a második részt szintén Gore Verbinski rendezi, a színész-gárda ugyanaz marad, és nem kizárt, hogy Keith Richards, a Rolling Stones ex-gitárosa is játszani fog benne.
De de megnéztem. A szellemharcosokat már kívülről tudom, mert a gyerekeimnek is tetszik, és annyiszor néztük...
A többit is megnéztem, de csak kutyafuttában. Nem volt időm még úgy nekiülni hogy tényleg odafigyelve, nem megszakítva végignézzem. Talán a hétvégén.
Daniel barátunkról azért kiderítettem hogy játszott igényesebb filmekben, sőt producere is volt 1nek, és jelölték valami díjra is. Lehet hogy nem a B mozik alapján kellene megítélni amiket láttunk...
Na, végre visszajöttem, húúúúúúúúúúúú de vártam már!!!!!!! Én láttam ám a Fókuszt!!!!! Mit láttam olvadoztam!!!!:D Harpokratesz a kép a trioról nagyon tuti, bár én első sorban Piton prof. fan vagyok, ill. Ron Weasley/Rupert Grint! Szóval azért nagyon jó! Bár ugye, Lórien és én személyesen is ott voltunk, amikor ez a kép készült, de azért tényleg aranyos vagy!
jaj, tényleg Lórien nagyon jó képeket tettél be AR-ről!!!!!!! Ez melyik fimből van??? Tényleg képzeljétek, tizennyolc éves létemre kaptam ajándékot gyereknapra, méghozzá igen Forradalmit!:)))) Már alig várom, hogy legyen időm és megnézhessem!!!!!!! Tényleg, Wacsy, milyen volt a Trója??? Én még mindig nem láttam!
A szinkron engem is zavart. Annyira kevés a szöveg, hogy kár volt ezzel bíbelődni, és a hangulatát is lerontotta alaposan.
Mindkét részt láttam.
A szerelemre hangolva most kimaradt. Legközelebb.
A gólyó a fejbe, meg a Szigorúan piszkos ügyekkel együtt...
ja, és ezeket többször meg kell nézni ahhoz, hogy összeálljon a kép. bonyolultabban, rafináltabban vannak összerakva. ebben nagyon profik az ázsiai rendezők. hollywood bugyuta egyszerűségén nevelkedett nyugati nézőnek persze ez furcsa, szokatlan, meghökkentő.
Szellemharcosok-ból melyik részt láttad? - mert kettő van belőle. az első a legjobb, de a második is jó.
Remélem leadják. Figyelni fogom, de azért szólj lécci.
Lehet hogy egyszer megpróbálkozom egy ilyen szervezésével, bár nem tudom mekkora érdeklődés lesz. A Szamurájon is 4-en voltunk a moziban. Tényleg nagyon mások ezek a filmek mint a nálunk megszokottak, de pont ezért lenne érdemes egy kis reklámot csinálni nekik. A Riksás fiut tegnap nem bírtam végignézni. Ma folytatom. Nehéz film...De jó.
olyan játékbaba arca van, viszont mágikus kisugárzású a fiú.
nem adták ki sehogy, pedig ment moziban nálunk, sőt tavaly az mtv is leadta (sajnos nem tudtam felvenni). szerintem meg fogják ismételni a Tabu sorozatban, ami most péntekenként megy (Tabu a Tabuban). majd szólok, ha lesz.
én sajnos nem vagyok olyan helyzetben, hogy ilyet szervezzek:)))
nem hiszem, hogy túl nagy érdeklődés övezné, annyira mások ezek a filmek (a japánok a leg nehezebben befogadhatóak). most Cannes-ban is kifütyülték a thai filmet, pedig nyert díjat is. amiket itthon látni moziban, azok is null vagy negyedházzal mennek. az Infernal Affairs is bukta volt, sajnos.
Sean Penn nekem nagyon szimpatikusnak tűnt az Oscar-díj átadáson, szinte bocsánatot kért, hogy egyáltalán létezik.
A szellemharcosokat tegnap megnéztem. Tényleg nagyon jó. Bár ha jól emléxem nem egy mai film.
Nem rég láttam egy riportot Sean Penn-el akit nagyon jó színésznek tartok. Egyértelműen kiderült számomra belőle hogy egy seggfej. A főnököm fia New Yorkban operatőr, most voltak kint nála húsvétkor. Sok nagy színészről mesélte hogy szintén seggfej. Nem az éppen aktuális sztárokról, hanem az "igazi" színészekről. Ezért nem alkotok így véleményt, filmszerepeik alapján pedig főleg nem.
Lehet hogy D. olyan amilyennek te gondolod, de lehet hogy nem. Színésznek szar az biztos... :-))
hát, akkor nem tudok segíteni...
próbáld még azt meg, hogy beírod a webcímét az Explorer-be, ha úgy is hibaüzenetet ír ki, akkor talán hiányzik valami a gépedről, amitől működhetne. egyébként én sem tudom megnézni az oldalt, mert regisztrációt kér hozzá, egyedül ez a zene műxik csak.
D. nemcsak gyenge színész, hanem egy üresfejű, üreslelkű szépfiúnak tűnik, és ez már a személyisége, ami lejön a filmjeiből. a bicepszei meg nem tudnak meghatni.
egy színész a személyiségével dolgozik, akkor is ha netán szerepet játszik. a filmeken keresztül nagyon jól meg lehet ismerni őket (már a személyiségüket).
nem hinném, hogy D. a valós életben különb lenne.
Szellemharcosokat nagyon szeretem, bár egy bugyuta fantasy, de ahogy tálalva van, az gyönyörű, remekek a színészek, Leslie Cheung pedig egy ISTEN a filmvásznon. Na, pont ő az a típusú színész, aki a legszarabb filmben is csodálatosan játszik, mert egy nagy egyéniség, sőt egy zseni. sajnos utól is érte a zseniket sújtó determináltság, tavaly öngyilkos lett.
Próbálkozom még mert baromi kíváncsi vagyok.
Daniellel kapcsolatban teljesen igazad van, pocsék színész. Az hogy milyen egyéniség nem tudhatjuk, személyesen sajna nem találkoztam vele. Az pedig hogy valaki jó színész, nem jelenti azt hogy szimpatikus személyiség. Egy csomó páldát mondhatnák aki kiváló színész, de szar alak...
Különben is, nekem most hormonális túltengésem van, nem a szerep a fontos :-).
Megjöttek a kazik, közben beszereztem a Szellemharcosokat is. Ma mozizok otthon.