Hát ugye, Anna Liza lesz, de Anna csak apa kedvéért, én a Lizába vok szerelmes :) Így Liza, igen, bár Tamás kérdezte hogy ugye nem baj hogy ő Annának fogja hívni? :)))))
már miért nem tudnád? Azért a jó öreg anyatermészet általában gondoskodik arról, hogy csak akkora gyereket tegyen az ember lányába, amekkora még épp kifér :-))
Ki van ez találva kéremszépen.
egyrészt.
másrészt meg nekem is és több ismerősömnek is volt már hogy kilókkal mérték el a gyereket a valóságtól, asszem MIkolt fogalmazott egyszer úgy, hogy vegyél egy homályos falú akváriumot, és grammra tippeld meg a benne úszkáló halacska súlyát, naszóval ennyi erővel simán lehet egy karcsú kis háromésfélkilósod, mint egy puflacsek ötkilósod. :-)))
hajrá Gonoszka, legalább Gergő talál magának egy méretben hozzáillő csajszit :-)
...és elmondom, hogy ma két hetes az én kistörpém, és igenis, 68-as cucc van rajta, oké nem feszül, de nem is lóg :-D
amiket írsz, azok már mind tuti jelek, főleg a derékfájás plusz feszülés, nyomakszik már kifelé, drukkolok nektek, gyors és vidám szülést kívánok kettő napon belül!
Schusy, nagyon szépek a gyerekeid, a kis bentlakó is annak látszik :-)
NST-n gyerek legmagasabb teljesitménye 173, méhösszehúzódás 43 a legmagasabb... szóval semmi extra, ha szombatig nem szülünk újra NST.
gyengébb idegzetűek most ne olvassanak tovább...
mai uh alapján 40+4-nél kiscsaj becsült súlya 4431 gramm :-))))))))
BPD: 103mm
FL: 82mm
stb
stb
szonográfus néni szerint inkább 68-as ruhával készüljek :-))))
pocak kezd gigantikus lenni, iszonyat sokat nőtt két hét alatt...
szerintem nem kezdjük meg a 42. hetet hétfőn, mert ma derékfájásra ébredtem, ma egész nap keményedtem, a szeméremcsontom megint elkezdett annyira fesziteni, fájni, hogy menni is csak sántitva birok.
lehet hogy ma este holnap kibújik :-) Ki tudja. mindenesetre nem főztem, nem sütöttem, nem készültem előre, hátha ez akadályozta eddig. :-))))
Sziasztok! Chipie:En is gratulalok a babahoz es nagyon jopofa a sz.tortenet! Matol melegfronti hatas varhato!!!Remelem sok varakozonak +hozza a gyumolcsot/et:-))
ugyanaz a néni van már 3. hete, de tegnap durv avolt. a legszarabb gépre rakott, ami kész csoda hogy mutatta a babó szivhangját cseszett leellenőrizni, hogy a másik tappancs jó helyen van-e (mivel ezt még nem használtuk nem tudtam mennyire érzékeny a fej) a végén amikor megkérdeztem, hgoy az normális hogy 0 volt végig a méhtevékenység???
erre megvonta a vállát és közölte, hogy jaaaa lehet hogy elcsúszott..Szülésznénim szerint no para, engem viszont bosszant, mert eddig tudtam a papirok alapjáén követni, hgoy hétről hétre mennyivel aktivabb, pl az első héten 0-9 között volt, a múlt héten meg 13-42 között, erre tegnap 0...
Holnap rányomulok a szokásos ctg gépre :-) inkább várok még, és előre engedek mást...
ki tudja, a próféta szóljon belőled :-) táskáim a kocsiban, hajat mostam tegnap, kaja elfogyott, tehát apa most anyuykámra vagyon utalva, kimostam a szennyest, elvileg bármi jöhet.... És ma össze vissza ettem pisztáciát túróspalacsintát, marciőánt, sonkát, kalácsot, levest.... durva...
ja meg friss ananászt is ettem... Mert azt bármikor bármennyit meg tudok enni.... hidegen.
jelentem nekem a kisebbik 3 kilós makkám ródeózik a hasamon, felugrik jönne lefeküdni de nehéz, ezért lezavarom... ez kivülről úgy látszik hgoy étrohan a hasamon, gyerek meg visszrúg combikával...
bizony 40+3 vagyok és ráadásul tudom hogy pont ma éjszakás a szülésznénim.... :-))))
nem tudom van-e jelentősége, de két napja fázom, pedig kint már melegszik elvileg az idő, épp ezért most bedurrantottam a kályhába... :-)
Hogy van-e élet! Chipie drága, csak akkor kezdődik!!!!! :-) Tudod őszülés, begolyózás, ááááá. Aztán kamaszdik valamelyik ÁÁÁÁÁ Na annál rosszabb nincs. Szerencsére nekem a háromból csak kettő kamasz még, a harmadikat lehet még szeretni:::::::::::::
köszönjük :-) nyilatkozz, hogy azért van élet 3 gyerek után is, ugye? Mert most még béke van és nyugalom, de a kicsi még a beetetős fázisban van, kicsit félek, hogy mi lesz, ha rájön, hogy nem kötelező ám napi 20 órát aludni.....:-)