Azt hiszem most már végetrem vele egy ideig ha találsz hibát akkor vagy javítsd ki vagy írd meg és javítom és az persze másra is vonatkozik mármint a hiba jelzés:))
Hi All!! Szeretnem megkoszonni Belanak hogy engedett jatszani es hozzatudtam jarulni a csapat elorejutasaban.Nagyon jok voltunk es ugyerzem begyulladt valami bennunk es mostantol konnyebb lesz minden!Jo Volt a DEF.is meg az OFFENSE-is. Nem tudom miert irtak el annyira a mafl.hu-n de ossze vissza vannak hogy ki mikor mit szerzett!:D Bar az a legkevesebb!3. hely az 3.hely!!:D NAh ma STUDENT!:D SUPERBOWL!! CSumikaaa
Nem vonom kétségbe, de a kommentátor mondta és a live blog is azt írta, hogy az RB átadta a WR-nek a labdát aki előre passzolt és ott elkapták, majd TD. A passzolót Dudicsnak mondta. Minden esetre mindenki a nap játékának nevezte és a blog is csupa nagybetúvel írta. Külön gratulálok ezért a játékért, és nagyon büszke vagyok rátok!!!!!!!!!!!!!!! Ma este egy másik csaptért szurkolok veletek aki nem a Miskolc, de majdnem.......:))))