszósapkás lányt láttam /sőt hódítottam meg :o)/ már...

A torrentem minden várakozásomat felülmúlja. A reagálások is nagyon kedvesek a torrentnél lévő hozzászólásoknál. Az általam írt nfo-nak is sikere van. Két pech zavarja csak az összképet.
- Amivel marha sokat güriztem filmzene-lp digitalizálás, és -tisztítás, ki kellett vennem a torrentből, mert nem keverhető a filmmel.
- Kellett egy .nti állományt generálnom. Amihez progit kellett installnom, amihez kellett DotNetFX-et installnom, ami majdnem félórát kúszott fel a gépemre. Mit meg nem tesz az ember, hogy teríthessen egy filmritkaságot. :o) (És még kettő korabeli ritkaságom még mindig van a tarsolyomban)
Foeniculum V Creative Commons License 2009.02.08 0 0 1944
Ne akard megtudni!! ;)))))

vagy: Majd hamarosan megtudod ;)))

[a fentiek szabadon választható válaszok:))))]
Előzmény: tnsnames.ora (1943)
tnsnames.ora Creative Commons License 2009.02.08 0 0 1943
>...állítólag ilyenkor hisztisek a nők?!
És olyankor milyenek? ;)
Előzmény: Foeniculum V (1940)
tnsnames.ora Creative Commons License 2009.02.08 0 0 1942
>Pedig azok sokkal jobbak voltak;))))))))))
Ezért is vetettem latba minden energiámat, hogy megmaradjanak. :o)
Előzmény: Foeniculum V (1939)
tnsnames.ora Creative Commons License 2009.02.08 0 0 1941
>és jó bűnbakot találni;)
És keresni? ;)
Előzmény: Foeniculum V (1938)
Foeniculum V Creative Commons License 2009.02.07 0 0 1940
Egész kellemes kinn az idő! Ilyenkor van kutyapisiltetés:), mert bár napközben kinn van, éjjel benn alszik az üvegházban, mert pici kis tökmag.
Hamarosan telihold lesz:), állítólag ilyenkor hisztisek a nők?!
Foeniculum V Creative Commons License 2009.02.07 0 0 1939
Pedig azok sokkal jobbak voltak;))))))))))
Előzmény: tnsnames.ora (1937)
Foeniculum V Creative Commons License 2009.02.07 0 0 1938
Na jó!
Csak időjárás-jelentés valamivel sűrűbben van, mint Tótágas... és jó bűnbakot találni;)
Előzmény: tnsnames.ora (1936)
tnsnames.ora Creative Commons License 2009.02.07 0 0 1937
Hát speciel az utóbbi hozzászólásaimban én sem nagyon találom magamat... Símán lehet, hogy az utolsó kábé huszat például ki lehetne kukázni. Mint te forszíroztad régebben a saját hozzászólásaidnál. Emlékszel? ;)
Előzmény: Foeniculum V (1933)
tnsnames.ora Creative Commons License 2009.02.07 0 0 1936
Akkor? Akkor volt például időjárásjelentés is a tévében. Miért nem arra fogod, miért épp az a szegény Tótágas a bűnbak? :o)))
Előzmény: Foeniculum V (1932)
tnsnames.ora Creative Commons License 2009.02.07 0 0 1935
Az valószínűleg egy pörgősebb verzió lesz akkor. Amit én nem feltétlen szeretnék eben az esetben. De kiváncsi vagyok és nem prejudikálok. :o))
Előzmény: Foeniculum V (1931)
Foeniculum V Creative Commons License 2009.02.07 0 0 1934
Na, Jó éjt neked!
És várlak vissza mihamarabb!
Foeniculum V Creative Commons License 2009.02.07 0 0 1933
Látod épp Bors örmester is azt mondja, amit én, hogy egyre nagyobb marhaságokat írnak abban a topikban, és egyre kevesebb az érdemleges, téma szerinti feltevés...
Foeniculum V Creative Commons License 2009.02.07 0 0 1932
Nem miatta, csak akkor;)))
Előzmény: tnsnames.ora (1930)
Foeniculum V Creative Commons License 2009.02.07 0 0 1931
És hogyan lehet megnézni (nekem)?

Rákerestem a Dvorak VIII.-ra. Febr 21-én lesz. Zubin Metha-val, tehát ez egy mégmásabb előadás lesz, így valóban összehasonlítható Marrinerrel, és Neumannal is:)))
Előzmény: tnsnames.ora (1928)
tnsnames.ora Creative Commons License 2009.02.07 0 0 1930
Egyébként nem a Tótágas miatt tűntem el. ;)
Előzmény: Foeniculum V (1926)
tnsnames.ora Creative Commons License 2009.02.07 0 0 1929
Igen színes. És Esztergomban forgatták.

Torrent: a p2p technológia egyik új rohamosan terjedő formája. A p2p az peer-to-peer. Magyarárn filecsereberélgetés. Az itthoni pc-men lévő file-ok (esetünkben a Tótágas film) egy program segítségével mindenkihez eljutnak. Nem nehéz ügy, de kell olvasni hozzá, szabályokat betartani, ilyesmik. Nekem is ez az első feltöltésem életemben.

Én a www.utorrent.hu-t szoktam ajánlani, első információs forrásnak.
Előzmény: Foeniculum V (1927)
tnsnames.ora Creative Commons License 2009.02.07 0 0 1928
Tótágasról nem hallani kell, hanem megnézni, és élvezni. :o)

Vannak kedves pozitív visszhangok, de nem támadták meg a gépemet, meg a netemet, hogy kifeküdjön. Úgyhogy nem tűnik vészesnek a dolog. Lehet, hogy az időpont is kedvező (hétvége)
Előzmény: Foeniculum V (1926)
Foeniculum V Creative Commons License 2009.02.07 0 0 1927
Rákerestem a filmre a port.hu-n, ha már írtad, és a tartalom leírása, és Moór Marianna neve olvasatán kezd valami derengeni...
Ez ugye már színes film volt?!
(újabb kérdés: mi a torrent?)
Előzmény: tnsnames.ora (1925)
Foeniculum V Creative Commons License 2009.02.07 0 0 1926
Azt hiszem a Tótágasról nem fogok szívesen hallani, ha mindig ennek megemlítése után tűnsz el innen (mint ünnepek között is épp erről beszélgettünk, majd hetekre eltűntél) ;)

Na jó, azért érdekel az eredményről a beszámolód! :)))))
Előzmény: tnsnames.ora (1925)
tnsnames.ora Creative Commons License 2009.02.07 0 0 1925
Hosszú órák melójával elkészültem életem első torrentjével. Halálra "kínoztak" már magánban és publikusan is) a port.hu-n a Tótágas filmmel, hogy adjak másolatot, és én bár senkitől nem sajnálom a filmet, másolni marhára utálok.
Te nem hallottál az egész filmről (ha jól emlékszem, pedig a gyereksorozatokban nagyon otthon vagy), akik ismeri azok meg nagyon szeretik (sokan). Én annyira rajongom mind a filmért, mind a (Lendvay Kamillós) olykor mérhetetlenül disszonáns zenéjéért (ahogy már írtam), hogy még az Abigélnél is többet láttam a filmet, míg a Qualitonos LP-jét azonnal 3 példányban vettem meg, hogy legyen jó példányom mindig :o)
VHS-en ugyan megjelentették, de se VCD, se DVD, se audio CD-n nem jött ki a cucc. Tévén egyáltalán nem játsszák, ezért torrenten sem tud kijönni.
Egy rongyos VHS-szalagot súlyos ezresekért kiírt nekem valaki DVD-minőségben, trágya minőségben (editálni kellett), majd Xvid-re konvertálni Fair Use Wizard-dal kétfázisosan (ez nem tudom hogyan miért jó, de jobb minőséget ad igaz órákig fut miatta). Az LP-t bedigitalizálás után másodpercenként végigszántva a zavaró hibákat kiszedtem. Majd flac-formátumra konvertáltam.
Kiváncsi vagyok mekkora sikere lesz, majd mesélek.
Lehet, hogy megint kevesebbet leszek egy picit (itt a topikokban), hogy ne terheljem gyengécske internetkapcsolatomat, hogy mielőbb fel tudjam nyomni akiknek kell.
Foeniculum V Creative Commons License 2009.02.07 0 0 1924
Láttam:))))
Az a baj, hogy nem lehet elmagyarázni.
Borzasztóan szexis, de azt ne kérdezd, hogy mitől, mert nem tudnám kifejteni...olyan lehet, mint a 'kisugárzás'...Sokáig én sem értettem mit esznek a férfiak Kim Basingeren...
Viszont azt tudom, hogy milyen bosszantó tud lenni egy átlagnőnek/férfinak, amikor valalki a környezetében azt ecsetelgeti, hogy az a másik milyen jó nő/pasi...attól - főként, ha amúgy is rossz napom van - robbanni tudok ;))))))
Előzmény: tnsnames.ora (1921)
Foeniculum V Creative Commons License 2009.02.07 0 0 1923
Szerintem ugyanazt a Marriner-féle előadást teszik ismét be, amit már megnéztem, sőt felvettem videóra. Ha gondolod, felveszem neked dvd-re, és odaadom.
Nekem különben tetszett az az előadás is.
És hogy állsz a maratonnal? Kaptál jegyet?

Hát élőben, biztosan átjár majd teljesen...;)
Előzmény: tnsnames.ora (1919)
Foeniculum V Creative Commons License 2009.02.07 0 0 1922
>>>- A metró4 el-nem-készülte, talán érted miért... :o)

nem tudom, épp mire gondolsz, de több szempontból is lehetséges a dolog (mármint, hogy nem készül el).
Az az érdekes, hogy évekkel ezelőtt még 4-es metro párti voltam, viszont mire odakerült a sor, hogy döntöttek a megvalósításról, már nagyon elleneztem. Igaz, addigra már valamilyen szinten érezhető volt ez a gazdasági zuhanás. Nem is értem mire erőltették ezt a dolgot ennyire. És, ha még most leállnának is kisebb lenne a kár, mint, ha folytatnák a beruházást. Le kell állítani, rekultiválni; max egy állagmegóvást végezni, hogy valamikor folytatható legyen - bár ilyen jövőkép mellett ez nem valószínű - .

Különben egyszer régebben már említettem neked, hogy leginkább az ilyen fölösleges beruházások tudnak bosszantani, mégha magánberuházásról van is esetleg szó. Óriási pazarlások ezek: mint amit Altossal is említettünk, hogy építmények hány százalékos kihasználtsággal működnek. Vagy, hogy megépítenek valamit, majd tönkremegy a cég, és az egész az enyészeté lesz, mert eladhatatlan, nem hasznosítható. Akkoriban valami olyat mondtál rá, hogy téged ez globálisan érdekel, vagy elvben vagy vmi hasonlót (már nem emlékszem tisztán).
Érdemes lenne hatástanulmányokat végez(tet)ni minden nagyobb beruházás előtt, érdemes-e egyáltalán, előnyök-hátrányok figyelembevételével (itt gondolok Aréna pláza, Lurdy-házhasonlókra).
És, ha már Kálvin tér, nem messze tőle tervezték az ún. Bálnát, amire szerintem szintén semmi szükség, meg ormótlan csúfság is az egész.
Sőt én kicst sokallom a MűPa környék fejlesztését is, bár olyan szempontból meg tudom érteni, ha már olyan lehetetlen helyre vittek ki kultúrális intézményeket, új központot akarnak teremteni, akkor fejleszteni kell. Elég ciki, hogy akkora művészeti "érték" ott van a semmiben, holott külföldieket is várunk oda...
Előzmény: tnsnames.ora (1915)
tnsnames.ora Creative Commons License 2009.02.07 0 0 1921
Azt láttad, hogy Nadalt szétkapták a spanyol tinik, ahogy hazaérkezett? :o)
Én nem értem, mit esznek azon a hapsin... :o))

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!